Sådan bruges fed olie til tænder?

Tænder udgør en integreret del af ansigtet, hvor de ikke kun forbedrer pålydende værdi, men også ekstremt vigtige for at tygge mad. Derfor bør de beskyttes og vedligeholdes. Et af de mest nyttige produkter til vedligeholdelse af vores tænder er fed olie. Det er et glimrende naturligt middel mod enhver form for lidelser vedrørende tænderne og har også en lang række andre fordele. Hvis du lider af en ulidelig tandpine, og en tandlæge ikke er i stand til at give lindring, kan du altid prøve at bruge fed olie i det berørte område, selvom det måske ikke helbreder problemet fuldstændigt, det vil give en betydelig lettelse. For at bruge denne olie skal vi forstå dens oprindelse, kemiske sammensætning, egenskaber ved cove oil, metode til brug af denne olie og forholdsregler, der skal træffes under brug af den..

hvordan man bruger fed-olie-til-tænder

Sådan bruges fed olie til tænder?

Oprindelse:

Som navnet antyder, udvindes fed olie fra dele af nellikens plante og træer, der oprindeligt findes nær ækvator. Feddene er blomsterknopperne, der bliver rødbrune, når de tørres, og olien udvindes ikke kun fra disse knopper, men også bladene og stilken.

Kemisk sammensætning:

Nogle af de kemikalier, der findes i fed olie, er eugenolacetat, caryophyllen, iso-eugenol, men primært eugenol er det vigtigste kemikalie, der er til stede i fed olie og er ansvarlig for en lang række egenskaber, som denne olie besidder.

Kvaliteter af fed olie:

Fed olie er terapeutisk af natur og besidder talrige helbredende egenskaber, der er gavnlige til behandling af tænderelaterede problemer

1. Det har antiseptiske egenskaber:

Nellikeolie er berømt for sine antiseptiske egenskaber. De kemiske komponenter i fed olie er mest egnede til at bekæmpe de primære infektioner og forhindrer tandskader, hvis de påføres omhyggeligt.

2. Smertestillende i naturen:

Tilstedeværelsen af ​​eugenol gør det smertestillende i naturen. Det er en yderst effektiv smertestillende og giver øjeblikkelig lindring, hvis ikke en permanent.

3. Anti-krampagtig:

Mange gange får en person, der lider af en tandsygdom, kramper, der er meget foruroligende. Fed olie er antispasmodisk i naturen og forhindrer dermed forekomsten af ​​disse spasmer.

4. Anti-infektiøs:

Nellikeolie er fremragende til at forhindre enhver form for sekundære infektioner i at dukke op. Ved tandforfald vil sådanne infektioner sandsynligvis ske, men påføring af fed olie sikrer, at infektioner af enhver art holdes i skak.

5. Anvendes som fyldstof:

Tandlæger er fuldt ud klar over de kemikalier som eugenol, der nelliker olie, og derfor kombinerer de det med zinkoxid og bruger det som en midlertidig påfyldning. De bruger også eugenolen som en del af forsegleren til rodkanalen.

6. Antibakterielle egenskaber:

Cove -olie besidder antibakterielle egenskaber og administreres i det væsentlige, hvor der er alvorlig tandpine, som kunne have dukket op på grund af en forfalden tand, revnet tand, der forårsager, at bakterielle infektioner når tandens rødder og udløser smerter.

Metode:

Påføring af fed olie er relativt enkelt. Sug en vatrondel i denne olie, og indsæt den i det berørte område. Fortsæt med at skifte bomuld hver time for mere effektivitet. En anden måde at bruge denne olie på er ved at tage vatpind fuld af denne olie og anvende den som en balsam på tandkødet og målområdet. Mange foretrækker at bruge en tepose dyppet i en fortyndet opløsning af fed olie; denne metode er normalt effektiv i milde tilfælde.

Forholdsregler:

At tage visse forholdsregler er altid nyttigt, da fed olie er kraftig og kan have negative virkninger, hvis der ikke tages ordentlig pleje. Det bør kun bruges på kort sigt, da det er et middel til midlertidig lindring og ikke en ordentlig løsning på ethvert problem.

Nellikeolie er et stærkt medium til at løse tænderelaterede problemer, men hvis problemet vedvarer, ville det være fornuftigt at vise til en tandlæge for at undgå fremtidige komplikationer.