Joulukoristeita – kauniit väripaletit juhlaan

Joulukoristeita – Hyviä ideoita jouluksi: Yllättäviä väripaletteja festivaalille

Joulukoristeita elää suurelta osin erottuva väripaletti. Kun ajattelemme joulua, kutsumme yleensä aisteissamme rajoitetun määrän sävyjä. Kuitenkin, jos tarkastelemme koko asiaa kokonaisvaltaisemmin, on paljon enemmän värejä, jotka kutsuvat tajuttoman tason yhteyteen festivaalin kanssa. Viime kädessä festivaali ei johdu vain joulupukista ja hänen punaisista vaatteistaan! Yhdistämme joulun myös kauniiseen talveen ja lumisateeseen sekä tähtien kultaiseen loistoon.

Joulukoristeita – Kodikkaita ideoita jouluksi

sisustus joulun viihtyisä kaunis olohuone ideoita

Joulukoristeita – skandinaavisia jouluideoita

sisustus joulu olohuoneeseen joulukuusi takka valkoinen matto

Ja paljon enemmän…

Yllätä perheesi tänä vuonna festivaalin alkuperäisillä väripaleteilla!

Loistavat sinisen sävyt

Mainitsimmeko vain taivaan? Koska käännymme tähän toivottavasti jouluna! Taivas on kirkkaan sininen ja kirkas jouluna. Voit myös suunnitella olohuoneesi tämän juhlan yhteydessä.

Hieno idea olohuoneeseen jouluksi

sisustus joulu olohuone sininen tapetti joulukuusi

Lumisade …

Valkoisen käyttö herättää välittömästi yhteyden lumisateeseen. Tämä toimii erityisen hyvin, jos teet kaikesta hieman dynaamisemman ja liikuttavamman. Anna joulupallojen roikkua pidemmillä langoilla ja koristele huoneesi pöytäliinojen liikkuvilla verhoilla.

Yksinkertaisia ​​ideoita valkoisella

koriste skandinaaviseen jouluun

Luonnollisia kultaisia ​​vivahteita

Rakastatko kullan väriä, mutta et halua täyttää talosi ylellisillä esineillä? Emme näe tässä ongelmaa: kultainen väri voi ilmaantua huoneeseen täysin luonnollisella tavalla. Se toimii hyvin kynttilöiden tai takan hehkun kautta. Ja tietysti tässä tapauksessa koristamme joulukuusi keijuvalaisimilla sopivassa sävyssä.

Tuli takassa, lahjat, joulukoristeet …

koristelu joulun takan tulipaloille

Moderni harmaa

Kiilto voidaan tuoda avaruuteen nykyaikaisemmalla tavalla. Valitse tätä varten hopea kullan sijasta. Tee tämä maali kaikkialle sisustukseen. Yhdistä keiju valot hienovarainen hehku.

Harmaa aksenttiseinä ja joulusukat

deco joulun harmaa aksentti seinä joulu sukat

Alkuperäiset punaiset sävyt

Punaisen ja vihreän yhdistelmä toimii aina hyvin, kun haluat levittää joulun tunnelmaa. Näiden ei kuitenkaan tarvitse esiintyä tyypillisissä muodoissaan. Voit valita sen sijaan alkuperäisiä punaiseen ja vihreään liittyviä sävyjä. Olohuoneesi näyttää perinteiseltä, mutta se voidaan tehdä hieman hienovaraisemmaksi tai silmiinpistävämmäksi riippuen siitä, mitä haluat ja mikä sopii tyyliisi.

Käytä perinteisiä värejä

joulukoristeita punaisen seinän takan seppeleitä

Korosta kuvioita

Väri voi saada hallitsevaa tilaa eri tavoin. Sitä voitaisiin joko käyttää runsaasti tai se voisi tulla rohkeina, katseenvangitsijoina. Toisessa tapauksessa se on asetettava vain oikeaan paikkaan huoneessa – esimerkiksi takkakappaleen päälle. Kuvioiden avulla voit antaa elementille keskeisen roolin suunnittelussa.

Monet kuviot tekevät sisustuksesta viihtyisämmän

joulukoristeita kotiideoita olohuoneen takkakuvio kiviseinä

Peilitehosteita ja pelejä eri vivahteilla – näin joulutunnelma välittyy erottuvalla ja samalla omaperäisellä tavalla! Jopa yksi väri, jos sitä käytetään oikein, voi riittää tuntemaan syvästi joulun hengen.

Koristele juhlallisesti vihreällä

koristelu joulupukkeille jouluseppele

Luo juhlatunnelma

joulun olohuoneen sisustus koristele lahjoja kuusen alla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80