9 egyszerű ceruza -kézműves tervezési ötlet gyerekeknek

A ceruza a leggyakoribb minden iskola kezében, gyerek. Manapság a ceruzával készült kézműves készítés lesz a jó ötlet az iskolai projektekhez.

A legjobb ceruza tervezési ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány csodálatos ceruza -kézműves ötlet, amelyek vonzóvá teszik a ceruzákat, hogy gyermeke egyre jobban használja őket,

1. Játék figura ceruzafedő:

Játékfigura ceruzafedő

Gyermeke maga is könnyen elkészítheti. Csak kérje meg, hogy használja kedvenc játékfiguráját. Vegyünk egy pipatisztítót, és tekerjük körbe a ceruza hátuljától. Helyezze játékfiguráját a ceruza tetejére, és tekerje a pipatisztítót a játék köré, szorosan tartva, könnyen tartva Pencil Topper Craft.

2. Tollos ceruzafedő:

Tollas ceruzafedő

Készítsen színes tollas ceruzát. Ez egy gyönyörű ceruza ötlet. Vágjon ki zsíros papírcsíkokat, és hajtsa félbe. Vágja le őket tollak formájában, és fesse le a kívánt színre. Kötjük őket a ceruzához egy darab kókuszrost vagy madzag segítségével. Használhat színes tollakat is, amelyek könnyen beszerezhetők a kézművesboltokban.

3. Ceruzafedő Batman Crafts:

Ceruzafedő Batman Craft

A sötét lovag felemelkedik, hadd keljen fel a ceruzádban. Vágja ki a denevér formákat a fekete lapra. Ha nincs fekete lapja, használjon fehér lapot, és fesse feketére. Ragasszon két ingatag szemet vagy piros gombot a szeméhez. Ragassza ezt a ceruza tetejére, és engedje ki a batmanját.

4. Ceruzafestők Szívművesség:

Ceruza Toppers Heart Craft

Ezek a Szívceruzás kézműves tervek könnyen elkészíthetők, és különlegesek lehetnek Valentin -napra. Ezek tökéletes ajándékok lehetnek Valentin -kártyával. Csak piros, fehér és rózsaszín cső tisztítószerekre van szüksége, valamint piros, fehér és rózsaszín ceruzákra. Akár Valentin témájú ceruzát is használhat. Minden ceruzához használjon két színű csőtisztítót. Tekerje körbe őket kétszer, hagyjon egy hurkot a tetején, majd ismét tekerje le kétszer. Nyomja meg a hurkot, hogy szív alakú legyen.

5. Virágos ceruza dekorációs kézművesség:

Virágos ceruzatartók

Ez egy klasszikus darab ceruza dekorációs virág kézműves, amelyet minden lány szeret. Vágjon ki színes virágokat diagrampapírból vagy színes virágokat vágjon sima fehér kártyalapra. Különböző méretű darabokat vághat, és egymás tetejére ragaszthatja, hogy színes hatást érjen el. Ragassza fel egy zöld cső tisztítóra, és rögzítse a ceruzához. A virágok helyett színes filclapokat is használhat papír helyett. Ez egy kreatív ceruza virágos kézművesség, amellyel a baba körbemutatkozhat.

6. Monster Pencil Topper:

Monster ceruzafedő

Ehhez szüksége van – színes lapra vagy filcre, ragasztóra, ollóra, mozgó szemekre. Csak vegyen egy 2 hüvelyk széles színes lapot, akár filcet is használhat. Vágjon csíkokat vízszintesen 1 hüvelyknyi margót hagyva. Tekerje a csíkot a ceruza felső végéig, és ragasztja a széleit. Szélesítse a vágott csíkokat, és tegye hozzá a csavaró szemeket. És ragassz fekete kis csíkokat a szemöldökre. Akár rajzolni is lehet vele

7. Szélmalom ceruzafedő:

Szélmalom ceruzatartó

Egy igazi klasszikus ceruzafedő, amely valóban mozog, vegyen 3 cm -es négyzeteket, és hajtsa őket szélmalomba. Ragaszkodjon a közepéhez, és szúrjon át egy tűt a közepén, hogy a szélmalom körbeforduljon. Csatlakoztasson egy nagy gombot a csaphoz. Szúrja át a csap hegyes végét a ceruza gumiján. Ha nincs gumi, rögzítheti egy csőtisztítóhoz, és feltekerheti a csőtisztítót a ceruza köré. Wiggly szélmalom – nem klassz?

8. Halloween ceruzafedő:

Halloween ceruzafedő

Aranyos Halloween Pencil Topper Craft, ehhez vattacsomókra, különböző színű filcre, csavargó szemekre, csőtisztítókra és cérnára van szüksége. Fedje le a vattát egy nagy négyzet alakú filccel. Fedje le a tetején lévő ceruzát a filc maradék végével, és kösse össze. Ragassza fel a mozgó szemeket. Rajzolhatja a száját fehér markerrel, és fekete gyapjút adhat a hajhoz.

9. Gyümölcsceruza -kézműves mesterségek:

Gyümölcs ceruza Topper Craft

Ezek a csodálatos ceruza mesterségek gyerekeknek és óvodásoknak. Megkérheti őket, hogy készítsenek szép ceruzabetételt, nem mérgező színű agyaggal. Megismerhetik gyümölcseiket és színeiket is. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy megtanítsák nekik az alapjaikat.

A ceruza egy írószer, ami minden iskolába járó gyerek kezében van. Segíts nekik szép és színes ceruzafestékek létrehozásában. Jazz fel a ceruzákat, és a gyerekek újra és újra imádni fogják őket. Stílusos ceruzákkal minden nap elküldheti őket az iskolába.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.