44 Szívből jövő évfordulós ajándékcikk a szülők számára

A szüleid neveltek és vigyáztak rád az élet minden hullámvölgyén. Csak illik nagylelkűen kimutatni irántuk érzett szeretetét. Az évforduló és a születésnapok különleges alkalmak a szüleid életében. Tegye különlegessé ezeket a napokat azáltal, hogy szeretet ajándékokkal ajándékozza meg őket.

Választhat egy -egy ajándékot mindkettőhöz, vagy ajándékba adhatja a szerető párnak, a választás az Öné. Az ajándéknak olyannak kell lennie, amely kellemes emlékeket és érzelmeket idéz fel, és a kettő közötti szeretet megnő. Ne feledje, életük pontosan ebben az időszakában, amikor visszahozza a múlt boldogságának árnyalatait, biztosítja, hogy a jövő boldogan biztosított és áldott legyen.

házassági évforduló-ajándékok-szülőknek

A megemlékezések félelmetes lehetőséget adnak arra, hogy segítsenek emlékezni mindazon ragaszkodásra és közelségre, amelyet két személy egyfajta házastársi boldogságban vett részt. Lehetőséget adnak a házaspárnak és a közeli hozzátartozóiknak, hogy visszanézzenek az együtt töltött évek mindegyikére, és ezáltal sokkal jobban üdvözlik köteléküket. Akárhogy is legyen, mi lehet a legjobb házassági évfordulós ajándék a szülőknek, hogy bemutassák az embereket megemlékezésükön? Valami, ami félelmetesen hasznos lehet számukra, miközben egyedi helyet tartanak a lelkükben. Aztán megint valami, ami segíthet nekik emlékezni minden olyan nagy vagy szörnyű emlékre, amelyet ők éltek, és kincsek lesznek egy életen át.

évforduló-ajándékok-szülőknek

44 legjobb házassági évfordulós ajándék szülőknek Indiában:

Íme néhány exkluzív ajándék a szülők évfordulója alkalmából, amelyet a megemlékezésen kaphat az emberei számára, és amely meghökkenti őket, és megtiszteltetésnek érzik, hogy összekaptak és olyan gyermekeket szülhettek, mint te.

1. Kezdeti bizonyítvány:

Ez egy szép szentimentális ajándék, amelyet szüleinek ajándékozhat évfordulós ajándékként a szülőknek. Itt másolatot kell készítenie a házassági anyakönyvi kivonatról, majd be kell illesztenie a házaspár nevének kezdőbetűjére. Díszítse íjakkal vagy szalagokkal, majd ajándékozza meg őket. Biztosan meg fognak lepődni ezen az ajándékon.

2. Jubileumi album:

Szülei számára gravírozott jubileumi albumot kaphat. Ezek a fotóalbumok kiválóan alkalmasak a mérföldkő évfordulóira, mivel a pár fotóját elöl helyezheti el. Az album csodálatos házassági évfordulós ajándék a szülők számára, mivel a képen mutatja a szeretetüket.

3. Puzzle képkeretek:

Tedd szüleid kapcsolatait szerető emlékké, ajándékozd meg nekik ezt a csodálatos képekből és jegyzetekből álló rejtvényt. A fa rejtvénydarabokra a családtaggal kapcsolatos jegyzetek vannak nyomtatva. Hozzáadhat egy aranyos képet a személyről. Itt van egy hűvös ajándék a szülők évfordulójára, mivel ott lesznek a nagycsalád fényképei, valamint unokáik.

4. Személyre szabott jelzőtábla:

Itt van egy jó jelzőtábla, amelyet készíthet a szüleinek. A jelzőtáblán a nevük szerepel, valamint gyermekeik és unokáik szerető adatai. Ez a házassági évfordulós ajándék a szülők számára a szeretet és a törődés szép érintése. Tegye a színeket is merészsé és élénkké.

5. A szerelem párnája:

Ez az aranyos rózsaszínű párna szép módja annak, hogy ajándékot adjon szüleinek valami hangulatos és bújós dologhoz. A párna puha, fényűző anyagból készült, és gyönyörű pasztell színekkel van nyomtatva. Hozzáadhat egy szép jegyzetet az ajándékhoz is, amikor átadja. Ez a szülinapi ajándék ötlet a szülők számára is nagyon hasznos.

6. Szerelmes vers keret:

Készítsen szép másolatot a szerelmes versről, amelyet a szülei imádnak. Ezt a verset festéssel el lehet idézni. Ennek középpontja a lakóhely térképe lehet. Írja be a nevét a térképre. Ezt az egészet be lehet keretezni ajándékba. Imádni fogják ezt a legjobb évfordulós ajándékot a szülőknek.

7. Keresztrejtvény -család:

Íme egy szentimentális szülői jubileumi ajándékötlet, amelyet otthon könnyen megtehet. Olyan keresztrejtvényekkel kell rendelkeznie, amelyek a család kiterjedt tagjainak nevét képezik. Mindegyik nevet keresztrejtvényként kell feltenni, majd be kell keretezni. Készítsd el ezt a barkács ajándékot a szüleidnek, és ők dédelgetni fogják.

8. Életfa:

Ez az arany életfa a hagyományos ajándék a szüleid arany évfordulójára. Az életfa egy finom fa szerkezet, amelynek több ága van. Ez mutatja a szüleid növekedését az egyedülálló emberektől a párokig, majd a szülőkig és nagyszülőkig. Remek ajándék ötlet a szülők évfordulójára.

9. Kézzel készített évfordulós kártya:

Mindig kipróbálhatja magát, hogy romantikus és mégis elegáns jubileumi képeslapot készítsen a szüleinek. A kártyán lehet szív és rózsa. A házasságkötés éveinek számát is beillesztheti a kártyába. A kártyák mindig nagyszerű házassági évfordulós ajándékötletek a szülők számára.

10. Torta évfordulóra:

Mi jobb ajándékozni a szüleinek ezt a szép dekadens tortát. Ezt a csodálatos kétszintű süteményt pillangós sütemények díszítik. Az egyszerű szalagdíszítésnek köszönhetően a torta lenyűgöző és gyönyörű. Kiválaszthatja a sütemény különféle ízeit, valamint a fagyos ötleteket. Ez minden bizonnyal jó ajándék születésnapra a szülőknek.

11. Ajándékkosár:

Készíts lenyűgöző ajándékkosarat szüleidnek az évforduló alkalmából. Ez az ajándékkosár sok olyan tárgyat tartalmazhat, amelyeket a szülei szeretnek. Hozzáadhat egy üveg pezsgőt, hogy megünnepelje a szép alkalmat. A kosárban lehet csokoládé, süti vagy dió és cukorka. Legyen ez a legjobb ajándék a szülők évfordulójára.

12. Személyre szabott óra:

Kap egy esélyt, hogy megvásárolja ezt a csodálatosan személyre szabott órát a szüleinek, amelyet a nappalijukban vagy a hálószobájukban elhelyezhetnek. Ez a személyre szabott óra nyomtathatja a pár nevét. Hozzáadhatja a jubileumi évet vagy a házasság évét is. Ez a személyre szabott szülinapi ajándék szülőknek mindig hasznos dolog.

13. Jar of Notes:

Készíts egy tégely jegyzetet a szüleidnek, tele gondolatokkal, hogy miért szereted őket. Az üveget díszíthetjük, majd hozzáadhatunk néhány szalagot is. A jegyzetek szavai lehetnek annak, hogy a szüleid miért jelentenek neked ennyit. Ez az ajándék a szülők házassági évfordulójára személyes és szentimentális.

14. Dekadent csokoládék:

Ajándékozzon valami édeset a szüleinek kedves étcsokoládé formájában. Ezeket a csokoládéket dobozban lehet bemutatni. A csokoládék díszíthetők, hogy az évfordulóra vonatkozó kívánságokat rá lehessen nyomtatni. A szülők ötleteinek jubileumi ajándékai mindig olyanok, amelyeket szeretni fognak.

15. Dátumok Fajel:

Ez a szentimentális ajándék szülei életének fontos dátumaira biztosan tökéletes ajándék a szülők házassági évfordulójára. Az ajándék egy fából készült deszkát tartalmaz, amelyek mindegyike össze van fűzve. Felveheti az életük fontos eseményének dátumát és nevét. Ez lehet az a nap, amikor találkoztak, összeházasodtak, gyermekeik születése stb.

16. Nagy gyerekek képei:

Kérje meg gyermekeit, hogy vegyenek részt a szülők ajándékában. A képeken a gyerekei tartják a plakátokat az évforduló kívánságaival. Ez biztosan megolvasztja szülei szívét. Úgy találják, hogy ez a legjobb ajándék a szülők házassági évfordulóján.

17. Medve figura:

Ez az imádnivaló figura a család számára tökéletes a szülők jubileumi ajándékának. A figura magában foglalja a szülő medvéket és a gyerekeket, akik a családi kanapé körül ülnek. Rózsákkal és más virágokkal díszítik.

18. Jubileumi dísz:

Itt van egy csodálatos dísz a szülők számára az évfordulójuk alkalmából. A szív alakú dísz tökéletes az anya és apa szavakkal. Díszítheti a díszt kis szívvel is. A dísz zsinór vagy szalag segítségével felakasztható.

19. Vésett fotótábla:

Íme egy klassz évfordulós ajándék, amelyet a szüleidnek adhatsz. Ez a fából készült, gravírozott tábla a szüleid képét ábrázolja, szép sötétbarna árnyalattal. A pár nevét alul is hozzáadhatjuk.

20. Keretes gyöngy grafika:

Ez a személyre szabott gyöngyház évforduló ajándék szülőknek nagyon szép. Gyöngygyöngyökből áll, amelyeket szív alakban helyeznek el. Ezután bekeretezheti ezt a szép tárgyat, és megajándékozhatja szüleit. A gyöngyök nagyon szépek a szép fehér színnel.

21. Jubileumi helykártya:

Itt egy jó évfordulós ajándék a szüleidnek. A helykártyán ovális központ található, amely az évfordulóra vonatkozó kívánságokat mutatja. A helykártya oldalán egy szerető pár figurát helyeznek el. Ez nagyon jól néz ki az asztallapon az évforduló emlékére.

22. Jubileumi fotó kollázs:

Készítse el ezt a csodálatos kollázst a szülei életének képeiből. A képek tartalmazhatnak esküvői fotókat, házassági életfotókat, gyerekeket és unokákat. Az olyan különleges alkalmak, mint a gyerekek születése, a keresztelés, a gyerekek házassága, az unokák születése, stb., Mind megörökíthetők és beilleszthetők a kollázsba. Ez a teljes kollázs tökéletes ajándék a szülők évfordulójára. Lehetőséget ad arra, hogy elgondolkodjanak az életükön és a boldog időkön.

23. Gyermekkori fotó újrateremtése:

Ez egy csodálatos módja annak, hogy megmutassa szüleinek a szeretetét. Ez a évekkel ezelőtt készült gyermekkori fotó rekreációja. A szüleidnek tetszeni fog az ötlet, és jót fognak nevetni azon, hogy mennyit változtál az évek során. Ez lehet a legjobb évfordulós ajándék, amelyet szüleinek adhat.

24. Óra készlet:

Ez egy hagyományos ajándék, amelyet a szülőknek adhat az évfordulójukon. Az órakészlet tartalmaz egy órát a szüleidnek. A stílus hasonló, és egy díszdobozba teheti, amely filcpapírral van bélelve. Ez a szép ajándékdoboz remek módja annak, hogy bemutass valamit. Az óra vagy a doboz is gravírozható.

25. Jubileumi kulcstartó:

Ez a jubileumi kulcstartó kétrétegű készlet, amelynek tetején érme található. Az érmén egy szív van vésve és az ünnepelt évek száma. Az alsó rétegbe egy szép megjegyzést is hozzáadhat. A kulcstartó fémből készült. Akár bőrből, akár más anyagból is elkészítheti.

26. Candy Bar poszter:

Készítsd el ezt az édes és dekadens cukorkaplakátot a szüleidnek. Szép levelet fűzhet a szüleihez. A betűk egyes szavai helyettesíthetők cukorkákkal, ugyanazzal a szóval. Ez egy szép poszter lesz, amelyet a szülei szeretnek egyszerre olvasni és enni.

27. Jubileumi táblák:

Ajándékozd meg szüleid évfordulójának tányérjait minden évfordulójuk alkalmával. Ez hagyománnyá válhat, és ezután minden tányért minden évben a falra akaszthat. A tányérokat virágminták díszítik és az évforduló éve. Az évfordulós tányérok kerámiák, így finomak is.

28. Kanál ajándék:

A kanalazó ajándék egy keret, amelyen a két kanál a házaspárt képviseli. A kanalakat felragaszthatjuk a keretre, az évforduló évét pedig a keretre nyomtathatjuk. Ez a szép keret megmutatja, hány évet töltöttek együtt a szerelmesek.

29. Kártyacsomag:

Íme a nagyszerű ajándék, amit a szüleidnek adhatsz az évfordulójukra. A pakli kártya személyre szabható jegyzetekkel arról, hogy miért szereted a szüleidet. Az 52 kártya mindegyikéhez különböző jegyzetek ragaszthatók. Ebből szeretetcsomagot készíthet, és ajándékot adhat szüleinek.

30. Képkeret betűvel:

Írjon egy szívből jövő levelet a szüleinek, és nyomtassa ki az esküvőjük napjának képével. Ez a betűs képkeret tökéletes ajándék számukra, mivel megmutatja a szeretetedet nekik. A keret vintage stílusú fából és szomorú megjelenésű lehet.

31. Nászút:

nászút-utazás-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Küldje el őket második nászútra, ha megengedheti magának. Semmi sem győzi le az izgalmat, amikor újraélhetik a nászutas szenvedélyt. Lehet, hogy telt -múlt az idő, de apának és anyának még mindig bennük ég a szeretet ereje. Hadd fedezzék fel jobban egymást; lehetővé teszik számukra, hogy időt töltsenek egymással, a mindennapi élet rigmarole nélkül. Ez egy fantasztikus ötlet a szülők számára a legjobb jubileumi ajándék bemutatására.

32. A legjobb kirándulások:

legjobb-kirándulások-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Vidd ki a családot a hétvégén, és lepd meg anyát és apát egy egyedülálló gyógyfürdő -élménnyel. Dobjon bele aromás terápiákba, masszázsokba, hajvágásokba, manikűrbe és pedikűrbe, arany játékba, úszásba, pezsgőfürdőbe és még sok másba. Sok ajándékutalvány és személyre szabott terv vagy csomag közül választhat, amelyeknek nem kell költségesnek lenniük. Nézzen szét az interneten, és válassza ki a legjobbat.

33. Gyöngykeretes tükör:

gyöngykeretes-tükör-esküvői-évfordulós ajándékok-szülőknek

Tegyük fel, hogy ez a 30. házassági évfordulójuk, ezért a hagyományokhoz híven gyöngykeretes tükröt ajándékozhat nekik. Testreszabhatja a keretet az esküvő dátumával, és tegye bele az eredeti esküvői képet.

34. Rézkarc nevek a borospoháron:

pezsgő-pohár-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Az is lehet, hogy apró gyöngyök díszítik a pezsgőspoharakat kettesben, bevéshetik a párok nevét a pohárba, és egyedi ajándékként készíthetik el ketten, mindkettőhöz egy üveg vörösbort. Ez az egyik érdekes házassági évforduló ajándékötlet a szülők számára.

35. Kedvelt ajándékaik:

kedvelt ajándékaik-esküvői évforduló-ajándékok-szülőknek

Készíts egy doboz nyalánkságot anyának, szerezz neki gyöngynyakláncot, amely meghatározza klassz életmódját, apának pedig mandzsettagombokat. A gyémánt és a gyöngy a legemlékezetesebb ajándéktárgyak a 30. házassági évforduló alkalmából, szóval szórja ki jól magát, ez egy befektetés, amelyet az utolsó leheletükig és tovább szeretnek.

36. Album a legjobb pillanatokkal:

album-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Győződjön meg egy főiskoláról, képekkel keretezve gyermekkora óta, egészen addig, amíg gyerekkorában, felnőtt korában, és még tegnap este készült képekről. A naprakész kollázs, gyöngyökben és féldrágakövekben, erős kötést mutat. Ez az egyik legjobb és tökéletes házassági évfordulós ajándék a szülők számára Indiában, szeretettel.

37. Egyedi ajándékok:

egyéni-ajándékok-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Mivel anya szeret háztartást csinálni és rendben tartani, vásároljon csillogó gyöngyházfehér szőnyegeket és asztalterítő darabokat, amelyeket különleges alkalmakra használhat. Díszítse a házat liliomokkal és fehér szegfűvel, és válasszon egy fehér gyöngyház inget vagy nyakkendőt apának.

38. Gyöngykosár ajándékokkal:

gyöngykosár-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Készíts egy DIY ajándékkosarat gyöngyházfehér cukorkákkal, gyöngy alakú süteményekkel, gyémánt alakú csokoládékkal, és töltsd meg mindezekkel a fonott kosarat. Ne felejtsen el szeretetet dobni, miközben az egész kosarat fehér celofánba és fehér szalagokba csomagolja, és apró műanyag gyöngyöket ragaszt a celofán köré..

39. Egészségügyi ajándékok:

egészség-ajándékok-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Vásárolhat anya és apa egészségügyi utalványokat is a teljes testvizsgálathoz. Vagy talán egy megfizethető biztosítási tervet egészségügyi szükségleteikre, életkorukat szem előtt tartva. Ez az egyik legértékesebb és leghasznosabb házassági évfordulós ajándék a szülőknek Indiában és más országokban is.

40. Meglepetés fél:

meglepetés-buli-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Teljes önadót adtak azért, hogy minden születésnapját megbecsülésre méltóvá tegyék. Most rajtad a sor, hogy tegyél értük valamit, egy meglepetésparti kétségkívül felolvasztja a szívüket. Vegye fel újra a kapcsolatot minden rokonával és társával, és kérje, hogy időben érkezzenek meg. Otthon is elintézheti.

Hozzon létre egy témát az összejövetelre, és díszítse a helyet szentimentális árnyalatokkal és dolgokkal. Gondoskodjon arról, hogy az őrök jó ideig kint legyenek, azzal a céllal, hogy legyen elegendő ideje a szoba megvilágítására. Ragyogó hélium felfújható fülkék jelennek meg minden eseményen, ezért ügyeljen arra, hogy díszítse velük a szobát. Kérje meg barátait és rokonait, hogy osszanak magukkal néhány képet, és írjanak üzeneteket, hogy beállítsák őket a flashback sokkra. Ez a fantasztikus ajándék a szülők évfordulójára.

41. Romantikus vacsora:

Ez egy élénk és szentimentális gondolat, amely soha nem ütközik vissza bármi áron, és helyette mindig bebizonyosodott, hogy az egyik legjobb ajándék a szülők évfordulójára. Válasszon egy elegáns éttermet a megemlékezésükre. Foglaljon helyet előre, és kérje, hogy javítsák az asztalt. Gondosan mérlegelje a menü összeállítását, egy részletes ötfogásos vacsora jó lenne. Emlékezz az embereid legkedveltebb táplálkozási dolgaira; mehet az egyedi jelű ételekhez az étkezőben.

Romantikus vacsora

Foglaljon számukra egy különlegesen összeállított esküvői tortát. A díszítésbe illessze be a fotóikat, beleértve az esküvői képeket is, amelyek a szórakoztató hangulatot keltik számukra, és visszatekintési vállalkozásra késztetik őket. Hasonlóképpen kérhet gitárost és zenészt, akik szenvedélyes dallamokat játszanak nekik. Ha valóban szükséges teret és biztonságot adnak nekik, a nap végén szenvedélyes érzéseket tapasztalhatnak meg egymással.

42. Diavetítés:

diavetítés-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

Készíts diavetítést a szüleid régi fényképei, esküvői fényképei és egyedi családi fényképei felhasználásával. Vázolja fel őket kellemes árnyékolással, és készítsen egy egyedi és elragadó fényképes könyvet. Vedd a régit. Ez és adjon nekik egy másik megjelenést, amely szívmegható ajándék a szülők házassági évfordulójára.

43. Fénylámpa:

fotó lámpa

Válasszon valami aktuális stílusú ajándékot! A fényképlámpák manapság jelentős divatos áldást jelentenek, és ha esélye van rá, hogy az emberek fontos képeinek egy részével csípheti, ez pozitívan szolgálhat az emberek számára az esküvői megemlékezés egyik legjobb adományához. Imádni fogják, ha az ágyuk közelébe vagy a folyosóra teszik. Ez egy másik egyszerű házassági évfordulós ajándék a szülőknek.

44. Pár órák:

pár-órák-esküvő-évforduló-ajándékok-szülőknek

A kifejezetten pároknak tervezett ajándék órák az együtt töltött emlékek szimbólumát jelentik. Bizonyos, hogy népei ténylegesen rendelkeznek néhány karóra készlettel. Azonban a magas jelzésű karóra soha nem lehet túlzott mennyiségben senkinek a raktárában. Ily módon, ha véletlenül nem aggódik a pénzügyi terv miatt, egyszerűen engedje el az egészet, és mosolyogjon szülei arcára, bemutatva nekik a legjobb házassági évfordulós ajándékokat a szülőknek.

Emlékezzünk vissza, ez egy csodálatos nyitott ajtó, amellyel kifejezheti rajongását az emberei iránt. Egyszerűen tedd hihetetlenné és elengedhetetlenné számukra édes jelzéseddel. Ezek a hihetetlen gondolatok arra késztetik őket, hogy felidézzék tegnapjukat, tervezzék a holnapot és dicsérjenek minden közös percet.