30 különböző ajándékötlet az évforduló alkalmából

Az évforduló tökéletes alkalom arra, hogy megünnepeljük a házasságot és az egymás iránti szeretetet. A jubileumi ajándékok, amelyeket egymásnak adhattok, rengeteg. Gondolkodni kell rajta, és drágává tenni. Megadhatja a hagyományos hagyományos tárgyakat, amelyeket minden évben ajándékba lehet adni, vagy a modern témát. Mindegyik téma más -más lehetőséget kínál minden évre, és ez izgalmassá teszi az ajándékok kiválasztását. A személyes tapintás adható a bolti ajándékok gravírozásával, bélyegzésével vagy nyomtatásával.

évfordulós ajándékok

Legújabb jubileumi ajándékok neki és neki:

Válasszon az itt felsorolt ​​remek lehetőségek közül, hogy a legjobb ajándékot kaphassa bárkinek.

1. Nyomtatott pólók:

Egy remek ajándékötlet, amely hasznos és jó, a nyomtatott póló. Ezek a pólók kinyomtathatók az évfordulóra vonatkozó kívánságokkal. A tetejére nyomtathatja a pár nevét is. Ezek nagyszerű évfordulós ajándékok.

2. Szőtt köpeny szett:

Hűvös ajándék, amelyet egy párnak lehet adni, a szőtt köntös szett. A szett két köpenyt tartalmaz; az egyik a férfinak, a másik a nőnek. Mindegyikük monogramos „Mr.” és „Mrs.” betűkkel. Ezt a fantasztikus készletet ajándékozhatja a párnak a pamut évfordulóra is. Ez valóban egy remek házassági évforduló ajándékötlet.

3. Puha játékok:

Tegye boldoggá és izgatottá házastársát, ha megajándékozza ezeket a gyönyörű puha játékokat. A puha játékok lehetnek plüssmackók, koalamedvék stb. Töltsön be néhány virágot vagy csokoládét a puha játékkal együtt, hogy tökéletes legyen az évfordulós ajándék.

4. Egyező kulcstartók:

Készítsen hozzá illő kulcstartókat, amelyeket ajándékba adhat a házassági évfordulóra. Ezekre a kulcstartókra van gravírozva az évforduló hónapja vagy a pár neve. Ezeket rejtvénydarabként is megtalálhatja, amelyek jól illeszkednek egymáshoz.

5. Díszített ágy:

Tedd szebbé és szórakoztatóbbá évfordulóját ezzel a kedves ajándékkal, az ágy díszítésével. Díszítő témaként vörös rózsaszirmokat használhat. A szirmok szív formájában helyezhetők el az ágy közepén. Ez a legjobb évfordulós ajándék mindig emlékezni fog.

6. Zenei keret:

Ez egy kiváló ötlet a házassági évforduló alkalmából. Ez egy keret a kedvenc dalodhoz tartozó kottából. A zenelapot a tetejére nyomtatják a pár nevével. Megadhatja a házasság évét is.

7. Pénztárca betét:

Szerezze be ezt a kedves fém pénztárca betétet a házastársának, hogy tárolja a pénztárcájában. Ez úgy néz ki, mint egy kártya, és könnyen tárolható a szabványos pénztárca kártyatartójában. Személyre szabhatja szerelmi jegyzetekkel vagy évfordulós kívánságokkal. Így ez egy egyedi jubileumi ajándék lesz.

8. Személyre szabott kötény:

Bárki, aki szeret főzni, értékelni fogja ezt a hűvös kötényt, amelyet kifejezetten neki szabtak. A kötényen az évfordulóra vonatkozó kívánságok is szerepelhetnek. A legjobb házassági évfordulós ajándékhoz férfias kötényt készíthet kedvének és ízlésének megfelelően.

9. Szerelem térképe:

Bármikor készíthet egy egyszerű térképet, amely bemutatja a helyet, amellyel találkozott, majd vörös jelzővel kiemeli. A hely megjeleníthető szív alakban. Ezt a térképet bekeretezhetjük és ajándékként adhatjuk feleségének házassági évfordulójára.

10. Személyre szabott alkohol:

Ez egy csodálatos ajándék a házassági évfordulóra, amelyet a férjének adhat az évforduló alkalmából. Ez a választott whisky vagy likőr személyre szabható. Hozzáadhat egy címkét a palack fedeléhez. A címke évfordulós kívánság lehet neki.

11. Személyre szabott lemez:

Ez a gyönyörű fémlemez nagyszerű évfordulós ajándékként. A tányérra gravírozták az évfordulóra vonatkozó kívánságokat és a házaspár nevét. Ezt a 25. évforduló alkalmából is megkaphatod.

12. Keresztrejtvény keret:

A keresztrejtvénykeret egy nagyon jó dolog, ötlet ötlet egy házaspár számára. Ez tartalmazza a pár nevét keresztrejtvény formájában. Megadhatja a családtagok nevét is. A keret lenyűgözőnek tűnik, néhány romantikus vonallal.

13. Hűvös párna:

Itt van egy klassz párna, amelyet személyre szabhat a pár évfordulójának dátumához. A napok száma kiszámítható és hozzáadható a párnához. Ez egy nagyon hangulatos ajándék.

14. Nyomtatott WC -papír:

Érezze jól magát házastársával, ha megajándékozza ezt a furcsa, nyomtatott WC -papír ajándékot. A toalettpapírt az évfordulóra vonatkozó kívánságokkal nyomtatják. Ajándékba adható egy állvány, amellyel a vécépapír bent maradhat. Legyen ez egy szórakoztató tevékenység a házastársával.

15. Jubileumi óra:

Ajándékozzon egy barátjának egy csodálatos, személyre szabott jubileumi órát. Az órán az ünneplés éveinek száma félkövérrel írható a pár nevével együtt. Szerezze be az órát üvegből és fém felnikből. Az óra lehet nagy vagy kicsi, attól függően, hogy hol szeretné tartani. Riasztási funkciója is lehet.

16. Jubileumi kártya:

Évfordulós kártya készítése házastársának a legjobb barkács ajándék, amit adhat. Ennek a klassz ajándékkártyának egyszerűnek és mégis elegánsnak kell lennie. A rózsa hozzáadásával igazán szép lesz a kártya. A jubileumi kártya aranyos és egyszerű lehet, vagy lehet egy robbanó doboz. Ezek a legfrissebbek jubileumi kártyák tekintetében. Ezek a felrobbanó kártyák több réteget mutatnak. Képeket és jegyzeteket adhat hozzá a rétegekhez.

17. Ezüst díszdoboz:

Íme egy díszes ezüst díszdoboz, amelyet az évforduló alkalmából ajándékozhat házastársának. Az ezüst dobozt faragott és bélyegzett munkák díszítik. Használható ékszerek vagy egyéb kötöttáruk tárolására. Az ezüst doboz nagyon hagyományosnak és vintage -nak tűnik. Ezek a görbék és virágdíszek a dobozon nagyon művésziek. A doboz belül filcpapírral vagy szatén anyaggal van bélelve, hogy gazdag érzetet biztosítson. A benne lévő tárgyak nem sérülnek meg így.

18. Kézzel bélyegzett kulcstartó:

Ez a kézzel bélyegzett kulcstartó nagyszerű ajándék valakinek. A kétrétegű kerek fémdarabokból készült kulcstartó lenyűgözően néz ki. Személyre szabhatja őket a pár nevének vagy az évforduló dátumának megadásával. A kézzel bélyegzett kulcstartók lehetnek kerek vagy négyzet alakúak. A kulcstartó bőrdarabbal is járhat. A négyzet alakú fémdaraboknak is van helyük az esküvő hónapjában.

19. Jubileumi keret:

Szerezd meg ezt a csodálatos keretet, amelyet a 2. évfordulóra készíthetsz. Ez a keret fehér lehet, fekete nyomtatással, és az együtt töltött évek számát lehet rá nyomtatni. Készítse el ezt a remek keretet ajándékba házastársának.

20. Kanálkeret:

Ez a kanálkeret nagyszerű jubileumi ajándék, amelyet a házastársának adhat. A keret két kanállal készül, amelyeket egy táblára ragasztanak. A „kanál óta” szavak a keretre vannak nyomtatva. Adja hozzá a házasság évét a végén.

21. Személyre szabott pezsgősüveg:

Itt van egy nagyszerű és szemet gyönyörködtető pezsgősüveg, amelyet személyre szabhat az eseményhez. A személyre szabott pezsgősüveghez gyönyörű íj van kötve. Díszítheti gyöngyökkel, és nagyszerűvé teheti.

22. Két képkeret:

Ezt a szép két képkeretet adhatja házastársának vagy barátjának. A képkeret két nyílással rendelkezik az esküvő napjának és az évforduló napjának képei számára. Ezeket az oldalakon évfordulós kívánságokkal díszítették. Ezek a keretek nagyon népszerűek, és lenyűgöző központi asztali elemet alkotnak. Segít megmutatni a pár öregedési folyamatát és az egyre erősebb szeretetet.

23. Személyre szabott zokni:

A legjobb megoldás egy személyre szabott zokni beszerzése. A zokni aranyos szerelmes szavakkal nyomtatható. Ezek a nyomtatott zoknik tökéletesek nyaralás közben.

24. Kávéscsésze készlet:

Ez a remek ezüst házassági évfordulós kávéscsészes szett tökéletes pár. Ez a bögre szett szív alakú fogantyúkkal és ezüst ikonnal a közepén. A kávéscsészekészleten a pár neve van nyomtatva. A bögre szettek gyakori ajándékok sok esetben, de jelentőséggel bírnak egy évforduló alkalmából, mivel ez egy pár. A bögrék lehetnek színesek és világosak, vagy lehetnek fekete -fehérek a kifinomultabb tapintás érdekében. Próbálja ki a különféle típusú szavakat, például furcsa, vicces, szarkasztikus és szentimentális.

25. Pirítószemüveg:

A tökéletes jubileumi parti ajándék egy pirítószemüveg. Ezekre a szemüvegekre a „25. évforduló” felirat van vésve. Tegye lenyűgözővé ezeket a poharakat, és helyezze díszített dobozokba ajándékba. A szemüveg lehet magas, keskeny peremű szemüveg.

26. Aláírás keret:

Ez a DIY keret a legjobb szentimentális ajándék a szülőknek. Hozzá kell adnia egy képet az esküvő napjáról, majd a család minden tagját alá kell írnia a kép oldalaira. Tedd szüleid örökké dédelgetni ezt a gyönyörű ajándékot. A keretet a házassági évforduló legjobb ajándékának is tekintik.

27. Vonzó fehérnemű:

Tedd térdre a feleségedet ezzel az ajándék kísértési fehérneművel. A kiválasztott fehérnemű is testreszabható. Hozzáadhatja a nevét vagy a felesége nevét a fehérneműhöz ajándékba. Az általad adott fehérnemű lehet csak csipke bugyi vagy bugyi és melltartó szett. A csipke és a szatén fehérnemű vonzó, a finom csipke munka pedig lenyűgözően néz ki a testen. Ezek a fehérneműcikkek fényűző termékek, amelyeket márkás üzletekben vásárolhat.

28. Családfa:

Ajándékozd meg ezt a fém családfa emléktárgyat, amelyben családtagjaid szép nevei szerepelnek. Az acélból vagy bármilyen fémből készült fa ágakkal van formázva. Az ágakon a családtagok neve szerepel. A családfa a fémen kívül más tárgyakból is készülhet. A fa lehet önálló emlék, vagy keretbe helyezve.

29. Aranyos szélcsengő:

Íme egy nagyszerű, személyre szabott szélcsengő, amelyet ajándékba adhat egy párnak. A szélcsengőre fel lehet nyomtatni a pár nevét és esküvőjük dátumát. A szélcsengő lehet fémből vagy üvegből. Ezek tökéletesek az ablakhoz, és gyönyörű csengő hangot adnak ki, amikor a szél fúj.

30. Üvegtábla:

Az üvegtábla remek emlék a pár számára. A tábla személyre szabásának több módja is van. Hozzáadhatod a pár képéhez. Akár néhány szerelmi jegyzetet is véshetne az üvegre. Ezek a képek lenyűgözőnek tűnnek, ha fa alapra helyezik őket. Egy kis izzóval akár meg is gyújthatja az üvegtáblát.

Különleges évfordulós ajándékok minden évben (01-09):

Ismét eljött az évnek ez az időszaka, amikor a legjobb barátod és kedvese házassági évfordulójukat ünneplik. Csak nem az a nap volt az, amikor mindannyian szaladgáltatok, hogy az esküvői ünnepségek jobbak legyenek, mint tökéletesek? Nos, a buli véget ért aznap este, de várjon, a pár boldog házasságban él, és most meglepni kell őket menő jubileumi ajándékokkal.

Tegyük fel az esküvő első kilenc évét, és ennek megfelelően keressük meg a legjobb ajándékokat. Ez lehet az egyik legjobb esküvői évforduló, és reméljük, hogy innen merít ihletet.

1. évfordulós ajándékok:

Nyisd ki a pezsgőt, most itt az ideje bulizni. Hagyományosan az első jubileumi ajándéknak „papírnak” kell lennie, de manapság sokan vannak, akik órákat és műanyag tárgyakat is ajándékoznak. Ha van pénze, válassza a szórakoztatni a házaspárt, ajándékozza meg a képkeretet, a munkalapon lévő tárgyakat, a koncertjegyeket, a légitársaságok kilométereit és még sok mást, ezek mind papírt jelentenek.

2. évfordulós ajándékok:

Hagyományosan a második évfordulós ajándékokat „pamutból” vagy annak ábrázolásából kell készíteni. A pamuthoz kapcsolódó tárgyak ajándékozásának jelentősége az esküvő hosszú élettartamáról és tartósságáról beszél. Ez egyben az alkalmazkodóképességet és a kényelmet is jelenti, amelyek a házasság sikeres megvalósításának két fontos pillére. Esetleg ajándékozd meg barátaidnak egy új matracot, díszes nyomatokból készült pamutszalvétát, vagy tiszta pamut ruhát és vászont.

Harmadik évfordulós ajándékok:

A hagyomány szerint a „bőr” a harmadik évfordulóra adandó a párnak, mert ez erőt, kalandot és vad oldalt is jelent. A pénztárcák neki és neki, cipők, táskák, övek, kiegészítők, üvegtartók és a lista folytatható. A bőr is erőt képvisel, ezért győződjön meg róla, hogy a legjobbak közül választ.

4. évfordulós ajándékok:

Gyümölcsét és virágait a hagyományoknak megfelelően a házaspár megkapja. Most pedig tegyen fél órát, és készítsen gyümölcs- és virágkosarat. Vegyünk egy fonott kosarat, tegyünk bele szénát vagy gyapotot alapként, dobjunk bele színes virágszirmokat, és tegyünk bele színes, friss és tiszta gyümölcsöket. Tekerje be az egész kosarat színes celofánpapírba; ültess a tetejére szatén szalagból készült, saját készítésű íjat, íme az ajándékod készült.

5 éves jubileumi ajándékok:

Hagyományosan a fa az, amiből az ötödik évforduló ajándékát kell készíteni. Ezért vásároljon fából készült tárgyakat, például egy darts táblát neki vagy egy középső asztalt a háznak, amelyet nagyra értékelne. Talán oldalsó asztalok a hálószobájukhoz vagy egy dolgozóasztal neki, és egy sor funky ékszer fából. A lista végtelen

6. évfordulói ajándékok:

A hatodik évben kezdődik minden mulatság, mert mostanra a párok unják egymást, pedig még mindig őrülten szerelmesek egymásba. Tehát mit kell tennie, hogy kövesse a hagyományokat, amelyek arra kérik, hogy vegyen fel cukorkából készült ajándékokat. Ismét használhatja a fonott ötletkosarat, és gyümölcsök és virágok helyett cukorkák választékába dobva. Szerezhet neki egy doboz édességi szájfényt is, és előfizethet édességgel kapcsolatos magazinokra.

7. évfordulós ajándékok:

Személy szerint úgy érezzük, nincs jobb, mint egy saját kezűleg készített ajándék. Az a szeretet és energia, amely egy jubileumi ajándék készítésébe kerül, egyedülálló. Azonban megértjük, hogy ez milyen nehéz lehet, különösen a patkányok által vívott életben, amelyet élünk, és amely sürget minket az időtől. Ezért a hagyomány szerint réz, tehát talán réz tálak, rézből vagy rézből készült funky ékszerekből készült étkezőgarnitúra is.

8. évfordulós ajándékok:

Minden dolog bronz, ezért keressen a hagyományoknak megfelelően olyan tárgyakat, amelyek pénzcsipeszeket, szobrokat díszítenek a házban, vagy akár könyvtartókat is, és végül,

9. évfordulós ajándékok:

A fazekasság és a fűz hagyományosan az ajándéktárgy, ezért az indigótárgyakat, mint például a cserépedényeket, a fűzfa kosarat, tele van jószággal, és így tovább.

Az évfordulós ajándékok csodálatos módja annak, hogy kimondjuk: „szeretlek”. Ezek az ajándékok többet jelentenek, ha személyre szabja őket és szentimentálisabbá teszi őket. Ajándékozd meg a férjed óráit, pénztárcáját, pénztárcabetétjeit, óráit, írószereit stb. Ajándékba adhat feleségének ékszereket, táskákat, plaketteket, díszes dobozokat stb. Mindezek a tárgyak jelentenek valamit számukra, és örökké ápolni fogják. Az évfordulós ajándékok tökéletes befejezése vagy kezdete egy romantikus napnak.