9 félelmetes esernyős kézműves dekorációs ötlet gyerekeknek és kisgyermekeknek

Az esernyőművészet egyedülálló ötlet a kézművesség új formatervezéséhez. Különböző típusú mesterségek készülnek különböző típusú esernyő mintákkal; ezek a kézműves típusok többnyire az esős szezonális mesterséget jelzik. Az esernyős kézműves feladatok tökéletesek minden korú gyermek számára.

A legjobb esernyős kézműves dekorációs ötletek gyerekeknek papírral és más elemekkel:

Íme néhány esernyő -kézműves, amely másképp néz ki, válasszon az alábbi 9 legjobb esernyő -kézműves ötletből gyerekeknek képekkel,

1. Egyszerű színes esernyő:

Egyszerű színes esernyő

A színes papírokat ehhez az esernyő díszítő kézműves típushoz kell használni, kis méretű papírlapokra, megfelelő méréssel, hogy szalmából készült csöveket készítsenek. Szalmát és színes papírokat könnyen megkapunk otthonunkban. A papír esernyő kézműves készítéséhez nem volt szükség extra körvonalra vagy tervezésre. Karácsonyra is díszítheti őket.

2. Ajtó függő kézműves:

Ajtó függő esernyő kézműves

Az ilyen típusú kézműves esernyők többnyire fesztiválszezonban használatosak; ez egy dekoratív kézműves stílus, amely jó megjelenést kölcsönöz az otthonnak. Ez egy függő típusú harang. Az anyag frottírból készült a mesterséghez. Ez teljesen kézzel készített, és öt elefánt lóg különböző színű elefántokkal. Az ilyen típusú kézműves ajtók felfüggesztésére alkalmasak lesznek a nappaliban.

3. Party esernyő botok:

Party esernyő botok

Ez hasznos a szórakozáshoz és egy bulihoz, ez egy szép botgyűjtemény, amely hűvös megjelenést kölcsönöz. Ha partit tervez, és vannak barátai, akik szeretnek inni, akkor az ilyen típusú botok kellemes érzést kölcsönöznek a vendégszeretetnek. Ezek a mesterségek keményfa csiszolt rudak segítségével készültek. Szerezzen különböző színeket minden egyes bothoz. A többnyire díszített esernyőművészet úgy néz ki a legjobban, mint más mesterségek.

4. Papírlemez -kézműves:

Papírlemez esernyő kézműves

Ebben a kézműves gyerekekben, amit főleg gyerekek csinálnak. Csak rajzoljon esernyőképet tányérpapírra vagy diagramra, és színezze ki a különböző színeket is, adjon egy dizájneri érintést vagy csillogást, hogy ilyen vonzó kézművességet készítsen. A gyerekeknek készült esernyőművészetben bármilyen műanyag tányért vagy bármit használhat esernyő készítéséhez. Ez tökéletes a gyerekszoba falának díszítésére.

5. Hímzés Craft:

Hímzés esernyő kézműves

Ezek a legmenőbb esernyők a kézművességhez, és különböző etnikai színekben is kaphat. Ezt teljes egészében kézzel készített kézműves kollekciók végzik, különösen a nyári szezonban. Ezt csak pamut törlőkendővel lehet elvégezni. Ezt a fajta kézművességet a hagyományos művészektől is megkapja. Szerezd meg ezt a mesterséget finom színárnyalattal, hogy megajándékozd kedvesedet.

6. Promóciós kézművesség:

Promóciós esernyős kézműves

Ha népszerűsíteni akarja a márka imázsát a közterületen, akkor ez a fajta kézműves ötlet jó választás lesz. A márka bemutatójának nyomtatható cégneve szép trükk lesz és könnyen használható. Szerezzen be ilyen típusú testreszabott esernyő -kézművest a jövő márkájának.

7. Kis esernyő kézműves:

Kis esernyő kézműves

A kis esernyő -mesterségeket kis sárga papírok végezték. Vágja le a papírokat kis ovális alakúra, és vegyen ehhez egy rudat. Az esernyő kialakítását otthon is használják megtekintésre, és összecsukott esernyőként kerül sor. Ez egy egyszerű módja az otthoni vitrin díszítésének, vagy a számítógép asztalára is teheti.

8. Baba esernyő kézműves:

Baba esernyő kézműves

A kisgyermekek számára készült esernyő-kézműves termékek az esernyőre hasonlítanak, mint valami állat, madár vagy bármi más, ami esernyőt készít. A kisgyermekek élvezni fogják ezt az esernyő -mesterséget; szeretnek gúnyolódni, miközben ilyen típusú mesterségeket készítenek. Útmutató a gyerekeknek, miközben a legegyszerűbb módon készíti ezt az esernyő -kézművességet.

9. Kézzel festett kézművesség:

Kézzel festett kézműves

Az esernyő festéke nem törölhető. Ez automatikusan kinyílik, és manuálisan is bezárhatja, mint a szokásos esernyők. Ezeket a kézműves esernyőkereteket kifejezetten nőknek és lányoknak tervezték, így tökéletesen illeszkednek a válltáskákba is. Hasznos a napsütéses és esős évszakban, ez a remek kivitelezés nylon szövetből.

Az esernyős kézművesség nagyon hasznos az otthoni enteriőr számára, ha kézzel készített kézműves munkát szeretne készíteni, akkor ezek biztosan jobb megjelenést kölcsönöznek a nappalinak vagy a hálószobának. Próbálja ki kreatív ötletét ehhez az esernyő -kézművességhez.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.