31 legjobb házassági évfordulós ajándék férjnek

Kétségtelen, hogy amikor férfiaknak ajándékozunk valamit, a munka kissé nehéz lesz, de többé nem zavar. A piacon bekövetkezett változásokkal mostantól vásárolhat a férjnek szóló évfordulós ajándékok hosszú listájából. A szokásos munkaeszközeitől a legtöbb márkás termékig széles választék áll rendelkezésre a költségvetése szerint.

Íme néhány lehengerlő ajándékötlet, amellyel megajándékozhatja Mr. Perfect -et,

1. Az okok könyve:

Szeretnéd meglepni a férjedet azzal, hogy miért vagy vele! Itt egy tökéletes házassági évforduló ajándék férjnek. A könyv felsorolja azokat az okokat, amelyek növelik a szeretetet.

2. Puzzle keret:

A keret itt a játék scrabble betűinek felhasználásával készült. A fából készült tömbökben lévő betűket összekapcsolt név készítésére használják a házasságkötés időpontjával.

3. Házi képes album:

Ez a házi képalbum segít emlékeztetni őt a közös pillanatokra. Ez volt a legegyszerűbb házi jubileumi ajándékötlet a férj számára.

4. A Képdoboz:

A jubileumi ajándékok listájában új ötlet a képdoboz ajándék. A doboz elkészíthető otthon vagy a piacon is kapható, ahol négy képet csatolhat az oldalaihoz és egy személyre szabott üzenetet a középpontba. Ez a tökéletes ajándék a férjének az első évfordulóján.

5. Gyógyszer emlékeztető doboz:

A férje elfelejti a gyógyszereit! Itt van egy tökéletes jubileumi ajándék a férjnek, amely csökkenti a feszültséget távol. A doboz különböző kis dobozokat tartalmaz, amelyek hét napjaival vannak feliratozva, hogy megkönnyítsék a munkát. Ha a férje irodai időzítése elakadt, akkor ez az emlékeztető doboz segít neki időben bevenni a gyógyszereit.

6. Bőröves karóra:

Az órák a férfiak ajándékainak döntő részének bizonyultak. De ha személyre szabott érzéki üzenettel adják, akkor az évfordulók alkalmával növeli értékét. Az óra tiszta anyaga a bőr, ez a márkás óra, amely klasszikus megjelenést kölcsönöz.

7. Olasz ajándékkosár neki:

Most ez lenne a kedvenc az összes ajándék között. A kosárhoz némi bor és különféle ételek tartoznak, hogy tökéletes bulit vagy csemegét készítsenek az évforduló alkalmából. Megrendelheti ezt az ajándékot az online áruházból, és megkapja a pontos időpontot, amikor kiszállítja ezt az ajándékot férjének az évforduló napján, az esti buli idején.

8. Térképkeret neki:

Ez lenne a legjobb ajándék, ha a házasságod szerelmi házasság. Ez az évfordulós ajándék a férjhez olyan keretet tartalmaz, amelyen térkép található, és arra a helyre összpontosít, ahol írásban találkoznak szívükben. Testreszabhatja ezt a keretet kreatív ötletével, kaphat szív alakú térképet a találkozás foltos helyével.

9. Háztartási szerszámkészlet:

Férje fut kisebb háztartási javításokra! Ez az ajándék ideális lenne számára. A készlet tartalmazza az összes szükséges szerszámot, amely szükséges, ha otthon kisebb javításokat keres. Ez a szerszámkészlet tetszeni fog rendszeres háztartási munkáihoz.

10. Kávéscsésze:

A bögrék fontos részét képezték a férjnek szóló évfordulós ajándékötleteknek. A bögre itt személyre szabott üzenettel érkezik, amely a világ legjobb férjeként határozza meg. Ezen a bögrén személyre szabott fotónyomtatást is kap; lepje meg férjét egy ilyen típusú bögrével.

11. Gyémánt mandzsettagombok:

A gyémánt mandzsettagombokat értékes évfordulós ajándékötleteknek tekintik a férj számára. A mandzsettagombok aranyból készültek, kristályos gyémánttetővel. Ez bármikor jó ajándék a férjének, ez illik a blézeréhez.

12. Kuponkönyv:

A szelvénykönyv egy másik, széles körben tehetséges ötlet a férjek számára. A könyv számos kupont tartalmaz az olyan tevékenységekhez, mint a férje, például vacsora, éjszakai kirándulások, gyógyfürdő stb. A férjének biztosan tetszeni fognak ezek a kuponok, és az esti hétvégi irodai időben megadja neki, élvezni fogja a kuponokat Vasárnapi ünnep.

13. Fa tartozékállvány:

Most már nem kell keresnie a tartozékait, amikor fából készült kiegészítő állványt ad ajándékba férjének. Az állványhoz pénztárca, mobiltelefon, töltőcsatlakozó, óra, specifikációk, stb. Tartozik. Ezt kifejezetten jó minőségű faanyagból készítették, ez nem drágább, és segít férjének összeszerelni a cuccokat menet közben. időben a hivatalba.

14. Vésett toll:

Márkás tollak, amikor személyre szabott tapintást kölcsönözünk, ez a legjobb évfordulós ajándék férjének. Az itt található tollba be van gravírozva a címbér, amely személynevével is helyettesíthető. ez előnyös számukra a naplójuk vagy jegyzeteik rendszeres használatához, és hivatalos munkájukhoz is felhasználhatja őket.

15. Tigris karom medál:

Most ez egy férfias ajándék lenne a férjének, amelyet az évfordulóján adna. Az arany medál egy aranyborítású tigris karmát kapja, hogy csökkentse fájdalmát. Bár az igazi karmokat egyes országokban betiltják, vannak mesterségesek is. Az ilyen típusú medálok nagyon hasznosak ahhoz, hogy megmutassák irodájukban vagy barátaiknak.

Ezért a márkás és fényűző tárgyaktól az egyszerű házi rejtvényekig számos házassági évfordulós ajándék férj ötlet közül választhat. A férfiak általában valami olyasmit kapnak, amit a rutinjukban is használnának. A férfiak szeretik azokat a termékeket használni, amelyeket korlátozott ideig fognak használni, soha nem számítanak drágábbra, de néha szükségük van a feleségük figyelmére..

Kihívás megtalálni a megfelelő házassági évfordulós ajándékokat a férjnek, amikor mi nők vagyunk a legjobb ajándékok, amiket egy férfi életében kaphat. Viccet félretéve, ez a házassági évfordulója, és kötelező neki is szereznie valamit, mert már a fejében vannak a tervei, hogy hercegnőként csábítsa. Tegyük fel, hogy ez a 20. házassági évfordulója, így gratulálunk a szép ünnepléshez és további sok áldást.

évfordulós ajándék férjnek

Volt már olyan, hogy csak két vagy három nap telt el az esküvői évforduló megemlékezésétől, és megpróbálta megérteni, milyen fontos áldást kaphat ésszerűen? Helyes, ott voltam, megcsináltam. Ennek ellenére ne féljen, Önnek (és nekem) soha többé nem kell ezt tapasztalnia. Akár az első közös évet dicséri, akár a tizenötödiket, intenzív választás lehet, hogy mit szerezzen személyének. Általában nagyon sokat gondolkodtam a megemlékezés áldásán. Mindent figyelembe véve, ez a kapcsolat fesztiválja. Így gyakrabban nem szoktam megkímélni a ruhákat vagy a ruhákat születésnapokra és alkalmakra, és inkább olyat választok, ami mindkettőnknek szól.,

Kreatív házassági évfordulós ajándékok férjnek:

Tehát abban az esetben, ha zavartan érzi magát, hogy mit vegyen személyének, íme néhány további imádnivaló gondolat és ötlet a férj házassági évfordulós ajándékairól, amelyeket ebben a cikkben mutatunk be Önnek.

legjobb-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Vásároljon szívből

Nagyra értékelné, ha kapna valamit, amit felhasználhat, olyan ajándékot, amely sokat elárul a szeretetéről, törődéséről és tiszteletéről. A platina, a smaragd és a porcelán a legjobb anyagok hagyományosan az ajándékozási lehetőségekhez. Azonban ebben a korban nem kötelező ajándékozni neki ilyen drága dolgokat. a következő házassági évforduló legjobb ajándékai a férjnek.

16. Képkeret:

platina-képkeret-férjhez

Hagyományos vagy, amit tehetsz, ha felveszel egy képkeretet platinából vagy porcelánból, és beteszed a képeit. Egy sor kép, mint kollázs, attól kezdve, hogy a bölcsőben volt, mostanáig életre kelti, és több szeretetet mutat neki, csókot ültetve rá, amikor megajándékozza a keretet.

17. Pár kávékorsó névvel:

pár-kávé-bögre-esküvő-évforduló-ajándék-a férjnek

Egy porcelán kávés bögre jó lenne ajándékba, feltéve, hogy annyira szereti a kávét, mint te. Vésse be nevét és fényképét a bögrébe, és szolgálja fel neki az első kávét azon a különleges napon. Üljön mellé, olvadjon a karjába, és nézze, ahogy kortyolgatja forró sörét, ezek felbecsülhetetlen pillanatok, amelyeket nem szeretne elveszíteni. Amíg megiszta a kávéját, talán titokban elcsúsztathatja vele a platinaórát, amit vásárolt. Nézze meg, hogyan ugrik örömében, mert a férfiak is szeretik a bling -et. Ez az egyik legjobb házassági évforduló ajándék férjnek szeretettel.

18. Tervezzen romantikus vacsorát:

romantikus vacsorát tervez a férjének

Forduljon néha egy kicsit, és ahelyett, hogy Kínából készült ajándékokat vásárolna, szerezzen neki Kínában készült vagy azzal kapcsolatos tárgyakat. A férfiak kalandosak, és szeretik a meglepetéseket is, ezért vigye el egy kínai étterembe egy romantikus vacsorára ma este. Csomagoljon ajándékkosárba, amely harcművészeti filmeket és műsorokat tartalmaz; motiválja őt, hogy ma este próbáljon sárkány lenni.

19. Szerető zenei album:

zene-album-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Ha szereti a zenét, keresse meg kedvenc zenekarát és zenei előadóját, akik platinássá váltak. Ismét készítsen egy DIY -kosarat, és helyezze el az összes albumot, és tartsa szépen becsomagolva a hálószobában az ágy mellett, és nézze meg, hogyan zuhanyozik szeretettel ezután. Ez egy másik legjobb évfordulós ajándék a férj számára, amely egyszerű, de nehéz összegyűjteni.

20. Mutassa meg, mennyire biztonságos az adott szemtelen ajándéka:

mutasd meg, mennyire biztonságos-az-adott-huncut-ajándék-a férj

Még mindig megvan az a vonzó fehérnemű, amit neked adott, a legtöbb nő soha nem használja fel az első fehérnemű -ajándékot, amelyet a férje ad vissza az emlékiratok kedvéért? Ha neked is megvan, akkor azt mondanánk, hogy válj egy kicsit szemtelenné és szuggesztív romantikává. Csomagolja be a fehérneműt platina árnyékolt papírba, és ajándékozza meg vele. Talán egy csipetnyi ajaknyomat a papíron érdekessé és gőzösebbé tenné, mint azt később javasoljuk.

21. Szerethető kollekció:

szerethető-gyűjtemény-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

A sporttal kapcsolatos, illusztrált témákra vonatkozó magazin -előfizetéseket, amelyek platinássá váltak, vagy az általa gyűjtött képregényeket vagy platinalemezeket, jól be kell csomagolni és megajándékozni. A férfiak és kollekcióik az esetek kilencven százalékában a sírig mennek, így ez is fantasztikus ajándékötlet lenne a férje házassági évfordulójára.

22. Egészséges ajándék:

egészségkártya-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Ha időnként egészségügyi ellenőrzésre van szüksége, válasszon egy egészségbiztosítási kártyát, amely a jólét és az élet célját ünnepli. Beszéljen ugyanezzel a biztosító társaságával, és válassza ki az all inclusive ajánlatot. Ahol egészség van, ott sok a gazdagság.

23. Tervezzen utazást barátaival:

tervezzen utazást a barátaival

Küldje el kirándulni a közeli barátaival, csak a fiúkkal. Szervezzen kirándulást egy szállodába vagy egy parasztházba, hívja fel a dekorációs művészeket, és rendezze el a helyet kínai, platina vagy smaragd árnyalatokban, és tartson sok ételt a férfiak körében. Semmi olyasmi, mint hagyni, hogy az embere a fiaival töltse az idejét.

24. Boys Night Party szervezése:

rendeznek-fiú-éjszakai bulit-esküvő-évfordulóra

Rendezzen legénybúcsút; tegye témává a férfiak számára, hogy élvezzék az éjszakát, amikor „kénytelen szingli”. Győződjön meg arról, hogy mindenki platina vagy smaragd árnyalatban érkezik, és hagyja, hogy a fiúk élvezzék, míg Ön és a lányok a saját módján vidámkodnak.

25. Szerelmes levél:

szerelmes levél-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Gondolj rá egy levélben, amely bemutatja a házassági évforduló ajándékát a férjnek. A betűk sorrendjében találjon egy szót, amely kapcsolatban áll a kapcsolatával/házasságával. Például A az Aeries esetében, amely a cinkosa horoszkópja lehet, az első találkozás helye és így tovább.

26. Go Gourmet:

go-gourmet-esküvő-évforduló-ajándékok-a férj

Mi lehet a legjobb jubileumi ajándék a férjnek, mint valami szentimentális dolog annak érdekében, hogy valóban megragadja az ideális lehetőséget a közös vacsora fogadására. Tehát függetlenül attól, hogy szerette elismeri a finom étkezést, a szeretetteljes házi vacsorát vagy a könnyed főzést a csillagok alatt, szervezzen vacsorát, amely megérdemli az eseményt.

27. Készíts emlékeket:

emlékek készítése-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Az egyik legideálisabb megközelítés, amellyel dicsérni lehet mindazt, amit a párkapcsolatban együtt élveztek, az az, hogy új tapasztalatokat szerezünk együtt, amelyek összességében a legjobb jubileumi ajándéknak bizonyulhatnak a férj számára. Függetlenül attól, hogy ez előadás-, színház- vagy alkalmi jegyvásárlást, főzőtanfolyamra indulást vagy kötetlen hétvégi kiruccanást jelent, próbáljon olyat választani, amelyet mindketten igazán értékelni fognak. Ez az egyik legszebb ajándék a férjnek a házasság évfordulóján.

28. Pár elem:

párnák-esküvő-évforduló-ajándékok-férjnek

Az ő és az ő dolgai teszik a legaranyosabb és legjobb évfordulós ajándékot férjének. Ezek a „nagyszerű reggeli tökéletes” és „szia vonzó” párnák aranyosak, akárcsak a monogramos bögrék elrendezése. Ezenkívül ezen a vonalon is pontozol valamit magadnak.

29. Emlékek újrateremtése:

újrateremtés-emlékek-a férjnek

Másolja le az első randit. Tedd meg pontosan azokat a dolgokat, amelyeket akkor tettél. Az egyszerű, szórakoztató első randi gyakorlatok általában egyszerűen megismételhetők, és mélyen szentimentálisak minden pár számára. Menjen pontosan ugyanarra a helyre, ahol az első randin meglátogatta, ajánlja fel őt ugyanúgy, és tegye ezt a dátumot a legromantikusabb időpontnak. Ez a fantasztikus ajándék a férjnek az évforduló alkalmából ebben a forgalmas versenyhelyzetben.

30. Könyv:

könyv