40 egyedi ajándék a szülőknek a 25. házassági évfordulón

A 25 éves házasság mérföldkő esemény, és ezt mindig meg kell ünnepelni. A barátok ajándékozása ezen a monumentális alkalmon nagyon jó. Az alkalom jegyében különleges tárgyak személyre szabhatók. Ajándékozhat tárgyakat csak a feleségnek vagy a férjnek, vagy választhat olyan termékeket is, amelyek párban érkeznek. Itt felsoroltunk több olyan terméket és terméket, amelyeket megvásárolhat, majd személyre szabhat, hogy 25. évfordulós ajándékként adhassa. Ezek emlékezetes darabokká válnak, amelyek tele vannak érzelmekkel és szeretettel.

25 éves jubileumi ajándék a szülőknek

Tervezed a szüleid 25. évfordulójának megünneplését? De elgondolkodtat, hogy mit mutasson nekik? Ki ne szeretne egyedi lenni? Sok pár úgy dönt, hogy kis bulit szervez, és felhív néhány közeli barátot, valamint családtagokat, hogy osszák meg ezt a pillanatot. A látogatók számára ez a fajta parti kihívást jelenthet, különösen akkor, ha ajándékot keres erre az alkalomra. Mindannyian tudják, hogy a szülők házassági évfordulós ajándékai bonyolult választékot jelenthetnek.

A legjobb 25. évfordulós ajándékok pároknak Ezüst jubileumi ünnepség 2021 -ben:

Mindenki szeret a maga módján történelmet alkotni, és örökre faragni a nevét. Tehát ezzel az ajándékötlettel élvezze szülei ezüst jubileumát Indiában.

1. Személyre szabott esküvői lemez:

Ez a szép acél személyre szabott házassági évforduló tányér nagyszerű ajándék a 25. házassági évfordulóra. A fémlemezre vésheti a házaspár nevét. Gyönyörűen néz ki fa alapon is.

2. Ezüst évforduló óra:

Készítsen személyre szabott ezüst házassági évforduló órát, amelyet üvegből készíthet. Az óra vastag betűvel nyomtathatja a 25 -ös számot. A pár neve is felvehető az óra keretére. Ez a 25. házassági évfordulós ajándék szülők számára is remek lehetőség arra, hogy gondoljunk.

3. Keresztrejtvény:

A keresztrejtvény aranyos módja annak, hogy ajándékozzon valamit egy párnak. A rejtvény úgy jön létre, hogy a házaspár nevét keresztrejtvény alakban adjuk hozzá. A romantikusabb hatás érdekében hozzáadhat néhány sort a vershez. A házasság 25. évfordulója örökre dédelgetni fog ez az ajándék. A puzzle remekül néz ki, és örvendetes ajándék lesz, különösen azok számára, akik szeretnek keresztrejtvényeket megoldani.

4. Ezüst díszdoboz:

Az ezüst díszdoboz a 25. házassági évforduló tökéletes ajándéka feleségének. Ez az ezüst doboz díszes, és ajándéknak tűnik. Használhatja ékszereinek vagy más tárgyainak tárolására. A doboz hagyományosnak és klasszikusnak tűnik. A díszes doboz filcpapírral vagy akár szatén anyaggal van bélelve. Így a benne lévő dolgok nem sérülnek meg, és nagyon királyi megjelenést kölcsönöz a doboznak.

5. Ezüst családfa:

Az ezüst családfa abszolút klasszikus ajándék, amelyet a házastársának adhat. Ez magában foglalja a családtagjait. Az ezüst fémdarab fa alakú, ágakkal. Minden ágnak van egy kis szíve a családtag nevével. Íme egy nagyszerű 25. évfordulói ajándék, amelyet a pár szeretni fog, mivel nagyon személyes.

6. Kézzel bélyegzett kulcstartó:

Ez egy nagyszerű, kézzel bélyegzett kulcstartó, amelyet ajándékba adhat házastársának. A kulcslánc egy kétrétegű acéllánc, amelyre a pár nevét vagy a házassági évet rábélyegzik. Adjon hozzá néhány apró szerelmi megjegyzést is. A kulcslánc egy csodálatos 25. házassági évforduló ajándékötlet. Talán ez a legjobb ajándék, amit a párnak adhatsz.

7. Kanálkeret:

Hűvös vintage stílusú ajándék a párnak ez a kanálkeret. Kell hozzá két kanál díszes. Nyomtassa ki vastag betűkkel a „kanál óta” és az esküvő évét. Ez egy szép szentimentális ajándék és egy 25. évfordulóra szóló ajándékötlet.

8. Két képkeret:

Ez a két képkeret a megfelelő ajándék egy párnak. A 25. évforduló ötlete, hogy vastag betűvel nyomtat a keret tetejére. Az esküvői kép remekül kiegészíthető a kerettel. A másik kép lehet a legújabb kép, amelyet hozzáadhat. Tegye emlékezetessé ezt a keretet, és ajándékozza meg a párnak ezt a menő keretet.

9. Személyre szabott pezsgősüveg:

Ez a lenyűgöző pezsgősüveg lesz az évforduló pirítósa. Az üveget íjak és gyöngyök díszítik, hogy látványos legyen. A 25. házassági évforduló a megfelelő ajándék. A 25. házassági évfordulós ajándékötlet pároknak egy pezsgő ajándék, amely lenyűgözően néz ki. A pezsgő ajándék az, ami kiválóan alkalmas az évforduló megünneplésére.

10. Kávéscsésze készlet:

Íme egy kedves személyre szabott házassági évfordulós ajándék, amelyet a házastársának adhat. Ez egy bögre szett, amely összekapcsolódik. A fogantyúk szív alakúak. Az ezüst szív a bögrében megfelelő az alkalomhoz. A bögrék szentimentálisak, mivel egy pár, és a pár használhatja őket. A kerámia bögrék színes nyomatokkal vannak festve.

11. Aláírás keret:

Ez egy kedves szentimentális darab, amely boldoggá teszi a szüleit. A keret a házaspár képével készült. A kép minden oldalán aláírhatja a család minden tagját. Ettől boldog lesz a pár.

12. Üvegtábla:

Itt van egy üvegtábla, amelyet ajándékba adhat a házastársának. A házaspár képét gravírozhatják. Szerelmes jegyzetek is gravírozhatók. Tegye fa alapra, és gyújtsa meg izzóval a nagyobb hatás érdekében. Ebből csodálatos emlék marad, amit örökké szeretni fog.

13. Pirítószemüveg:

Ezek szexi pirítószemüvegek, amelyeket megajándékozhat az évfordulós bulin. Ezekre a szemüvegekre a 25 -ös szám van nyomtatva. Nagyszerűek a partikhoz és a parti koccintásához. Tedd lenyűgözővé ezt az ajándékot egy gyönyörű dobozba helyezve.

14. Fém szélcsengő:

Itt van egy kedves fém szélcsengő, amelyet 25. házassági évfordulós ajándékként adhat. A szélcsengőre a pár neve van nyomtatva. Megadhatja az évforduló dátumát is. Ezek a fémből készült szélcsengők tökéletesek a hagyományos ezüst fém évfordulóra.

15. Ezüst karkötő:

Válassza ezt a szép ezüst karkötőt feleségének a 25. házassági évforduló alkalmából. Az ezüstből készült karkötő végén aranyos gyöngyök vannak. Az ezüst kiváló minőségű lehet, és ez prémium ajándékként adja feleségének. Az évfordulós ajándék csodálatos, és díszített dobozban adható. A dobozba tehet egy kis szerelmes megjegyzést is.

16. Ezüst rózsa:

Ez az örökkévalóság rózsa ezüst fémből készült. Az ezüst rózsa egy filccel bélelt dobozban gyönyörű és emlékül remek. Ez azt mutatja, hogy szereted a feleségedet, és az örök rózsa a tökéletes szimbólum. Az ezüst rózsa bonyolult, és a doboz is luxus.

17. Söröskorsók:

Ezek személyre szabott söröskorsók, amelyeket ajándékozhat barátainak a 25. házassági évforduló ötletért. A söröskorsók nagy méretű, fogantyúval ellátott bögrék. Személyre szabhatók, ha a pár nevét és az évforduló évét gravírozzák. A bögre gyönyörű virágos szegélye is választható.

18. Akasztott kulcstartó:

Ez a menő kulcstartó a hozzá kapcsolódó kampókkal tökéletes 25. évforduló ajándékötlet. A horgok a szeretetedet mutatják, és azt, hogy a feleségedhez ragaszkodsz az örökkévalóságig. A kulcsláncot gravírozza egy szerelmes megjegyzéssel vagy a házasság évével. Ez a kampós kulcstartó kedves gesztus lehet a házastársad iránti szeretetednek és imádatodnak.

19. Pár személyre szabott karikatúrája:

Kérjen szakértőt, hogy készítsen karikatúrát a párról. Keretezze be ezt a karikatúrát, majd ajándékozza meg a párnak. A karikatúrának lehetnek évfordulós kívánságai is. Megadhatja a házaspár gyermekeinek képét vagy azokat a dolgokat, amelyeket szeretnek csinálni. Ezek a keretek egyediek, ezért nagyon szentimentális ajándékot jelentenek.

20. Ezüst tea készlet:

Itt egy hűvös ezüst teáskészlet, amely nagyszerű és királyi. A teakészlet tartalmaz egy teáskannát, valamint a tejet és a cukrot tartalmazó edényt. A készletet egy ezüst tálcára helyezik, amely díszesen díszített. Maga a teáskanna is díszesen díszített. Ez egy nagyon nagy ajándék, amelyet különleges pároknak adhat, akik nagyra értékelik az elemet.

21. Papír vágott keret:

Ez egy nagyszerű keret, amelyet papír vágásával készítenek oly módon, hogy sziluett típusú képet kapjon. A kivágás szerelmes jegyzeteket, évfordulós kívánságokat, a házaspár nevét stb. Tartalmazhatja..

22. Vésett fotótábla:

Itt van még egy jó ajándék, amit a szüleidnek adhatsz. Ez egy gravírozott fotótábla, amely fán készült. A pár gravírozott képe lenyűgözőnek tűnik. A házassági évforduló kívánságait az emléktábla aljára is gravírozhatja. A barna fára készült metszet nagyon vonzónak és szemet gyönyörködtetőnek tűnik.

23. Üvegváza:

Íme egy emlék, ami szintén hasznos. Ez az üvegváza virágokra van gravírozva a 25. házassági évfordulóra vonatkozó kívánságokkal. Különböző formájú és méretű üvegvázát kaphat. A magas vázák tökéletesek a magas virágokhoz, a rövid vázák pedig egy kis csokorhoz használhatók. Az üveggravírozás klasszikus és tökéletes ajándékba.

24. Személyre szabott párnák:

Készítsen emlékezetes ajándékot egy párnak a 25. évforduló alkalmából. Ez a személyre szabott párna vastag betűvel van nyomtatva a pár nevével. A házasság 25. évfordulójára vonatkozó kívánság is a párnára van nyomtatva. A párna puha töltelékkel van töltve, ami bújós és fényűző.

25. Gyertyatartó:

Ez a díszes gyertyatartó a legjobb dolog, amit adhatsz egy párnak. A lenyűgöző gyöngyök és a gyertya körüli díszítés különlegessé teszik az ezüst évfordulót. A gyertya 6 gyertya, ezüstfémmel összekapcsolva.

26. 25. évforduló figurája:

Ezek a félelmetes értékes figurák a 25. házassági évforduló megünneplésére tökéletes ajándékok egy párnak. A figurák kerámiából készültek, és nagyon romantikusak. A férfi és a feleség figurái pasztell árnyalatokkal vannak festve, hogy tiszta megjelenést biztosítsanak.

27. Ajándékvers:

Írjon romantikus verset, vagy nyomtasson ki egy könyvet. Ezt a verset ezután kézzel készített papírra lehet nyomtatni, amelyet keretezni kell. Díszítse a papírt szívekkel és romantikus témájú képekkel. A verset feleségének vagy férjének ajándékozhatjuk a házasság 25. évfordulója alkalmából.

28. Ezüst medál:

Ez egy nagyszerű luxus szív alakú medál, ezüstből, ezüst gyöngyökkel a szív közepén. Ez lenyűgöző medált készít, amelyet ezüst lánccal ajándékozhat meg a feleségének. Örüljön neki ezzel az ezüst témájú jubileumi ajándékkal.

29. Nyomtatott póló:

Ez a nyomtatott póló egy másik remek lehetőség, amelyre gondolhat. A pólóra a pár neve van nyomtatva. Hozzáadhat egy rajzfilm karikatúrát is a párról. Kaphat egy pár ilyen pólót, amelyeket a pár számára készítenek, hogy együtt viseljék. A pólók nagyon modernek és stílusosak.

30. Ezüst gyűrű:

Az ezüst gyűrű emlékeztet a feleséged iránti szeretetre. Ez a gyémánt szegecses gyűrű tökéletes, mivel gyönyörűen van kialakítva. Az ezüst gyűrű nagyszerű, mivel viselheti a jegygyűrűjével. Hozzáteszi az ujján lévő gyűrűket, és tökéletes 25. évfordulói ajándék számára.

31. Ezüst képkeret:

Ez a legnépszerűbb, hagyományos és legjobb ajándék a szüleidnek, mert 25 év együttes eltöltése ok az ünneplésre. Élvezze a házaspárt a jeles évfordulójuk alkalmával ezzel a gyönyörű ezüst kerettel, amely „25” átlátszó kristályokkal és választható dizájnnal rendelkezik. Ezt a nevükön és a dátumukon keresztül lehet rögzíteni, téglalap alakú és egyszerű kialakítással.

32. Tabletta:

Mint tudod, ez a technológia korszaka, és a lapok ajándékozása az egyik legjobb és legjelentősebb ajándék a szüleid számára. Egy könnyű tabletta, különösen az idősek számára, visszakaphatja a szükséges lelkesedést.

33. Napló stílusú könyv:

Egy másik jubileumi ajándék, sok napló stílusú könyv ezüst díszítéssel. Ez hatalmas ajándék lenne egy 25. évfordulóra, különösen akkor, ha oldalaik nem üresek. Személyre szabhatja, ha képeket és apró történeteket ad hozzá, amelyek az esküvőjük felett zajlanak.

34. Hétvégi kiruccanás:

Akik adhatják, érdemes elgondolkodniuk azon, hogy szüleiknek néhány nap szabadságot adnak ajándékba. Rengeteg turisztikai ajánlatot kínálnak a városlátogatásokra. Több szülő is hálás lehet az ilyen típusú ajándékért, mint bármi más, hiszen csak pár nap pihenés lehet boldogság plusz a végén, akik nemet mondanak a teljes békesség és a szórakozás néhány napjára.

35. Egy fotóalbum:

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ajándékot válasszon a szüleinek, hogy értékelje, ráadásul egy fotóalbum a leggyakoribb, de legnépszerűbb választás. A jobb érzés elérése érdekében tele kell lennie időrendben előre beállított fotókkal. A szüleid elkötelezetten fogják látni, hogyan változtak meg az együtt töltött 25 év előtt.

36. Rendezzetek egy partit:

Ha szeretnéd megünnepelni az évfordulójukat, szervezz egy összejövetelt. Ez egy szép meglepetés és egy nagyszerű ajándék ezen kívül meglepetés nyeremény lenne. Ebben az állapotban szeretik az összejöveteleket, csak azért, hogy időt töltsenek a barátok és a család között, és az alkalomból együtt fogadni őket a lehető legjobb ajándék.

37. Ezüst ékszerek:

A dísztárgyak olyan ajándékok, amelyek szinte minden alkalomra működnek. Ebből az alkalomból ezüst jellemezné 25. évfordulójukat. Ne feledje, hogy az ajándéknak két darabot kell mellékelnie. Ezüst karórát ajándékozhatsz apádnak, anyukádnak pedig nyakláncot.

38. Champaign szemüveg:

A Champaign -tól mentes házassági évforduló nem a megfelelő ünnep. Abban az esetben, ha lesz egy összejövetel és egy ok arra, hogy felemeljen egy poharat a levegőbe, a kiváló minőségű Champaign szemüveg beszerzése nemcsak hasznos ajándék, hanem elegáns és kényelmes ünnepi jelző is lesz. Várakozással 50 éves házassági évfordulójuk alkalmával hasonló szemüveget fognak használni.

39. Módosított CD -k:

Természetesen ismeri a kedvenc dalaikat. Még mindig élvezni fogják azokat a dalokat, amelyeken a 25 évvel ezelőtti házasságuk során táncolnak. Egyedi CD -t készíthet a meglévő, valamint a régi kedvenc dalaival. Maga a doboz különben a borítónak körül kell vennie az ezüst alapanyagokat, hogy alkalmasabb legyen a 25. évfordulóra.

40. Apple Watch:

A 25. házassági évforduló mérföldkő esemény a pár életében. Ajándékozhat nekik hasznos tárgyakat, vagy csak emlékeket. Ezek a fent felsorolt ​​tételek a legjobb tárgyak, amelyeket ajándékba adhat a házaspárnak az évfordulón. Személyre szabhatók és testreszabhatók is.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80