Hvordan bruges ricinusolie til forstoppelse?

Ricinusolie er lysegul olie opnået fra ricinusbønner, der bruges som rensemiddel, smøremiddel og ved fremstilling af oliebaserede produkter, historien om brug af ricinusolie til at fremkalde arbejde Det vides ikke, hvornår praksis med at bruge ricinusolie til at fremkalde arbejde først startede. Selvom der er mange naturlige måder at fremkalde arbejdskraft på, er meget få forbindelser så effektive som ricinusolie.

Sådan bruges ricinusolie til forstoppelse?

Mange mennesker især læger er imod brugen af ​​ricinusolie regelmæssigt. Hvis man har brug for ricinusolie til at regulere din daglige rutine, ser man ikke på problemet på den rigtige måde. Overdreven brug af ricinusolie kan føre til ubalance i væske og elektrolytter og andre komplikationer.

Brugen af ​​ricinusolie bør være meget punktlig til forstoppelse!

Forstoppelse er et meget almindeligt problem blandt mange mennesker på grund af vanen med at drikke mindre vand! Hvis man ikke har gået på toiletterne fra de sidste mange dage, og man måske er ved at være tæt på en afføring, dvs. du skal handle hurtigt. Du skal ikke vente endnu en dag. Ricinusolie kan hjælpe.

ricinus-olie-til-forstoppelse

Under forstoppelseskrise er det anbefalede daglige indtag af ricinusolie En spiseskefuld til voksne og En teskefuld til børn! Man bør tage ricinusolie med tom mave, det virker bedst, hvis det tages om morgenen, når du vågner.

Efter at have taget din dosis, lad et mellemrum på 4 til 6 timer før den første trang til at gå på toilettet. Ricinusolie kan også forårsage eksplosiv diarré. Du skal muligvis også gå på toiletterne mere end én gang, så gå ikke for langt fra toiletterne eller toiletterne! Sørg for at have hurtig adgang til toiletterne i timerne efter indtagelse.

Oliens smag er meget ubehagelig. Du vil måske blande det med en lille mængde sur smag som appelsin eller en slags juice eller bare klemme din næse og sluge det. Især børn ville have svært ved at tage det foreslåede beløb ind! Brugen af ​​ricinusolie til at lindre forstoppelse kan spores tilbage til oldtidens egyptiske tid. I Amerika stammer brugen af ​​ricinusolie tilbage til pionerernes dage. Rejsende medicinmænd havde en kombination af ricinusolie med alkohol til at behandle alt fra forstoppelse til halsbrand.

I dag bruges ricinusolie stadig internt som et stimulerende afføringsmiddel til kronisk forstoppelse. Eksternt kan det bruges til forskellige hudirritationer, hårfald og industrielt bruges det i alt fra maling til smøremidler.

Advarsel: Brug ikke ricinusolie til forstoppelse, hvis du er gravid!

Nedenfor diskuteres 4 enkle trin til, hvordan man genoplever fra forstoppelse ved hjælp af ricinusolie.

Trin 1:

Doseringen af ​​ricinusolie er forskellig for en voksen og et barn. Doseringen kan også være på forstoppelsesniveauet! Doseringen bør altid tages med den korrekte recept af en læge eller et apotek. Hvis du ikke er i stand til at få anvisninger fra nogen, kan du tage en ske ricinusolie, hvis du er voksen, dvs. 4,92 milliliter, og du tager en ske, hvis du er et barn, dvs. 2,46 milliliter.

Trin 2:

Nu skal du beslutte, om du vil tage en ske dagligt eller i nogle intervaller mellem 3 til 7 dage. Dette kan også afhænge af sværhedsgraden af ​​din forstoppelse. du skal følge instruktionerne som givet af din apotek, og du skal tage indtagelsen om morgenen selv med tom mave for at få de bedste resultater.

Trin 3:

Tag en passende måleske for at tage olien. Som om du tager mere end det krævede, kan du være i et stort ballade! Du kan også blande olien, hvis du ikke er i stand til at tage den direkte med den mad (morgenmad), du spiser, men resultaterne ville ikke være så gode som nødvendigt.

Trin 4:

Kontakt din læge, hvis du ikke får lindring af forstoppelse inden for 7 dage! Du kan blive ramt af et andet problem, der ikke er relateret til forstoppelse.