Bitter græskar bivirkninger

Bitter græskar er en af ​​de grøntsager, der bruges til at nå mange sundhedsmål for kroppen. Mange mennesker inkluderer bitter græskar også kendt som Karela i den daglige kost for at sikre korrekt kontrol af blodsukkerniveauet og behandling af diabetes. Der er mange flere fordele forbundet med bitter græskar. Der er dog også en mørk side ved denne grøntsag. Bortset fra at give kroppen forskellige vitaminer og mineraler, kan det overdrevne forbrug af denne grøntsag føre til en masse bivirkninger for kroppen, som du ikke ønsker.

Hvis du vil vide mere om, hvilke bivirkninger det kan have, kan du tjekke denne vejledning nedenfor. Det vil helt sikkert hjælpe dig med de ideelle oplysninger, du bør vide om:Bitter græskar bivirkninger

1. Stimulerer abort:

En af de store bivirkninger af bitter græskar er, at det fører til abort og derfor slet ikke foreslås for gravide. Den bitre kalebassens emmenagogue og abortfremkaldende egenskaber gør den til en ganske ineffektiv grøntsag til forventede mødre. Normalt fører det til uforklarlige aborter hos kvinder, hvis de tager det regelmæssigt. Dette er blevet bevist af fagfolk.

2. For tidlig menstruation:

En anden bivirkning forbundet med regelmæssigt forbrug af bitter græskar er, at det bringer menstruationerne hos kvinder meget tidligere end deres normale dato og hæmmer cyklen på 28 dage. Dette gør det vigtigt for ammende kvinder også at undgå denne grøntsag. Sørg for at afstå fra dette, hvis du ikke ønsker for tidlige menstruationer.

3. Sænker fertilitetsniveauer:

Dette er en grøntsag, der kan hæmme dine graviditetsresultater, hvis du planlægger en baby. Det vides at have negative virkninger på fertilitetsniveauet for mænd såvel som kvinder. Det skaber enzymer, der har toksiske virkninger på kroppen og kan lege med fertiliteten. Dette er en bivirkning, du ikke ville have, hvis du er i stadiet med familieplanlægning.

4. Lever- og nyreproblemer:

I enkle vendinger anbefaler fagfolk, at mennesker, der har leverproblemer såvel som nyreproblemer, helt bør undgå bitter græskar. Det er en grøntsag, der ikke let kan fordøjes og derfor ikke er en egnet grøntsag til disse patienter.

5. Fører til overdrevne lave sukkerniveauer:

Regelmæssigt indtag af bitter græskar kan reducere sukkerniveauerne til et for højt niveau og en, der balancerer glukosen i blodet. Folk, der tager medicin samt bitter græskar for diabetes, kan opleve dette problem. Overdreven lavt indhold af sukker har deres eget sæt komplikationer, som du måske skal håndtere.

6. Årsager til hæmolytisk anæmi:

Overdreven indtagelse af bitter græskar kan let gøre dig tilbøjelig til hæmolytisk anæmi, der har tegn som koma, feber, mavesmerter og hovedpine. Dette gør det vigtigt for enhver person at have bitter græskar på en velafbalanceret og passende måde.

7. Diarré:

Det er en af ​​de milde bivirkninger af bitter græskar men en der let kan forekomme ved overforbrug af denne grøntsag. Diarré er bestemt en bivirkning at kigge efter. Det er en af ​​de almindelige bivirkninger, der skal nævnes her.

8. Mavesår:

En bivirkning ved forbrug af bitter græskar opstår som en af ​​de sundhedsmæssige lidelser, der kaldes mavesår. Dette er igen noget, du skal have i tankerne, før du begynder at indtage denne grøntsag.

9. Forårsager toksicitet hos børn:

Bitter græskar skaber giftige stoffer hos børn og anbefales derfor slet ikke til dem. Dette er en bivirkning, der er værd at nævne her. Opkastning, diarré og noget så ekstremt som døden kan forårsages hos børn med bitter græskar.

Billedkilde: Shutter Stock