9 egyszerű Valentin -napi kézművesség gyerekeknek és kisgyermekeknek

A Valentin -nap a szeretethez és a szeretethez kapcsolódik. Egy nap, amely tele van szívekkel, szeretettel és elismeréssel jár egymás iránt, a legcsodálatosabb. A kézzel készített mesterségek a legjobb ötletek ezen a napon. A Valentin kézműves ötletek hatalmas gyűjteménye található.

A legjobb és legegyszerűbb Valentin napi kézművesség gyerekeknek és kisgyermekeknek:

Íme néhány egyszerű Valentin -napi kézművesség gyerekeknek, felnőtteknek és óvodásoknak, válasszon a 9 legjobb Valentin napi kézművesség közül,

1. Párkeret Valentine Craft:

Pár keret Valentine Craft

Ha valami mást és egyedi ötletet keres kedvesének vagy különleges szeretteinek, akkor próbálja ki ezt a keret ötletet valentin ajándékként. Kevés fából készült keretet talál bármely online áruházban; tetszés szerint személyre szabhatja őket. Szerezd meg valentin képedet, és készíts keretet faanyagból. Az anyaga fényes mintázatú lesz, így jót mosolyoghat szerelmén, és ne felejtse el személyre szabni mindkét nevét.

2. Sweet Heart Garland Craft:

Édes szív Garland Valentine Craft

Egy szép szívből készült füzér jó ötlet lenne a nagy napra. Szuper ötlet, hogy feldobja a hangulatot a különleges napon. Extra szíveket készíthet a szeretet terjesztésére a környéken. Ez a mesterség egyszerű, amelyhez építőpapír, kapcsok és zsinór szükséges.

3. Ropogós rizs kezeli kézműves:

Ropogós rizs kezeli a Valentine Craft -ot

A konyhában jól érezheti magát ezekkel a ropogós szív alakú rizscsemegékkel. Csak szív alakú süteményvágó vagy serpenyő kell hozzá, sok díszítővel. Annyi szórakozással élvezheti a napot. Ezek a legkönnyebb és legjobb valentin kézművesség a kisgyermekek számára.

4. Pillangó Valentin kézműves:

Pillangó Valentin kézműves

Ezek az egyszerű pillangó Valentin -napi papírmesterségek aranyos nyalókafejjel és testtel. A cukorka nagyon édesnek tűnik ezekkel a pillangó szárnyakkal. Szükségünk van egy építőpapírra, gyönyörű színekkel. A gyerekek élvezhetik ezeket a finom nyalókákat.

5. Szívpárna kézműves:

Szívpárna Valentine Craft

Ezek a nagyon játékos Valentin -kézműves foglalkozások felnőtteknek erre a szép alkalomra. A beszélgetős párnák szép ajándékot jelentenek. Egyszerűen varrhatod ezeket a párnákat finom anyaggal, és használhatsz néhány spray festéket sablonokkal. Több különlegességet kölcsönöz a különleges napnak.

6. Bunny Face Craft:

Bunny Face Valentine Craft

Ez egy jó ötlet egy egyszerű vágott és beillesztett nyuszi kézműves készítéséhez. Ez egy szép Valentin napi kézműves gyerekeknek. Lehet, hogy éppen a hűtőszekrényre ragadt, vagy a hirdetőtáblákra akasztható. Sok nyuszi arc közül lehet kiválasztani ezt az aranyos kis mesterséget.

7. Ceruza Valentine Craft:

Ceruza Valentine Craft

Mindenki szeretne szép szerelmes idézeteket írni ebben a szezonban. Ezek a nagyszerű Valentin -kézműves foglalkozások az óvodásoknak a valentin ceruzákkal. A ceruzák fémes vörös és ezüst színűek. A szívek és spirálok csőtisztítókból készülnek, és ezekre a ceruzákra vannak rögzítve. Olyan bájosan néz ki. Most szüksége van néhány apró jegyzettömbre, hogy összefirkálja ezeket a szerelmes idézeteket.

8. Virágzó fa kézműves:

Virágzó fa Valentine Craft

A virágzó fa, amely a gyerek kezéből készült, kiváló mesterség a gyerekek számára. Csak kevés színű építőpapírra és ragasztóra van szüksége. Ezek a könnyű Valentin -kézműves foglalkozások, amelyek minden korosztály számára alkalmasak. Készítsen szív alakú leveleket, és ragassza fel a fára. Olyan szépnek tűnik.

9. Kézimunka:

Kézi nyomatok Valentine Craft

Ezek szuper édes szívek, kézi nyomatokból. Ez olyan egyszerű és gyönyörű, vegye kézbe a benyomást gyermekeiről szép színekkel. Tegyen benyomást az építési papírokon. Díszítsd és hagyd, hogy egész hónapig a szobában lógjon. Ezenkívül hozzáadhatja gyermekei nevét és életkorát ezekhez a szívformákhoz.

A Valentin -nap a legkülönlegesebb nap. Szeretetedet kézzel készített mesterségekkel és dekorációkkal fejezheted ki. Ezek egyszerű és elegáns mesterségek, amelyek könnyen elkészíthetők otthon. Mutasd meg életed szerelmének, mennyire sokat jelentenek számodra ezekkel az egyszerű mesterségekkel. Ez biztosan meglepi őket, és még különlegesebbé teszi a napot.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.