31 Bedste bryllupsdaggaver til mand

Uden tvivl, når det kommer til at vælge noget at gave til mænd, bliver jobbet lidt hårdt, men ikke mere forvirring mere. Med ændringer i markedet kan du nu shoppe fra en lang liste med jubilæumsgave til ægtemanden. Fra hans rutinemæssige arbejdsværktøjer til de fleste mærkevarer, du har en bred vifte at vælge imellem i henhold til dit budget.

Her er nogle smarte gaveideer til at give din Mr. Perfect,

1. Årsagerne:

Vil du overraske din mand med de grunde, du er sammen med ham! Her er en perfekt bryllupsdag gave til ægtemanden. Bogen indeholder en liste over grunde, der ville øge kærligheden.

2. Puzzle Frame:

Rammen her er lavet med brug af bogstaver fra spillet scrabble. Bogstaverne i træklodser bruges til at oprette et forbundet navn med datoen for de blev gift.

3. Hjemmelavet billedalbum:

Dette hjemmelavede billedalbum ville hjælpe dig med at minde ham om alle de sidste øjeblikke, du har delt sammen. Dette har været de letteste hjemmelavede jubilæumsgaveidéer til manden.

4. Billedboks:

En ny idé på listen over gaver til ham til jubilæum er billedkassegaven. Boksen kan gøres hjemme eller fås også på markedet, hvor du kan vedhæfte fire billeder på siderne og en personlig besked i midten. Denne er den perfekte gave til din mand på dit første jubilæum.

5. Medicinpåmindelsesboks:

Glemmer din mand sin medicin! Her er en perfekt jubilæumsgave til manden, der ville reducere dig spændinger, når du er væk. Kassen indeholder forskellige små kasser mærket med ugedage for at gøre opgaven let. Hvis din mands kontortidspunkter sidder fast, hjælper denne påmindelsesboks ham med at tage sin medicin til tiden.

6. Læderbælteur:

Ure har vist sig at være en afgørende del af gaver til mænd. Men når det er givet med en personlig sensuel besked, øger det sin værdi på mærkedage. Læder er det rene materiale, der bruges til dette ur, dette er et mærkeur, der giver et cool klassisk look.

7. Italiensk gavekurv til ham:

Nu ville dette være favoritten blandt alle gaver til ham. Kurven kommer med lidt vin og forskellige spisesteder til at lave en perfekt fest eller godbid om natten for at fejre dit jubilæum. Du kan bestille denne gave i onlinebutik og få fikset tidspunktet for levering af denne gave til din mand på jubilæumsdag i aftenens festtid.

8. Kortramme til ham:

Dette ville være den bedste gave, hvis dit ægteskab er kærlighedsægteskab. Denne jubilæumsgave til ægtemanden kommer med en ramme, der har et kort på, med fokus på det sted, hvor de mødes i et hjerte med skrifter. Du kan tilpasse denne ramme med din kreative idé, få et hjerteformet kort med den plettede placering af dit møde.

9. Husholdningsværktøjssæt:

Løber din mand til mindre husholdningsreparationer! Denne gave ville være en ideel for ham. Sættet indeholder alle de nødvendige værktøjer, der er nødvendige, når man leder efter eventuelle mindre reparationer derhjemme. Han vil kunne lide dette værktøjssæt til hans almindelige husstandsarbejde.

10. Kaffekrus:

Krus har været en vigtig del af jubilæumsgaveideerne til manden. Kruset her kommer med en personlig besked, der definerer ham som den bedste mand i verden. Du får også personlig fotoprint på dette krus; overrask din mand med denne type krus.

11. Diamant manchetknapper:

Manchetknapper i diamanter anses for at være værdifulde jubilæumsgaveideer til ægtemanden. Manchetknapperne er lavet i guld, som er forsynet med diamanttoppe i krystal. Denne er en god gave til din mand når som helst, den matcher på hans blazer.

12. Kuponbog:

Kuponbogen er en anden begavet idé til ægtemænd. Bogen kommer med en række kuponer til aktiviteterne som af din mand som middag, night outs, spa osv. Din mand vil helt sikkert lide disse kuponer og give ham i weekendens kontortid om aftenen, han vil nyde sine kuponer den Søndag ferie.

13. Tilbehørsstativ i træ:

Nu, ikke mere søger efter hans tilbehør, når du giver træ tilbehør stativ som jubilæumsgave til mand. Stativet indeholder plads til tegnebog, mobil med opladerforbindelse, ur, specifikationer osv. Denne specielt fremstillet af træmateriale af god kvalitet, dette er ikke dyrere, og dette vil hjælpe din mand med at få alle tingene samlet, mens han går til kontoret til tiden.

14. Graveret pen:

Brandede penne, når vi giver et personligt præg, er det den bedste jubilæumsgave til ægtemanden. Pennen her er indgraveret med titlen hendes husbond på, som også kan erstattes med et personligt navn. denne er til gavn for dem til regelmæssig brug til at skrive deres dagbog eller noter, han kan også bruge til deres officielle arbejde.

15. Tiger Claw Pendel:

Nu ville dette være en mandig gave til din mand at give på dit jubilæum. Vedhænget i guld får en tigers klo med guldbelægninger for at reducere dets ondt. Selvom de rigtige kløer er forbudt i nogle lande, er der også kunstige tilgængelige. Disse typer vedhæng er meget nyttige til at vise sig på deres kontor eller også til deres venner.

Fra mærkevarer og luksusartikler til enkle hjemmelavede gåder er der derfor en række bryllupsdaggaver med ægtemandsidéer, du kan vælge imellem. Mændene er generelt begavet noget, de også ville bruge i deres rutine. Mænd kan lide at bruge de ting, de vil bruge i begrænset tid, de forventer aldrig dyrere, men engang har de brug for deres kones opmærksomhed over for dem.

Det er en udfordring at finde de rigtige bryllupsdaggaver til ægtemanden, når vi kvinder er de bedste gaver, en mand nogensinde kunne have i deres liv. Vittigheder fra hinanden, det er dit bryllupsdag, og det er også et must at få ham noget, for han har allerede planer i hovedet om at efterlyse dig som prinsesse. Lad os antage, at det er dit 20 -års bryllupsdag, så tillykke med den dejlige fest og velsignelser for mange flere, der kommer.

jubilæumsgaver til manden

Har du nogensinde kun været to eller tre dage efter bryllupsdagens mindehøjtidelighed og forsøgt at forstå, hvilken vigtig velsignelse du med rimelighed kan få? Korrekt, været der, gjort det. Alligevel har du ingen frygt, du (og jeg) behøver aldrig at opleve det igen. Uanset om du roser dit første år sammen eller din femtende, kan det være et intenst valg at vælge, hvad du vil skaffe din person. Jeg lagde generelt en stor tanke i mindehøjtideligheden. Alt taget i betragtning er det en festival for dit forhold. Således forsøger jeg oftere end ikke at skåne tøjet eller tilbehøret til fødselsdage og lejligheder, og hellere vælge noget, der har til hensigt for os begge.,

Kreative bryllupsdaggaver til mand:

Så hvis du føler dig i tvivl om, hvad du skal få din person, her er et par mere yndige tanker og ideer til bryllupsdag gaver til ægtemand, som vi har præsenteret dig i denne artikel.

bedste-bryllup-jubilæums-gaver-til-mand

Køb fra hjertet

Han ville sætte pris på at få noget, han kan bruge, en gave, der ville tale meget om din kærlighed, omsorg og respekt for ham. Platin, smaragd og Kina er traditionelt de bedste materialer til gaveindstillinger. Det er dog ikke et must i denne tid og alder at give ham så dyre ting. følgende er de bedste ægteskabs jubilæumsgaver til mand.

16. Fotoramme:

platin-foto-framas-til-mand

Traditionel er du, hvad du derefter kan gøre er at samle en fotoramme i platin eller porcelæn og lægge hans billeder i dem. Et sortiment af billeder som en collage, lige fra han var i vuggen til nu, gør det levende og vis ham mere kærlighed, plant et kys på ham, mens du forærer rammen.

17. Par kaffekrus med navne:

par-kaffe-krus-bryllupsdag-gaver-til-mand

Et kaffekrus i Kina ville være godt som en gave, forudsat at han elsker kaffe lige så meget som dig. Graver hans navn og et fotografi på kruset, og server ham hans første kaffe på den særlige dag. Sid ved ham, smelt ind i hans arme og se ham nippe til hans varme bryg, det er uvurderlige øjeblikke, som du ikke ville tabe. Mens han har sin kaffe, kan du måske smutte ham i hemmelighed det platinur, du købte. Se hvordan han hopper af glæde, for mænd elsker også bling. Dette er en af ​​de bedste bryllupsdaggaver til mand med kærlighed.

18. Planlæg en romantisk middag:

plan-en-romantisk-middag-til-mand

Vrid lidt nu og da, og i stedet for at købe gaver, der er lavet af Kina, få ham varer fremstillet i Kina eller relateret til det. Mænd er eventyrlystne, og de elsker også overraskelser, så tag ham med til et kinesisk spisested for en romantisk middag i aften. Pak i en gavekurv med kampsportsfilm og shows; motivere ham til at prøve at være en drage i aften.

19. Loving Music Album:

musik-album-bryllup-jubilæum-gaver-til-mand

Hvis han kan lide musik, skal du tjekke efter hans yndlingsbands og musikartister, der har nået platin. Lav endnu en gang en DIY -kurv, og placer alle disse album i dem, pænt gemt det pakket ind i soveværelset ved siden af ​​sengen, og se hvordan han bruser dig med kærlighed derefter. Dette er en anden bedste jubilæumsgave til sin mand, som er enkel, men svær at samle.

20. Vis, hvor sikker hans givne frække gave er:

vis-hvor-sikker-hans-givet-fræk-gave-til-mand

Har du stadig det attraktive undertøj, han gav dig, de fleste kvinder bruger aldrig den første undertøjsgave, der blev givet af deres ægtemænd for erindrings skyld? Hvis du også har det, er det, vi ville sige, at blive lidt fræk og suggestivt romantisk. Pak undertøjet i platinskraveret papir og giv det til ham. Måske ville et strejf af læbetryk på papiret gøre det spændende og dampende, som et forslag senere.

21. Kærlig samling:

elskelig-samling-bryllup-jubilæums-gaver-til-mand

Magasinabonnementer til de sportsillustrerede temaer, der er gået platin eller måske tegneserier, som han samler, eller erindringer, der er platin, skal pakkes godt ind og foræres til ham. Mænd og deres samlinger går til graven i halvfems procent af tilfældene, så også dette ville være en fantastisk gaveide til bryllupsdag for din mand.

22. Sund gave:

sundhedskort-bryllupsdag-gaver-til-mand

Hvis han har brug for sundhedstjek nu og da, skal du vælge et sygesikringskort, der fejrer formålet med velvære og liv. Tal med dit forsikringsselskab for det samme, og vælg, hvilket er en altomfattende aftale. Hvor der er sundhed, er der meget rigdom.

23. Planlæg tur med sine venner:

planlægge-tur-med-sine-venner

Send ham på en rejse med sine nære venner, kun drengene. Arranger en tur til et hotel eller et bondehus, ring til indretningskunstnerne og arranger stedet i nuancer af Kina, platin eller smaragd, og gem masser af mad rundt for mændene at slæbe på. Intet som at lade din mand få sin tid med sine drenge.

24. Arranger Boys Night Party:

arrangér-drenge-nat-fest-til-bryllupsdag

Hold et polterabend; gør det til et tema for mændene at nyde en nat, der er “tvunget single”. Sørg for, at alle kommer i nuancer af platin eller smaragd og lad drengene nyde det, mens du og pigerne glæder os på dine egne spinster -måder.

25. Kærlighedsbrev:

kærlighedsbrev-bryllup-jubilæum-gaver-til-mand

Tænk på hende et brev, der viser bryllupsdagen gave til manden. For hvert bogstav i bogstaverne i rækkefølge finder du et ord, der er forbundet med dit forhold/ægteskab. For eksempel A for Aeries, der kan være stjernetegnet for din medskyldige, stedet hvor du mødes for første gang og så videre.

26. Go Gourmet:

gå-gourmet-bryllup-jubilæums-gaver-til-mand

Hvad kan være den bedste jubilæumsgave til manden end at gøre noget så sentimentalt om virkelig at tage en ideel lejlighed til at byde en middag velkommen sammen. Så uanset om din elskede anerkender god mad, en kærligt hjemmelavet aftensmad eller en afslappet madlavning under stjernerne, så arranger en aftensdato, der fortjener arrangementet.

27. Lav erindringer:

lav-minder-bryllup-jubilæums-gaver-til-mand

En af de mest ideelle tilgange til at rose alt det sjove, du har haft sammen i dit forhold indtil nu, er at få nye oplevelser sammen, som helt kan vise sig at være den bedste jubilæumsgave til ægtemanden. Uanset om det indebærer at købe billetter til show, teater eller donere lejlighedsvis, tage ud på en madlavningskursus eller tage en ubegrænset weekendoplevelse, så prøv at vælge noget, du begge virkelig vil sætte pris på. Dette er en af ​​de fineste gaver til manden på årsdagen for ægteskabet.

28. Par varer:

puder-bryllup-jubilæum-gaver-til-mand

Hans og hendes ting gør de sødeste og bedste jubilæumsgaver til manden. Disse ‘store morgen perfekt’ og ‘hej attraktive’ puder er søde, som det ville være et arrangement af monogram krus. Desuden scorer du også et strejf af noget for dig selv i denne retning.

29. Genskab minder:

genskabe-minder-for-mand

Gengiv din første date. Gør præcis de ting, du gjorde dengang. Lige sjove første date øvelser er normalt enkle at gentage og dybt sentimental for ethvert par. Gå til det samme sted, som du besøgte på din allerførste date, foreslå ham på samme måde, og gør denne dato til den mest romantiske tid. Dette er den fantastiske gave til mand på jubilæum i denne travle konkurrencedygtige verden.

30. Bog:

Bestil