30+ forskellige idéer til femte bryllupsdaggaver

5 års bryllupsdag er en særlig lejlighed til at fejre din kærligheds succesrejse, og den skal være unik. Denne rejse må have inkluderet masser af op- og nedture, hårdt arbejde og ofre, som skal takkes. Denne dag har brug for nogle unikke gaver til at oprette minder for fremtiden ved at holde hinanden for- og afvisninger i tankerne. Du skal slappe af og huske alle de minder, du har brugt sammen. Du bør prøve nogle ideer til at forbløffe din partner med eksotiske gaveideer til femte bryllupsdag eller nogle personlige gaveartikler for at gøre din gave unik og mere rørende.

Hver bryllupsdag har en traditionel brugerdefineret og moderne gaveplan. På femte bryllupsdag giver par normalt hinanden træ. Det symboliserer styrken i deres ægteskab. Som en moderne kultur er sølvtøj også givet som 5 -års bryllupsgave. På dette tidspunkt kender du og din ægtefælle måske hinanden godt. Så du kan give dem et meningsfuldt bidrag. Du kan også give dem en personlig gave.

Hvad er 5-års jubilæumsgave  & Sådan præsenterer du en gave?

I fejrer jeres 5 -års jubilæum sammen. I er halvvejs i årtiet. Kræver det ikke en stor fest, hvor du får din elskede til at føle sig speciel? Og hvordan fejrer I ellers uden at give hinanden noget værdifuldt som memorabilia og få dem til at forstå, hvilket særligt sted de har i jeres hjerte.

5 -årsdagen er unik for hvert par. Det markerer fem år med at være sammen med hinanden og falde mere for hinanden hver dag. Bank på det! Den traditionelle 5-årsgave betragtes som træ. Det er dog ikke din eneste mulighed. Du kan også ty til nogle sølvtøj som ske -sæt eller tallerkener til gave til dit yndlingspar på deres 5 -års jubilæum. Husk at pakke den i en trækasse for at betegne en ordentlig 5 års jubilæumsgave.

5. bryllupsdag gaver og ideer:

5 års jubilæumsgaveideer til ham:

1. Fotos:

fotos gave til femårsdagen

Hvis du har en masse fotos, der skal udskrives, så har vi den perfekte 5. bryllupsdag gaveide til mand. Du kan huse alle dine digitale billeder og videoalbum ét sted, fra din bryllupsdag til din seneste ferie, og da de er gemt i skyen, er der ubegrænset plads.

2. Fitness:

fitnessur-5 års jubilæumsgave

Hvis I begge kan lide at træne sammen, kan I få jer begge en ny fitness tracker. Ved dette kan du både spore, hvor hårdt du arbejder, og også sammenligne dine træninger. På denne måde kan I begge få en sund konkurrence.

3. Bestikssæt:

Selvfølgelig er han muligvis ikke glad for et nyt bestik, som du ville være, men det skulle ikke betyde, at du ikke kan holde til 5-års jubilæumsgave traditionen. Det skulle jo også være vores valg? Et nyt sæt barværktøjer kan nemt hjælpe dig med at organisere og underholde dine gæster med stil, er det ikke?

4. Se gave:

urgave til 5 bryllupsdag

Hvis du vil give ham noget, som han kan bære dagligt, er den perfekte 5-års gaveide til ham et ur. Dette kommer aldrig til at gå af mode! Et klassisk ur i læderbånd er noget, der aldrig går af mode. Du kan også inkludere noget gravering. Så du kan tilføje en inderlig besked, som han kan læse i de kommende år.

5. Weekendophold:

5 års jubilæumsgaveidéer til par-weekendferie

En weekend væk er også en god plan for dig og din husbond. Kan du også planlægge at stikke af til flere lange weekender sammen? Du kan give ham en bagageopgradering.

Idéer til femårs jubilæum til hende:

6. Blomster:

blomsterbuket til 5 års jubilæum

Blomster kan aldrig være det forkerte valg til et 5 -års jubilæumsgaveideer til kone! Men da dette er en ekstra speciel lejlighed, bør du gå efter en buket i stedet for en standardvase. Du bør vælge roser med fantastiske blomster, der varer op til et helt år.

7. Par pudebetræk:

fem års jubilæumsgave-Par pudebetræk

Du kan også aflaste jer begge med “Hr. Og fru pudebetræk.” Med godt broderi kan dette supplere næsten ethvert soveværelsesfarveskema. Og for at være ærlig er dette en dejlig gave.

8. Ubegrænset makeupbehov:

Hun er smuk, som hun er, men hun vil bestemt ikke sige nej til en hel måneds ubegrænsede makeup -tjenester, faux vipper, pandevedligeholdelse og voksning. Nu har hun brug for en måneds grunde til at blive ked af det.

9. Safir:

Endnu en 5-års jubilæumstradition? Smykker – specielt safirer. Du kan let få hende til at føle sig som en prinsesse med en ring. Hvis du vælger en safirbesat ring, kan hun bære den stablet ved siden af ​​hendes vielses- og forlovelsesringe.

10. Staycation:

I stedet for noget håndgribeligt, hvorfor ikke overveje at give tid sammen med erfaring? Du kan gå videre og planlægge en lang weekend på et af dine eller hendes foretrukne steder – måske byen, hvor du mødtes, eller din ideelle ferie nogensinde. Men inden du går, skal du give hende et Polaroid -kamera, så hun kan fange minderne, mens du går.

Ideer til femårs jubilæum til par:

11. Bryllupsrejse idé:

Hvis du glæder dig til at give dine børn en jubilæumsgave, kan du forkæle dit barn og hans eller hendes ægtefælle på deres 5 års jubilæum, en lang weekend-spin-off af deres første bryllupsrejse er en god idé. Giv dem billetter til deres tid sammen, inde i et nyt par personlige pasindehavere.

12. Cookies og chokolade:

Leder du noget efter den søde tand? Du kan som børn give dine forældre en godbid-som et parti hjerteformede småkager-for at fejre deres 5-års jubilæum. (Hjemmelavet er også en god mulighed!)

13. Spa for par:

Hvis du leder efter en gave til disse semi-nygifte, så giv dem et par spa-dage, hvor de kan forkæle alt fra massage til ansigtsbehandlinger side om side.

14. Middagsdato:

fem års bryllupsdag ideer-middag

Nyd tiden som et par før brylluppet, og du kan opfordre parret til at genopleve en særlig middag, hvorfor ikke omarrangere den første date scene igen?! Uanset om du kender lokaliteten eller ej, kan du arrangere et Open Table -gavekort eller ej.

15. Vinkasse:

vinæske-fem års jubilæumsgave

Fejr det lykkelige og dejlige par, mens du holder traditionen ved at give dem deres yndlingsflasker vin i en udskåret trækasse. Du kan tilpasse trækassen med alt, hvad du gerne vil sige, eller vælge det klassiske “Tillykke!”

5 års jubilæum fem traditionelle gaveideer:

16. Album:

Vi ved alle, hvordan den digitale atmosfære har overtaget vores liv, men hvorfor ikke fysisk prægning af kærlighed? Udskriv dine yndlingsbilleder, og kom dem i dette fotoalbum i træ, der indeholder en romantisk “Ever After” -gravering.

17. Blomster:

Enten det er friske blomster eller blomster, der vil vare evigt? Giv buketten med hendes yndlings roser og hædret trædagens jubilæumstradition med en buket af disse smukt realistiske papirtynde træroser.

18. Manchetknapper:

Kan du også PPT for at give en perfekt finish til enhver dragt? Den gode idé er at give manchetknapper i træ, der er tilpasset hver af dine initialer og det år, du blev gift.

19. Træspænder:

Et træbæltespænde tilføjer et rustikt præg til ethvert ensemble til den perfekte 5-års jubilæumsgave. Du kan også tilføje alt, hvad du kan lide, til spændernes gyldne accent – en besked, hans initialer eller endda koordinaterne for det sted, du først mødte.

20. Skærebrætter til madlavningselskere:

Par, der elsker at lave mad, elsker altid skærebrætter – og intet som at give dem det, de elsker. Vi vedder på, at de ikke kan forestille sig en med deres navne hugget ind i toppen! Dette fungerer også som det ultimative præsentationstavle, perfekt til fester.

Fem års ægteskabsjubilæum Særlige gaveideer:

21. Sølv:

Sølv er et klassisk metal, der vil supplere næsten enhver indstilling. Med sine glatte, diskrete håndtag kan denne 5 års jubilæumsgave spille dobbelt pligt ved afslappede og formelle middage.

22. Guld:

Guld er til glamour! Vælg denne skinnende 5-års jubilæumsgave til det ultimative festværtspar.

23. Rose Gold:

fem års bryllupsdag ideer-roseguld

Denne er til trendsættere, da disse trendy, rødmede nuancer tilføjer et kosmopolitisk præg til ethvert porcelænssæt.

24. Vandflasker i træ til par:

Du kan også give dem vandflasker, der kommer i træfinish! Giv det aktive par et par. De kan tage det med sig til enhver rejse eller eventyr. Varme drikke kan forblive varme i 12 timer, mens kolde drikke vil holde frost i hele 24.

25. Jenga sæt:

5 års jubilæumsgave-jenga sæt

Et træ Jenga -sæt er den mest finurlige af 5. bryllupsdaggaver. Det par, der spiller sammen, vil jo altid forblive sammen. Skål!

5 -års jubilæum:

Lad os finde her med nævnte 9 bedste 5 -års bryllupsdag trægaver til mand og kone.

26. Træplade:

5 års jubilæum trægaver-Træplakat

5 -års bryllupsdagen kan fejres ved at give din ægtefælle denne dejlige graverede træplade. Det viser den kærlighed, du har til din kone, og den tid, du har brugt sammen med hende. Gør det romantisk ved også at tilføje dine navne. Du kan personliggøre denne gave med flot pakning af skinnende papir, få denne gave til din elskede på dit 5 -års jubilæum.

27. Wooden Whisky Barrel:

Wooden whisky tønde

Giv din mand denne fede whisky tønde på dit 5 -års jubilæum. Tønderen er lille i størrelse og skal opbevares på et bord. Det vil tage centrum i dit hus og misundelse af dine venner. Graver tønden for et mere personligt præg. Du får størrelsen på tønden, og du kan også tilpasse den.

28. Personligt skærebræt:

Personligt skærebræt

Du kan forære din kone dette personlige skærebræt for al den kærlighed til madlavning, hun har. Brættet af træ er den perfekte påmindelse om dit 5 års jubilæum. Gør tavlen speciel ved at indgravere ordene og også navnet på din ægtefælle. Flot efterbehandling med dekorativ stil giver et køligt udseende, mens du laver ting.

29. Telysholdere:

Telysholdere

Disse dyrebare små telysholdere er de fantastiske ideer til 5-årsdagen. Du kan gå videre og indgravere træholderne for at vise din kærlighed. Indehaverne kan også være et par med en indehaver, der har parrets navne og den anden antallet af år. Denne kommer i korrekt form, og du får også cirkulær som en mulighed.

30. Grill Master Kit:

Grill Master Kit

En vidunderlig og nyttig 5 -års bryllupsdag gave til manden er dette grill kit. Hvis din mand er til at grille alle slags ting, så er dette kit med forskellige træsorter det helt rigtige. Der er 3 typer træflis, der er gode til rygning og grill.

31. Indrammet Scrabble Tree:

Indrammet Scrabble Tree

Du kan lave denne dejlige 5-års jubilæumsgave til en mand ved at stikke sammen scrabble-stykker for at danne et lille krydsord. De ord, der dannes af scrabble -stykkerne, bør være navnene på dine familiemedlemmer. Denne ramme ser fantastisk og unik ud. Det giver et ordentligt udseende til denne ramme; du vil få en dejlig kommentar til denne indrammede gave.

32. Urskiveur:

Urskive med urskive

Lav en 5-års jubilæumsgave med dette unikke og skræddersyede urskive. Det fantastiske håndværk i dette ur er bare betagende. Du kan også indgravere uret på bagsiden med kærlige ord. Det ser virkelig godt ud, prøv denne gave til din kære.

33. Graverede værktøjer:

Graverede værktøjer

Hvis din mand er til værktøj og tømrerarbejde, så er denne personlige hammer en perfekt gave. Temaet for 5 års bryllupsdag er smukt vist i denne hammer. Du kan indgravere det med alle de ord, du vælger. Gør det enkelt, men vidunderligt.

34. Gent’s smykker og urkasse:

Gent's smykker og urkasse

Dette fantastiske stykke er hvad enhver mand ville have. Det er en trækasse, der bruges til at holde vagt, nøgler, ringe, tegnebøger osv. Denne seje boks med en klar glasplade er perfekt til daglig brug. Så det gør det til en fantastisk 5-års jubilæumsgave.

5-års jubilæum gaver er normalt baseret på træ. Så vælg en af ​​disse seje gaver til at være din inspiration. Graver det og gør det personligt.

Sådan fejres et femte bryllupsdag:

5 -års bryllupsdagen er en milepæl, der er værd at fejre. Du kan bruge traditionelle symboler som inspiration til at mindes denne milepæl. Prøv nogle unikke ideer dette jubilæum

1. Plant et træ sammen- Du kan se plantatræ i din gård eller i en park, skole eller kirke.

  • Oaktree – repræsenterer soliditet.
  • Fyrretræ – repræsenterer den stedsegrønne karakter af din kærlighed til hinanden.
  • Flammende rød ahorn – repræsenterer den brændende passion, I begge har for hinanden.
  • Blomstrende krabbetræ – repræsenterer evig kærlighed.

2. Skål hinanden med kærlighed. Håber, at kærligheden mellem jer fortsætter med at vokse og blomstre.

3. Planlæg en særlig middag. Dette giver dig mulighed for at bruge dit særlige sølvtøj. Du kan også bruge nogle af de traditionelle farver som tema for bordet. Du kan endda dekorere bordet med arrangementer af tusindfryd og kviste af træ.

4. Nyd en udflugt sammen. Gå til en skovklædt park, arboret, skov eller sti efter eget valg. Slentre eller vandre sammen, og nyd det grønne.

5. Køb underholdningsbilletter til et show, film, sportsbegivenhed, koncert, teater osv., Så du kan gå til at deltage sammen.

Ting at gøre til femte bryllupsdag:

5 års jubilæum er en helt særlig lejlighed til at fejre. Man når dertil efter at have krydset masser af forhindringer, op- og nedture i livet. At være konstant og ofre for hinanden er ikke en let opgave. Især når det kommer til dine koner, der ofrede hundrede for at holde dig og din familie lykkelige. Så skal disse lejligheder gøres afslappende og uforglemmelige for jer begge, fordi det er en festtid.

  • Du kan planlægge en romantisk date ved poolen med blød musik og bestille dine yndlingsretter færdig med en lang køretur.
  • Du kan købe hende en yndlings kjole, ur eller gave smykker på denne særlige dag.
  • Husk, at det er din dag, og du skal søge lidt tid alene for at huske din tidligere rejse. Så hvad med en filmdato og nogle kageskæringsfester. En tur til hill station ville være en bedre idé til din afslapning og væk fra al spænding.

Det er dit femte bryllupsdag; det er værd at gøre det til en mindeværdig dag. Du kan se ovenstående for gaveideer til femte bryllupsdag. Vi har listet nogle af de aktiviteter, som begge kan udføre. Glem ikke, og det kritiske punkt er at nyde hinandens selskab.