9 híres Mickey egér kézművesség gyerekek születésnapjára

Ha valaki rajong a Miki egérért, és szeretne játszani vele, vagy díszíteni a házában, akkor kreatív és miki egér készítésével megteheti. Sokféle mintát lehet készíteni Mickey kézműves használatával, például matricákat és puha játékokat. A Miki egeret nagyon szeretik a gyerekek, ezért az ember megteheti ezt a megalkotásával. A Miki egér kézművesség díszítésre használható születésnapi partin is.

Mickey egér kézműves gyerekek születésnapjaira

A legjobb Mickey egér kézművesség gyerekek születésnapjára:

Itt bemutatjuk a 9 legjobb Miki egér mesterséget 2 évesek és óvodások számára,

1. Mickey egér koszorú:

Miki egér koszorú

Ez a mesterség nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető, és a bejárati ajtóhoz helyezhető. Ez a Mickey Moue kézművesség egy születésnapi partira. Ha valaki szeretné köszönteni a vendéget a születésnapi partin, akkor ezt megteheti a Mickey egér koszorú elkészítésével.

2. Mickey egér kupák:

Mickey egér poharak

Nagyon olcsó és könnyű megtenni, és az anyák szeretik ezt tenni a gyermekeikért. Ehhez 1 hüvelykes körpapírt használjon, és lyukasszon ki két fehér kört, majd ragasszon gombokat a pohárra. Ez egy jó ötlet a gyerekek napi tejtermelésére; a gyerekek biztosan befejezik a csésze tejet. Készítsd el nekik ezt a mesterséget.

3. Mickey egér papír kézműves klipek:

Mickey egér papírkapocs

Az ilyen típusú Mickey egér kézműves ötletek a legalkalmasabbak azoknak a lányoknak, akik Mickey -t szeretnének hozzáadni a gemkapocshoz. Tényleg hűvösnek és tisztességesnek tűnik. Ehhez egyszerűen gemkapcsokat, fekete gombokat és ragasztót kell használni. Az iskolába járó lányok vagy kisgyerekek jól néznek ki ezekben a klipekben.

4. Mickey egér kalapok:

Miki egér kalapok

Ezek a Mickey egér kalapok tökéletesek születésnapi partikra. A gyerekek szeretik a Miki egeret, majd a szülők kaphatnak Mickey egér kalapot. Egyszerű és könnyen elkészíthető. Ömlesztve készítheti őket, és ez egy szép gyűjtemény lesz a gyerekek születésnapi partijának megünneplésére.

5. Mickey egér gyöngyök:

Mickey egér gyöngyök

Ezek Mickey egér gyöngyökből készült mesterségek, amelyeket a lányok felrakhatnak a hajukra. Olyan kerek fényűek és nagyon aranyosak. Ez szép mesterség, és ezt a kislányával is elkészítheti, jó ötlet ajándékba adni gyermekének.

6. Mickey egér könyvjelző:

Miki egér könyvjelző

Egy egyszerű és imádnivaló könyvjelzőt készíthetünk Miki egér segítségével. Ez a jó könyvhű társ. Ha valaki újra és újra látni szeretné Miki egeret, akkor ezt a Miki egér könyvjelzőt egy könyvhöz csatolhatja.

7. Mickey egér karácsonyfadíszek:

Miki egér karácsonyfadíszek

Ezeket a Mickey Mouse kézműveseket kisgyermekek és gyerekek számára karácsony idején lehet használni. Lehet karácsonyi díszeket készíteni a karácsonyfához és élvezni. Ez gyönyörű dekorációt kölcsönöz otthonának és a fának. Az egyik kivághatja a Mickey egér formákat, és díszként használható.

8. Mickey egér papírlánc:

Miki egér papír lánc

Ha valaki szeretne csavarni vagy díszíteni a papírláncát, akkor ezt Mickey egér hozzáadásával teheti meg. Ehhez fekete, piros, fehér és sárga diagrampapírok kellenek. Ezután fehér festék, ragasztó és olló.

9. Mickey egér virágcserép:

Miki egér virágcserép

Ha valaki tökéletes kiegészítést szeretne adni a kertben lévő virágcserepeihez, akkor ezt úgy teheti meg, hogy maga Mickey sarjad a tetején. Ennek elkészítéséhez virágcserepet kell szerezni, és két gombot kell ragasztani a tetején, majd Mickey fejét és két kis golyót fekete színben.

A Mickey egér karakterében több művészeti kreativitás rejlik, mint kézművesség; a gyerekek szeretnek új dolgokat tanulni kreatív ötletéből. Hagyja, hogy élvezzék ezt a rajzfilmfigura -mesterséget, minden anyagot könnyen beszerezhet a piacon, vagy létrehozhatja sajátját is.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.