9 legjobb üvegpalackos kézműves ötlet otthonának szépítéséhez

A régi tárgyak újrafelhasználása mindig jó kézműves technika. A kézműves szemüveg tökéletes módja annak, hogy kreatív oldalát bemutassa. Íme néhány üvegművészet, válasszon a 9 legjobb üvegművészet közül. Ezek az üvegművészetek megmutatják, hogyan lehet egy közönséges üveget elvenni, és valami elképesztővé varázsolni. Ezek a mesterségek egyszerűek, és kis segítséggel könnyen elvégezhetők.

A legjobb üvegpalackos kézműves ötletek otthonában:

Szerezd meg ezt a 9 legjobb üvegművességet gyermekeidnek,

1. Üveg gyertyatartók Üveg kézműves:

Üveg gyertyatartók Üveg kézműves

Ez egy nagyszerű üvegművészet, amely otthon könnyen elvégezhető. Az üveg felborul, a tetejét gyertyatartóként használják. Töltse fel az alját színes homokkal, és adjon hozzá néhány héjat is, hogy díszítse.

2. Festett üveg festett üveg kézműves:

Festett üveg festett üveg kézműves

Engedje, hogy a kannák és a palackok pompásan nézzenek ki ezzel az ólomüveg mesterséggel. Itt a palackokat szárítják, majd ólomüveg színekkel festik. Használjon színeket, amelyek olyanok, mint az óceán, hogy kellemes mediterrán érzést kapjanak.

3. Üvegharang üveg kézműves:

Glass Chime Glass Craft

Ez az egzotikus megjelenésű üvegcsengő bonyolult lehet, de a végeredmény lenyűgöző. Ez az üvegpalackos kézművesség vágott palackdarabokat használ, amelyeket dróttal összekapcsolnak, majd hurokra helyeznek. A harangszó végei színes üveg üvegdarabjai.

4. Tengeri üveg kézművesség:

Tengeri üveg kézművesség

Itt van egy csodálatos üvegcsónak, amely teljes egészében üvegdarabokból készül. A vitorla tökéletes darab, amely pontosan úgy néz ki, mint maga a vitorla. Az összes darabot ezüst drót köti össze, hogy lenyűgöző legyen. Ez a tengeri üveg kézműves nagyon egyedi.

5. Üvegdarabos tálak Üveg kézműves:

Üvegdarabos tálak Üveg kézműves

Készítse el ezt a lenyűgöző üvegdarabot ajándéktárgyként vagy ajándékként valakinek. Ezek az üvegpalackos kézműves ötletek tökéletesek a színes és szép megjelenésű üvegdarabok felhasználásához. Erős ragasztóval kell ragasztani őket, hogy megtartsák alakjukat.

6. Tengeri üveg lámpás kézműves:

Tengeri üveg lámpás kézműves

Ez a tengeri üvegből készült lámpa egyedülálló módja a tengerpartról gyűjtött tengeri üveg felhasználásának. Itt nem kell semmilyen kézműves festéket használni az üveghez, mivel a tengeri üveg valóban színezett. A kollekció remekül néz ki egy lámpás belsejében, és amikor világít, felderíti a szobát.

7. Kézzel festett üveg kézműves:

Kézzel festett üveg kézműves

Ezek a csodálatos poharak kézzel vannak festve, és szép konyhai készletet alkotnak. A műanyag üvegből készült kézművesség mindenki számára szórakoztató lehet, ha megfelelő eszközei vannak. Használjon szép színeket és csodálatos mintát a szemüveg elkészítéséhez. Ha ügyes vagy a festészetben, akkor ez jó ötlet lesz.

8. Üvegdíszek, mint mesterség:

Üvegdíszek, mint mesterség

Tedd fényessé és vidámmá a karácsonyt ezekkel a gyönyörű üvegdíszekkel. Ezek a strandüveg mesterségek felhasználják a tengerparti üveget, amelyről megállapították, hogy karácsonyfadíszeket készít. Kreatív lehet, és számos más típusú díszt készíthet. A lányos gyerekek kipróbálhatják ezeket az üveg kézműves ötleteket iskolájukban a kézműves időszakban.

9. Szövetpapír üveg kézműves:

Szövetpapír üveg kézműves

Ezt az ólomüveg törlőpapír keresztet úgy készítik, hogy színes selyempapírt ragasztanak átlátszó papírra. Az eredmény papírüveg mesterség, amely jól néz ki, ha az ablakra helyezzük. Amikor a fény áthalad rajta, ólomüveg ablakhatást kölcsönöz. Ha egyszerű mesterséget szeretne készíteni, akkor ez mindig jó választás lesz.

Az üvegművesség a közönséges üveget fantasztikus tárgyakká alakítja. Sok mindent megtehetsz tengerparti pohárral, borospohárral stb. Nyersanyagokat készíthetsz poharakból, hogy jó kézművességet készíts; üzleti szemmel is nézhetjük ezt az üvegművet. A kézzel készített üvegből készült kézműves termékek iránt ma már kereslet van, és személyre szabott üvegművészetét online áruházában is értékesítheti. Segít megvalósítani az elképzelést.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.