Top sundhedsmæssige fordele ved Porangaba te

Porangaba te er en form for vægttabste. Den findes hovedsageligt i de brasilianske stater Minas Gerais, Acre og Goias. Også kendt som Cha de Bugre. Det findes også i visse tropiske skovområder i Argentina og Paraguay. Det vokser fra et lille træ kendt som Cordia salicifolia, der producerer en rød frugt, der ligner en kaffebønne, som er ristet og brygget som te og kan bruges som en kaffeerstatning. Træet, der er hjemmehørende i brasilianske stater, har også et par andre navne, som inkluderer: cha de frade, louro-salgueiro, claraiba, rabugem, cafezinho, grao-do-porco, coquelicot, bois d’ine, de-negro- mina. Mangfoldigheden af ​​navne er et vidnesbyrd om dens lange historie og popularitet i brasiliansk kultur.

Metoden til fremstilling af porangaba -te er ligesom enhver anden te. Det kan indtages både varmt og koldt. Den fås overalt i Brasilien og sælges på caféer, apoteker osv. Og eksporteres til mange andre dele af verden i forskellige former, såsom teposer, flydende tinkturer og ekstrakter. Det er også hovedkomponenten i brasilianske slankepiller. Den indeholder en stor mængde kalium, koffein, allantoin og allantoinsyre. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke porangaba -te. Det hjælper med at reducere fedtvæv og forbedrer kroppens åndedrætsfunktion og hjælper en person med at lave anstrengende øvelser og andet uden at tabe vejret. Det virker også som en anti-cellulite og hjælper med at undertrykke appetitten. Forskning har peget på, at det ikke kun er en appetitnedsættende, men det fungerer også som en hjertestyrke. En undersøgelse i 1997, hvor et par kaniner og marsvin fik et ekstrakt af Cordia salicifolia blade og resultater viste de øgede kardiovaskulære aktiviteter hos de dyr, der blev brugt til forsøget.

Sundhedsmæssige fordele ved Porangaba -te

Sundhedsmæssige fordele ved Porangaba -te:

Blodcirkulation:

Te er kendt for at have egenskaber, der hjælper med at forbedre blodcirkulationen i kroppen. Således er det helt naturligt blevet populært blandt mange fitness -træningsentusiaster, ikke kun på grund af dets fedtreducerende evner, men også på grund af dets egenskab af at være en mild stimulans, der hjælper med at øge stofskiftet og øge energiniveauet. Forskning viser, at porangaba-te har antivirale egenskaber. Forskere forbehandlede celler med bladekstraktet fra Cordia salicifolia. Dette beviste, at forbindelserne resulterede i reduceret indtræden af ​​herpesvirus i cellen med så højt som 99%.

Anvendelser af Porangaba:

Nøglefaktoren for porangaba -te er, at selvom det er en appetitnedsættende, dræber det ikke din appetit totalt, i stedet reducerer det appetitniveauet, hvilket resulterer i, at personen bliver mæt på mindre måltider. Dette tilskynder den person, der tager mindre måltider i løbet af dagen, hvilket er mere effektivt i vægttabsproceduren end at tage færre store måltider.

Medicinske anvendelser:

Nogle af de andre anvendelser af porangaba -te eller Cha de bugre er til behandling af hoste, væskeretention, gigt. Det menes, at det ville vise sig at være et potentielt middel i behandlingen af ​​kræft i den nærmeste fremtid. Mange mennesker, især de indfødte i Brasilien, bruger det som et antiseptisk middel til sårheling af huden. Selvom et par undersøgelser har vist de gode virkninger af porangaba, er mange af de ovennævnte anvendelser og sundhedsmæssige fordele stadig uformelle, og der forskes stadig i forsøg på at validere dem.

Eksperter anbefaler folk at brygge det 30 minutter-1 time før et måltid, tre gange om dagen. Doseringen kan variere fra person til person afhængigt af alder, sundhed og medicinske tilstande. På trods af at det er et naturlægemiddel, er det bedst at konsultere en læge eller sundhedseksperter inden forbrug.

Den bedste del ved porangaba -te er, at den har alle de medicinske egenskaber, der hjælper dig med at opretholde en fantastisk krop og forblive sund. porangaba te har været kendt for at bekæmpe forhøjet kolesteroltal, beskytter dit sukkerniveau og hjælper også med at bekæmpe kræft og diabetes, hvilket er et meget stærkt vidnesbyrd om, at brasiliansk te er perfekt til din daglig medicin. Det er en meget naturlig måde at opretholde en stærk sund krop.

Der er kun en advarsel med hensyn til porangaba -te, og det er ikke at stejle tekanden i mere end to til tre minutter, da det tilføjer en bitter faktor til teen. For at få de bedste resultater skal du holde det enkelt og kort. Tilsæt sukker, hvis du vil, selvom porangaba -blade er naturligt søde i smagen. Porangaba er en absolut smuk drik at have dagligt, og det bedste er, at selvom det er brasiliansk, får du porangaba blade i næsten ethvert supermarked, så få nogle porangaba blade i dag, så du kan forblive sund.

Ikke mange mennesker er klar over de medicinske egenskaber ved porongaba -te og ignorerer derfor produktet fuldstændigt, men hvis du vil have en velsmagende drik, der fungerer godt på din krop i stedet for at tilføje de ekstra uønskede kalorier, er denne te den bedste måde at gå. Porangaba kommer med firmamærker, hvilket gør det meget kendt for alle.

Bedste måde at bruge:

Den bedste måde at bruge porangaba -te på er at drikke en kop før morgenmad om morgenen og en kop, før du går i seng om natten. Disse to kopper om dagen vil helt sikkert øge dit helbred til det bedre. Den bedste måde at bruge porangaba -te på er først at forstå rødderne til denne store te. Hvis du ikke forkæler teens smag og skaber noget te efter eget valg, ved du ikke, hvad du går glip af, så få denne te i dag og nyd en oplevelse, som mange mennesker ikke er klar over.