Idéer til lykønskningskort til jubilæum

En hilsen varmer altid i hjertet. De få søde linjer, den bærer, svulmer op i hjertet. De fleste af os ville vide, hvad de skulle lægge i et lykønskningskort. Men hvordan går du frem for at vælge det ideelle kort, der bare ville formidle det, du gerne vil sige.

Her er der så mange online lykønskningskortproducenter, der kunne gøre kortet så specielt.

jubilæum lykønskningskort

Her er nogle normbrydende ideer til, hvordan du kan gøre dit kort mere tiltalende.

1. Et kort formet i form af nummeret på dit jubilæum:

Nu er dette noget, der meget ofte kan ses. Du har kort i former af næsten alle ægteskabets år. Du kan få sådanne kort eller endda få det skræddersyet og udfylde nogle søde linjer til den, du elsker.

2. Besked i en flaske:

En glasflaske med et godt budskab er ikke kun tiltalende og anderledes, men du vil også gerne have det sikkert i årevis sammen. Beskeden i flasken, selvom en gammel idé om at formidle beskeder fra en tabt ø, er blevet et instrument til at formidle enkle søde beskeder.

3. Et 3D-kort:

Dette er kort, der danner en 3D -form, når de åbnes. Dette har eksisteret i et stykke tid. Nogle af dem er måske også tilpasset dine behov. Det er almindeligt at se et kort, der viser en brud og en brudgom sammen i en 3D -form.

4. Hilsen i form af en rulle:

Ruller blev normalt brugt til at skrive skrifter i det gamle Kina. Du kan også gøre det samme i dit eget hjem. Lav en rulle ved hjælp af få ruller, som du kan style, for at virke som en rulle. Din ægtefælle skulle rulle ned for at læse den smukke hilsen.

5. lykønskningskort med billeder:

Tilpassede lykønskningskort har været i trend i et stykke tid nu. Du kan få dit billede trykt på lykønskningskortet i ethvert design og den form, du kan lide.

6. Postkortet:

Postkorthilsenen er noget, der aldrig ville gå ud af trenden. Nogle postkort bærer spændende billeder på bagsiden. Du kan få en af ​​dem, der passer til temaet, eller en, der er baseret på din ægtefælles smag. Fyld det op med et par gode citater, og send din besked.

7. lykønskningskort i kæmpe størrelse:

Nogle af lykønskningskortbutikkerne har lykønskningskort, der er næsten lige så lange som en person selv. Du kan få en af ​​disse og skrive alt ned, hvad du tænker på, når du tænker på den person, du elsker. Dette er noget, du kan bevare i de kommende år.

Sidste ord:

Når det kommer til lykønskningskort, er der ingen grænse. Du kan lave dem selv eller få dem ned fra en tilpasset designer. Kort har altid været den bedste måde at udtrykke sine hilsner på. Uanset hvor meget teknologi der måtte gå frem, ville kort altid være her for at blive.