9 Bedste agurkjuiceopskrifter med hvordan man laver proces

Agurkjuice er en usædvanlig solid og fleksibel drink. Agurker har et højt indhold af vand og indeholder kritiske mål for kalium, silica, vitamin A, vitamin C, folat og klorofyl blandt forskellige kosttilskud. Mange individer tilføjer agurkesaft til deres spisemetoder for at forbedre arten af ​​deres hud, negle og hår, og når den spises ofte, kan drikken hjælpe med at behandle hypertension og nyresten.

Bedste agurkjuiceopskrifter med hvordan man laver proces

Forskellige agurkjuiceopskrifter:

Agurkjuice er en sund ernæringsdrink. At drikke agurkjuice er det bedste valg til at forbedre dit sunde liv. I denne saft tilføjede vi forskellige ingredienser, f.eks. Grøntsager & frugt osv.

1. Agurkesaft med citron:

Agurkesaft med citron

En blanding af agurk og citronsaft giver en tærte, suppleret presset forfriskning, der bidrager til en stimulerende, justeret kost. Ved at inkorporere saft i dine madrutiner, får du kosttilskud i en ramme, der effektivt indtages af din krop. Nogle juicer indeholder regelmæssigt flere vitaminer og mineraler i modsætning til nogle hele grøntsager – på denne måde, på trods af at du mærker tabet af fiber, der findes i hele grøntsager – uanset at du vil sætte pris på et par medicinske fordele.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med citron:

 • Bland først agurkerne i en klar skål og dunket med de friske myntekviste ved hjælp af en morter og støder.
 • På det tidspunkt konsoliderede de dem med et cheddarmateriale og knuste deres juice i en større skål.
 • Du får en smuk grøn skygge. På det tidspunkt konsoliderer du denne saft med sirup, du gør dig klar med citron til at bruge 5 spiseskefulde sukker, men alligevel kan du bruge stort set efter din smag.

2. Agurkesaft med æble:

Agurkesaft med æble

Agurker og æbler baserer sig ufatteligt og tager din krop tilbage til sin normale pH på kun et par minutter og fungerer bedst på en tom mave. Denne juice er ideel til de tilbøjeligheder, der er overophedet eller tørret ud i løbet af dagen. Den høje mængde thiamin gør derudover denne blanding ideel til personer, der oplever modløshed, nervøsitet og stress.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med æble:

 • Tilføj blot stykker agurk og æble i en beholder og tilsæt citronsaft til det.
 • Bland ingredienserne godt og voila! Du er klar med den sunde og forfriskende drink.

3. Agurkesaft med mynte:

Agurkesaft med mynte

Denne grønne saft er stablet med integriteten af ​​skarpe urter: koriander (koriander) og mynte. Let, vandrig agurk gør den til en ideel opløselig til den tykke urte separat.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med mynte:

 • Trim de underliggende fundamenter for mynte starter. Fjern eventuelle krympende blade – brug kun de friskeste krydderurter, der kan presses.
 • Du behøver ikke afstamme bladene, hvis du bruger en saftpresser, der er beregnet til at håndtere det.
 • Bland myntebladene i juicetragten, stak agurken ovenpå.

4. Agurkesaft med mælk:

Agurkesaft med mælk

Denne agurkemilkshake vil ikke være ekstraordinær at smage midt i frostige vinterdage; alligevel smagte jeg det og følte mig genoplivet på et splitsekund. Jeg sidder stram til sommeren med det mål, at jeg kan få en større mængde af denne milkshake og værdsætte den kølige bølge fra denne milkshake.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med mælk:

 • I en blender blandes agurk, skrællet-en stor del af den store agurk, moden banan-en stor del af bananen, sukker-1 spsk, mælk, afkølet til en glat stemmepublikum. Fyld et glas og server straks.

5. Agurkesaft med gulerod:

Agurkesaft med gulerod

Gulerødder blandes derudover godt med agurk, og i lyset af at de er søde, justerer de smagen, mens de presses med grønkål eller andre faste krydderier. De smager ligeledes fantastisk alene. Gulerødder indeholder et ekstra supplement i forhold til standard gulerødder, som er anthocyanin, der indeholder intense formildende egenskaber. Denne saft er kølig og forfriskende på grund af agurken, så værdsæt den på en varm forårs- eller sommerdag.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med gulerod:

 • Pres alle grøntsager, der bruges til at lave saften gennem en juicer, bland og værdsat det.

6. Agurkesaft med appelsin:

Agurkesaft med appelsin

Denne blanding af appelsin og agurk forbedrer hudoverfladen og fugt og reducerer kropsvarmen. Mange forventer ganske enkelt, at appelsiner indeholder forhøjede mængder C -vitamin, som styrker vores sikre reaktioner i kroppen og sikrer os mod at gentage is og hack eller andre regelmæssige forureninger. Det er i det væsentlige kun en af ​​de mange sundhedsmæssige fordele ved en ensom mellemstor appelsin.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med appelsin:

 • Læg appelsin, appelsinskal og agurk i en blender; hæld vandet i.
 • Bland indtil det punkt, hvor ønsket konsistens er opnået; inkluderer sukker og citronsaft.
 • Bland indtil glat, 1 til 3 minutter.

7. Agurkesaft med ingefær:

Agurkesaft med ingefær

Agurker har et højt indhold af calcium og kalium, ingefær er den bedste fordel for fordøjelses- eller kvalme hos mennesker. Glat tyggegummi fra ingefærroden er en effektiv celleunderstøttende og støjsvag ekspert.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med ingefær:

 • I en blender eller næringsprocessor blandes ingefær, agurk og 1/2 beholder koldt vand.
 • Si og pres puréen gennem en arbejdsfilter. Server over is og pynt med et citron- og agurkeskive.
 • Diskretionær servering: Fyld glas med is og halvdelen til 66% fyldt med den blandede juice.

8. Agurkesaft med tomat:

Agurkesaft med tomat

En agurkesaft med en tomat kan give dig et glas fyldt med en ukendt mængde phytonutrients og opgive dig med at føle dig opfyldt, mens du forestiller dig din næste skabelse.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med tomat:

 • Læg tomater, selleri og agurk i en saftpresser.
 • Hæld klem i en shaker. Inkluder et havsalt, cayennepeber og is.
 • Ryst og sigt i et glas.

9. Agurkesaft med honning:

Agurkesaft med honning

Honning og agurk er blandt de mest kendte ting, som man ville opdage i ethvert familieenhedskøkken, men fuldstændig kender man de zillioner af fordele, som disse to giver, bortset fra deres typiske brug/kræver i vores køkken.

Sådan laver du agurkjuiceopskrift med honning:

 • Tag et passende mål af agurk, vask og knus saften, et glas agurkeklemme ved at inkludere en teskefuld nektar og blend helt.

Agurk, som den kaldes med forskellige navne, er rig på mineraler, for eksempel magnesium, kalium, silicium, der leveres som hud ved siden af. De to komponenter, som det er væsentligt lavet af vand og fiber og på denne måde medfører lydassimilation. Det indeholder desuden generelt vitaminer, der understøtter nervøsitet og stresspåvirkning. På grund af sin afkølende effekt behandler den varme gennem hele kroppen. Det skyller ligeledes ud af giftstoffer, der vises i vores rammer.