9 Imponerende Saguaro -fordele (Saguaro Cactus) med ernæringsfakta

Hvis du havde held til at besøge Arizona i USA, må du have opdaget lange Cactus -planter langs motorvejene. Disse ikoniske Saguaro Cactus -planter er den største af deres arter i landet med en gennemsnitlig højde på 40 fod i længden og 2 fod i bredden. Saguaro -frugter er en kendt delikatesse blandt stammerne i USA og Mexico. De er kendt for deres søde spiselige frugtkød, der bruges til fremstilling af syltetøj, vine og frugtkonserves. Udover deres kulinariske anvendelser bruges Saguaro -frugter også til behandling af mange sundhedsforstyrrelser. Lad os i detaljer kende nogle af de bedste sundhedsmæssige fordele ved Saguaro -frugt.

Hvad er Saguaro -frugt?

Saguaro er et indisk ord, der udtales som “Sah-Wah-Ro”. Det videnskabelige navn for Saguaro Cactus er “Carnegiea Gigantea”. De hvidfarvede Saguaro Cactus blomster udvikler sig til frugter, der er røde i farven, med syrlig, velsmagende frugtkød. De gøres lokalt tilgængelige i butikker eller som konserves i supermarkeder.

Er Saguaro -frugt godt for sundheden?

Saguaro -frugter giver masser af godt til din krop. De har høj fugtbevarelse for at fugte din krop. Saguaros er også fyldt med C -vitamin, vitamin B12 og andre vigtige mineraler for at pleje dine organer og muliggøre bedre funktion. Disse frugter er også fyldt med antioxidanter for at beskytte din krop mod mange infektioner og lidelser.

Saguaro -fordele (saguaro -kaktus) med ernæringsfakta

Saguaro Ernæringsfakta:

Tjek næringsværdien af ​​Saguaro -frugter pr. 1 portion:

 • Kalorier i alt: 167
 • Total fed: 5 g
 • Kulhydrater i alt: 27 g
 • Proteiner: 4 g

Fantastiske Saguaro -fordele:

Her fik vi 9 bedste saguaro fordele for sundhed. Lad os tage et kig på dem.

1. Rig på C -vitamin:

Saguaro fordele for vores krop er mange. Den indeholder høje niveauer af C -vitamin, der bidrager til dens søde og syrlige smag. Det betyder, at saguaro har fordelene forbundet med vitaminet, da smagen domineres af dets tilstedeværelse. Derfor har denne frugt:

 • Anti-aging egenskaber
 • Øger immunsystemet
 • Beskytter tandkødets sundhed
 • Forbedrer synet.

2. Kan give øjeblikkelig hydrering:

På grund af plantens egenskaber, der vokser under ekstreme omstændigheder og sandede jorde, har saguaro -frugten høj væskeophobning og fiberindhold svarende til vandmeloner og agurker. Det har vitale næringsstoffer, der hjælper med at rehydrere udtørrede kroppe, der fanges i ørkenen og den brændende sol.

3. Høje mængder kostfibre:

Fremragende kostfibre til dem, der har meget få alternativer, når det kommer til mad. Det høje fiberindhold modvirkes af frugtens næringsrige vandighed. Det er den rigtige mængde grovfoder, der kræves af kroppen for at blive mæt i en længere periode. Dette er meget effektivt til vægtkontrol.

4. Styrker dit nervesystem:

Frugten har rige aflejringer af vitamin B12, som er afgørende for dannelse af blodlegemer og opretholdelse af et stabilt nervesystem. Dens mangel kan føre til anæmi og kan forårsage stor skade på hjernen og nerverne. Dette vitamin er vigtigt for at undgå slagtilfælde. For vegetarer er dette en velsignelse, da meget få fødevarer indeholder dette vitamin, som normalt findes i animalsk protein.

5. Behandler reumatisme:

Indianerne i Arizona -regionen sværger til de fantastiske fordele, denne frugt giver til helbredelse og behandling af reumatiske lidelser. Det er en ældgammel praksis for stammerne, som stadig er ganske effektiv.

6. Forebygger forstoppelse:

Fiber- og grovfoderindholdet i denne frugt er perfekt til at opretholde en ren tarmkanal. Det hjælper med at absorbere toksiner fra kroppen og udskiller det sammen med de andre urenheder. Dette gør ikke kun fordøjelsessystemet bedre, men forbedrer også systemets generelle sundhed.

7. Mætter sult med lave kalorier:

Det er lavt på kalorier, hvilket gør det til en god frugt at forkæle uden at føle sig skyldig. Fem frugter består tilsammen af:

 • 167 kalorier
 • 4 gram protein
 • 5 gram fedt

8. Godt til gravide kvinder:

Det er en meget alsidig frugt, der kan indtages på enhver mulig måde og kan omdannes til meget lækker syltetøj. Denne slags mad er det bedste næringsalternativ for gravide, da det høje indhold af næringsstoffer forhindrer forekomsten af ​​komplikationer ved fødslen.

9. Forebygger hjerte -kar -sygdomme

Dette er også en god ernæringsmæssig frugt, der hjælper med at bekæmpe årsagerne, der fører til komplicerede hjerte -kar -sygdomme og kolesterolblokerede arterier. Regelmæssigt indtag af denne frugt kan føre til forbedret blodgennemstrømning og udvidelse af hjertevæggene. Det er også kendt for at regulere blodtrykket.

Saguaro frugt bivirkninger:

Overforbrug af Saguaro -frugter kan føre til visse bivirkninger som:

 • Ondt i maven
 • Syre tilbagesvalinger
 • Brændende fornemmelse i maven
 • Opkastning
 • Diarré

Saguaro -planter laver ikke kun en smuk plakat, men gør os masser af godt. De er ikke særlig kendt for det indiske publikum og skal muligvis besøge USA eller Mexico for at smage noget af denne frugt. Saguaro -frugtkød og vine stilles imidlertid til rådighed for os i mange onlinebutikker. Inden du opgiver dine chancer for at spise Saguaro, skal du tjekke de steder, der tilbyder eksotiske fødevarer i Indien. Skål til Saguaro!