9 Bedste jubilæumskager

Det er en helt særlig dag. Det er et år eller sandsynligvis endda år siden to mennesker har været sammen. Et jubilæum er en meget speciel dag for ethvert par. Dette ville kræve en fest, og ingen fest er komplet uden en lækker lækker lækker smagende lækker kage. Der kan være snesevis af kagedesignere, du kan vælge imellem. Men hvilken kage ville du vælge?

Læs videre for at se nogle af de bedste kager, der kan gøre et jubilæum specielt.

jubilæumskager

1. Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting:

Den røde fløjlskage er en meget traditionel kage. Dette er en smuk lagkage, der hovedsagelig findes i farver som mørkerød, lys rød eller rødbrun. Den røde farve opnås for det meste ved at tilføje farve eller rødbede. Flødeosten frosting gør kagen mest glædeligt.

2. Vaniljekage med pistacie og abrikos smørcreme:

Der er ikke noget så elegant som en vaniljekage. Kagen bruges mest som en base for mange varianter. Den ideelle smag til at gå til glasur med en vaniljekage til et bryllupsdag ville være nøddesmag, de ideelle var pistacie og abrikos smørcreme.

3. Den klassiske Schwarzwald:

Den sorte skov har altid været en klassisk favorit for mange mennesker. Kagen, der har en chokoladebund med frisk hvid flødeglasur og strimlet chokolade glaseret på, er ideel til mange lejligheder. Det er også en af ​​de nemmeste at bestille og tage levering i disse dage.

4. Angel Food -kage med lime, kokos og blodorange smørcreme:

Mange af os har normalt hørt om Djævelens madkage. Men her er dens pænere tvilling, Angel -madkagen. Dette er en svampet kage. Kagen er populær i USA som “englenes mad”. Normalt en vanilje baseret kage, ville den ideelle topping være lime, kokos og blod appelsin smør cremer

5. Pistaciekage med honningsmørcreme:

Den lysegrønne kage med hvid farvet honning smørcreme glasur er lige så dejlig for øjet som for maven. Pistacienøddernes smag og honningsmørcremen er en total godbid, hvilket gør den til en ideel jubilæumskage.

6. Ristet mandelkage med mascarponecreme og Amarena -kirsebær:

Kagen virker himmelsk, med lag fyldt med mascarponecreme, besat med amarena -kirsebær. Kagen virker som et mesterværk, hvilket gør den til en sikker luksus til et jubilæum.

7. Citronfrosset citronkage:

Citronkager er meget fugtige, men har en tæt konsistens. Kagen er en smøragtig, men sød kage. Citronsmagen gør kagen lidt syrlig. En simpel citronglasur bruges som frosting.

8. Mælkechokolade Cupcakes:

Cupcakes er langsomt begyndt at erstatte de traditionelle store kager. (Sparer tid til at skære og servere). Chokoladebaseret kage med mælkechokoladeglasur, selvom den er meget enkel, gør den til en elegant kage til et jubilæum.

9. Banankage med chokoladefrosting:

Dette er en tæt kage, men stadig fugtig. Selvom den almindelige banankage er lækker, som den er, gør chokoladefrosten kagen endnu mere lækker.

Få tip inden du køber en kage:

1. Bageren eller kagedesigneren: Mens du vælger den rigtige kagedesigner, skal du kigge efter referencer og også nogle af de tidligere kager, som de har lavet.

2. Form og størrelse: Kager findes i alle størrelser. Traditionelle findes i flere lag. Afhængigt af antallet af gæster skal du beslutte mængden, så den rigtige form og størrelse kan sorteres.

3. Kagefyld og glasur: Mens man beslutter sig for dette, ville det være ideelt at undersøge parrets smag. Nogle af dem er også allergiske over for få nødder og anvendte ingredienser.

4. Dekorationstema: Hvis bryllupsdagen har et tema, skal du sørge for, at kagen passer ind i temaet. Kagen kan ellers synes malplaceret.

Munch på og få et fantastisk jubilæum !!