A legjobb 9 újszülött baba

Az újszülötteknek valamilyen kötődésük van a játékokhoz, ami univerzális. A csecsemőket világszerte lenyűgözi a játékok kinézete, cselekvése és hangja. Vannak azonban olyan játékok, amelyek elriaszthatják őket, és igazán idegesek lehetnek. Válassza ki a megfelelő játékot az újszülött számára, és ez a cikk megtanítja Önt a 11 legjobb játékról, amelyeket újszülött babájának vásárolhat.

Az újszülöttnek való ajándék kiválasztásakor a legjobb, ha az ajándékozási ötletekről olvas, és érdeklődik a szülőknél. Keressen olyan játékokat, amelyeket a baba fogni tud, és megragadhatja vagy szophatja. Kerülje az apró alkatrészeket tartalmazó játékokat. Cikkünk minden bizonnyal segít kiválasztani az újszülöttek számára hasznos és hasznos ajándékokat.

1. Kézi játékok:

Játékok újszülött csecsemőknek-kézben tartott játékok

A korai hónapokban a csecsemők nem képesek megérteni az összetett játékokat. Ezért valami igazán egyszerű és szórakoztató dologra kell törekednie egyszerre. Számos kézi játékot tarthat a baba a kezével, rázhatja vagy mozgathatja, hogy zajt csapjon belőle, ami természetesen dallamos lesz.

2. Zene doboz:

Játékok újszülött babákhoz-Zene doboz

Az újszülöttek jobban alszanak, ha valamilyen halk zenét játszanak. Érdemes valami érdekeset keresni, amikor babajátékot vásárolnak. A zenei dobozok az egyik legjobb játék az újszülöttek számára, mivel a zene energiával tölti fel és boldoggá teszi őket. Válasszon egyet, amely lágy és dallamos hangot tartalmaz. Lehet, hogy nem tudják működtetni, de szórakozni fognak, ha egyszerűen hallgatják.

3. A mobil:

Játékok újszülötteknek-A mobil

A mai világban a napi 24 órából csaknem 8 órát töltünk telefonnal. A baba nyilvánvalóan megfigyelni fogja, hogy anyja és apja olyan tárgyakon vannak elfoglalva, amelyeken keresztül kommunikálni próbálnak. A mobil játék alkalmas mobiltelefon csecsemők számára, és ő is játszhat vele. A mobil az egyik legjobb játék az újszülöttek számára.

4. A Rattle szett:

Játékok újszülötteknek-The Rattle Set

Az újszülöttek szeretik a színeket, és remélhetőleg imádni fogják ezt a csörgő készletet is. Ezt tartják az egyik legjobb játéknak újszülött kislányoknak. Megrázhatja, és csodálatos zajt csaphat ki belőle. Mindezektől eltekintve gyönyörű színeket sugároz, amelyeket egy kisfiú és egy kislány is szeretni fog.

5. A Play Gym újszülöttek számára:

Játékok újszülött babáknak-játszóterem újszülöttek számára

Szinte minden szülő megvásárolja ezt újszülött csecsemőinek, hogy segítsen aktiválni különböző testizmaikat és rostjaikat egészen kicsi kortól. Ez a csecsemők számára készült edzőterem általában ágyban van, és teljesen biztonságos, mivel hálóval is rendelkezik. Az egész nagyon örömteli, és a csecsemők imádni fogják attól a pillanattól kezdve, hogy ráteszik a szemüket.

6. Érzékszervi játékok:

Játékok újszülött csecsemők-szenzoros játékokhoz

Az érzékszervi játék csodálatos játék a babajáték -kollekcióhoz. Az érzékszervi játék beépített mesterségesen érzékelő gombokkal rendelkezik, amelyek valamilyen zajt vagy megfordulást okoznak, ha a gombot tudattalanul megnyomják. A babák csodálatos nevetést okoznak, amikor a játékok ugrálnak vagy megfordulnak. Ez is az egyik újszülött csecsemő számára alkalmas játék.

7. A Musical Role Rattle Toy:

Játékok újszülötteknek-A zenei szerepcsörgő játék

Újszülött játékokat keres? Itt van egy másik csodálatos és gyönyörű zenei játék az újszülöttek számára. A dolog teljesen biztonságos a csecsemők számára, mivel a játék építése során nem használnak mérgező anyagokat. Segít a motoros készségek fejlesztésében is.

8. Winfun-Baby Girl Playmat:

Játékok újszülött babáknak-Winfun-Baby Girl Playmat

Újszülött babajátékokat keres online? Itt van egy csodálatos játszószőnyeg, amely az egyik legjobb játék újszülött kislányoknak. Ez a játék csodálatos kialakítással rendelkezik, és teljes időgyilkos lesz a csecsemők számára. Kislányai imádni fognak rajta, és szinte egész nap játszanak vele.

9. A többszínű játékház:

Játékok újszülötteknek-A többszínű játékház

Végül, de nem utolsó sorban ez egy kicsit fejlett játék az újszülöttek számára. De ettől függetlenül szeretni fogják. Ezt a játékot bármelyik babajáték -anyagokat kínáló üzletben beszerezheti, vagy megvásárolhatja néhány neves online bababoltban.

10. Rock a Stack:

Ez egy nagyon népszerű játék a csecsemők és a kisfiúk körében. Végtelen öröm van a halmozásban és a válogatásban. Ezek az élénk fényes színek és gyűrűk határozottan jóak a kéz-szem koordinációhoz.

11. Gördülő labda:

Nézd, ahogy a kisfiad vihog, ahogy ez a labda inog és inog. Bálozzon a fiával! Ez a labda számos húzási és forgatási lehetőséggel rendelkezik. A lehetőségek sokfélék.

Eddig olyan játékokat tárgyaltunk, amelyek alkalmasak újszülöttek számára; most vessünk egy pillantást néhány tevékenységre, amelyeket elvégezhet a kicsivel.

Táncolj a babával:

Játsszon nyugtató zenét csecsemőinek, vigye magával a kisbabáját, és óvatosan billegve tartsa a babáját. A babák szeretnek időt tölteni a szüleikkel, és ez nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatot teremtsünk a kis csodájával.

Neveld gyermekedet a körülötted lévő dolgokkal:

Ez a tevékenység nem csak a babajátékokra korlátozódik. Bármilyen háztartási terméket használhat, amely biztonságosan használható. Tartson magával tárgyakat, és egyenként mutassa be ezeket. Ez egy ragyogó módja annak, hogy megtanítson nekik olyan tárgyakat, mint a kanál, szövet, palack stb.

Hozd ki magadból a rocksztárt:

A „Csillogás, csillogás”, „Kerekek a buszon”, „Ha boldog vagy, és tudod” közül a babák szeretik az animált hangokat. Próbálja meg a hangját alacsony hangmagasságról magas csikorgó hangra módosítani. További szórakozás érdekében próbáljon ujjbábokat használni.

Buborék hiba:

A buborékok valóban varázslatosak, és ez a játék szórakoztató 4-6 hónapos gyermekek számára. Fújhat buborékokat fürdés közben vagy a parkban sétálva. A babákat lenyűgözik a buborékok.

Hasi idő:

Ez a csecsemők számára az egyik legfontosabb tevékenység. Ez megerősíti a baba nyakát és fejét, és más képet ad a dolgokról. Győződjön meg róla, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri őket.

Van néhány jó játék az újszülöttek számára, amelyek megváltoztathatják a csecsemők hangulatát és megváltoztathatják egész napját. Ezért rendkívül óvatosnak kell lennie az egyik kiválasztásakor. Az ebben a cikkben leírt játékok remélhetőleg segítenek Önnek.