Hvordan bruges grøn te til diabetes?

Er du en grøn te -drikker? Så skal du vide, at grøn te spiller en stor rolle for diabetes. Ja, grøn te sænker blodsukkerniveauet. Befolkningen har indtaget te i århundreder, såvel som i dag er det den anden hovedsageligt accepterede drink i verden (senere end vand). En række af dette ry kan stamme fra de mange kendte fordele ved grøn te, der tæller dets magt til at stoppe kræft og til at slibe mental sundhed. Men i denne artikel diskuterer vi den rolle, grøn te spiller for diabetes.

Sådan bruges grøn te til diabetes

Diabetes er en sygdom, der beskrives ved den utilstrækkelige udskillelse, ellers stødende insulinpræstation, der modvirker den korrekte assimilering af glukose inde i vævene, og derudover fører til stor opmærksomhed på blodsukkeret, som endelig skal udskilles i urinen. Gennem en mangefacetteret biokemisk reaktion hjælper te – især grøn te – med at sensitivisere celler, derfor er de sundere i stand til at metabolisere sukker. Grøn te er overlegen for mennesker ved diabetes, da det hjælper det metaboliske system med at fungere sundere.

Fordele ved grøn te:

  • Faldende risici for at udvikle type 2 -diabetes
  • Forbedre insulinfølsomheden
  • Oprethold et sundt blodtryk
  • Forhindre blodpropper
  • Den faldende fare for stigende kræft
  • Faldende mulighed for hjerte -kar -sygdom

Grøn te -mekanisme til diabetes:

Så snart stivelse indtages, har det brug for enzymet amylase for at sprænge det ned i simple sukkerarter, der kan blive opslugt i blodbanen. Grøn te polyfenoler reducerer amylase. En læsning viser, at kun 1 kop grøn te forbeholdt amylase -handling med 87%. Endnu en undersøgelse viser, at fjernelse af grøn te komprimerer den normale forhøjelse af glukose samt insulin, mens 50 gram stivelse blev indtaget.

Virkning af grøn te for diabetes:

1. Grøn te er moderat ubehandlet og er to gange så rig på antioxidanter som vitamin C. Det absorberer polyfenoler, som forskere mener kan øge insulinaktiviteten. Desuden reducerer tilsætning af mælk i te den te-insulinfølsomme egenskab.

2. Diabetes er en sundhedstilstand, der generelt er klassificeret i type 1 sammen med type 2- diabetes. Hvis en person er diagnosticeret med type 1 -diabetes, skaber bugspytkirtlen derefter ingen ellers minimal mængde insulin.

3. Insulin er et hormon, der er nødvendigt for at sænke blodsukkerniveauet, plus for at kontrollere cellens normale funktion. Inden for type 2 -diabetes er cellerne i kroppen ikke i stand til at reagere på insulinet, der dannes af bugspytkirtlen. Ekstra på mad til diabetes

4. Grøn te indeholder polysaccharider, der hjælper med at reducere glukoseniveauerne i blodet og har desuden anti-stråling samt kræftbekæmpende egenskaber.

5. EKGC der i grøn te er nyttig ved siden af ​​type 2 -diabetes, da det hjælper med at fascinerer glukosen i den nødvendige mængde af kroppens celler.

6. Grøn er en af ​​de bedste naturlige behandlinger for type 2 -diabetes, da den ikke kun sænker saccharoseindholdet, men de catechiner, der findes i grøn te, også hjælper med at blokere den naturlige glukose inde i fordøjelseskanalerne.

7. Den livlige bestanddel af grøn te, der har været udsat for at bremse tarmglukose plus lipidoptagelse, er en sikker slags flavonoid kaldet gallatkatekiner. Det måles, at antallet af gallatkatekiner, der er afgørende for at reducere blodglukosekoncentrationen, kan opnås fra en regelmæssig mængde grøn te.

8. På den anden side er den mængde grøn te, der ønskes reduceret lipidoptagelse fra tarmen, overlegen og har været udsat for at have dårlige virkninger hos mennesker. Når de er i blodbanen, kan galatkatekiner virkelig øge insulinkonflikten, hvilket er en deprimerende konsekvens, især hos overvægtige såvel som diabetikere.

Grøn te til diabetes