Grøn te med honningfordele-15 forskningsbaserede ordsprog

Hvis du er en sundhedsfreak, skal du allerede have været fortrolig med anvendelser af grøn te. Start din dag med en varm kop grøn te kan give dig en perfekt start på din dag. Grøn te er mærket som en af ​​verdens sundeste drikkevarer med en overflod af antioxidanter og phytonutrienter. Men dens intetsigende og lidt bitre smag kan afholde mange mennesker fra at drikke den. Løsningen? Honning! Dette naturlige sødemiddel er den perfekte partner til din almindelige grønne te, hvilket ikke kun gør det mere lækkert, men også forstærker sundhedsmæssige fordele. Lad os lære mere om de bedste fordele ved at drikke grøn te med honning.

Grøn te og honning 1

Er grøn te med honning godt for dig?

Selvfølgelig er det det! Grøn te i sig selv er en vidunderlig drink, der er høj i flavonoider, som er stærke nok til at afværge dødelige kræftformer. Ved at tilføje honning til grøn te kan du nyde det bedste af begge ingredienser. De rigelige vitaminer og mineraler af honning med de kraftfulde antioxidanter af grøn te kan være ekstremt godt for dit helbred som behandling af infektioner, hjælpe med fordøjelsen og styrke dit immunsystem.

Sådan laver du grøn te med honning?

I øjeblikket er markedet oversvømmet med en række smagfulde grønne tepakker, herunder honning Grøn te. Du får dog ikke den ægte smag af honning eller dens sødme i disse teposer. Tjek denne opskrift på grøn te og honning for at nyde den gode smag og et godt helbred.

Du får brug for:

 • Grøn tepose – 1.
 • Honning – 1 spsk.
 • Vand – 1 kop.

Hvordan man gør:

 • Opvarm først en kop vand i et kar.
 • Læg en grøn tepose i en kop og hæld det varme vand på den.
 • Lad teenagen trække i et par minutter.
 • Tilsæt en ske honning og server varmt.

Sådan drikker du grøn te med honning:

 • Du kan drikke denne drik, mens den stadig er varm for at nyde den bedste smag.
 • For en smag og friskhed tilsættes et par dråber citronsaft til denne blanding.

Bevisbaserede fordele ved grøn te og honning:

Her er vores 15 videnskabeligt dokumenterede grøn te med honning fordele for sundhed og hud. Lad os tage et kig på dem.

grøn-te-med-honning anvendelser

1. Forbrænder dit fedt:

Hvis du vil reducere de overskydende kalorier, du for nylig har fået, kan grøn te med honning gøre underværker. At have et par kopper grøn te med honning regelmæssigt kan virkelig hjælpe dem med at smide de ekstra kalorier. Grøn te øger stofskiftet i kroppen, mens honning forbrænder kalorierne. Fedtoxidation med denne blanding forbedres med ca. 17%.

2. Forbedrer hjernefunktioner:

Grøn te med honning er ikke bare en foryngende drink; det gør dig også klogere. Koffein er en af ​​de vigtigste ingredienser i grøn te. Når du har det med honning, understøtter de ekstra vitaminer og mineraler, der findes i det, din hjernes sundhed. Forekomsten af ​​disse 2 ingredienser i grøn te forbedrer koncentrationen, når neuronerne stimuleres. Det hjælper også med at genoprette hjernens reaktionstid og forbedrer din hukommelse. Som et resultat gør det din hjerne stabil og fokuseret.

3. Undgå truslen om kræft:

Grøn te med honning tilbyder gode antioxidanter, der er afgørende for kroppens gode sundhed. Kropscellernes formeringsvirkning giver anledning til kræft. At have grøn te med honning øger antallet af antioxidanter, hvilket igen bremser cellemultiplikationsprocessen. Grøn te med jævne mellemrum kan afværge mange dødelige kræftformer.

4. Behandl forkølelse:

Når den indtages varm, hjælper dampene, der kommer fra te, med at åbne næsepassagen for at muliggøre lettere indånding. Grøn te kan også hjælpe med at afværge ejendommen ved forkølelse plus influenza. Tilsætning af honning til din te har evnen til at berolige ondt i halsen, en almindelig indikation af forkølelse.

5. Boost din energi:

Grøn te med honning kan være en af ​​de bedste måder at øge dit energiniveau på. Denne fantastiske drink kan øjeblikkeligt aktivere dine nerver og få dem til at springe i gang. Ved at hjælpe med en bedre fordøjelse kan grøn te med honning hjælpe kroppen med bedre absorption af næringsstoffer fra maden og holde dig aktiv.

6. Hjælp til vægttab:

Fordelene ved disse kalorier skaber en nyttig tilføjelse til 1 kop grøn vægttabste. Hvorimod rå honning kan forbedre vores stofskifte samt hjælpe med at brænde vores lagrede fedtdepoter, hvilket gør grøn te med honning til vægttab, en af ​​de mest populære løsninger. Ved regelmæssig indtagelse af denne drink begynder din krop at føle sig lettere og renere. Dette er en af ​​de største sundhedsmæssige fordele ved at drikke grøn te med honning.

7. Bedre knoglesundhed:

Osteoporose er hovedkroppens problem, så de fleste mennesker frygter. At have grøn te af honning tilføjer ikke bare smag, men gør også knoglen stærkere og forbedret. Ved hjælp af grøn te kondenseres knogletabet, mens kraftigt producerer antioxidanter sammen med antiinflammatoriske virkninger.

8. Hjælper med fordøjelsen:

Grøn te med honning er den bedste behandling for en række fordøjelsesproblemer sammen med sår, kvalme, forstoppelse og mere. Drik derfor te af honning for at tilbyde frigivelse til en række fordøjelsesbesvær. Forbedret fordøjelse, behandling af forstoppelse og lindring af oppustethed er nogle af de bedste anvendelser af grøn te med honning.

9. Virker som en antioxidant:

Grøn te er en stor kilde til antioxidant, som ejendommen hjælper med at forhindre yderligere sygdomme. De frie radikaler i vores krop forårsager sygdomme, antioxidanterne hjælper med at bekæmpe disse sygdomme. Dette gør arbejdet i de hvide blodlegemer lettere, da dette hjælper med at give beskyttelse mod sygdomme og styrke vores immunsystem.

Grøn te af høj kvalitet består af et stort antal antioxidanter i form af næringsstoffer. Grøn te, når den blandes med honning, øger også effekten. Honning har også det samme karakteristiske træk, da det hjælper med at forhindre flere sygdomme. Disse to naturlige stoffer giver os den første forsvarslinje ved at beskytte cellerne.

10. Forbedre vejrtrækning og mundhygiejne:

Det hjælper med at forbedre mundens sundhed ved at reducere mikrobiel virkning. Enhver bakteriel og viral effekt forårsager dårlig ånde og kan endda øge risikoen for hulrum. Dette naturlige element hæmmer således væksten af ​​bakterier og virus. Således reduceres risikoen forårsaget af disse mikroorganismer. Den vigtigste forbindelse kaldet catechin hjælper med at beskytte os mod disse problemer. Dette dræber dybest set de skadelige mikroorganismer, der forårsager dårlig mundhygiejne. Derfor reducerer dette risikoen for plak og forbedrer vores vejrtrækningstilstand.

11. Reducerer risiko for hjerte -kar -sygdomme:

Hovedbestanddelen i grøn te er antioxidant, der har mange fordele. Ligeledes er det også gavnligt for at reducere hjerte -kar -sygdomme. Disse antioxidanter forbedrer hjertesygdommen og reducerer risikoen for hjertesygdomme som hjerteanfald, slagtilfælde, grøn te, der sænker blodtryksniveauet osv. Hjertesygdomme er meget almindelige blandt de fleste mennesker.

På den anden side sænker antioxidanter også niveauet af dårligt kolesterol, som hovedsageligt blokerer arterierne og blokerer let blodgennemstrømning. Forholdet mellem godt kolesterol og dårligt kolesterol skal opretholdes, ellers ville det føre til visse sygdomme. Derfor er vedligeholdelse eller sænkning af det totale og LDL -kolesterolniveau i vores krop yderst afgørende for at reducere hjertesygdomme.

12. Reducer risikoen for Alzheimer og Parkinsons sygdom:

Forbindelserne i grøn te forbedrer hjerneaktiviteten ved at stimulere hjernecellerne. På grund af alderdom lider mennesker af forskellige alvorlige sygdomme som Parkinson og Alzheimers sygdom. Hjernens funktion forbedres ved at indtage grøn te, der beskytter os mod alderdom. Disse sygdomme er dybest set neurongenerative sygdomme, som ofte forårsagede mangel på korrekt transmission af nervesignaler. Hukommelsesrelaterede problemer er også symptomer på disse sygdomme. Undersøgelser har vist, at antioxidanter og catechinforbindelser beskytter nervecellerne mod skader, der skyldes alderdom.

13. Styrk immunsystemet:

Forbedret immunsystem er en af ​​de bemærkelsesværdige sundhedsmæssige fordele ved grøn te med honning. Forbindelsen af ​​katekiner beskytter vores krop mod enhver mikrobiel infektion. Bakterier og virusvækst fører til mange infektioner og skal hæmmes for at opretholde en ordentlig kropsbalance. Det hjælper os med at reducere forkølelse, influenza, røgrør og også tandproblemer. Tandhelsen forbedres ved at hæmme væksten af ​​streptococcus slim.

14. Reducer risikoen for type-II diabetes:

Forskningsværker har fundet ud af, at grøn te reducerer blodsukkerniveauet og dermed sænker risikoen for diabetes. For at forhindre langvarig sygdom giver grøn te et godt middel. Det ses, at folk, der drikker grøn te, plejede at have lavere diabetesrisiko og reducerer blodsukkerniveauet end dem, der ikke indtager det.

15. Gør din hud glødende:

Fordelene ved grøn te med honning til huden er værd at nævne. Ved at skylle ud toksiner og rense det indre system hjælper denne fantastiske drink med en glødende og strålende hud. Denne te er også rig på antioxidanter og kan hjælpe med at forhindre oxidativ skade på celler og tilskynde til ny cellevækst. Således kan du bemærke synligt yngre, frisk udseende hud!

Grøn te og honning bivirkninger:

Selvom grøn te med honning er yderst gavnligt for dit helbred, kan indtagelse af det for meget føre til mange sundhedsmæssige problemer som:

 • Kvalme.
 • Mistet appetiten.
 • Søvnløshed.
 • Surhed.
 • Ondt i maven.
 • Dårlig fordøjelse.
 • Reaktioner hos mennesker med allergi over for honning.

Overrasket over hvordan denne enkle, daglige drink kunne være så god for dig? Sundhedseksperterne har længe anerkendt de mange fordele ved grøn te med honning. Det er derfor, det stærkt anbefales til dem, der leder efter vægttabsløsninger, kropsafvænning og endda til dem, der har en familiehistorie med kræft. Så hvad venter du på? Gør dit liv sødt og sundt med denne vidunderlige drik!