39 Unikke og tankevækkende gaveideer til 3. års jubilæum

3 -årsdagen er endnu en påmindelse om parrets succesfulde og svundne år. Sikker på, at der ville have været turbulens, men det eneste, der betyder noget, er, hvordan du kommer ud af det. Bare for det rejser vi en skål til dig! Vi ved, hvor vigtigt det kan være at forære hinanden som et tegn på fest og lykke. I sådanne tider er her en artikel, der vil få nogle af de mulige gaveideer til at give hinanden eller endda til dit yndlingspar.

3. bryllupsdag gave

Hvad er den almindelige traditionelle 3 -års jubilæumsgave?

Den mest almindeligt begavede 3. bryllupsdag gave er krystal og glas. Det symboliserer gennemsigtigheden mellem parret og skønheden i deres forhold.

3. bryllupsdag gaveideer -1

3 års jubilæumsgave til hende:

1. Frisk buket:

En frisk buket blomster vil aldrig skuffe nogen kvinde og er en god for din kæreste. Vælg nogle af de mest eksotiske blomster og saml den til en smuk buket. Du kan lave dette på egen hånd, så du kan tilpasse eller også bede en blomsterhandler om at gøre dette for dig.

2. 3D lasergraveret krystalboks:

Kvinder vil helt sikkert elske dette. Denne 3. ægteskabsjubilæum, fyld den med de små ting, der betyder noget. Tilpas en krystalboks med dit foto og lav en 3D af det. Lad det skinne hele sit liv.

3. Papirvarer:

En anden ting at tænke på for din specielle person er papirvarer. Nogle mennesker har virkelig en ting til papirvarer. Hvis din kæreste er en, vil hun elske dette som sin gave.

4. Tegnebog:

Læderpung eller tegnebog af enhver fancy art, med mange poser, vil også være en god mulighed. Vælg en mild eller prangende farve baseret på, hvad hun kan lide.

5. Sundhedsvagt:

Hvad med at give din kæreste et sundhedsur, bare så hun passer godt på sin krop?

3 års jubilæumsgave til ham:

1. Coaster Set:

For at holde det enkelt kan du forære din kæreste, et rutsjebanessæt, der har deres yndlingsfigur fra serier, film eller sportsspillere.

2. Whisky Connoisseur:

Overrask ham med disse 3 års jubilæumsgaveideer. Han kommer til at værne om dette i meget lang tid. Glassene er traditionelle og vil være en perfekt kombination til en date nat. Dette smukke glas kommer til at skinne som en diamant.

3. En æske med hans favoritter:

Hvad med at lave en kasse med alle hans favoritter? Han kommer til at elske det valg.

4. Læderjakke:

Kommer tilbage til læder, for hvad kan ellers være bedre? Lædergaver til 3 års jubilæum vil være specielle, fordi du forsøger at antyde, at dit forhold også varer lige så længe som læderet.

5. Træur:

Træure er klassiske og holder længe. Denne traditionelle 3 -årsgave er et meget godt valg. De findes i mange nuancer og en række valgmuligheder at vælge imellem.

Idéer til 3. års jubilæum til dem:

1. Sofa sæt:

Hvis du kender parret rigtig godt, og hvis du er gode venner, er dette en god mulighed at vælge. Vælg en matchende sofa, der passer til interiøret i hjemmet. Sofa sæt er en fantastisk måde at vise din lykke for dem.

2. Bagagemærker:

For de par, der altid er på farten, er et læderbagagemærke en meget tankevækkende gave. Det lader dem identificere deres poser og også markere.

3. Ekstra siddepladser:

Hvad med lidt ekstra benplads til dem? Du kan vælge ekstra siddehynder, bare så de komfortabelt kan bruge den og strække benene ud. Plus, du kommer også til at bruge det, når du går!

4. Vuggestue:

En anden god tredje års jubilæumsgave ville være at oprette en lille planteskole hjemme hos dem. Inkluder nogle af de eksotiske blomster og planter, og bed hjælperen om at sætte det op, som de kan lide det.

5. Sving af glas:

Hvad med en gynge lavet af glas?

Traditionelle 3. års jubilæumsgaver:

3-års jubilæumsgaver traditionelt består af nogle af de fineste ting, der er nødvendige for tiden; læder. Her er et kig.

1. Lædermapper:

For de ivrige rejsende giver disse lædermapper i et pas med trykte navne det et virkelig traditionelt og følelsesmæssigt præg. Vælg den rigtige farve, som de kan lide.

2. Læderunderlag:

For dem, der kan lide deres drikkevarer og ikke kan leve uden dem, vil coastere være meget nyttige. Vælg skræddersyede coasters lavet af læder til længere levetid.

Denne vil være et absolut must. Ved udgangen af ​​3. år vil der helt sikkert være mange ting, der er rodet på bordet. Denne læderbakke hjælper med at rydde op i området. Bonusen er, at bakken kommer til at blive i lang tid.

3. Læderetui:

Dette vil være praktisk, især under rejser. Sagen har passende mapper til at beholde nødvendighederne og endda de mindste ting. Læder smykker etuier er ikke bare smarte, men også klassiske!

4. Læderarmbånd:

Selvom dette kan lyde meget kiddisk, hvad er et forhold uden et element af barnlighed? Giv din elskede et læderarmbånd med lovey-dovey citater skrevet på det. Han/hun vil elske det.

Tredje jubilæumsgaver til mand og hustru:

Her er nogle gaver, du skal tænke på, når du beslutter dig for at købe.

1. Læderbeklædning og sko:

3. bryllupsdag gaveideer 1

Lædervarerne til 3. bryllupsdag gave er altid et hit! Læder er kendt for sin bløde og varme natur. Den bedste del af læderet er den komfort, det giver. Du kan vælge en masse tøj, som alle har glans og skønhed. Dette vil være en god 3 -års jubilæumsgaver til hende.

2. Læder tilbehør:

3. bryllupsdag gaveideer 2

Læder tilbehør vil aldrig undlade at imponere. Hold øje med håndtasker og tegnebøger, som alle bærer blødhed og kendetegn ved læder. Dette er endnu en 3 -års jubilæumsgaver til kæreste eller din kone.

3. Læder skrivebord produkter:

3. bryllupsdag gaveideer 3

Læder skrivebordsprodukter er også tilgængelige. For at nævne nogle få er der mapper, filer, noteblokke i læderomslag. Du får også et komplet skrivebordssæt, som også kan indeholde et pennestativ. Dette ville få personens skrivebord til at se organiseret og pænt ud. Hvad med denne 3. bryllupsdag gave til mand?

4. Læderbagageprodukter:

3. bryllupsdag gaveideer 4

Læderbagagen går af mode. Læderbagage tilbyder holdbarhed og er pålidelig, når du skal have mange ting med. Husk at vælge den rigtige med mange lommer til brugervenligheden. Dette er en god 3. bryllupsdag gaveideer til mand.

5. Læderalbum:

3. bryllupsdag gaveideer 5

Dette er en gaveideer til 3. års jubilæum til et par, du elsker. Dette lille album giver dem mulighed for at minde om deres gamle tider og også have en samling af deres bedste og ærlige billeder, dem der kan værdsættes i lang, lang tid. Desuden er det læder, og du kan derfor være sikker på, at det aldrig vil falme eller slides op.

6. Krystalfigurer:

3. bryllupsdag gaveideer 6

Krystal er blevet et meget interessant stykke at lave figurer som skulpturer, statuer osv. Disse figurer er fremragende udstillingsværker. Deres evne til at gnistre i lyset gør dem så attraktive. Figurerne findes i forskellige former, størrelser. Der kan være store, der gnistrer i lyset til en lille genstand, der kan udsende et lille skær. Dette vil være en sød for din kone.

7. Krystalvinkopper:

3. bryllupsdag gaveideer 7

Vin serveres bedst i flotte og smukke bæger. En glasbæger er altid almindelig. Men det, der gør en bæger endnu mere speciel, er en, der er lavet af krystal. En krystalkop vil tiltrække alle tilstedeværendes opmærksomhed ved en sammenkomst. Dette er den mest luksuriøse jubilæumsgave til dit yndlingspar.

8. Krystal smykker:

3. bryllupsdag gaveideer 8

Krystalsmykker har altid været på mode. Din kone kommer til at elske dette absolut! Disse slags krystalsmykker har deres egen skønhed, og mange af dem kommer i flerfarver, hvilket giver det et unikt udseende.

9. Spejle:

3. bryllupsdag gaveideer 9

Hvis du tror, ​​at spejle er undervurderede, tager du fejl! Tag et kig på de mange interessante former og designs, den kommer i. De er direkte fantastiske og fornemme. Du kan også få en tilpasset form. Hvad med disse 3 års jubilæumsgaver til hende?

10. Ædelsten:

Idéer til tredje bryllupsdaggave 10

En anden ting at tænke på ædelsten. Giv din kone en voldsom ædelsten for at overraske hende. Denne kan også være god for ægtemænd.

11. Perlesæt:

3. bryllupsdag gaveideer 11

De mest elskede og enkle smykker er et perlesæt. Du kan give dette til din kæreste på dit tredje jubilæum.

12. Læder tegnebog:

3. bryllupsdag gaveideer 12

Hvad med en læderpung til din mand? Han kommer helt sikkert til at elske denne til jubilæet. Vælg en, der har mange poser, så det kan være praktisk.

13. Komfortabel stol:

3. bryllupsdag gaveideer 13

Hvad med en behagelig stol, så du kan komme tilbage og slappe af på den? Denne læderstol vil være et meget godt valg. Du behøver kun at vælge et læder af god kvalitet og en matchende farve, idet du husker husets indre. Dette er sandsynligvis en god 3. bryllupsdag gaveideer mand.

14. Vægophæng:

3. bryllupsdag gaveideer 14

Vægophæng er cool og klassisk. De kommer normalt til at repræsentere et populært maleri eller simpelthen en kultur. Giv dette til din kone og dit hjem på dit tredje jubilæum.

15. Polaroid kamera:

3. bryllupsdag gaveideer 15

Dette lille kamera er meget praktisk og også et sødt. Det giver et øjeblikkeligt foto og er en god måde at oprette et hukommelsesspor på. Din kone vil elske dette.

16. Spa:

3. bryllupsdag gaveideer 16

Spaen er noget, hun kommer til at værne om for evigt. Lad hende synke ned i en spændingsfri dag på dette jubilæum. Giv hende en god kropsmassage at forkæle.

17. Biltilbehør:

Idéer til tredje bryllupsdaggave 17

Du kan forære din mand, et sæt biltilbehør, han kan have brug for til bilen. Dette kan starte fra luftfriskere til gode læderbetræk til sædet.

18. Timersæt:

3. bryllupsdag gaveideer 18

Et komplet sæt stylingudstyr som en trimmer vil være et meget godt valg. På denne måde kan din mand også prøve mange stilarter for at imponere dig.

19. Vin:

3. bryllupsdag gaveideer 18

Hvad med en gammel flaske vin til hans tredje jubilæum med dig? En gammel flaske vin vil aldrig ophøre med at forbløffe fyre. Dette vil være en god 3 -års jubilæumsgave til manden.

20. Play Station:

3. bryllupsdag gaveideer 20

Vi er sikre på, at han kommer til at elske dig for dette. Play station er enhver fyrs drøm. Selvom det kan brænde et hul i din lomme, kan han helt sikkert klare det.

Sådan fejres 3 års jubilæum, og hvordan præsenteres gaver?

Der er to måder at gøre dette på. Du kan holde det privat og præsentere de unikke 3-års jubilæumsgaver for hinanden. Den anden måde er at holde en fest for de andre, for dine venner og andre nære medlemmer.

Hvis du er for genert til at præsentere for andre, kan du altid gøre det privat. Ellers kan du rejse en skål og synge dem for en jubilæums sang i omkvæd og gave.

Ting der skal gå til 3. bryllupsdag:

  • Start med at donere varer eller frokost til hjemløse.
  • Dekorer og personliggør dit hjem lidt, så det passer til din komfort.
  • En middagsdato er am

Den bedste måde at give gaver på er altid at passe på noget mere personligt. Moderne 3-års jubilæumsgaver er meget i dag. Du behøver kun at vide, hvad du skal vælge, og hvad der vil være nyttigt for hinanden, for det par, du agter at give til.