30 egyszerű és könnyű mesterség gyerekeknek 2021 -ben

Mindannyian ismerjük, mi a mesterség, és ez a legjobb módja az idő megölésének. De elgondolkodtál már azon, hogy ez egy igazán jó készség, amelyet gyermekkorodtól kezdve megtaníthatsz a gyerekeidnek. A gondolt gyerekek sok kézműves tevékenységet kapnak iskolájukban, de nem igazán figyelnek rá. Még mindig emlékszem a gyermekkorra, amikor annyi kézimunkát kaptam, ami magában foglalta a varrást, a papírmunkát, a falra akasztást és még sok mást.

Egyszerű és könnyű mesterségek gyerekeknek:

Lássuk tehát, milyen mesterségeket tud a gyerek a legjobban csinálni, néhány a 30 legjobb kézműves gyerekeknek,

1. Falra akasztható kézművesség:

Falra akasztható kézműves

A falra akasztás az a kézműves típus, ahol az embernek bármit el kell készítenie, amit fel lehet akasztani a falra, ez jó kézműves ötlet gyerekeknek, készíthet falra akasztást egyszerű színes lapokból és néhány dekoratív anyagból, amelyeket felragaszthat mint a virágok vagy a kis kreatív golyók, akkor csak hurkot kell készítenie, hogy lógjon a falon.

2. Varrás Craft:

Varrás Craft

Amikor gyermeke felnő, meg kell tanítani őt önállóságra, és ismerni kell a kis dolgokat, ezért az egyik legjobb kézműves tevékenység a gyerekek számára a varrás, nem pedig az egyszerű varrás, amely arra készteti gyermekét, hogy különböző varrásokat tanuljon meg, például hurok, kereszt és sok más , ha gyermeke valamilyen iskolai tevékenységet kap, figyeljen, és készítsen mesterséget a varrásból.

3. Popsicle Stick Craft:

Popsicle Stick Craft

Minden gyereknek tetszik a popsicle, és amit tehet, az az, hogy miután a gyerekek befejezték a popsicle -t, tartsák magukkal a botot, és az egyik egyszerű módja annak, hogy a gyerekek megtanulják az állatokét, a festék, a gyerekek festik a botokat, majd állatok arcát készítik, mint az elefánt, tigris és másokat, és ragasszuk fel az állatokat a botra, ez a gyerekeknek szóló egyszerű mesterség megtanítja őket az állatok megismerésére, és ez a szobájukban is tartható.

4. Papírlemez -kézműves:

Papírlemez -kézműves

A lépcsőfok, hogy a gyerek megtanulja a kézművességet, ezek a könnyű mesterségek gyerekeknek, egy egyszerű papírlapon a gyerek nyuszit készíthet, mivel papírlap az arca, és a füleket színes papírból, szemekből és orrból készíti. Ez egy egyszerű mesterség, és nem igényel sok energiát, így a gyerekek könnyen tanulhatnak.

5. Állati kézművesség:

Állati kézművesség

Csak a gyermekkorban a gyerekek mindent tudni akarnak az állatokról és minden másról, és minden gyereknek van saját kedvenc állata, itt van egy mesterség a gyerekeknek, mindössze annyit kell tennie, hogy beilleszti a fagylaltrudat, és elkészíti az állat alakját és színét vagy festeni. Az egyik könnyen elkészíthető, hogy a dodo sárgára festette őket, és szemet és orrot készít, és gyermeke az asztalán tarthatja.

6. Pamut kézműves:

Cotton Craft

A pamut kézművesség az egyszerű kézművesség gyerekeknek pamutból, amiből juhokat készíthet, csak annyit kell tennie, hogy összegyűjti a gyermekét a fagylaltrúdról vagy a gallyakról a környékről, majd néhány pamut golyódarabot, ragassza a vattacsomó darabokat a botra néhány kerek forma a festett szárakon vagy a pálcán, majd szemet készít, és kis orr, akkor kap egy juhot.

7. Homokos kézműves:

Homokos kézműves

Nos, minden gyerek szokása, hogy összegyűjti a homokot a tengerpartról vagy bárhonnan, ahol játszani megy. Egy jó dolog, amellyel a gyermeke tehet, az a homok, ha homokművészetet készít, például egy papírlapon. virág készült rajta a pisztácia borítással. Ez egy igazán jó mesterség gyerekeknek, amely keretbe foglalható és tartható is.

8. Szövet pin Craft:

Cloth Pin Craft

A gyerekek szeretnek játszani a náluk lévő kis játékokkal, miért ne adhatnának nekik lehetőséget arra, hogy saját kezűleg készítsenek egyet, a ruhából készült tűből a legjobb, amit egy gyerek készíthet, egy játékhelikopter, csak ki kell festeni a szövettűt és hozzá kell adni néhány botot. hogy szárnyakat kapjon, akkor egy kis helikopter tökéletesen elkészül. Ezek a hűvös kézművesség gyerekeknek és új mesterségek.

9. Doll Craft:

Doll Craft

Minden lány szeret babákkal játszani, miért ne taníthatná meg őket, hogyan kell babacsinálást csinálni. Ezek a babák különféle dolgokból készülhetnek, akár papírbabákból, akár abból, amiből ruhákat készíthet, és szivacsot vagy pamutot tölthet bele. Csinálj egy babát kartonból, majd rajzolj és bánts a babával, és vágd ki.

10. Pin Wheel Craft:

Pin Wheel Craft

A csapkerék azok a kis ventilátorok, amelyek gördülnek, amikor a szél fúj, egy gyerek fut egy csapszeggel a kezében, ami mozgatja a széllel, ez lehet mesterség gyerekeknek, mivel csak kerek legyezőt kell készíteni a papírhengerből és ragaszd egy szárhoz vagy valami gallyhoz, majd csak díszítsd. Ez egy könnyű mesterség kisgyerekek számára, mivel a ventilátornak kerek alakúnak kell lennie, hogy könnyen mozoghasson.

11. Dragon Fly Craft:

Dragon Fly Craft

Ez az egy klassz kézműves munka a gyerekek számára csodálatos dolog, a gyerekek kirepíthetik a sárkányt a kezükből, csak annyit kell tennie, hogy kézzel nyomtat egy papírlapra, majd kivágja és beilleszti egy fagylaltrúdra vagy gallyra majd adja meg a szemét és a fülét, és készen áll a menő mesterségre.

12. Canvas Craft:

Canvas Craft

Az egyik új ötlet az, hogy a vászonkészítés gyermekei egyszerű vászonkészítést végezhetnek, a gyereknek csak el kell vennie egy vásznat, és ki kell vágnia az ábécét, amelyet szeretne, és ez lehet a nevük első betűje, majd fedje le különböző színű gyapjúfonallal és Itt van egy egyszerű kézműves gyerekeknek, amelyet az asztaluknál lehet tartani.

13. Tengeri kagyló kézműves:

Tengeri kagyló kézműves

A tengeri kagylók az ajándéktárgyak, amelyeket minden gyerek összegyűjt, amikor meglátogat egy strandot vagy egy homokos helyet. Egy egyszerű kézműves ötlet a gyerekeknek, hogy a tengeri kagylóból művészetet készíthet, amit a gyerekének csak tennie kell: festeni hogy héja és kis szeme és füle lesz, így vonzónak tűnik, és egy kis állat is készül belőle.

14. Papír rajongó kézműves:

Papír rajongó kézműves

A legjobb kézműves ötletek gyerekeknek a papírventilátor, amelyet egyszerű papírból készítenek, ha legyező alakúra hajtogatják, majd csak úgy, hogy néhány dekoratív elemet vagy egy kis állatképet ragasztanak rá. Mielőtt elkészítené ezt az egyszerű papírventilátort, használhat színes lapot, vagy akár festheti is, hogy jól nézzen ki. Hajtsa össze a papírt páratlan alapon, hogy papírlegyező legyen belőle.

15. Spinner Craft:

Spinner Craft

Íme egy érdekes mesterség gyerekeknek, ez a fonó, a fonó elkészítéséhez kartonra lesz szüksége, majd csak le kell vágnia a kartont kerek formára, és egy kis lyukat kell készíteni a közepére, majd csak egy hurkot kell hozzáadnia hogy fogja a fonót és forgassa meg. A fonó szórakoztató játékmód.

16. Leaf Craft:

Leaf Craft

A gyerekek szívesen játszanak a levelekkel, amikor meglátogatnak egy parkot, ezért miért nem vesznek elő egy papírlapot és ragasztót, hogy valami produktívat készítsenek ezekből a levelekből, egy jó kézműves tevékenység a gyerekeknek, hogy különböző formájú beilleszthetik a leveleket, hogy állatot készítsenek belőle azt, így ők is megtanulják.

17. Falipar:

Fali Kézműves

Nos, itt könnyű mesterséget készítenek a gyerekeknek, mivel szeretik díszíteni a szobájukat és a szobaajtót. A gyerekek tehetnek egy kartonlapot, és készíthetnek egy ajtóbotot, ahová a gyerekek kézzel nyomják a lapot, és néhány szép idézetet írnak rá. vonzóbbá tételéhez, például egy idézet, mint például a „szkennelés a belépéshez”. Nem igazán fog beolvasni, de végül vonzóvá teszi, és a karton miatt 3D -s lesz.

18. Match Box Craft:

Match Box Craft

Az emberek általában kidobják a házukban maradt gyufásdobozt, a gyerekeknek egy kézműves ötlet a gyufásdobozból származik. Különböző állatok készíthetők, mint például a zsiráf, ahol össze kell illeszteni a gyufásdobozt, és hosszú nyakat kell készíteni egy szárból vagy egy kemény karton anyag. És kapsz egy gyönyörű zsiráfot.

19. Papír lámpás kézműves:

Papír lámpás kézműves

Általában a lányok szeretnek kreatív dolgokat készíteni, és miért ne adhatnának esélyt a kicsiknek, hogy fejlesszék papírmester -készségeiket, a papírlámpák nagyszerű módja a készségek fejlesztésének, ez nagyon ötletes ötlet a gyerekek számára, mivel ezek a lámpák kemény munka, vagyis először egy technikát vágnak át, majd magasra állnak.

20. Kézzel készített gyertya kézműves:

Kézzel készített gyertya kézműves

Bár ez nehéznek tűnhet kézzel készített gyertyák készítésében, de csak annyit kell tennie, hogy gyűjtsön össze egy viaszt, és formálja meg a gyertyát tetszőleges formában, megadhatja a gyerekeknek a formát, és megtölthetik a viaszt, és beteszik a gyertyaszárat. azt, ők is díszíthetik, ahogy akarják, papírral vagy színes lappal, ez egy nagyon jó kézműves ötlet a gyermekek számára.

21. Élelmiszeripar:

Food Craft

Oké! Tehát minden gyerek szereti az ételt, csak mindent ki akar próbálni ezen a világon, ezért az ételkészítés egyszerű dolog, hogy a gyerek a kívánt formába formálja a süteménytésztát, így profik lesznek az élelmiszeriparban. Folytatják az ételművészet gyakorlását, ami megtanítja, hogyan kell pontosan csinálni. Ez a legjobb kézműves ötlet a gyerekek számára, hogy növeljék képességeiket.

22. Csuklópántos kézművesség:

Csuklópánt kézműves

A gyermekek számára egy jó kézműves ötlet a csuklópántos kézművesség, amit a gyerekek megtehetnek: csuklópántot készíthetnek különböző anyagokból, például kis gyöngyökből és vastag gyapjúszálakból, vagy összecsukható műanyagból. Könnyen elkészíthetők néhány perc alatt, de készülhetnek gumiból is, kör alakúra hajtogatva, majd ragasztva.

23. Clay Craft:

Clay Craft

Minden gyerek kap agyagot, hogy játsszon vele gyermekkorától kezdve, így az agyagmesterség remek kézműves ötlet a gyerekeknek, az agyagot úgy önthetik, ahogy tanították nekik, hogy különböző dolgokat készítsenek, legyen az állat vagy emberi arc, gyümölcs vagy virág. Sokféle dolgot készíthet agyagból, amelyeket meg lehet tanítani a gyerekeknek.

24. Kézműves modell:

Kézműves modell

A gyerekek gyakran kapnak modellkészítést az iskolákban, akkor itt vannak a gyerekeknek szóló jó mesterségek gyerekeknek, amikor a gyereknek modellt készítenek az iskolában zavartalanul, vegyen fel néhány kartonlapot, és segítsen a gyereknek, hogy készítsen belőle egy modellt. a legjobb a hal akvárium, ragasztja a kartonpapírt 3 oldalra, és fesse le kékre, és ragaszkodjon kézzel készített halakhoz.

25. Tube Craft:

Cső Craft

Nos, ez az egy feladat kemény munkát igényel, de minden bizonnyal a legjobbnak bizonyul, valamikor csődarabok és csövek maradnak, így megmentheti őket, amit a gyermeke megtehet, hogy letakarja papírlappal, majd háromszöget kerekít egyet, és ragasszuk rá, akkor kis gyertyákat tehetünk belé, és gyertya kézműves készül, ez a legmenőbb kézműves gyerekeknek.

26. Watch Craft:

Watch Craft

Minden gyereknek legyen egy kis órája az asztalon kívül, akkor a kézműves foglalkozás az egyik dolog, amit a gyereke könnyen elkészíthet. Egy egyszerű kézműves ötlet a gyerekeknek, hogy az óra nem használt CD-ből készülhet. A CD -re csak illessze be a számokat, és hátul ragassza az akkumulátort, amelyet könnyen beszerezhet egy áruházban.

27. Gombos mesterség:

Gombos Craft

Tudod, hogy a gyerekek sok mindent készíthetnek a gombokból, mint egy teknős, így a gyerekek számára egyszerű feladat, hogy csak egy állatot kell rajzolniuk egy papírlapra, majd be kell illeszteniük a gombokat erre a formára az állat hasonló színével. És a gyerekszobában is tárolható.

28. Star Craft:

Star Craft

A csillagok nagyszerű dolgok, és minden gyermek csillagot kíván minden este, szóval miért ne készítsünk csillagművességet, ez a klassz kézműves gyereknek az, hogy ki kell vágni a csillagot kartonból, majd csillogást kell szórni rá, és lyukat kell készíteni a tetejére belőle, hogy a kölyök át tudjon fűzni egy szálat és felakasztani a csillagot.

29. Gyöngyök Kézműves:

Gyöngyök Kézműves

Egy egyszerű mesterség a gyerekek számára a gyöngyös mesterség, a gyereknek csak össze kell gyűjtenie a gyöngyöket, és be kell ragasztani őket egy hosszú csődarabba, vagy vannak gumik, amelyekbe könnyen behelyezheti a gyöngyöket, és aranyos apróságokat készíthet, a legjobb a karácsonyi időszakban karácsonyfát, lolly -t és sok más dolgot készíthet.

30. Wind Chime Craft:

Wind Chime Craft

Bár ez egy kicsit nehezen hangzik a gyerekek számára, de ha segítesz, ez lehetséges lesz, mindössze annyit kell tenned, hogy hozol egy kis ón kerek dobozt, és le lehet festeni, és lyukat lehet készíteni, hogy lógjon, és a drótba tegyél hozzá gyöngyök, amelyek egy kis zajt csapnak, amikor fújnak a széllel. Ez egy nagyszerű kézműves munka a gyermekek számára, amely jó készséget fejleszthet bennük.

Rengeteg olyan kézműves foglalkozás áll a gyerekek rendelkezésére, amelyeket a gyermek már gyerekkorától kezdve megtanulhat, ha megtanulja és megcsinálja ezt a mesterséget, és nem csak az idejét, de emellett növeli képességeit és készségeit a kézműves munka területén..

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.