18 legjobb évfordulós ajándékötlet barátjának

Úgy tűnhet, mintha csak tegnap lett volna, amikor elkezdtél randizni ezzel a fickóval. De ennek már egy éve. Az első évforduló a barátoddal, és szeretnéd igazán különlegessé tenni a számára. Szóval mit kapsz tőle?

évfordulós ajándék a barátjának

Mutassa meg szerelmét a barátja iránt, ha hasznos és szeretetben gazdag tárgyakat ajándékoz neki. Adjon a barátjának különleges bánásmódot az évforduló napján, az ajándékozási lehetőségek ötletet adnak.

Íme néhány olyan dolog listája, amelyek jó évfordulós ajándékokat jelenthetnek

Tippek a nap legjobbá tételéhez:

Évfordulós ajándékok, amelyeket a barátodnak adsz, szentimentális tárgyak. Ezek hasznosak lehetnek, vagy csak emlékül. Mindenesetre romantikusnak és hűvösnek kell lenniük.

1. Jubileumi karóra ajándékként barátjának:

Íme egy klassz módszer, amellyel ajándékot adhat órájának a barátjának az évfordulóján. Tegye az órát egy szép dobozba, és tegyen egy aranyos romantikus jegyzetet a borítóra. Ez nagyszerű évfordulós ajándék a barátjának. A fiúk szeretnek különböző órákat használni divatként, így ez biztosan a barátjának tetszeni fog.

2. Kép ​​kollázs:

Gyűjtse össze az év összes képét, és állítsa össze kollázs formájában. A kollázs lehet az Ön jubileumi évét jelző szám alakja. Add hozzá a kis szíveket és a kedves megjegyzést is. Tedd lenyűgözővé ezt az évfordulós ajándékötletet a barátod számára. Szerezzen néhány egyedi képet mindkettőjéről, és készítsen egy jó kollázst vagy testreszabhatja a választását.

3. Lottónyerési jegyek:

Ez egy aranyos és vicces módja annak, hogy barátját kívánja. Szerezzen sok sorsjegyet, és pecsételje le őket. Ezután tegyen hozzá egy megjegyzést, amely szerint Ön nyerte meg a lottót azzal, hogy találkozott vele. Ez az ajándék a barátja évfordulójára valóban egyedi és különleges. Ez egy jó ötlet, hogy lenyűgözze a barátját az évforduló napján.

4. 365 ok a szerelemre:

Ez a barkács ajándék nagyon értékes, mivel sok erőfeszítést igényel az Ön nevében. Itt van egy doboz 365 jegyzettel, amely azt mondja, mennyire szereted a barátodat. Ez a jubileumi ötlet a barátjának tökéletes, és jobban elájul tőle.

5. Futócipő:

Mondd el neki, mennyire szereted őt, és ajándékozz neki egy futócipőt azzal a megjegyzéssel, hogy milyen szerencsés vagy, hogy összefutott veled. Ez egy hónapos ajándék lehet a barátjának évfordulóján. A cipő lehet stílusos és sportos. Ha szeret cipőt használni a szokásos napjaira, akkor biztosan jó megjegyzéseket tesz.

6. Ajándékkosár:

Készíts neki egy csodálatos ajándékkosarat, amely tele van olyan finomságokkal, mint a csokoládé, a süti és a cukorka. A kosárban apró jegyzetek lehetnek az egyes elemeken, mókás szórakoztató darabokkal. Ez lehet a legjobb jubileumi ajándék a barátjának, különösen, ha szereti az édességeket.

7. Díszített ágy:

Díszítse az ágyat betű alakú édességekkel és cukorkákkal. A szavak lehetnek „szeretlek” vagy „olyan édes vagy”. Ez egy kreatív jubileumi ajándék a barátjának. Az ágy rózsákkal és virágokkal is díszíthető a romantikusabb gesztus érdekében.

8. Sörcsomagok:

A hat hónapos évfordulót hat sörösdobozos csomaggal ünnepelhetjük. Ezek díszíthetők és címkézhetők, hogy személyre szabhatók legyenek. Kis romantikus jegyzetek az ügyben kötelezővé teszik a barátja jubileumi ajándékát.

9. Pénztárca betétkártya:

Készíts személyre szabott pénztárcabetét kártyát a barátodnak évfordulós ajándékként. Ez a gravírozott bőr pénztárca betétkártya tartalmazhat verseket vagy kis szerelmi feljegyzéseket, amelyeket Ön írt. Tedd értelmessé a jegyzeteket. Ezeket a pénztárcába lehet helyezni emlékezésre.

10. Kártya / üzenet egy üvegben:

Az édes üzenettel rendelkező kártya mindig bárkit megszólít. A palackban lévő üzenet olyasmi, ami soha nem menne ki a trendből. Szerezd meg neki az egyiket. Azt mondják, a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak. Írj egyszerű üzenetet, és add át neki kártyaként vagy üveges üzenetként. Az biztos, hogy boldoggá teszi.

11. Köln:

kölni

Köln többnyire semleges. Vannak olyanok, amelyek nagyon enyhe illatúak lehetnek. A fiúknak különböző választási lehetőségeik vannak a kölnivízről. Köln vásárlása során győződjön meg arról, hogy ő az, amit szeret használni, vagy legalábbis hasonló ahhoz, amit használ. Ha kísérletező, bármilyen illatot megvásárolhat, ami neki működik.

12. Vidd ki:

Foglalást foglalhat nála egy elegáns étteremben. Vacsorázhat romantikus gyertyafényben. Kényeztesse őt egy konyhával, amelyet talán ki akart próbálni. Vagy vidd el olyan helyre, amiről mindig beszél.

13. Modulok:

A srácok szeretik a kütyüket. Nézze meg, hogy mit szeret a legjobban, például a fotózást, a zenét stb. És érdeklődési körétől függően vásároljon neki egy olyan eszközt, amelyet szívesen használna, azaz fényképezőgépet fényképezéshez és MP3 zenét.

14. Házi ajándékok:

Abszolút bármit készíthet. Varrhat neki nyakkendőt, vagy készíthet neki pár nadrágtartót, kötött pulóvert. Szív alakú csokoládét is készíthet, és neki is ajándékozhatja.

15. Képkeret:

Mindig mindkettőtök közös képe lenne, amelyet érdemes keretbe foglalni. Keretezd be a fényképet, és ajándékozd meg vele. Túl közhelyesnek tűnhet, de mégis az egyik legszebb ajándék. Szívesen hagyná az asztalán, vagy a falára akasztaná.

16. Napló, vendégkönyv vagy album:

Ez megint klisés gondolat. De ki ne örülne, ha a legjobb emlékek egy naplója vagy egy vendégkönyv lenne. Állíts össze néhány legjobb képet, és írj néhány idézetet arra, hogy miért szereted őt ennyire, és miért őrzöd az emlékek egy részét.

17. Egy film dátuma:

Igen, ez megint nagyon közhelyesnek tűnhet. De ez nagyon romantikussá teheti az estét. Szerezzen be néhány DVD -t otthon, és töltse vele az estét, játsszon néhány pépes filmet. Ez egy jól eltöltött idő lenne együtt. Valójában úgy tekinthet vissza, mint az egyik legjobb estére. Adjon hozzá egy kis bort és csokoládéba mártott epret, hogy tökéletes legyen.

18. Ajándék kuponok:

Aki nem szereti az ingyenes dolgokat! Mindenki csinálja. Szerezzen neki ajándék kupont a gyakori bevásárlóhelyéről. Ez lehet írószerbolt, ruhaüzlet, kiegészítők boltja vagy akár szalonkupon. Határozottan értékelné.

Végső szavak:

Most a lista itt nem ér véget. Annyival több lehetőség van, amikor a barátjával ünnepeljük az első évfordulót. Mostanra már szinte tudná, hogy mit szeret és mit nem. Még ragyogóbb ötletekkel jöhet ideális évfordulós ünneplésre is.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80