Joulupukille soittaminen: Näin tavoitat Santa Klausin puhelimitse

“Ho, ho, ho! Hyvää joulua! Joulupukki on täällä ja olet tavoittanut henkilökohtaisen puhelinlinjani … ”Kuulet sen puhelimessa joulupukin kanssa. Ja jos hän on liian kiireinen soittaakseen, voit jättää hänelle viestin ja menettää aikaa kirjoittaa kirje ja lähettää se postitse. Mutta jos aika on ratkaisevan tärkeää, puhelu rakkaan joulupukin kanssa on loistava idea. Nykyään on olemassa useita tapoja saavuttaa rasvainen savupiippu. Joten, voit soittaa joulupukille …

Kuinka soittaa joulupukille?

Joulupukin kutsuminen joululahjaksi lapsille

Jatka vierittämistä oppiaksesi ottamaan yhteyttä joulupukkiin älypuhelimella tai verkkoselaimella!

Ilmainen puhelinvaihde Santa Klausiin

Joulupukin kutsuminen hyvää joulua

Lahjat on kääritty, evästeet leivottu ja nyt voit tehdä lomasta entistä maagisemman soittamalla joulupukille! Hauskoja vaihtoehtoja on kuitenkin monia, ja olemme koonneet suosikkimme tähän …

Puhelin Santa Klausin kanssa tuo paljon iloa lapsellesi

Joulupukin kutsuminen jouluhenkeen kotona

Ho Ho Ho! Santa Klaus puhuu …

Soita Joulupukki -sovellukselle

Soita joulupukille Alexan kanssa.

28. marraskuuta alkaen lapset voivat soittaa joulupukille ajoissa lomille Alexan kautta! Jos sinulla on Echo Dot Kids tai FreeTime Alexassa, sinun tarvitsee vain sanoa: “Alexa, soita joulupukille!”. Kuulet tonttuilta, Jack Frostilta ja jopa joulupukilta itseltään! Varmistaaksesi, että olet määrittänyt FreeTimen, valitse Alexa -sovelluksen Laitteet -kuvake ja valitse sitten yhteensopiva Alexa -laite, jolle haluat ottaa Amazon FreeTimen käyttöön Alexassa. Napauta sitten FreeTime ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Jos Joulupukki on liian kiireinen työpajassaan vastatakseen puheluusi, saatavilla on enemmän hauskoja Alexa -vaihtoehtoja keventämään joulun iloa:

  • “Alexa, avaa lelulaatikkoni”.
  • “Alexa, mitkä ovat suosikki talvikirjasi?”
  • “Alexa, kerro minulle talvitarina.”
  • “Alexa, mitkä ovat suosikki talvielokuvasi?”
  • “Alexa, osaako poro lentää?”
  • “Alexa, mikä on sinun suosikki jouluevästeesi?”
  • “Alexa, saammeko valkoisen joulun?”

Kaikki on mahdollista jouluna – kutsu myös joulupukki!

Soita joulupukille

Joulupukin hotline

Joulupukin vihjelinja on kotoisin FreeConferenceCall.com sponsoroitu ja lanseerattu vuonna 2009. Se on saatavana Yhdysvalloissa (sekä 13 maassa, mukaan lukien Saksa, Ranska, Ruotsi ja Australia)

Ei ole helpompaa tapaa soittaa joulupukille. Kaikki mitä tarvitset, on puhelin soittaa joulupukin puhelinnumeroon! Tämä ilmainen kansainvälinen numero yhdistää lapset suoraan vastaajalaatikkoon, jossa he voivat jättää viestejä pohjoisnavalle. Valitse vain +1 (605) 313-4000!

Saanko puhua joulupukille, kiitos?

Joulupukille kutsuminen HO HO HO Joulun ilo

“Tapa, jolla lapset yhdistävät joulupukkiin, kehittyy, ja odotamme innolla, että voimme auttaa seuraavaa sukupolvea tavoittamaan joulupukin puhelimitse”, sanoi yhtiön toimitusjohtaja Dave Erickson..

 Soita joulupukin vihjelinjalle!

Joulupukin kutsuminen joululahjaksi

Google Home Soita Joulupukki

Googlella on seitsemän uutta ominaisuutta julkaistu laitteilleen Google Assistant ja Google Home, ja yksi niistä on mahdollisuus soittaa joulupukille! Sinun tarvitsee vain sanoa “Hei Google, soita joulupukille!” Sitten kuulet joulupukin valmistautuvan konserttiin, mutta valitettavasti hän tietää vain yhden kappaleen ja tarvitsee siksi apua.

Lapset voivat myös soittaa älynäytöllä ja katsoa kaikki hauskat albumikuvat pohjoisnavan bändeiltä.

Yhteyden ottaminen joulupukkiin – se on mahdollista nykyään

Joulupukin kutsuminen uusiksi tekniikoiksi

Soita joulupukille tämän ilmaisen sovelluksen avulla

Ilmaisella joulupukkisovelluksella on useita toimintoja! Vanhemmat voivat auttaa lapsiaan ohjaamaan videoviestin joulupukille, soittamaan hänelle tai jättämään viestin ja lähettämään tekstin hauskoille tonttuille. Tämä on ilmainen sovellus ja on tarkoitettu iOS– ja Android-Laitteet saatavilla.

Lataa ilmainen Joulupukin Magic Phone -sovellus

Soita joulupukin ilmaisille sovelluksille

Joulun soittaja

Olivatko lapset tänä vuonna hyviä? Nyt voit itse kysyä asiaa joulupukilta. Jos sinä Joulun soittaja voit valita, soittaako lapsesi itse joulupukki vai joku hänen tonttuistaan. Valitse neljästä eri viestistä, kuten “Ole hyvä”, “Omassa luettelossani”, “Jotain erityistä” tai “Kauniita unia”. Vanhemmat voivat käyttää esitäytettyjä viestejä tai kirjoittaa omansa ja soittaa puhelun heti.

Kirjoita vain puhelinnumerosi, valitse, haluatko soittaa joulupukille vai tontulle, ja valitse viesti neljästä vaihtoehdosta. Puhelu lähetetään välittömästi.

Soita Joulupukille Vastaa Santa Klausin puheluun

Joulupukin puhelinprojekti

Jos sinulla on se Joulupukin puhelinprojekti puhelimessa voit puhua jollekin joulupukin avustajalle! Sinun tarvitsee vain antaa puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja sopiva aika soittaa. Saat sitten tekstiviestin Authy Phone Verification -palvelun kautta. Varmista siis, että matkapuhelimesi on käsilläsi ja saat puhelun, kun asetat sen. Joulupukin apulainen välittää viestisi isolle miehelle itse.

Jos lapsesi haluaa puhua joulupukille, voit soittaa hänelle suoraan sen sijaan, että odottaisit puhelua häneltä.

Saat viestistä äänitiedoston, jonka voit jakaa ystävien ja perheen kanssa

Joulupukin kutsuminen tuo lapsille iloa

Kannettava pohjoisnavan sovellus

Verkkosivusto ja mobiilisovellus Kannettava pohjoisnapa anna kaltaisten luovien vanhempien luoda omia joulutervehdyksiä videolle, jotta he voivat tehdä vaikutuksen ja ilahduttaa pienokaisiasi. Vastaa muutamaan kysymykseen ja lataa suosikkikuvia lapsestasi tai lapsistasi, niin voit kirjoittaa rakkaan viestin Santa Klausilta, joka lähetetään sinulle sähköpostitse.

Viesti pohjoisnavalta

Soittaminen Joulupukille Joulupukin Matkapuhelimelle

Soita puhelut

Joulupukki soittaa myös ilmaisen puhelun osoitteessa Soita puhelut, jonka voit muokata eri tavoilla. Tällä tavalla voit tehdä puhelusta suuren kokemuksen lapsillesi.

Voit lähettää lapsellesi seitsemän erilaista puheluviestiä. Tämä tekee puhelun mukauttamisesta ikän ja käyttäytymisen perusteella todella helppoa.

Kun joulupukki soittaa sinulle …

Joulupukille soittaminen Santa Klausin kanssa

Tässä on yhteenveto uutisista, joista valita:

Joulutervehdys # 1: Puhelin vanhemmille lapsille, jotka eivät ehkä usko joulupukkiin.

Joulupukin tervehdys # 2: Viesti lapselle, joka oli suuri koulussa.

Joulutervehdys # 3: Tämä viesti sisältää Raamatun jakeen.

Joulutervehdys # 4: Tämä on yleinen viesti joulupukilta ja poroilta.

Joulutervehdys # 5: Viesti, joka kannustaa lastasi käyttäytymään paremmin.

Joulutervehdys # 6: Vastaus joulupukille lähetettyyn kirjeeseen, jossa oli toivelista.

Joulutervehdys # 7: Ylistys lapselle, joka oli hyvä ja ahkera tänä vuonna.

Joulupukille soittaminen on helppoa

Joulupukin kutsuminen onnelliseksi perheeksi

Ilmainen joulupukin puhelu voidaan ajoittaa tarkkaan päivämäärään ja kellonaikaan, jolloin lapsesi on helppo vastaanottaa puhelu. Voit mennä sisään ja soittaa helposti lisää puheluita tai peruuttaa määrittämäsi puhelun.

Nauti perhejuhlista yhdessä ja anna lapsellesi mahdollisimman paljon iloa!

Soita joulupukille Tapaa Santa Klaus