9 egyedi cipzáros kézművesség különböző mintákban felnőtteknek és gyerekeknek

Itt van az igazán egyszerű cipzárral készült művészeti és kézműves tevékenység gyerekeknek és felnőtteknek is, mindenféle különleges esemény és alkalom felhasználására.

A legjobb cipzáros kézművesség különböző mintákban:

Az alábbiakban bemutatjuk a Top 9 cipzáras kézműves kollekciót, amelyek nagyon kevesebb anyagot használnak, hogy vonzó dizájnnal készüljenek.

1. Divat karkötő cipzáras kézműves:

Divat karkötő cipzárral kézműves

Ezt a divatos kiegészítőt mind a lányok, mind a fiúk megfelelően viselhetik. Jól megtervezték, hogy bármilyen divatos ruhához illeszkedjenek. Az egyetlen dolog itt a régi cipzárak használata, hogy új, unisex karkötőkké váljanak.

2. Virág hajdarab cipzárral kézműves:

Virág hajdarab cipzárral kézműves

Itt van az igazi móka a Zipper Crafts készítésében, amelyben a brossoknak nevezett díszítőelemeket készítik. Ékszerként viselik, mint egy csuklós tűvel a ruhákhoz erősítve, hogy fokozzák a ruha szépségét. Használhatunk más elemeket is, például gyöngyöket, gyöngyöket, hogy megjelenésüket kiegészítsük.

3. Nyaklánc és fülbevaló Zipper Crafts:

Nyaklánc és fülbevaló Zipper Crafts

Ezeket kizárólag a saját fantáziája és kreatív ereje kézzel készítették. Ez a kézműves cipzár a régi használt cipzárak újrahasznosításának koncepcióját is követi. Valóban meglepő lenne, hogy ilyen típusú cipzárból készülhet. Itt ugyanazt a színű cipzárt használják együtt. Ha igazán rajong érte, akkor erőfeszítéseket tehet egy ilyen egyedi és hiteles művészet létrehozására és kiteljesedésére.

4. Kézzel szőtt cipzáras táska kézműves:

Kézzel szőtt cipzáras táska kézműves

Ez szó szerint szép ötlet gyönyörű és szép pénztárca létrehozására, amelyet kézzel szőttek a szemetes cipzárból. Készíthet saját, változatos árnyalatok és modellek segítségével. Vagy az itt látható színkombinációk közül választhat, amely a legjobban működik. Az alapművészet a szakszerű szövés.

5. Hűvös DIY cipzárvágó fa kézműves:

Hűvös DIY cipzárvágó fa kézműves

Nézze meg ezt a fajta művészeti és kézműves formatervezést, amely egy ünnepi karácsonyi díszfa másolatát ábrázolja. Úgy alakították ki, hogy ugyanazokat a zöld árnyalatú cipzárokat csavarják és varrják bizonyos pontokon, hogy fantasztikus cipzáras kézműves mintát kapjanak. Sőt, vörös íjak és csillagok teszik hozzá szépségét.

6. Valentin fülbevaló Zipper Crafts:

Valentin fülbevaló cipzáras kézműves

Vessen egy pillantást erre a Zippercraftra, amelyet kifejezetten a Valentin hajó ünneplésének különleges alkalmára terveztek. Ezeket a tinédzserek érdekes módon készítették és használták, akik csak egy különleges személy akarnak lenni, akik egyedülálló divatmodellt használnak barátaik körében. Ezeket a fülbevalókat is rendkívül könnyű létrehozni és viselni.

7. Virág cipzáras kézműves:

Virágzipzáros kézművesség

Fedezze fel ezt a csodálatos és isteni cipzáras kézműves kollekciót, amely könnyen használható lakberendezésként. A legalkalmasabb arra, hogy középső darabként asztallapon tartsuk. Az egész művészetet színes virágok speciális mintázatú szomszédságában fejezik be, színes cipzárak segítségével.

8. Divatos DIY cipzáras kézművesség:

Divatos DIY cipzáros kézműves

A körömápolással együtt ezek a vadonatúj dizájner ujjtartozékok a mai divatvilág csúcsirányzatai is. A cipzárral készült virágok úgy vannak modellezve, hogy gyűrűként is viselhetők, ahogy a linken látható. A kézműves tervezés valóban az innováció saját módjától függ.

9. Karácsonyfa cipzáras kézművesség:

Karácsonyfa cipzáros kézművesség

Itt csak a Christper -anyagok egy másik mintája következik. Mellette néhány színes, nem használt gombot használnak, hogy javítsák tetszését és szépségét.

Használja az ilyen cipzáras kézművességeket a belső terek díszítésére, és ajándékozza meg közeli és kedves ismerőseit. Nagyon bonyolult és figyelemre méltó művészetek is, amelyeket gyerekek és tinédzserek egyaránt könnyen elkészíthetnek.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.