30+ Moderne og traditionelle 15. bryllupsdaggaver

Hver bryllupsdag kan du forvente nogle traditionelle tilpassede og moderne gaver. På femtende bryllupsdag giver par normalt hinanden krystal. Det symboliserer den funklende og klare kærlighed, de har til hinanden. Som en moderne kultur er et ur også givet som 15-års bryllupsgave. På dette tidspunkt kender du og din ægtefælle måske hinanden godt. Så du kan give dem et meningsfuldt bidrag. Du kan også give dem en personlig gave.

Hvad er den 15. bryllupsdaggave:

Dette er jeres 15 -års jubilæum sammen. Du er nået langt. I har krydset hinanden kammeratskab i løbet af et årti, og kærligheden blomstrer stadig og er frisk mellem jer to. Kræver dette ikke en fest? Ja, det kræver bestemt en. Sørg for at fejre på en særlig måde, så I aldrig kan glemme det. Glem ikke at lade hinanden vide, hvor specielle de er for dig.

Indholdsfortegnelse:

 1. 15. bryllupsdag gaveideer til hende
 2. Femtende bryllupsdag gaveideer til ham
 3. 15. bryllupsdag gaveideer til par
 4. Særlige 15. ægteskabs jubilæumsgaveideer
 5. Traditionelle gaveideer til 15 års bryllupsdag
 6. Krystalgaveidéer 15. bryllupsdag
 7. Sådan fejres det 15. bryllupsdag
 8. Ting at gøre til 15. bryllupsdag

Bedste gaver og ideer til 15. bryllupsdag:

Lad os her finde ud af, hvad gaveideerne til 15. bryllupsdag er til ham og hende.

15. bryllupsdag gaveideer til hende:

1. Krystal:

Krystal er en glimrende traditionel gaveindstilling til 15. bryllupsdag gave til kone. Vi ved, at selve glasset er en romantisk, elegant og super-posh vare. Når du først har brugt det til ting som smykker eller boligindretning, ser disse varer smukkere ud. Hvis du vil forblive med traditionen til dit 15 -års jubilæum, er dette noget, der utvivlsomt ville glæde hende.

2. roser:

Intet som roser, de er traditionelle, men alligevel så moderne i at tænke og udtrykke kærlighed. Rose symboliserer kærlighed og romantik mere end nogen anden blomst. Hver farve på rosen har en unik, forskellig betydning.

 • En rød rose betyder kærlighed, mod og respekt.
 • Hvid roses renhed og uskyld.
 • Lyserød rosens nåde, perfekt lykke og mildhed.
 • Den mørkerosa rose bruges til at vise tak, taknemmelighed og påskønnelse.
 • Gul rose af glæde, glæde og glæde.
 • Orange rose for lyst og entusiasme.

Vælg nu din rosefarve og send en buket på din jubilæumsdag med et kort, der forklarer betydningen af ​​dit farvevalg.

3. Chokolade dåse:

Hvis din bedre halvdel har en sød tand, skal du gå til dit 15 -års jubilæum med en æske med trøfler. Intet siger “jeg elsker dig” som en pisket chokoladedåse!

4. Neonhjerte:

Hvis din ægtefælle har et hjemmekontor eller et walk-in closet eller et rum, som hun kalder sit eget, bringer et neonhjerte en farvefarve til ethvert rum, og mens hun er der, vil det være svært at glemme dit kærlighed.

5. Vegansk Tote:

En vegansk mulepose i stor læder er stor nok til at rumme en bærbar computer og smart nok til at bære date night. Du kan endda tilpasse det ved at tilføje noget dejligt.

Idéer til femten bryllupsdag til ham:

6. Vinkanter:

Leder du efter en billig 15. bryllupsdag gave til ham, der ser noget usædvanligt ud? En vinkaraffel ser elegant og dyr ud, men den er så overkommelig, at du måske også vil købe en til dig selv.

7. Champagne:

Hvis du er i dilemma om, hvad du skal få for en 15-års jubilæumsgave til din mand på jubilæum, så få champagne. Bestil den bedste, smid den i en gavepose og nyd! Tillykke med årsdagen!

8. Fotoophængssæt:

Hvis du er i humør til at genopleve dine sidste 15 års minder, så kan du få et fotobøjlesæt. Nu, for at give det et personligt præg ved at udskrive 15 flotte fotos af jer begge gennem årene.

9. Fancy ølkrus:

Hver ølglade fortjener et lækkert ølkrus. Du kan få kopper, der er lavet af krystal, og det kan også tilpasses med dit navn, din jubilæumsdato eller begge dele.

10. Date Night:

Dette går aldrig af mode eller ideer. Det er altid specielt at bruge tid sammen med sine kære. 15. bryllupsdag skulle være en stor fest. Planlæg en romantisk date nat og giv din ægtefælle et fremragende krystal manchetknapper. Du kan endda få graveret noget smukt for et ekstra dejligt touch.

15. bryllupsdag gaveideer til par:

11. Krystalfløjter:

Du kan hjælpe dem med at skåle i 15 år sammen med et sæt krystal champagnefløjter. Bare spring ikke over at tage en flaske champagne med.

12. Krystalvase:

15 år sammen er ikke en lille gerning. Hvis du ønsker at overraske dit yndlingspar, så giv dem en krystalvase. Dette er noget, de vil værdsætte for evigt, og det ville også være en kilde til lykke med hver buket.

13. Krystalfad:

Hvis du leder efter en overkommelig gave og en fantastisk tilføjelse til deres køkken, kan du også overveje et krystalfad. Det hedder virkelig, at: Al mad smager bedre, når den serveres på en krystal.

14. Krystalskål:

Hvem siger, at en skål ikke kan blive en showstopper? En smuk krystalskål kan få ethvert sofabord til at se elegant ud, og det behøver ikke engang falsk frugt for at gøre det.

15. Røde vinglas:

Har parret, du handler, for at foretrække rødvin frem for champagne? Så du kan springe fløjterne over og gå efter et par rødvinsglas i stedet. Et par lavet af krystal er perfekt til 15 -årsdagen.

Særlige ideer til 15. års ægteskabsgave:

16. Håndledsindretning:

Der er intet par smukkere end sort og guld, især når det lægges sammen på dit håndled. Et smukt stykke rustfrit stål med røde forgyldte hænder og tal! Dette vil passe til ethvert outfit.

17. Apple Watch:

For en sportselsker, der også værdsætter stil, er et Apple -ur den gave, du leder efter. Det grå sportsbånd passer perfekt til dette ur.

18. Læderur:

I tilfælde af at de vil hoppe på smartwatch -trenden, men ikke elsker det teknologiske udseende af Apple -uret, så er der en anden mulighed, som ville være et perfekt valg. Rustfrit stål og brunt læderfremstillet ur får det til at se alt andet end teknisk ud.

19. Jack Mason:

Dette hvide ur er den ultimative definition af klassisk sammen med ansigtstoppe på en læderrem. Dette ur fra Jack Mason vil være et hæfteklammer i din mands garderobe for evigt.

20. Læderrem Face Topping:

Intet er helt så elegant som et fantastisk hvidt urskive, der topper en læderrem. Et ur vil for altid være et hæfteklammer i din mands garderobe.

Traditionelle gaveideer til 15. bryllupsdag:

21. Rubin:

Ruby, når det gives som en gave, betyder det venskab og kærlighed. Det er kendt som kærlighedsstenen, rubinen menes at gøre kærligheden mere lidenskabelig.

22. Rhodolite Granat:

Denne sten forveksles ofte med rubin, da den har en lignende rød farve. Den er dog lysere i farven end et flertal af granaterne og er mest eftertragtet, da den røde farve har et smukt lilla støb. Rhodolite på græsk kan oversættes til rose, og derfor vil du se rhodolit granat blive kaldt rosenstenen. Denne rhodolit granat, ligesom rubinen, er forbundet med kærlighed og trofasthed.

23. Alexandrit:

Denne sjældne ædelsten blev opdaget tilbage i 1834 i Rusland og er således opkaldt efter tsar Alexander II fra Rusland. På grund af sin unikke røde og grønne farve var det nationalstenen for tsaristen i Rusland. Fordi denne sten findes så sjældent, bruges den ikke almindeligt i smykkerne. Der er en syntetisk alexandrit, der bruges i smykker.

24. Guld accent ur:

Med guld accenter og diamanter kan dette særlige ur betragtes som sødt arm slik. Det er en garanteret splurge, der helt sikkert vil være det smil værd, du får til gengæld.

25. Kæreste Ure:

Kæreste ure har været på mode i et godt stykke tid nu; det har dog handlet om de ultratynde stilarter. Denne ene passer til den nye trend, og diamanterne tilføjer kun sin skønhed.

Krystalgaveidéer 15. bryllupsdag:

1. Graveret krystaldekanter:

Graveret krystaldekanter

Denne smukke krystal karaffel ser fantastisk ud med et sæt briller. Karaflen kan ætses for også at have parrets navne i den. Det er en oval formet karaffel, eller du kan også vælge cirkulær. Dette fungerer godt som en 15. bryllupsdag gave.

2. Krystalvase:

Krystal vase

Giv din ægtefælle denne udsøgte krystalvase, der har indviklede detaljer. 15 -årsdagen kan gøres unik ved at give denne vase en smuk buket. Fartøjet er ret dyrt, og det giver også et fantastisk display. Vælg søde blomster og giv dem denne fede vase. Bare husk at gøre pakningen smukt og repræsentere den eksotisk.

3. Krystal USB -drev:

Krystal USB -drev

Dette er et topmoderne krystal USB -drev, som du kan give din ægtefælle. Det fantastiske drev ligner et hjerte på ydersiden, men omslutter et USB -drev indeni. 15-årsdagen bliver storslået med denne teknologidrevne gave. Disse typer gaver er nyttige på daglig basis på kontoret eller derhjemme. Det ville være blandt den bedste gave til gaveideer til 15 års jubilæum.

4. Krystalramme:

Krystalramme

Her er en meget sej og slående ramme lavet af krystal. Rammen på rammen er smukt udskåret med blomster og kurver. Du kan tilføje et dejligt bryllupsbillede i det for at markere 15. års bryllupsdaggave. Selv vi kan tilpasse denne ramme efter vores idé; Du kan også tilføje navne eller citater på denne ramme.

5. Crystal Studs:

Krystal StudsDette er et smukt smykke, som du kan give din kone. Krystalnitterne er smukke og ser elegante ud i ansigtet. Dette kan være en 15-års jubilæumsgave, som din kone altid vil huske. Kombiner det med en vedhæng for at fuldføre looket. Du får også dette i e-handelsbutikken, få dette par til at overraske din elskede på denne 15. bryllupsdag.

6. Fantastisk ur til hende:

Fantastisk ur til hende

Gør hende glad og tilfreds med dette fantastiske ur fra Swarovski. Dette smukke guldur er en moderne temagave til 15. års ægteskabsgave. Du kan give hende et hvilket som helst af de guldbaserede ure med små diamanter i midten. Kvinder elsker ure, så denne gave vil helt sikkert gøre hendes opmærksomhed mod dig.

7. Chronograph Watch for Him:

Kronograf Hold øje med ham

Her har du den smukke gave til 15 bryllupsdag til ham, der får ham til at elske dig mere. Dette fede kronografur er perfekt med sine sølvbaserede urskiver. Udseendet er fantastisk til afslappet såvel som formelt slid.

8. Krystal manchetknapper:

Krystal manchetknapper

Gør ham begejstret med disse krystal manchetknapper, der er sat i sølv. Manchetknapperne ser fantastiske ud på dragter og gør en skjorte mere formel. Denne 15. bryllupsdag gave er dejlig og slående. Pak den i en smuk æske, og indpak den i kærlighed.

9. Jubilæumsplade:

Jubilæumsplade

Du kan få denne specialfremstillede keramiske tallerken til minde om dit 15 -års jubilæum. Denne smukt dekorerede tallerken med gule blomster ser fantastisk ud på væggen. Marker din dag med disse 15-års jubilæum.

15-års jubilæumsideer til gaver er baseret på krystal og ure. Krystalelementerne ser blændende og slående ud og er en fantastisk gave. Ure til ham og hende er også en god mulighed, der er nyttig.

Sådan fejres det 15. bryllupsdag:

Dette er en mulighed, hvor du kan planlægge noget særligt. Du kan forvente et møde med dine nærmeste og kære og arrangere aftensmad eller cocktails eller bare en eftermiddag med sjov. Hvad venter du på? Inviter alle dine venner til din særlige lejlighed.

Hvis du planlægger at tage den længe planlagte tur, som du har udskudt, så kom online og lav dine reservationer lige nu! Hvis du beslutter dig for en samling af mange eller en tur for to, vil det tage en vis planlægning fremad.

Ting at gøre til 15 års bryllupsdag:

15 års jubilæum er en ekstraordinær lejlighed at fejre. Man når dertil efter at have krydset masser af forhindringer, op- og nedture i livet. At være konstant og ofre for hinanden er ikke en let opgave. Især når det kommer til din kone, der ofrede så meget for at holde dig og din familie lykkelige. Så skal disse lejligheder gøres afslappende og uforglemmelige for jer begge, fordi det er en festtid.

 • Du kan planlægge en romantisk date ved poolen med blød musik og bestille dine yndlingsretter efter en lang køretur.
 • Du kan købe hende en yndlings kjole, ur eller gave smykker på denne særlige dag.
 • Husk, at det er din dag, og du skal søge lidt tid alene og huske din tidligere rejse. Så hvad med en filmdato og nogle kageskæringsfester. En tur til hill station ville være en bedre idé til din afslapning og væk fra al spænding.

Det er dit femtende bryllupsdag, og det er værd at gøre det til en mindeværdig dag. Du kan se ovenstående for gaveideer til 15. bryllupsdag. Vi har listet nogle af de aktiviteter, som begge kan udføre. Glem ikke; det kritiske punkt er at nyde hinandens selskab. Det behøver ikke at være en stor fest, men det skal være overvældende, så det sætter sig i dine minder for evigt. Dette er dagen for at fejre din lange, hårdtarbejdende rejse, og det bør ikke gå som en almindelig dag.