9 Aranyos WC -papír tekercs kézműves és tervezési ötletek

Gondolt már arra, hogy a toalettpapír tekercsek díszítőeszközök készítésére is használhatók! Igen, az iskolák és óvodák művészeti és kézműves szekciója WC -papír tekercseket is tartalmaz a WC -papír tekercsek készítéséhez. Keménységüknek köszönhetően tökéletes formát és szerkezetet adnak a kézműves tárgyaknak.

WC -papír tekercs kézműves

A legjobb WC -papír tekercs kézműves és tervezési ötletek:

Íme néhány népszerű WC -papírból készült kézműves cikk, amelyet bárki gyorsan és egyszerűen elkészíthet,

1. WC -papír méh:

WC -papír méh

Igen, a méhek voltak a legjobb vécépapír tekercs mesterségek gyerekeknek az iskolákban. Dekoratív színes papírokkal borítva kartonszárnyakat és antennákat kapnak, szemekkel és mosolygós arccal.

2. Gyertyaállványok:

Gyertyaállványok

A WC -papír tekercsekből készült gyertyatartók éles és formatervezett kivágást biztosítanak. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy vesz kézműves WC -papír tekercseket, amelyek szép színt kaphatnak megfelelő formázással. A vörös szín mindig alkalmas bármilyen kézműves tervezésre.

3. WC -papír Minionok:

WC -papír Minionok

A csatlósok népszerűvé tették a WC -papír tekercses kézműves készítményeket a kisgyermekek számára. Sárga és kék színű papírokkal borítva fekete rajzokkal festett rajzokat kapnak. Bulik díszítésére vagy ajándékként használják.

4. WC -papír kunyhók:

WC -papír kunyhók

A házak és kunyhók csodálatos kézműves ötletek voltak üres WC -papír tekercsek használatával. Háromszög alakú kúp alakú karton mintákkal borítva vázlat tollmintákat kapnak az ablakok és ajtók készítéséhez. Ez a legjobb módja a tervezésnek mint tervezés; használhatja őket a csarnokkirakathoz. Ez jó ötlet az otthon sarkának díszítésére.

5. WC -papír baglyok:

WC -papír baglyok

A WC -tekercs -kézműves ötletek közé tartoznak a baglyok is, amelyeket úgy díszítenek, hogy a tekercsek felső oldalát befelé ívelve formálják, és fekete színű vázlat -tollakat adnak a bagoly díszítéséhez. Tervezhet a baglyok arca szerint, viccesen vagy komoly megjelenéssel.

6. Karácsonyi tündék:

Karácsonyi tündék

A karácsonyi manók meglehetősen népszerű vécépapír tekercses karácsonyi kézműves termékek, amelyeket karácsonykor a fák és a szobák díszítésére használnak. Továbbá össze vannak kötve karton textúrákkal, amelyek elv arcokat és sapkákat kapnak.

7. Halloween WC -papír tekerccsel:

Halloween WC -papír tekerccsel

Halloween, amikor WC -papírtekercs -kézművességgel ünneplik, fantasztikus dekorációt adnak. Színes papírokkal vagy selyempapírral díszítve különféle veszélyes arcokat rajzolnak ki, amelyeket gyertyákkal lehet megvilágítani.

8. WC -papír tekercsbékák:

WC -papír tekercsbékák

A békák elsődleges WC -papírtekercs -mesterségek felnőttek számára, amelyeket kartonpapírok segítségével készítenek, amelyek lábakat és arcokat, különösen szemeket alkotnak. Zöld színű és fekete jelzésű tollból készült, ugráló hatást is adnak.

9. Ceruza tartó WC -papír tekercsekből:

Ceruzatartó WC -papír tekercsekből

A WC -papír tekercsek jó ceruzatartókat tartalmaznak, amelyek alsó oldalán szilárd kartonlapokkal vannak összekötve. Különböző méretű tartókat is készíthet különböző tárgyak tárolására, például ceruza, toll, olló stb.

A vécépapír tekercs mesterségeket az óvodákban tanítják, ahol az alapvető tervekkel kezdődnek. Mivel a WC -papír tekercsek könnyen használhatók a kézműves alapanyagokból, széles körben használják olyan tárgyak készítésére, mint a fali dekoráció, képkeretek, falikárpitok és még sok más. Ezeket a papírmintákat különböző színekben is megtalálhatja, szerezzen be néhány tekercset, hogy kreativitása szerint kézműves legyen. Hagyja, hogy gyermekei könnyen elkészítsék ezt a mesterséget.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80