30 forskellige former for gaveideer til jubilæumsfejring

Jubilæet er den perfekte tid til at fejre dit ægteskab og den kærlighed, du har til hinanden. De jubilæumsgaver, som I kan give hinanden, er masser. Du skal tænke lidt over det og gøre det værdifuldt. Du kan gå efter de traditionelle standardartikler, der kan foræres for hvert år eller det moderne tema. Hvert af temaerne giver dig et andet valg for hvert år, og det gør det spændende at vælge dine gaver. Det personlige præg kan gives til at gemme købte gaver ved at gravere, stemple eller printe på dem.

jubilæumsgaver

Seneste jubilæumsgaver til ham og hende:

Vælg mellem disse fede muligheder, som vi har angivet her for at få den bedste gave til nogen.

1. Trykte T -shirts:

En god gaveide, der er nyttig og sej, er den trykte t -shirt. Disse t -shirts kan udskrives med ønsker til jubilæet. Du kan også få navnet på parret trykt øverst. Disse gør store jubilæumsgaver.

2. Vævet Robe Set:

En sej gave, der kan gives til et par, er det vævede kappesæt. Sættet har to klæder; den ene for manden og den anden for kvinden. Hver er monogrammet med bogstaverne ‘Mr.’ og ‘Mrs.’u kan også give dette fantastiske sæt til parret til bomuldsjubilæum. Dette er virkelig en fantastisk bryllupsdag gaveide.

3. Bløde legetøj:

Gør din ægtefælle glad og begejstret ved at forære disse smukke bløde legetøj. Blødt legetøj kan være bamser, koalabjørne osv. Tilføj nogle blomster eller chokolade sammen med blødt legetøj til en perfekt jubilæumsgave.

4. Matchende nøgleringe:

Lav matchende nøgleringe til at give som gaver til bryllupsdagen. Disse nøgleringe er indgraveret til at have den måned i årsdagen eller parrets navn. Du kan have dem som et puslespil, der passer godt sammen.

5. Dekoreret seng:

Gør dit jubilæum smukt og sjovt med denne dejlige gave til at dekorere din seng. Du kan bruge røde rosenblade som dekorationstema. Kronbladene kan placeres i form af et hjerte i midten af ​​sengen. Denne bedste jubilæumsgave vil altid blive husket.

6. Musikramme:

Dette er en glimrende idé at give til gaven til ægteskabsjubilæum. Dette er en ramme af musikarket til din yndlingssang. Musikarket trykkes derefter ovenpå med navnet på parret. Du kan også tilføje i ægteskabsåret.

7. Pungindsats:

Få denne dejlige metalpungindsats, så din ægtefælle kan opbevare den i sin tegnebog. Dette ligner et kort og kan let opbevares inde i kortrummet i en standard tegnebog. Du kan personliggøre den med kærlighedsnotater eller jubilæumsønsker. Så dette bliver en unik jubilæumsgave.

8. Personligt forklæde:

Enhver fyr, der elsker at lave mad, vil sætte pris på dette fede forklæde, der er tilpasset specielt til ham. Forklædet kan have ønsker til jubilæet på sig. Du kan gøre det til et mandigt forklæde, der passer til hans smag og smag til den bedste bryllupsdaggave.

9. Kort over kærligheden:

Du kan altid tage et simpelt kort, der viser det sted, du mødte, og derefter markere det med rød markør. Stedet kan vises i form af et hjerte. Dette kort kan derefter indrammes og gives som en gave til ægteskabsdag for din kone.

10. Personlig alkohol:

Dette er en vidunderlig gave til ægteskabsdag for at give din mand i anledning af jubilæet. Denne whisky eller spiritus efter eget valg kan tilpasses. Du kan tilføje en etiket på flasken. Etiketten kan være jubilæumsønsker for ham.

11. Personlig tallerken:

Denne dejlige metalplade er fantastisk som en jubilæumsgave. Pladen er indgraveret med ønskerne til jubilæet og også parrets navn. Du kan også have dette til 25 års jubilæum.

12. Krydsordramme:

En krydsordramme er et meget sejt element til en agift idé til jubilæum for et par. Det indeholder navnet på parret i form af et krydsord. Du kan også inkludere familiemedlemmers navne. Rammen ser fantastisk ud med nogle romantiske linjer inkluderet i den.

13. Cool Pude:

Her er en sej pude, som du kan få tilpasset til at få parrets jubilæumsdato trykt. Antallet af dage kan også beregnes og tilføjes til puden. Dette gør en meget hyggelig gave.

14. Trykt toiletpapir:

Hav det sjovt med din ægtefælle ved at forære denne skæve trykte toiletpapirgave. Toiletpapiret er trykt med ønskerne til jubilæet. Det kan foræres med et stativ til at holde toiletpapiret i. Gør dette til en sjov aktivitet med din ægtefælle.

15. Jubilæumsur:

Giv en ven et vidunderligt jubilæumsur, der er personlig. Uret kan få antallet af fejringsår trykt med fed skrift sammen med parrets navn. Få uret i glas sammen med metalfælge. Uret kan være stort eller lille afhængigt af det sted, du vil beholde det. Det kan også have en alarmfunktion.

16. Jubilæumskort:

At lave et jubilæumskort til din ægtefælle er den bedste DIY -gave, du kan give. Dette fede gavekort skal være enkelt og alligevel elegant. Tilføjelsen af ​​en rose gør kortet virkelig smukt. Jubilæumskortet, du laver, kan være sødt og enkelt, eller det kan være en eksploderende kasse. Disse er de nyeste med hensyn til jubilæumskort. Disse eksploderende kort åbner for at vise flere lag. Du kan tilføje billeder og noter i lagene.

17. Gaveæske i sølv:

Her er en pyntet sølvgaveæske, som du kan give din ægtefælle i anledning af jubilæet. Sølvkassen er dekoreret med udskåret og stemplet arbejde. Det kan bruges til at opbevare smykker eller andre smykker. Sølvkassen er noget, der ser meget traditionelt og vintage ud. Disse kurver og blomsterdekoration på æsken er meget kunstnerisk. Kassen er foret med filtpapir indeni eller satinmateriale for at give den en rig fornemmelse. Varerne indeni bliver ikke beskadiget på den måde.

18. Håndstemplet nøglering:

Denne håndstemplede nøglering er en fantastisk gave at give nogen. Nøglekæden med to lag runde metalstykker ser fantastisk ud. Du kan få dem personliggjort ved at tilføje parrets navn eller datoen for jubilæet. De håndstemplede nøgleringe kan være runde eller firkantede i form. Du kan også have nøglering med et læderstykke inkluderet. De firkantede metalstykker har også stedet at tilføje i bryllupsmåneden.

19. Jubilæumsramme:

Få denne vidunderlige ramme, som du kan lave til 2 -årsdagen. Denne ramme kan være hvid med sort tryk på og få det antal år, du har brugt sammen, trykt på den. Lav denne flotte ramme som en gave til din ægtefælle.

20. Skedestativ:

Denne skeeramme er en fantastisk jubilæumsgave, som du kan give din ægtefælle. Rammen er lavet med to skeer, der sidder fast på et bræt. Ordene ‘skje siden’ er trykt på rammen. Tilføj året for dit ægteskab i slutningen.

21. Personlig champagneflaske:

Her er en stor og iøjnefaldende champagneflaske, som du kan tilpasse til arrangementet. Den personlige champagneflaske har en dejlig sløjfe bundet til den. Du kan dekorere det med perler og få det til at se storslået ud.

22. To billedramme:

Du kan give denne dejlige to billedramme til din ægtefælle eller ven. Billedrammen har to slots til billeder af bryllupsdagen og jubilæumsdagen. Disse er dekoreret med jubilæumsønsker på siderne. Disse stel er meget populære og giver et fantastisk midterbord. Det hjælper med at vise parrets aldringsproces og den kærlighed, der er vokset stærkere og stærkere.

23. Personlige sokker:

At få et par sokker, der er tilpasset, er den bedste måde at gå. Strømperne kan trykkes med søde kærlighedsord. Disse trykte strømper er perfekte at have på, når de er på ferie.

24. Sæt til kaffekrus:

Dette store sølv bryllupsdag kaffekrus sæt er et perfekt par. Dette krus sæt har hjerteformede håndtag og et sølvikon i midten. Kaffekoppesættet har navnet på parret trykt på sættet. Krus -sætene er en almindelig gavevare til mange lejligheder, men de har betydning for et jubilæum, da det er et par. Krusene kan være farverige og lyse, eller de kan være sort og hvide for et mere sofistikeret touch. Prøv de forskellige ordtyper, som du kan tilføje, såsom finurlige, sjove, sarkastiske og sentimentale.

25. Ristningsbriller:

En perfekt jubilæumsfestgave er et sæt ristningsglas. Disse briller er indgraveret med ordene ’25 -års jubilæum’. Gør disse glas fantastiske og læg dem i pyntede æsker som gave. Glassene kan være høje glas med slanke fælge.

26. Signaturramme:

Denne DIY -ramme er den bedste sentimentale gave at give forældre. Du skal tilføje et billede af bryllupsdagen og derefter få alle familiemedlemmer til at underskrive siderne af billedet. Få dine forældre til at værne om denne smukke gave for evigt. Rammen betragtes også som den bedste ægteskabsgave.

27. Attraktivt lingeri:

Få din kone til at gå svag i knæene med denne gave af fristelsesundertøj. Det undertøj, du vælger, kan også tilpasses. Du kan tilføje dit navn eller din kones navn til undertøjet som en gave. Det undertøj, du giver, kan bare være en blondetruse eller trusse- og bh -sæt. Blonder og satinundertøj er det attraktive, og det sarte blondearbejde ser fantastisk ud på kroppen. Disse undertøjsartikler er luksuriøse produkter, som du kan få fra mærkevarebutikker.

28. Slægtstræ:

Giv dette metalstammetræsminde med metal, der har de dejlige navne på dine familiemedlemmer. Træet lavet af stål eller metal er formet med grene. Grenene har navnene på familiemedlemmerne på sig. Slægtstræet kan også laves af andre genstande bortset fra metal. Træet kan være et selvstændigt minde, eller det kan sættes i en ramme.

29. Cute Wind Chime:

Her er en fantastisk personlig vindklokke, som du kan give et par til. Vindklokken kan have navnet på parret og datoen for deres bryllup trykt på dem. Vindklokken kan være lavet af metal eller glas. Disse er perfekte på et vindue og giver en smuk kimlyd, når vinden blæser.

30. Glasplade:

En glasplade er et fantastisk minde for parret. Der er flere måder at personliggøre plaketten på. Du kan tilføje billedet af parret. Du kan endda indgravere nogle kærlighedsnotater på glasset. Disse billeder ser fantastiske ud, når de placeres på træbund. Du kan endda tænde glaspladen med en lille pære.

Særlige jubilæumsgaver for hvert år (01-09):

Det er igen den tid på året, hvor din bedste ven og hans beau fejrer deres bryllupsdag. Var det ikke bare den dag, hvor I alle løb rundt og gjorde bryllupsfesten bedre end perfekt? Godt, festen sluttede den aften, men vent, parret er lykkeligt gift, og du skal nu overraske dem med fede jubilæumsgaver.

Lad os antage de første ni år af brylluppet, og følgelig se efter de bedste gaver, du kunne give. Dette kan blive en af ​​de bedste bryllupsdage til dato, og vi håber, at du henter inspiration herfra til det samme.

1 års jubilæumsgaver:

Åbn boblen, for nu er det tid til at feste. Traditionelt set burde den første jubilæumsgave være “papir”, men i disse dage er der også mange, der giver ure og plastikgenstande. Hvis du har pengene, skal du vælge at underholde parret ved at forære fotorammer, bordplader, koncertbilletter, flymil og mere, de repræsenterer alle papir.

2 års jubilæumsgaver:

Traditionelt set skulle 2. års jubilæumsgaver være lavet af “bomuld” eller en repræsentation af det samme. Betydningen af ​​at forære bomuldsrelaterede varer taler om holdbarhed og holdbarhed af brylluppet. Det repræsenterer også tilpasningsevne og komfort på samme tid, som er to vigtige søjler for at et ægteskab skal lykkes. Måske kunne du give dine venner en ny madras, bomuldsservietter i flotte print eller rent bomuldstøj og linned.

3 års jubilæumsgaver:

“Læder” er, hvad traditionen siger, bør gives til parret til treårsdagen, fordi det også repræsenterer styrke, eventyr og en vild side. Tegnebøger til ham og hende, sko, tasker, bælter, tilbehør, glasholdere og listen kan fortsætte. Læder repræsenterer også styrke, så sørg for at vælge mellem de bedste.

4 -års jubilæumsgaver:

Dens frugter og blomster ifølge traditionen for ægteparret at modtage. Nu kan du tage en halv time i dag og lave en frugt- og blomsterkurv. Tag en kurv, læg hø eller bomuld i den som en base, smid farverige blomsterblade i og oven i det et sortiment af farverige frugter, friske og rene. Pak hele kurven ind i gennemsigtigt cellofanfarvet papir; plant en selvfremstillet sløjfe lavet af satinbånd ovenpå, voila din gave er lavet.

5 års jubilæumsgaver:

Traditionelt set er træ, hvad gaverne til femårsdagen skal være lavet af. Køb derfor varer, der er lavet af træ, såsom et darttavle til ham eller et midterbord til huset, som hun ville sætte pris på. Måske sideborde til deres soveværelse eller et studiebord til ham og et sæt funky smykker lavet af træ til hende. Listen er uendelig

6 års jubilæumsgaver:

Det sjette år er, når alt det sjove begynder, for nu er parene kede af hinanden, selvom de stadig er vildt forelskede i hinanden. Så hvad du skal gøre er at følge traditionen, som beder dig om at hente gaver lavet af slik. Endnu engang kunne du bruge kurvideekurven og i stedet for frugt og blomster kastet i et sortiment af slik. Du kan også få hende en æske med slik lipgloss og få ham et abonnement på slikrelaterede blade.

7 -års jubilæumsgaver:

Personligt føler vi, at der ikke er noget bedre end at få en gave lavet med egne hænder. Den kærlighed og energi, der går med til at lave en jubilæumsgave, er enestående. Vi forstår imidlertid, hvor hårdt det kan være, især med rotteracke liv, vi lever, der gør os pressede til tiden. Derfor siger traditionen kobber, så måske kobberskåle, et spisestel lavet af kobber eller kobber funky smykker også.

8 -års jubilæumsgaver:

Alle ting bronze, så tjek varer efter tradition, der indebærer pengeklip, skulpturer til at pryde huset eller endda bogstænger, og endelig,

9 -års jubilæumsgaver:

Keramik og pil er traditionen tro en genstand, så det du skal give ud, er indigo -ting som fajance, en pilekurv fyldt med godbidder og mere.

Jubilæumsgaver er en vidunderlig måde at sige ‘jeg elsker dig’. Disse gaver vil betyde mere, hvis du tilpasser dem og gør dem mere sentimentale. Giv din mand ure, pengepung, tegnebogsindsatser, ure, papirvarer osv. Du kan give din kone smykker, tasker, plaketter, udsmykkede æsker osv. Hver af disse ting vil betyde noget for dem, og de vil værne om det for evigt. Jubilæumsgaverne er den perfekte afslutning eller begyndelse på en romantisk dag.