15 fantastiske jubilæumsgaver til par, der vil overraske dem

Det er altid vigtigt at huske at lukke ens fødselsdage og jubilæumsdatoer for at få folk til at indse, at han eller hun spiller en afgørende rolle i deres liv. At hilse på nære venner, der er gift eller blandt familiemedlemmer, går ikke bare efter ønsker, men også overraskende med par jubilæumsgaver. Denne artikel peger på de 15 bedste jubilæumsgaver til par.

Bedste jubilæumsgaver til par:

Lad os se jubilæumsgaveideerne til par en efter en.

1. Crystal Table Clock Gift til par:

Krystal bordur gave til par

At give et ur som en bryllupsgave er almindeligt, lidt at gøre en forskel fra den sædvanlige urstil ville være at præsentere parets jubilæumsgave med et krystalrammeur med romertal design i uret. Du kan personliggøre pr. Bryllupsdato og med deres navne.

2. Bryllupsdans CD -gave til par:

Bryllupsdans CD -gave til par

For forældre, der ønsker en gave, ville deres børn med en følelsesmæssig og foryngende gave, som kunne være deres barns bryllupsdag skrevet på en cd og præsenteret som en bryllupsdaggave til par. På datoen for jubilæumsaften kan du give denne gave til afspilning af cd -sang på festtid, dette fede stof til par på deres bryllupsdag.

3. Hans & Hendes navn par håndklædesæt:

Hans & amp; Hendes navn par håndklædesæt

Venner, der ønsker at give en unik og latter og bringe en gave til de venner, der er et par med et håndklæde til stede med parnavnet skrevet på det. Farven på håndklædet kan afgøres efter det personlige valg og smag. Denne type trykte håndklæder får du i henhold til dit tema og farve på håndklæder, du kan tilpasse efter parvalg.

4. Parnavn trykt pudebetræk:

Parnavn Trykt pudebetræk

Navnetrykte pudebetræk i disse dage er almindeligt tilgængelige, som kan tilpasses på få dage. Navnet og parrets jubilæumsdato nævnes med en farverig baggrund og kalligrafisk skrift. Denne gave hjælper dem med at minde om deres lykkelige øjeblikke på den dato.

5. T-shirt til bryllupsdag til par:

Par t-shirt bryllupsdag gave

Denne matchende farve og formuleringst-shirt eller matchende farve og forskellige formuleringer-t-shirt kan præsenteres som en pargave på deres jubilæumsfest som en første-årsgave til det nygifte par. Denne lyseblå marinefarvede t-shirts giver klassisk udseende af par, citater eller formuleringer hjælper med at skabe en forbindelse mellem dem.

6. Lås og nøgle par års jubilæumsgave:

Lås og nøgle par års jubilæumsgave

Denne søde og romantiske gave, der blev præsenteret for parret som et par års jubilæumsgave, er virkelig et smil. Mændene og kvinderne er begavet med lignende kæde og lås vedhæng til fyren og nøgle vedhæng til kvinderne. Det leveres med god pasform, godt udvalg til par -jubilæumsgave.

7. Swarovski Crystal Studded Wine Glass Par Sæt:

Swarovski Crystal Studded Wine Glass Par Set

At give vinglas en mærkevin er en almindeligt givet gave af en ven eller unge familiemedlemmer til det unge par som bryllupsgave eller forlovelsesdag. At drikke vin fra Swarovski krystalbelagte vinglas er en luksuriøs måde at fejre bryllup eller forlovelsesdag på. Fejr jubilæum for par med denne vin og rolige lyd af musik.

8. Gift i nøglering i par til jubilæet:

Læder nøglering par gave til jubilæet

Et godt læder vil frembringe en anden lugt, for de par, der er vilde med læder, så kan denne lædernøglering være en yndlingsgave, de har fået fra familiemedlemmer eller venner. Denne er en lille gaveide til par på deres jubilæum som en gave.

9. Infinity armbåndssæt til par:

Infinity armbåndssæt til par

Unge, der ønsker at ønske deres nære venner eller familiemedlemmer, der ønsker at få deres unge par gennem et langt liv og elsker dette uendelige symbolarmbånd, ville være en enklere måde at udtrykke en million ord med ønsker. Disse er lidt strækbare og justerbare, så godt valg som gave på bryllupsdag.

10. Hr. Og fru par krus:

Mr. and Mrs. Couple Krus

Dette søde lille kaffekrus med tegneserietegner, der er trykt foran på midten af ​​koppen, er helt klart den enkleste gave, der endnu kan bruges til parret. Kopens forside er designet med et overskæg til fyren og et kys -symbol til kvinderne.

11. Lysestage gave til par:

Lysestage gave til par

Ven, der ved, at deres ven, der kan lide at tænde lys og elsker duften købt af det duftende stearinlys, giver en følelse af god aura, vil blive præsenteret for et skræddersyet lysestativ i træ, der er fremstillet af træ.

12. Parfume sæt gave:

Par parfume sæt gave

For at skabe en romantisk stemning kan familiemedlemmer eller venner forære parret med en parfumekurv med mærker som en nygifte jubilæumsgave eller gave til par på jubilæum til par i mellem- eller alderdom.

13. Par ur sæt jubilæumsgave:

Par ur sæt jubilæumsgave

Både damer og mænd kan lide at bære en anden type ure, på den måde kan det være en ideel gave til parret at give parret et lignende ur med forskellig remstørrelse. Farven kan være standard sort eller brun.

14. Silver Cup -gave til parets jubilæum:

Silver Cup gave til par års jubilæum

Den traditionelle måde at give parret på i løbet af deres jubilæumsdag af familiemedlemmer kunne være med sølv eller guld. Præsentation af sølvskål eller sølvske er en traditionel måde at hilse parret på med godt helbred og velstand.

15. Sofakastgave til par:

Sofakastgave til par

Sofaer er i dag nødt til at have møbler på grund af kulturelle ændringer og modernisering af miljøet. At give det gamle par med parnavn og bryllupsdato på kastetæppet, hvilket vil gøre de levende mere behagelige samt huske deres bryllupsdag altid.

Bedste jubilæumsgaver til par er faktisk en god måde at få parret til at huske, der altid glemmer deres bryllupsdato og også til parret, der kan lide at fejre deres bryllup i stor skala og holde en fest. At få gaver gør altid folk specielle eller planlægger for din ven eller familiemedlem en overraskelsesjubilæumsgave.