30+ különböző 5. házassági évfordulós ajándékötletek

Az 5 éves házassági évforduló különleges alkalom, hogy megünnepeljük szerelmének sikerútját, és különlegesnek kell lennie. Ez az utazás bizonyára sok hullámvölgyet, kemény munkát és áldozatot tartalmazott, amelyeket meg kell köszönni. Ennek a napnak szüksége van néhány egyedi ajándékra, hogy emlékezeteket teremtsen a jövőre nézve, szem előtt tartva egymás tetszéseit és ellenszenveit. Pihennie kell, és felidéznie mindazokat az emlékeket, amelyeket együtt töltött. Érdemes kipróbálnia néhány ötletet, amellyel lenyűgözheti partnerét egzotikus 5. házassági évfordulói ajándékötletekkel vagy személyre szabott ajándékokkal, hogy egyedivé és meghatóbbá tegye ajándékát.

Minden házassági évfordulónak hagyományos egyedi és modern ajándékterve van. Az ötödik házassági évfordulón a párok általában fával ajándékozzák meg egymást. Házasságuk erejét szimbolizálja. Modern kultúraként az ezüst edényeket 5. évfordulós esküvői ajándéknak is adják. Ekkor már Ön és a házastársa jól ismerik egymást. Így érdemi hozzájárulást tud adni nekik. Személyre szabott ajándékot is adhat nekik.

Mi az 5 éves jubileumi ajándék?  & Hogyan kell ajándékot bemutatni?

Öt évfordulóját ünneplik együtt. Srácok az évtized felénél jártok. Nem egy nagyszabású ünneplésre van szükség, ahol a szeretteit különlegesnek érzi? És hogyan ünnepelhetne úgy, hogy nem ajándékozna meg egymással valami értékeset emléktárgyként, és hogy megértse velük, milyen különleges helyet foglalnak el a szívében.

Az ötödik évforduló minden pár számára egyedi. Öt évet jelent az egymással való együttlét, napról napra jobban esnek egymásnak. Kopogj rajta! A hagyományos, 5 éves jubileumi ajándék fa. Ez azonban nem az egyetlen lehetőség. Ezenkívül néhány ezüstárut, például kanálkészletet vagy tányérkészletet is igénybe vehet ajándékba kedvenc párjának 5. évfordulóján. Ne felejtse el csomagolni egy fadobozba, hogy megfeleljen az ötéves jubileumi ajándéknak.

Ötödik házassági évfordulós ajándékok és ötletek:

Ötéves jubileumi ajándékötletek neki:

1. Fotók:

fényképes ajándék ötödik évfordulóra

Ha sok fotója van, amelyeket ki kell nyomtatni, akkor a házassági évforduló tökéletes ötletét kínáljuk férjének. Az összes digitális képét és videoalbumát egy helyen tárolhatja, az esküvő napjától a legutóbbi vakációig, és mivel a felhőben tárolják őket, korlátlan hely áll rendelkezésre.

2. Fitness:

fitness óra-5 éves jubileumi ajándék

Ha mindketten szerettek együtt edzeni, akkor mindkettőtöknek új fitneszkövetőt szerezhettek. Ezzel mindketten nyomon követhetik, milyen keményen dolgoznak, és összehasonlíthatják az edzéseket is. Így mindketten egészséges versenyt szerezhetnek.

3. Evőeszköz készlet:

Persze lehet, hogy nem örül neki egy új evőeszköz-készletnek, ahogy te lennél, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudod tartani az 5. évforduló ajándék hagyományát. Végül is nekünk is ezt kell választanunk? A bár eszközeinek új készlete könnyedén segíthet a vendégek stílusos szervezésében és szórakoztatásában?

4. Nézze meg az ajándékozást:

karóra ajándék 5. házassági évfordulóra

Ha olyasmit akarsz neki adni, amit naponta viselhet, a tökéletes 5. évfordulói ajándékötlet számára egy óra. Ez soha nem megy ki a divatból! A klasszikus bőrszíj karóra soha nem megy ki a divatból. Ezenkívül néhány gravírozást is mellékelhet. Így hozzáadhat egy szívhez szóló üzenetet, amelyet évekig olvashat.

5. Hétvégi kiruccanás:

Ötéves jubileumi ajándékötletek pár hétvégi kiruccanáshoz

Egy hétvégi kiruccanás is jó terv neked és férjednek. Azt is tervezheti, hogy több hosszú hétvégére menekülsz együtt? Felfrissítheti a poggyászát.

Ötéves jubileumi ajándékötletek neki:

6. Virágok:

virágcsokor az 5. évfordulóra

A virágok soha nem lehetnek rossz választás a feleségnek szóló ötéves jubileumi ajándékötletekhez! De mivel ez egy különleges alkalom, érdemes egy csokorért menni a szokásos váza helyett. Érdemes olyan rózsákat választani, amelyek lenyűgöző virágzásával akár egy teljes évig is eltarthatnak.

7. Pár párnahuzat:

ötéves jubileumi ajándék-pár párnahuzat

Mindkettőtöket megkönnyítheti a „Párnahuzat úr és asszony” segítségével. Jó hímzéssel ez szinte bármilyen hálószobai színsémát kiegészíthet. És hogy őszinte legyek, ez egy szép ajándék.

8. Korlátlan sminkigény:

Pompás, ahogy van, de határozottan nem mond nemet egy teljes hónapos korlátlan sminkszolgáltatásra, műszempillára, szemöldökápolásra és gyantázásra. Most egy hónapnyi okra van szüksége ahhoz, hogy kibeszélje magát.

9. Zafír:

Újabb ötéves jubileumi ajándék hagyomány? Ékszerek – különösen zafírok. Gyűrűvel könnyen hercegnőnek érezheti magát. Ha zafírral szegett gyűrűt választ, akkor az esküvői és eljegyzési gyűrűi mellett halmozva viselheti.

10. Tartózkodás:

Valami kézzelfogható helyett miért nem fontolja meg az együtt töltött idő és a tapasztalatok ajándékozását? Mehet előre, és hosszú hétvégét tervezhet egyik kedvenc helyén – talán a városban, ahol találkozott, vagy minden idők ideális nyaralását. Mielőtt azonban elmenne, adjon neki egy Polaroid kamerát, hogy menet közben rögzíthesse az emlékeket.

Ötéves jubileumi ajándékötletek pároknak:

11. Nászút ötlet:

Ha alig várja, hogy gyermekeinek jubileumi ajándékot adjon, elkényeztetheti gyermekét és házastársát az 5. évfordulójuk alkalmával, jó ötlet az első mézeshetek hosszú hétvégi lebonyolítása. Adja át nekik a közös időre szóló jegyeket egy friss személyre szabott útlevéltartóban.

12. Süti és csokoládé:

Keres valamit az édesszájúnak? Gyermekként szüleit olyan ajándékkal ajándékozhatja meg, mint egy adag szív alakú süti, 5. évfordulója alkalmából. (A házi készítés is remek lehetőség!)

13. Gyógyfürdő pároknak:

Ha ajándékot keres ezeknek a félig ifjú házasoknak, ajándékozzon meg nekik egy pár spa napot, ahol a masszázstól az arckezelésig mindent elkényeztethetnek egymás mellett..

14. Vacsora időpontja:

ötéves házassági évforduló ötletek-vacsora

Élvezze az időt párként az esküvő előtt, és ösztönözheti a házaspárt egy különleges vacsora átélésére, miért nem rendezi át újra az első randevú jelenetét?! Függetlenül attól, hogy ismeri a helyszínt, megszervezheti a Nyitott asztal ajándékutalványt vagy sem.

15. Boros doboz:

bordoboz-ötéves jubileumi ajándék

Ünnepelje a boldog és kedves házaspárt, miközben megtartja a hagyományokat, odaadva nekik kedvenc üveg borukat egy faragott fadobozban. Személyre szabhatja a fadobozt bármivel, amit szeretne mondani, vagy választhatja a klasszikus „Gratulálok!”

Öt éves évforduló öt hagyományos ajándékötlet:

16. Album:

Mindannyian tudjuk, hogyan vette át az életünket a digitális légkör, de miért nem a szerelem fizikai lenyomata? Nyomtassa ki kedvenc képeit, és tegye bele ebbe a fából készült fotóalbumba, amely romantikus „Ever After” metszettel rendelkezik.

17. Virágok:

Legyen az friss virág vagy örökké tartó virág? Ajándékozza kedvenc csokorát a kedvenc rózsáiból, és tisztelje meg a fa évfordulós ajándék hagyományát egy csokorral ezekből a gyönyörűen valósághű papírvékony fa rózsákból.

18. Mandzsettagombok:

Tudna PPT -t is adni, hogy tökéletes öltözetet adjon minden öltönynek? A nagyszerű ötlet az, hogy ajándékozza a fából készült mandzsettagombokat minden egyes kezdőbetűjével és a házasságkötés évével.

19. Fából készült csatok:

A fából készült övcsat rusztikus hangulatot kölcsönöz minden együttesnek a tökéletes 5. évfordulói ajándékért. A csat aranyszínű akcentusához bármit hozzáadhat – üzenetet, kezdőbetűit vagy akár az első találkozás helyének koordinátáit.

20. Vágódeszkák a főzés szerelmeseinek:

Azok a párok, akik szeretnek főzni, mindig szeretik a vágódeszkákat – és semmi olyasmi, hogy megajándékozzák őket azzal, amit szeretnek. Fogadhatunk, hogy el sem tudnak képzelni egyet a nevükbe vésve a csúcsra! Ez egyben a végső prezentációs tábla is, amely tökéletes partikhoz.

Ötéves házassági évforduló különleges ajándékötletei:

21. Ezüst:

Az ezüst klasszikus fém, amely szinte bármilyen beállítást kiegészít. Sima, visszafogott fogantyúival ez az 5. jubileumi ajándék kettős feladatot lát el alkalmi és hivatalos vacsorákon.

22. Arany:

Az arany a csillogásé! Válassza ezt a csillogó, 5. évfordulóra szóló ajándékot a végső bulizó házaspár számára.

23. Rózsa arany:

ötéves házassági évforduló ötletek-arany arany

Ez a trendalkotóknak való, mivel ez a trendi, pirosító színű darab kozmopolita hangulatot kölcsönöz minden porcelán készletnek.

24. Fa vizes palackok pároknak:

Vízpalackokat is adhat nekik, amelyek fa kivitelben készülnek! Adjon egy párt az aktív párnak. Bármilyen utazásra vagy kalandra magukkal vihetik. A forró italok 12 órán át melegen maradhatnak, míg a hideg italok 24 órán át fagyosak maradnak.

25. Jenga készlet:

5 éves jubileumi ajándék-jenga szett

A fa Jenga szett az 5. házassági évforduló legérdekesebb ajándéka. Végül is az együtt játszó pár mindig együtt marad. Egészségére!

5 éves jubileumi fa ajándékok:

Itt találjuk az említett 9 legjobb 5. házassági évforduló fa ajándékot férjnek és feleségnek.

26. Fa tábla:

5 éves jubileumi fa ajándékok-Fa tábla

Az ötödik házassági évfordulót úgy ünnepelhetjük, hogy ajándékba adjuk házastársunknak ezt a gyönyörű, gravírozott fából készült táblát. Ez mutatja a feleséged iránti szeretetedet és a vele töltött időt. Tegye romantikussá a nevét is. Személyre szabhatja ezt az ajándékot szép csillogó papírcsomagolással, szerezze be ezt az ajándékot kedvesének 5. évfordulóján.

27. Fából készült whisky hordó:

Fa Whisky hordó

Ajándékozd férjednek ezt a klassz whiskyhordót az 5. évforduló alkalmából. A hordó kicsi, ezért asztalra kell helyezni. Ez lesz a középpontban a házában és a barátai irigységében. Gravírozza a hordót a személyesebb érintés érdekében. A hordó méretének megfelelően fog kapni, és testreszabhatja is.

28. Személyre szabott vágódeszka:

Személyre szabott vágódeszka

Ajándékozhatja feleségének ezt a személyre szabott vágódeszkát a főzés minden szeretetéért. A fából készült tábla tökéletes emlékeztető az 5. évfordulóra. Tegye különlegessé a táblát a házastársa szavainak és nevének vésésével. A dekoratív stílusú szép befejezés hűvös megjelenést kölcsönöz a főzés során.

29. Tea fénytartók:

Tea fénytartók

Ezek az értékes kis teafénytartók a fantasztikus ötéves jubileumi ötletek. Mehet előre, és gravírozza a fa tartókat, hogy megmutassa szeretetét. A tulajdonosok lehetnek egy pár is, az egyik birtokos a pár nevét, a másik pedig az évek számát tartalmazza. Ez megfelelő alakú, és kör alakú opciót is kap.

30. Grill mester készlet:

Grill mester készlet

Ez a grill készlet csodálatos és hasznos 5. házassági évfordulós ajándék a férjnek. Ha a férje mindenféle dolgot grillez, akkor ez a készlet a különböző fafajtákból megfelelő. Háromféle faforgács létezik, amelyek kiválóan alkalmasak füstölésre és grillezésre.

31. Keretes Scrabble Tree:

Keretes Scrabble Tree

Ezt a kedves 5. születésnapi ajándékot férjnek készítheti el, ha összeragasztja a kazettákat, hogy egy kis keresztrejtvényt alkosson. A karakterek által alkotott szavak legyenek a családtagok nevei. Ez a keret lenyűgöző és egyedi. Megfelelő megjelenést kölcsönöz ennek a keretnek; szép megjegyzést kap erről a keretes ajándékról.

32. Wood Dial Watch:

Fa Dial Óra

Készítse el az 5 éves jubileumi ajándékot ezzel az egyedi és egyedi fa számlapos órával. Az óra lenyűgöző kivitelezése egyszerűen lélegzetelállító. Szerető szavakkal is gravírozhatja az órát a hátoldalán. Nagyon jól néz ki, próbálja ki ezt az ajándékot kedvesének.

33. Vésett eszközök:

Vésett szerszámok

Ha a férje szereti az eszközöket és az asztalosipart, akkor ez a személyre szabott kalapács tökéletes ajándék. Az 5. házassági évforduló témája szépen látható ebben a kalapácsban. Bármelyik választott szóval gravírozhatja. Legyen egyszerű, mégis csodálatos.

34. Gent ékszerei és óradoboza:

Gent ékszer és óra doboza

Ezt a lenyűgöző darabot minden férj szeretné. Ez egy fadoboz, amelyet karórák, kulcsok, gyűrűk, pénztárcák stb. Tárolására használnak. Ez az átlátszó üveglapos hűvös doboz tökéletes a mindennapi használatra. Így ez nagyszerű ötéves jubileumi ajándék.

Az 5. évfordulóra szóló ajándékok általában fa alapúak. Tehát válasszon ezek közül a hűvös ajándékok közül, hogy inspirációt kapjon. Gravírozza és tegye személyessé.

Hogyan ünnepeljük az ötödik házassági évfordulót:

Az ötödik házassági évforduló mérföldkő, amelyet érdemes megünnepelni. A hagyományos szimbólumokat inspirációként használhatja e mérföldkő megemlékezésére. Próbáljon ki néhány egyedi ötletet ezen az évfordulón

1. Ültessünk egy fát- Láthatjuk a plantafát az udvaron, vagy egy parkban, iskolában vagy templomban.

  • Oaktree – a szilárdságot jelképezi.
  • Fenyőfa – az egymás iránti szereteted örökzöld karakterét jelképezi.
  • Lángoló vörös juhar – mindkettőjük iránti szenvedélyét jelképezi.
  • Virágzó rákfa – az örök szeretetet jelképezi.

2. Pirítsuk egymást szeretettel. Remélem, hogy a szerelem köztetek tovább nő és virágzik.

3. Tervezzen különleges vacsorát. Ez lehetővé teszi speciális ezüst edényeinek használatát. Használhat néhány hagyományos színt is az asztal témájaként. Az asztalt akár százszorszépekkel és fából készült gallyakkal is díszítheti.

4. Élvezze a közös kirándulást. Válasszon egy erdős parkot, arborétumot, erdőt vagy ösvényt. Sétáljon vagy kiránduljon együtt, és élvezze a növényzetet.

5. Vásároljon szórakoztató jegyet egy előadásra, filmre, sporteseményre, koncertre, színházba stb., Hogy együtt el tudjon menni a részvételre.

Látnivalók az 5. házassági évforduló alkalmából:

Az ötödik évforduló különleges alkalom az ünneplésre. Az ember odaér, ​​miután túljutott az élet sok akadályán, hullámvölgyén. Állandónak lenni és áldozni egymásért nem könnyű feladat. Különösen, ha feleségeiről van szó, akik száz áldozatot hoztak azért, hogy Ön és családja boldog legyen. Akkor ezeket az alkalmakat pihentetővé és felejthetetlenné kell tenni mindkettőjük számára, mert ünnepi idő van.

  • Romantikus randit tervezhet a medence mellett, halk zenével, és megrendelheti kedvenc ételeit hosszú út alatt.
  • Ezen a különleges napon vásárolhat neki kedvenc ruháját, óráját vagy ajándékékszereit.
  • Ne feledd, hogy ez a te napod, és egy kis időt kell keresned egyedül, emlékezve a múltbeli utazásodra. Szóval mit szólnál egy film randihoz és néhány süteményvágó ünnepséghez. Egy utazás a dombállomásra jobb ötlet lenne a pihenésre és minden feszültségtől távol.

Ez az ötödik házassági évfordulója; érdemes emlékezetessé tenni ezt a napot. Az ötödik házassági évforduló ajándékötleteit fent tekintheti meg. Felsoroltunk néhány olyan tevékenységet, amelyet mindketten megtehetnek. Ne felejtsük el, és a kritikus pont az, hogy élvezzük egymás társaságát.