9 egyszerű és gyors Halloween kézműves tervezési ötlet gyerekeknek

Halloweennek tekintik a Mindenszentek napja előtti estét, amelyet széles körben ünnepelnek október 31 -én. A napot azzal a maszkkal és jelmezzel öltöztetik, amely ijesztő lenne. A Halloween kézműves ötletek meglehetősen divatosak voltak a Halloween nap ünneplésében.

9 legjobb halloweeni kézművesség és ötlet gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány egyszerű halloweeni kézművesség, amely új kaland lenne gyermekei számára,

1. Boldog és szomorú Halloween függő kézművesség:

Boldog és szomorú Halloween függő kézműves

Szeretné felfedezni az élet boldog és szomorú oldalát a halloweeni kézműves foglalkozásokon keresztül! Itt van egy függő varázslat az ajtókhoz, amelyek fehér szellemeket hordoznak szomorú és boldog hangulatban.

2. Halloween gyertyafények:

Halloween gyertyafények

Ez lenne az egyik legőrültebb Halloween kézműves ötlet gyerekeknek. A gyertyafények üvegedényekben készülnek, amelyeket fehér szövet vagy szövetcsík borít, és fekete szemek vannak rajta. Ha gyertyát gyújtanak benne, akkor biztosan jó hatást keltene. A mesterséges szem lágy hatást kölcsönöz ennek a mesterségnek; akkor biztosan tetszeni fog ez a minta, mint Halloween kézműves.

3. Denevér toll csepegtető:

Denevér toll csepegtető

A felnőtteknek szánt halloweeni kézműves foglalkozások közé tartozik az olyan kézműves foglalkozás, amelyet írószerek, például toll, ceruza stb. Tárolására használnak az asztalon. Repülő szellem vagy denevér külsejét kapja, két foggal a külső részén, szörnyű megjelenésért. Ezt a dolgot személyre szabhatja ötlete vagy kreativitása szerint is.

4. Halloween lámpák:

Halloween lámpások

Szeretné egyedi megjelenéssel díszíteni házait ezen a Halloween -en! Íme a tipikus Halloween kézműves tervek a kisgyermekek számára. Különböző húrokból készültek, fekete -fehér színben, és széles körben használják Halloween alatt lámpásként. Akassza ezt a kézművességet a hálószobájába, és borzasztó hatással lesz dekoratív elemként.

5. Halloween ház:

Halloween ház

A fagylaltpálcák meglehetősen népszerűek voltak a kisgyermekek Halloween kézműves ötletei között. A házak különféle jégpálcák és kartonpapírok felhasználásával készülnek, amelyek szörnyű megjelenést kölcsönöznek vázlatok segítségével. Használja a fekete és bársony színű kombinációt a kézművesség készítése során, és ezt ajándékba adhatja barátainak is.

6. Kézi nyomtatás:

Kézi nyomtatás Halloween Craft

A kézzel nyomtatott Halloween kézműves foglalkozások az óvodások számára a legjobbak a nap megünneplésére. A kézi nyomatot további rajzok adják, hogy hasonlítson a vámpír dizájnhoz. Használja ezt a kézműves ötletet fehér vagy sárga papírra, vagy megpróbálhatja falát a szobájában is.

7. Filc Halloween Craft:

Filc Halloween Craft

Ez volt az egyik könnyű halloweeni kézművesség gyerekeknek. A szellem úgy készül, hogy egyszerűen műanyag golyókat borítanak fehér szövetre, amelyek hosszú vágási vonalakkal vannak borítva. A labda fekete foltokat is kap, amelyek szemeket mutatnak.

8. Papír edény szellem kalapok:

Papír edény szellem kalapok

Szeretné, hogy ez a titokzatos megjelenés! A Halloween kézművesség gyerekeknek papír edényekkel biztosan segít ebben. A fekete kalapokat ügyetlen varázsa díszíti, hogy tökéletes megjelenést biztosítson.

9. Pamut csontváz:

Pamut csontváz

A pamut csontvázak az óvodásoknak készült legtöbb halloweeni kézműves termékek, amelyeket vékony pamut csíkok készítésével készítenek. Az arc is hasonló pamut megjelenést kap, amelyet aztán fekete kartonra ragasztanak.

Ezen kézműves munkákhoz leggyakrabban használt anyagok a pamut, a fülhallgató, a karton, a papír edények és még sok más. Elég alkalmasak arra, hogy megadják a kívánt megjelenést a Halloween -hét megünnepléséhez. Többnyire olyan fényeffektusokkal készülnek, amelyeket a folyosókon és az erkélyeken felakasztanak a halálos hatás érdekében.