9 Teddy Bear kézműves ötlet és tevékenység gyerekeknek

A mackók imádnivaló játékszer nemcsak a gyerekek, hanem a tizenévesek számára is. Az általa hordozott cukiság tette a legkeresettebb tárgyává. És ezt a játékot széles körben elfogadják a különböző iskolákban kézműves formában. A gyerekek különböző technikákat kapnak, hogy imádnivaló képet alkossanak a mackóról. Népszerű a medveiparban, és különféle módon készül.

A legjobb mackós kézműves tevékenységek és ötletek gyerekeknek:

Íme néhány széles körben elfogadott kézműves terv a mackó készítéséhez,

1. Teddy Bear újság:

Teddy Bear újság

Az újságos mackó mesterség meglehetősen népszerű volt az iskolákban. A mackót különböző újságok kombinálásával készítik, és különböző formákat készítenek belőle. A gyerekek biztosan élvezni fogják ezt az újsággal készített medvét.

2. Mozaik kézműves mackó:

Mozaik kézműves mackó

A mozaik az óvodások híres medve -mestersége. A diákok egy diagramlapot kapnak, amelyre egy mackót rajzolnak, míg a mackó színezésére barna papírvágásokat kell ragasztaniuk. A gyerekek élvezik ezt a fajta kézműves munkát; segíti kreativitásuk élesítését.

3. Papír edény medve arc:

Papír edény medve arc

A hulladékanyagokból készült mesterséges mackók valóban a legjobb dolgokat alkotják. Itt egy papír edényt használnak a mackó arcának elkészítéséhez, miközben a füle, az orra és a szeme vastag diagrampapírból van kivágva. A szép vágás megfelelő méréssel jó megjelenést kölcsönöz a papír edénynek.

4. Alvó mackó:

Alvó mackó

Az alvó mackó -kézműves ötleteket többnyire chartpapírokkal rendelkező kézművesség készítésekor használják. A házat, a medvét és a fát diagrampapírból készítik, és mozdulatlanul a padlón tartják, hogy élénk megjelenést kölcsönözzenek. A gyerekek élvezni fogják ezt a mesterséget, és ezt a hálószobában fogják tartani, a gyerekek szeretnek új dolgokat készíteni.

5. PomPom mackó:

PomPom mackó

Ha mesterséges medvét készítenél a gyapjúkötésekkel, akkor biztosan egy pompás mackómintát kapsz. A medve elkészíthető a kedvenc színével, két gombjával a szeméhez. Ez teljesen kézzel készített, így a puha funkció a kulcsa ennek a medve -mesterségnek.

6. Báb mackó:

Báb mackó

A bábmedve -kézműves ötleteket évekkel ezelőtt fogadták el, hogy a mackó két ujjal mozogjon. A báb mackó vastag papírból készült, így két lyuk van alatta a lábszárnál, hogy megmutassa és mozgassa. Egyszerű módja annak, hogy medve kézműves, akkor ez a minta lesz a legjobb választás mindig.

7. Cotton Craft Teddy:

Cotton Craft Teddy

A jegesmedve -kézműves ötletek reális tapintást kapnak, ha pamutból készülnek, hogy puha, szőrös arcot kapjanak. A gyapot mackó alakú metszetpapírra ragadt. Leginkább óvodáskorú gyerekeknek adják.

8. Betűrendes mackó:

Betűrendes mackó

A medve kézműves csecsemőknek, ha betűrendes érintést kapnak, tökéletes lehetőséget adnak a kisgyermekeknek a szórakoztató tanulásra. A medve itt a B ábécére van rajzolva, szemekkel, kezekkel és lábakkal.

9. Álló jegesmedve:

Álló jegesmedve

Az álló jegesmedve mesterséget általában mesterségként adják a 2. osztályos diákoknak. A mackók fehér helyzetben álló helyzetet kapnak, rajta szemekkel és orral.

Ami a művészetet és a kézművességet illeti, a gyerekek általában szívesen készítenek különféle mesterséges mackókat. Azt is megfigyelheti, hogy a gyerekek mackókat készítenek pipákból, gyöngyökből, kristálygyöngyökből és még sok másból, hogy új megjelenést hozzanak..

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.