30+ hagyományos és modern 20. házassági évfordulós ajándék

Házassági életének egy újabb évtizede egyedülálló, valóban. Ezt az új helyzetet az alkalomhoz illő ajándékokkal lehet megjelölni. Kína a huszadik házassági évforduló hagyományos szimbóluma, míg a platina a modern szimbólum – mindkettő elvégzi a dolgát, hogy leképezze szerelmét és törődését a jobb felével. Itt van körülbelül 25 egyedi 20. házassági évforduló ajándékötlet a párnak, neki, neki, barátainak és szüleinek. Válasszon olyan termékeket, amelyek Kínában vagy platinán alapulnak erre a tökéletes napra.

Tartalomjegyzék:

 1. 20. házassági évfordulós ajándékötletek a férj számára
 2. Huszadik házassági évfordulós ajándékok a feleségnek
 3. 20. házassági évforduló jelen ötletek a pár számára
 4. Egyedi 20. esküvői évforduló ajándékötletek szülőknek
 5. 20. évfordulós ajándékötletek barátoknak
 6. A legjobb 20. házassági évfordulós ajándékok és ötletek
 7. Hogyan ünnepeljük a 20. házassági évfordulót, és hogyan ajándékozzuk meg az ajándékot
 8. Látnivalók a házasság 20. évfordulóján

20. házassági évfordulós ajándékötletek a férj számára:

A 20 év együttlét a szeretet szimbóluma, és az, hogy milyen erős lettetek együtt. Íme néhány egyedülálló 20. házassági évforduló ajándékötlet, amellyel megmutathatja neki, mennyire különleges és fontos az életében.

1. Platina karkötő vagy platina jegygyűrű:

20. házassági évfordulós ajándékötletek a férj számára

A férjed szereti az ékszereket? Ez a platina karkötő vagy platina jegygyűrű tökéletes ajándék lehet szeretteinek, ami a szerelem és összetartozás évtizedét szimbolizálja.

2. Személyre szabott kristály fényképekkel:

A személyre szabott kerek kristály a gyönyörű páros fotóddal egy szép asztaldísz lehet a szobádba vagy az irodádba, amely a szerelmedet ábrázolja, valamint jelzi a kapcsolati eredményeidet. Sok ajándékboltban testre szabhatók az ilyen kristályok.

3. Platina rózsa virág:

A platina napi liliomvirág valóban szimbolizálja szerelmét a 20. házassági évfordulón. A narancsvirág a 20. évforduló szimbolikus virága, míg a platina a modern szimbólum, ha a kettő kombinációja egyedi ajándék lehet. Ha azonban a liliom nem kapható platinában, akkor is rózsát választhat, mivel az mindig a szerelmet szimbolizálja.

4. Egy csomó friss liliom:

A napi liliomok a platina évfordulóját jelképezik, és minden szó nélkül őszintén beszélhetnek a szerelmedről. Megfelelő ajándék a 20. évfordulóra, különösen annak, aki szereti a virágokat.

5. Platina gyűrű:

A platinagyűrű közepén smaragdkővel vagy anélkül illeszkedik a 20. házassági évfordulóra. Mind a platina, mind a smaragd szimbolizálja a 20. házassági évfordulót, és így a kettő kombinációja csodálatos ajándék lehet kedvesének.

Huszadik házassági évfordulós ajándékok a feleségnek:

6. Platina medál smaragd kővel:

Egy ékszer minden nő legjobb barátja. Meglepetés.

7. Platinagyűrű smaragdkővel:

A platina karkötő vagy a jegygyűrű smaragdkővel vagy anélkül is jó lehetőség a 20. házassági évfordulóra szóló ajándék számára.

8. Napi liliom témájú karkötő:

A Day Lily, mint mindannyian tudjuk, a 20. házassági évfordulót jelképezi. Mi lehet jobb ajándék, mint egy naposliliom dombornyomott platina karkötőbe? Az ékszereket szerető partnere imádni fogja ezt a szimbolikus karkötőt.

9. Platina bevonatú rózsa:

A platinával bevont örökkévalóság rózsa, amely jelzi a kapcsolati cél elérését, kiváló módja annak, hogy ápolja szerelmét.

10. Bone China Tea pot:

Huszadik házassági évfordulós ajándékok a feleségnek

Egy személyre szabott csont -porcelán teáskanna Mr és Mrs. Az évforduló dátumával fel van tüntetve egy szép módja annak, hogy megajándékozzon valakit az évfordulóján. Minden reggel, miközben teáznak, szeretettel emlékeznek majd rád, valamint emlékezetes napjukra.

20. házassági évforduló ajándékötletek a pár számára:

11. Személyre szabott borosüveg:

A személyre szabott bor névvel és a kedves pár évfordulójával nagyszerű ajándék lehet azoknak, akik élvezik a bort. Ez akár egy gyönyörű ajándék is lehet a kirakatnak vagy a házi bárnak.

12. Eredeti újság:

Egy eredeti újság, amely az esküvő évére datálható, gyönyörű borítóban, csodálatos ajándék lehet a kedves párnak, emlékeztetve őket csodálatos esküvőjük napjára.

13. Személyre szabott whiskypoharak:

A házaspár, akinek 20. évfordulós ajándékot keres, szereti a whiskyt vagy egy italt útközben? Ezután fontolja meg, hogy személyre szabott whisky -pohárral ajándékozza meg őket, névvel és évfordulójukkal.

14. Pár wellness utalvány:

Kényeztesse a kedves házaspárt, és ajándékozzon meg nekik néhány gyógyszelvényt. Ez remek lehetőséget nyújt számukra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, valamint pihenjenek és fiatalodjanak.

15. Személyre szabott nyomtatott betűcsempe:

20. házassági évforduló ajándékötletek párnak

A személyre szabott nyomtatott levéllapok gyönyörű ajándékot jelenthetnek egy házaspár 20. házassági évfordulóján. Ez egy szép módja az utazás megjelölésének és keretezésének.

Egyedi 20. házassági évfordulós ajándékötletek szülőknek:

16. Fotóvászon:

Egy személyre szabott fotóvászon 20 év emlékeivel tökéletes ajándék lesz a szülőknek a 20. házassági évfordulón. Testreszabhatja az életútjuk és az elért eredményeik szerint, amelyeket egész életükben dédelgetni fognak.

17. Családfa:

A családfa a családi történetedet és a szüleid szerelmi történetét ábrázolja. Csodálatos ajándék a szülőknek, és a kutatások szerint ez az egyik legkedveltebb ajándék, amelyet a szülők kaphatnak.

18. Személyre szabott párnahuzat:

A személyre szabott párnahuzat emlékezetes ajándék lehet a szülőknek a 20. házassági évfordulójukon. Különösen, ha unokáktól származik, ez ok az ünneplésre.

19. Kávéscsésze:

20. házassági évforduló ajándékötletek szülőknek

A kávéscsésze személyre szabott üzenettel és fotóval gyönyörű ajándék a szülőknek vagy nagyszülőknek, amely jól illeszkedik a költségvetésébe is. Bár olcsó, személyre szabott, sok érzés és szeretet kötődik hozzá.

20. Személyre szabott nyomtatás:

Személyre szabott nyomtatás gyönyörű üzenettel a 20. házassági évfordulón. Ez személyre szabható a kívánt módon. Sok kollázsötlet megtalálható az interneten is, és a legtöbb ajándékbolt kinyomtathatja az Ön számára.

20. évfordulós ajándékötletek barátoknak:

21. Személyre szabott pezsgőfuvolák:

20. házassági évforduló ajándékötletek barátoknak

A gravírozott kristályos pezsgőfuvolák tökéletes 20. évfordulói ajándékot jelenthetnek barátaiknak, különösen azoknak, akik szeretnek inni.

22. Vicces 20. évfordulós póló:

A házassági évforduló 20. ajándéka

Egy vicces üzenetet tartalmazó póló vidám ajándék lehet barátainak, hogy emlékezetessé tegyék különleges napjukat. Az interneten különféle idézetek és ötletek állnak rendelkezésre, amelyeket kinyomtathat a pólóra.

23. Személyre szabott prémium belga csokoládék:

A csokoládé nagyszerű ajándék minden alkalomra, amikor a csokoládékról van szó, a belga csokoládék a legkedveltebbek. Mit szólnál egy személyre szabott prémium belga csokoládé csomagolásához?

24. Napi liliom csokor:

20. házassági évforduló ajándékötletek barátoknak

Egy csokor napi liliom, amely a 20. házassági évfordulót szimbolizálja. A csokrok nagyszerű ajándékot jelentenek minden évfordulóra, és gyönyörűen szimbolizálhatja a 20. esküvői évfordulót, ha nap Lily -t ad hozzá hozzájuk.

25. Swarovski kristály:

A lenyűgöző Swarovski kristály ajándék kis smaragd lógással különleges ajándék lehet. A smaragd a házassági évforduló 20. évfordulóját jelképezi, és a smaragdkő hozzáadásával minden bizonnyal nagyszerű ajándék lesz.

A legjobb 20. házassági évfordulós ajándékok és ötletek:

Lássuk az alábbiakban a 20 legjobb 20. házassági évforduló ajándékötletét neki és neki.

26. Csont Kína lemez:

Csont Kína lemez

Nézze meg ezt a káprázatos csont porcelántálat, amely a 20. házassági évfordulóra emlékezik. Ez a csont porcelántányér az évfordulóra vonatkozó kívánságokkal díszített, és egy hatalmas zöld smaragdot is tartalmaz. Ajándékozd meg ezt a házastársadnak a nagy nap alkalmából. Ez egy tökéletesen egyszerű, értelmes ajándék szeretteinek.

27. Platina gyűrű:

legjobb ajándék a 20. házassági évfordulóra

Alakítsa újra az esküvő napját, és ajándékozza meg ezt a gyönyörű platinagyűrűt, gyémántokkal kitűzve. A 20. évforduló emlékezetes és egyedi lesz ezzel a gyönyörű gyűrűvel. Biztosan imádja ezt a gyűrűt minden szépségével és kegyelmével. A platina a legjobb megoldás, miközben gyűrűt választ a kedvesének, ez nagyon megható pillanat az életében. Szerezd meg ezt a gyűrűt, hogy megbecsüld kedvesedet, mert támogatott az életedben.

28. Egyedi bögrék:

Egyedi bögrék

Szerezd meg ezt az egyedi, csont -porcelánból készült bögrét házastársadnak a 20. évforduló alkalmából. Ez a hűvös bögre kiváló színekkel rendelkezik, és állatnyomokkal jelzi az évfordulót. Testreszabhatja, hogy a pár neve is szerepeljen. Jó nyomtatást kap ezen a bögrén, ezért próbálja ki az online áruház opciót erre az ajándékra.

29. Kína készlet:

Kína szett

Ajándékozd feleségednek ezt a régi csont porcelán készletet, amelyben csészék, csészealjak és tányérok vannak. Ez a finoman díszített porcelán készlet tökéletes a szórakoztatáshoz. Hat csokorba csomagolod, megfelelő ajándékozási anyaggal, szerezd be, hogy lenyűgözze kedves feleségedet. Ez egy gyönyörű 20 éves jubileumi ajándék, amelyet felesége hálás lesz. Válasszon a gyönyörű vintage kollekció kínálatából a tökéletes szetthez.

30. Platina karkötő:

Platina karkötő ajándék a 20. házassági évfordulóra

Ez a lenyűgöző karkötő gyémántokkal minden szívet elgyengít. Ajándékozd feleségednek ezt a káprázatos szépséget, és örökké szeretni fog. Ez a 20. házassági évfordulós ajándék annyira feltűnő, hogy minden öltözéket teljessé tesz. Alkalmakra és funkciókra is kiváló. A platina kiemelkedő hangulatot kölcsönöz a házassági évforduló estéjének.

31. Platinum Watch for Viņa:

húsz házassági évforduló ajándék platina karóra

Ne hagyja őt hátra a lenyűgöző ajándékokban az évforduló alkalmából. Ez a feltűnő platinaóra számára tökéletes ajándék a nap megünneplésére. A 20. évfordulóra szóló ajándék káprázatos és fényes lesz ezzel a hasznos, formálisnak tűnő ajándékkal.

32. Személyre szabott teafőző:

Személyre szabott teafőző

Tedd fényessé és szépsé a reggeleket ezzel a csodálatosan személyre szabott teáskannával, amely a 20. évfordulóját ünnepli. Az edény festhető a pár nevével. Ezeket a hasznos 20. évfordulói ajándékötleteket ajánlhatja feleségének vagy férjének.

33. Platina valuta klip:

Platina valuta klip

Ez a klassz platina valuta klip elegáns és elegáns. A klip gravírozható, hogy személyre szabott legyen. Ez a 20 éves ajándék értékes és hasznos is. Ettől kifinomultnak és nagyszerűnek tűnik az ajándék.

34. Platina medál:

Platina medál

Tedd feleséged elájulva, ha megajándékozod ezt a kedves platina szív medált. A medál közepén apró gyémántokkal van kirakva. Ez egy csodálatos ajándék, amelyet naponta vagy alkalmakkor lehet viselni.

A 20. házassági évforduló ajándék témája Kína és platina. További gyűjteményeket kap a platina ajándékozási ötletek teljes skáláján. Ebben a kategóriában többféle tárgyat ajándékozhat.

Hogyan ünnepeljük a 20. házassági évfordulót, és hogyan ajándékozzuk meg az ajándékot:

A 20 év együttlét nagy ok az ünneplésre. A 20. házassági évfordulót jelző színek, tárgyak és témák kombinációja a legjobb módja annak, hogy szimbolizálja ezt a szeretetutat. A csontkína a hagyományos szimbólum, míg a platina a 20. házassági évforduló modern szimbóluma. Emellett a smaragdkő és a liliomvirág is a 20. évfordulóhoz illik. Tehát a 20. évforduló megünneplése érdekében a jubileumi napon a következő dolgokat lehet tenni:

 1. Kezdje a napot egy csokor narancsvirággal.
 2. Lepje meg partnerét smaragdkővel ellátott platina ékszerekkel.
 3. A porcelán ajándék ajándékozása a 20. házassági évfordulót is jelképezi.

Teendő a házasság 20. évfordulójára:

 • Kezdje a napot egy finom közös reggelivel, vagy élvezze a hangulatos délelőttöt, amikor későn felfekszik.
 • Menj el egy film randira, vagy kényeztesd egymást egy párral.
 • Lepje meg partnerét egy gyönyörű ajándékkal, amely a 20. házassági évfordulót szimbolizálja.
 • Zárja a napot egy gyertyafényes vacsorával vagy egy kellemes családi vacsorával.

A 20. házassági évfordulóra szóló ajándék emlékezetes, mivel ez a lenyűgöző mérföldkő, amelyet a két ember élete során szerzett, amikor 20 évet együtt töltöttek – olyan egyedi ajándék, amely szimbolizálja az elért mérföldkövet és életre szóló.