9 nyeste interiørdesign med billeder i 2021

I dag er der mange varianter inden for indretning. I Indien foretrækker folk etniske indretninger. For det meste er disse designs baseret på en persons valg, og de er forskellige for en anden type hjem. Så i denne artikel har jeg dækket nogle af de bedste boligindretninger med fotos.

Seneste interiørdesign i Indien:

Indisk indtryk er slet ikke fuldstændigt ved brug af varme lyse farver plus detaljeret design, derfor skal man huske på, at der er en fin linje mellem at skabe en farverig hyggelig rede plus et overdrevent fyldt rum.

1. Indretning af stuen:

boligindretning

lagt sædvanligt designet tæpper af røde, rødbrune med et strejf af gule, jordfarver til interiøret. Smid hynder med farverigt broderi plus spejlværk til at bringe noget glans til interiøret. Brug lunken belysning, og blend gardiner i lysere og varmere skygger.

2. Spisestueindretning:

Indretning af hjemmet india2

Mens det kommer til etnisk indretningside i dette krævende rum, kendes bordet såvel som siddepladserne ekstra opmærksomhed. Stolens ryglæn kan kaldes et twist ved at tilføje farverige stoffer. Alligevel kan bordpladen få et levende udtryk ved hjælp af lyse varme farvede bordløbere plus måtter. For at tilbyde denne plads ekstra af et indisk touch tilføjer de sædvanlige indiske gulvlamper, pendellamper i bronze, terracotta vaser plus guld for et velhavende look. Hæng en stor lysekrone lige på toppen af ​​dit spisebord. Det vil ikke kun tilbyde det obligatoriske dæmpede lys til dine gæster ved måltiderne, men vil pænt fjerne den uønskede blænding af direkte lys.

3. Soveværelse Indretning:

Indretning af hjemmet india3

En persienne, træmøblerne, det lyse pudekast i en bleg baggrund skaber en hyggelig varm aura! Brug mindst 2 lysestager til ligevægt. Inkluder dekorative puder, fordi disse puder giver teksturer samt mønster til et værelse. Et perfekt sortiment af gardiner samt gardiner tilføjer nåde samt stil til ethvert rum og sikrer yderligere privatliv.

4. Indretning af badeværelse:

Boligindretning india4

Gå med væggenes farve efter badekarets ellers, beslut dig for omvendte farver, ellers kontraster farverne i den tilstand, du gerne vil have, at den skal være spunky. Vælg farvepladen, og find nogle af de bedste farvekombinationer til fliser, møbler og vægge. Læn en træstige ved siden af ​​en badeværelsesvæg plus placer håndklæder over trin.

5. Gulvindretning:

Indretning af hjemmet india5

Elegant betongulv fungerer godt i et moderne, fashionabelt indisk indretning. Marmor, fliser, granitgulve findes konventionelt i indiske hjem, plus du kan også bruge et mørkt bejdset trægulv.

6. Mal en væg:

Indretning af hjemmet6

Farvelæg en væg efter din yndlingsfarve, plus skab den omdrejningspunktet. Hæng interessant kunst på væggen og vær i bevægelse med en pæn portion møbler der. Strålende farver og godt lysarbejde skaber i fællesskab øjeblikkelig lykke.

7. samling af figurer:

Boligindretning india7

Tilføj også din foretrukne porcelæn dukke. Forklar din personlighed. Oplev et displayområde plus gruppeforbundne objekter i fællesskab, indsat af tre ellers fem. Forsøg plus forskellige former. Nogle iøjnefaldende statue ellers vil figuren konstruere en vidunderlig rapport samt et samtalestykke.

8. Indtag planter:

Indretning af hjemmet india8

træer til enhver tid tilføjer et frisk pust til et værelse. I stand har du ikke en grøn tommelfinger, prøv silkeplanter plus træer. Overlegenheden er så god, at det er svært at skelne dem fra den faktiske ting.

9. Omplanlæg møblerne:

Indretning af hjemmet 9

Træk dine møbler fraværende fra væggene. Prøv at placere den i fascinerende vinkler. Arranger sofaen skråt på tværs af den smalle stue, der skaber rummet til at se bredere ud og tilbyder et varmt, attraktivt layout. Undgå rod. Anbring lodret plads ved hylder ellers bogreoler i skabe eller et andet område for at minimere rod i det omfang, der sandsynligvis.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80