Dahn jóga gyakorlatok és előnyök

A jóga egyik legfenomenálisabb és leginnovatívabb formája a Dahn jóga, amely Koreában néhány éve jelent meg. Nagyon érdekes története van, és több millió jógaközpont és iskola gyakorolja szerte a világon. A test alapvető erejének növelésére összpontosít, és integrálja a koreai keleti orvoslás elveit. Különféle elme- és testgyakorlatokat, nyújtásokat és jógagyakorlatokat tartalmaz, amelyek javítják fizikai, mentális és lelki egészségét. A Dahn jóga alapvető ismereteit a következő bekezdések tartalmazzák.

Dahn jóga gyakorlatok és előnyök

Íme a legjobb Dahn jóga gyakorlatok és előnyök kezdőknek.

1. Bemelegítés:

dahn-jóga

Az edzés megkezdése előtt fontos, hogy bemelegítsen. Ez magában foglalja a koppintást, néhány hasi gyakorlatot és nyújtást. Ezek a gyakorlatok minden feszültséget kiszabadítanak a testből, és felkészítenek az edzésre. Mivel a gyakorlatok nagyon dinamikusak, meg kell melegedni, mielőtt elkezdené.

2. Alapgyakorlatok:

A bemelegítés után kezdhet néhány alapvető gyakorlattal, például nyújtással, csavarással és ízületi forgatással. Javítják a vérkeringést és növelik a test erejét.

3. Légzés:

A légzés értékes a Dahn jógában. Megszabadít a szorongástól, és segít megnyugtatni testét és lelkét. Megszabadít a stressztől, és segít lelassítani. Elősegítik a különböző betegségek természetes gyógyulását, és felkészítenek a következő lépésre, a meditációra.

4. Meditáció:

A meditáció együttérzőbbé tesz. A kutatók szerint azok, akik meditációs órákra járnak, nagyobb valószínűséggel adják át helyüket egy idős embernek, mint az, aki egyáltalán nem gyakorol. Határozottan számos előnye van, és segít az embereknek nyugodtabbnak és boldogabbnak érezni magukat az életben. Azok az emberek, akik meditációs órákra járnak, nagyobb empátiával rendelkeznek mások iránt, mint azok, akik nem.

5. Lehűlés:

Egy jó meditációs foglalkozás után fontos, hogy lehűljön. Ehhez végezzen néhány nyújtó gyakorlatot. Ez javítja az általános jólétet, és leküzdi a gyakori egészségügyi problémákat. Az ilyen rendszeres fizikai tevékenységek biztosan nagy változást hoznak az életedben. Az eredményt biztosan látni fogja.

6. Tea idő:

A Dahn jóga a Tea Time -ot is használja társaikkal és más velük gyakorló barátokkal való társalgásra. Lehetőséget ad a diákoknak, hogy jó beszélgetést folytassanak oktatóikkal, és többet osszanak meg a tanultakról. Ezt leginkább Kelet -Ázsiában gyakorolják.

7. Tai Chi:

A Tai Chi a Dahn jóga egyik legalapvetőbb eleme. Ez egy harcművészet, amelyet önvédelemre terveztek, de itt is használják számos egészségügyi és szellemi előnye miatt. Ez magában foglalja a taoizmus elvét, és „Legfelsőbb Végső Erő” -ként fordították le. Ezzel valóban többet tudhat meg, és lehetőséget ad arra is, hogy fejlessze erejét.

8. Koreai stílusú jóga:

A Dahn Yoga koreai stílusú Power Yoga -t kínál Önnek. Öt különböző pózból áll, és mindegyik nagyon érdekes. Feltöltik az energiát a testedben, és teljes átalakulást eredményeznek. Eltávolítják a letargiát, és jól érzik magukat az ülés végén.

9. A Dahn jóga egészségügyi előnyei:

A Dahn jóga számos egészségügyi előnnyel jár. Először is eltávolítja az összes ízületi fájdalmat; különösen a nyakában, a lábában, a vállában és a lábában. Másodszor, segít jobban aludni. Mindazok, akik álmatlanságban szenvednek, vagy a stressz miatt nem tudnak éjszaka aludni, sok megkönnyebbülést találnak a Dahn -jóga során. Harmadszor, gondoskodik a fejfájásról. Elősegíti a vérkeringést és a relaxációt az egész testben.