9 csodálatos amerikai kézműves tervezési ötlet gyerekeknek és felnőtteknek

Legyen az július 4 -e vagy a hálaadás napja, hogy a dolgok személyre szabhatók legyenek, és élénkebbé és szórakoztatóbbá tegyék az ünnepet, egy kicsit kreatívnak kell lenni. A közös háztartási cuccokkal és tárgyakkal nagyszerű ötleteket hozhat az amerikai kézművességről. Ünnepeljen minden amerikai ünnepet személyre szabott és kreatív kézműves foglalkozásokkal.

A legjobb amerikai kézműves tervezési ötletek gyerekeknek és felnőtteknek:

Nézzünk meg 9 ilyen kézműves munkát, amelyeket kipróbálhat.

1. Gyöngyös karkötő:

Gyöngyös karkötő

Ez a szövőszékből készült karkötő az indián kézművesség ragadós példája. Könnyen megtalálhatja az ilyen karkötőket az interneten, vagy elkészítheti magának. A barkácsoláshoz gyöngyökre, tűre és egy speciális amerikai mintára lesz szükséged, és elkezdheted. Ezt kézzel készített módszerrel is elkészítheti, vegye meg ezt a mesterséget vagy ajándékozza meg ezt a mesterséget barátjának vagy kedvesének.

2. Azték Sun Art:

Aztec Sun Art

A fenti napművészet mexikói kultúrát mutat be, és nagyszerű indián kézművesség gyerekeknek. Az egyik legjobb módja annak, hogy megismertessük velük a kultúrát, a matematikát, a köröket és a geometriai formákat, amelyek e kézműves foglalkozásokhoz kapcsolódnak. Ez a fajta minta határozza meg kultúrájukat és gondolkodásukat is.

3. Amerikai álomfogó:

Amerikai álomfogó

A szokásos otthoni kellékek és anyagok felhasználásával olyan álomfogót találhat ki, mint a fentiek, amely vallási meggyőződéssel rendelkezik, és indián kézművesség a felnőttek számára. Könnyen elkészíthetők, és minden bizonnyal szebbé teszik a szobát. Szerezze be ezt a mesterséget otthonába, és tegye gyönyörűvé falát.

4. Amerikai fejpánt:

Amerikai fejpánt

A hagyományos amerikai kézművesség, mint a fenti fejpánt, könnyen elkészíthető otthon színes vagy építőipari papír, ragasztó és toll segítségével. Egyszerű nem? A DIY fejpántok olcsók, és minden alkalomra használhatók.

5. Popsicle Teepees:

Popsicle Teepees

A teepees indián sátrak voltak. A koncepció használata a kézművességben nagyszerű ötlet. Ez a póló popsicles -ből, kartonpapírból és ragasztóból készül, és ideális amerikai kézműves ötlet lenne a hálaadó ünnepségekhez.

6. Totem pólus:

Totem pole

A házi készítésű totemoszlopok használata hagyományos eseményekhez lenyűgöző és szép amerikai kézművesség. Legyen szó iskolai projektről vagy funkcióról, kreatív lehet, miközben ábrázol a DIY totemoszlopon, sok élénk színt használva.

7. Amerikai zászló partitáblája:

Amerikai zászló party tányér

Tálaljon finom finomságokat július 4 -én barkácsolt amerikai zászló parti tányérral, vagy szerezze be az üzletekből. Ezek az amerikai kézműves ötletek olcsók és eldobhatók is. Ráadásul egy árnyalatnyi hazafias érzést adnak az ünnepi hangulathoz. Szerezze be ezt az egyedi mesterséget a következő rendezett partira.

8. Nyomtatott szék:

Nyomtatott szék

Mutasd meg az amerikai kézművességet és kézművességet, valamint egy kis kultúrájukat a fentiekhez hasonló nyomtatott szék segítségével. Könnyen felépíthető alapvető eszközökkel és műszerekkel, állítson be egy ilyen széket a hátsó udvarába, mert ezek a székek biztosan felkeltik a vendégek figyelmét. Ez egy alacsony költségvetésű kézműves, így szép és fényes is.

9. Szőtt kosár:

Szőtt kosár

Ha a szövéssel foglalkozol, mutasd meg barátaidnak és rokonaidnak a munkáidat a fentiekhez hasonló amerikai kézműves kosár szövésével. Biztosan megérdemli a dicséretet. Légy kreatív és tartsa szem előtt az amerikai terveket. Ez a kézzel készített termék ajándékként is jó lesz.

Most, hogy látta ezeket a szórakoztató és egyszerű DIY amerikai mesterségeket, kreatív módon és hazafiasabb érzéssel ünnepelheti az amerikai ünnepeket. Kezdje tehát, és tartson egy nagyszerű amerikai témájú partit, hálaadást és július 4 -ét.

Képek Forrás: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9.