Tee suklaata itse – parhaat lahjaideat ovat täällä

Kaikki, mitä joulustressinä kutsutaan joulustressiksi, ei tapahdu tänä vuonna. Koronasulkeminen tarkoittaa, että pysymme kaikki kotona ja hyödynnämme vapaa -aikamme. Pakolliset jouluaterian tapaamiset perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa yksinkertaisesti peruutetaan tänä vuonna. Lahjojen antamisen aiheuttama stressi saa myös hieman lievemmän linjan. Valmistaudumme tänä vuonna paljon ja ehkä se onnistuu hyvin. Se on valtava muutos meille kaikille, mutta se on nyt. Tämän päivän postauksessa haluamme säilyttää kodikkaan ja suloisen joulutunnelman ja lisätä leivonnaisia ​​ja makeisia isoon aiheeseen. Tee houkuttelevia suklaita itse ja anna ne jouluksi. Haluamme käsitellä sitä tänään. Keräämme ideoita, jotka inspiroivat meitä entistä enemmän viihtyisään ja heijastavaan jouluun.

Tee klassisia konvehteja itse – ganachella ja suklaakastikkeella

Tee itse suklaata Tee itse suklaata

Tee itse pieniä ja hienoja suklaita ja pakkaa ne joululahjaksi

Mikään sotku ei ole täydellinen, ellei sitä täydennä hienoimmat ja maukkaimmat suklaat. Ei ole ketään, joka ei olisi langennut suklaakiusaukseen. Ei ainakaan jouluna .. On niin hienoja ja herkkiä suklaata ja sinun olisi pitänyt kokeilla niitä ainakin kerran elämässäsi.

Yksinkertaisia ​​suklaata lapsille voidaan tehdä houkuttelevammaksi värikkäillä karkkeilla ja kekseillä

Tee suklaata itse

On todella vaikeaa kirjoittaa suklaan hienosta taiteesta menemättä niiden tunnelmaan. Mutta tarkoitus on toistaiseksi erilainen: kaikista tähän mennessä maistamistasi suklaista on aina yksi suosikki. Ja juuri siitä on kyse. Teemme suklaata itse, minkä jälkeen kutsumme suosikkimakumme ja yritämme jäljitellä sitä. Loppujen lopuksi tavoitteena on luoda suklaata, jota nautit maistellen ja lahjoitat jouluksi.

Klassiset praliinit voidaan tehdä entistä houkuttelevammaksi oreomurulla

Tee itse suklaata oreolla

Tee yksinkertaisia ​​suklaatryffeleitä ja praliineja itse

Haluamme ensin vakuuttaa kaikki. Suklaamiehen ammatti vaatii paljon aikaa, kokemusta ja lahjakkuutta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun pitäisi olla intohimoinen tästä ammatista, koska suklaa on yksinkertaisesti puhdas intohimo. Emme usko vähääkään, että voisimme verrata itseämme hienoon leivonnaiseen. Mutta on myös yksinkertaisia ​​reseptejä praliineille, jotka voit helposti tehdä itse. Ja juuri tästä puhumme tänään.

Cocktailkirsikoilla tai hapankirsikkahillolla voit loihtia erikoisia praliineja

Tee omia suklaalahjaideoita

Tee suklaata itse – tarvitsemme reseptin?

Jopa yksinkertaisin ruokalaji tarvitsee reseptin. Reseptit ovat luova prosessi ja myös hyvä suunta.

Pralineen perusta on ganache. Se on sekoitus vanilja-makuista voita ja couverturea. Ganache antaa jokaisen praliinin johdonmukaisuuden ja maun. Monissa tapauksissa voi korvataan kermalla. Maun ja mausteiden koostumuksen mukaan voit sekoittaa molemmat keskenään.

Klassisessa tapauksessa couverture on suhteessa 2: 1 kermaan tai voita.

Itse tehdyt praliinit voivat näyttää siltä, ​​kuin praliini-taiteilija itse päättää 

Tee itse suklaata reseptejä

Niin helppoa kuin praliinien valmistus näyttää ensi silmäyksellä, sinun on huomioitava pieniä mutta hienoja yksityiskohtia ganachen karkaisemisesta ja käsittelystä.

Huone, jossa teet praliineja, ei saa olla lämpimämpi kuin 20 ° C. Lämmitetyn ganachen lämpötila ei saa ylittää 37-38 astetta. Muuten ganache on paakkuinen ja haluat saavuttaa suklaan silkkisen ja jalorakenteen. Muista aina, että silmä syö aktiivisesti erityisesti praliineilla.

Anna perusaineiden sulaa yhdessä vesihauteessa.

Pelti- tai silikonivalumuotit saavat suklaan näyttämään entistä lumoavammalta

Tee itse konvehteja lahjaksi suklaata

Valkoista suklaata ja kumikarhuja? Miksi ei? 

Tee itse suklaata Tee omia suklaalahjaideoita

Mikä suklaa on parasta käyttää praliineja valmistettaessa ?

Suklaan valinta on puhtaasti makuasia. On parasta tehdä runsas valinta laajasta suklaavalikoimasta ja työskennellä sekä tumman että hienon maitosuklaan kanssa. Suosittelemme myös kokeilemaan valkoista suklaata, jotta praliinilautasi on kauniisti värikäs ja herkullinen.

Riippuen siitä, kenelle haluat tehdä praliineja, voit lisätä pähkinöitä, kuivattua kookospähkinää, rommia, joulumausteita, teetä, kahvia, bourbon -vaniljaa ja jopa chiliä.

Jalo -konvehdit tulee pakata kauniisti ja maukkaasti 

Tee itse suklaata Joululeivosuklaa Sleber valmistaa joulukortteja

Luo ensin ganache ja kun otat pannun liedeltä, lisää varovasti muut aineet.

Suklaat voivat saada eksoottisen ilmeen, jos sekoitat ripauksen appelsiiniöljyä, ruusun terälehtiä tai kuivattuja hedelmiä.

Mitä enemmän peittoa, sitä kiinteämpi massa. Jos haluat muodostaa pieniä palloja käsin, anna suklaaosan jäähtyä ensin hetken.

Marsipaanirullat voidaan myös ripotella sokerihelmillä suklaan sijaan 

Tee itse suklaatainesosien resepti lahjaidea karamelli

Hulluja suklaateoksia voidaan valmistaa jäljellä olevista praliinista

Suklaat tekevät itse joululahjaideoita

Karkkeja pistaasipähkinöiden sijasta – suunnittele omat suklaasi yksilöllisesti 

Tee omia suklaakarkkeja

Anna praliineille oikea muoto ja pakkaa ne taitavasti

Voit muotoilla pieniä palloja ja rullata ne kaakaojauheeseen, kuivattuun kookospähkinään tai jauhettuihin pähkinöihin. Tämän jälkeen voit kaataa suklaata leivinpaperin päälle ja antaa jäähtyä uudelleen.

Rullat voidaan myös valmistaa mihin tahansa muotoon. Tätä varten sinun tulee kaataa lämmin ja nestemäinen ganache muotteihin ja jäähdyttää sitten. Voit myös täyttää putkipussit ganachella ja jatkaa omia ideoitasi.

Anna lasten auttaa – se on niin hauskaa ja auttavat kädet ovat aina hyödyllisiä 

Valmista itse suklaata lasten kanssa leivontaan

Mitä tapahtuu, kun sulatat karamellikarkit suklaan kanssa?

Tee itse suklaata

Jokainen voi olla onnellinen ja tyytyväinen jouluna 

Tee suklaata itse lasten kanssa

Jos olet onnistunut luomaan perustan, voit antaa mielikuvituksesi valloilleen ja luoda omia persoonallisia luomuksiasi. Tee todellinen taide suklaasta ja tee se suurella rakkaudella!

Suloisen pakatut nämä jumalalliset aarteet ovat erinomainen joululahja!

Valmista itse konvehdit valkoista suklaata