40 fantastiske 8. bryllupsdag gaveideer med billeder

8 -års bryllupsdagen markerer endnu et godt år i parrets liv. Prøv at give noget sødt og sexet på denne dag for at markere det og huske det. Traditionelt blev keramik eller bronze brugt til at symbolisere 8. bryllupsdag gaver. Men i moderne tid forbinder folk endda sengetøj eller snørebånd med 8 års jubilæum. Turmalin- eller tanzanitperler symboliserer også denne milepæl i oktan. Er du i tvivl om, hvad du skal give på 8 -årsdagen? Her er vi med omkring 40 strålende gaveideer, der vil gøre en vidunderlig og mindeværdig 8 års jubilæumsgave.

Bedste 8. bryllupsdaggaver og ideer til ham og hende med billeder:

Lad os finde her med nævnte 40 bedste 8. bryllupsdag gaver til at overraske ham og hende.

A) 8 -års jubilæumsgaver til ham:

1. Bronze manchetknapper:

Disse smukke manchetknapper i bronze vil være en perfekt 8 -års jubilæumsgave til en, der elsker at have dragter på. Giv din husbond gave med disse smukke manchetknapper i bronze, som minder ham om de mindeværdige år, I har tilbragt sammen.

2. Bronzering:

Giv din bedre halvdel en bronzering i den gode hukommelse om 8 års samvær. Denne bronzering er enkel, men alligevel betydelig og vil understrege 8 års samvær.

3. Bronze nøglering:

Denne enkle, men elegante bronze nøglering vil være en perfekt bronze gave til 8 -årsdagen. Ja, du har brugt 2922 dage sammen, og denne nøglering vil markere den mindeværdige rejse på den mest enkle, men alligevel betydningsfulde måde.

4. Bronze bæltespænde:

Bronzebæltespændet vil altid minde ham om at have gennemført 8 års ægteskabelig lyksalighed. Det ligner måske et almindeligt bælte, men bronzespændet i det er eksemplarisk.

5. Bronze Bogstande:

Er din mand glad for at læse bøger? Så hvad kunne være en bedre gave til ham end disse smukke bronzebogstænger?

B) 8 -års jubilæumsgaveideer til hende:

6. Bronze tibetansk sangskål:

Er din kone glad for musik? Så er denne tibetanske sangskål bestående af bronze en perfekt gave til hende.

7. Bronze telefon sag:

I nutidens verden er mobiltelefonen en persons bedste ven og er altid tæt på ham. Giv din bedre halvdel af en bronze telefon etui i henhold til hendes mobiltelefon, som vil minde hende om din 8 års kærlighed.

8. Bronze nøgler:

At give bronze nøgler, der er specialfremstillet til hendes skab, kan være en interessant og unik gave til det 8. bryllupsdag.

9. Bronze fodmassager:

Foden er den eneste ting, der gør meget ondt i en kvinde efter at have afsluttet dagens gøremål. At give en fodmassager i bronze er en unik måde at vise, at du er ligeglad.

10. Bronze -nordisk vedhæng:

Denne smukke nordiske vedhæng i bronze vil gøre en perfekt gave til din elskede på det 8. bryllupsdag.

C) 8. bryllupsdag gaveideer til dem:

11. Salt- og peberryster i bronze:

Denne smukke salt- og peberryster, der består af bronze, vil være en perfekt bryllupsdaggave til dem, der elsker at dekorere deres hus med noget bemærkelsesværdigt.

12. Bronze solbriller:

Giv dem disse smukke solbriller i bronze for at gøre deres 8 års bryllupsdag mindeværdig. Bronzestellet er virkelig unikt og vil altid holde personen til at minde om den særlige lejlighed.

13. Bronze tekande:

Giv det smukke par denne bronze tekande som et minde for deres jubilæumsgave til 8 års ægteskab. Hver gang de ser denne tekande, bliver de mindet om de smukke minder, de har forbundet med den.

14. Bronze Vægur:

Leder du efter gaveideer til 8 -års jubilæum? Dette bronze vægur kan gøre en mindeværdig gave til den, der fejrer 8 års ægteskabelig lyksalighed.

15. Bronze lampe:

Denne smukke bronzelampe kan være en perfekt gave til nogen, der fejrer deres 8 -års bryllupsdag. Udover at belyse rummet, vil disse elegante lamper minde folk om den tid, de har brugt sammen og dens betydning.

D) Mand og kone gaveideer til 8 -års jubilæum:

16. Bronze familie skulptur:

Denne smukke familieskulptur lavet af bronze er en smuk gave til 8 -års bryllupsdagen. Denne artefakt kan forskønne et rum i dit hjem samt give et godt minde om de smukke fødder, der er opnået i dit forhold.

17. Bronze vindklokker:

Denne vindsignaler i bronze vil bringe held og lykke til parret, der fejrer deres 8 -års jubilæum.

18. Postkasse i bronze:

Den smukt designede postkasse i bronze vil være en unik gave til 8. bryllupsdag.

19. Bronze Desk Organizer:

Skrivebordsarrangøren i bronze er en meget nyttig og unik jubilæumsgave

20. Lommeur i bronze:

Dette antikke bronze lommeur vil gøre en perfekt 8Th bryllupsdag gave til en, der elsker at samle antikviteter.

21. Bronze Money -klip:

Dette pengeklip i bronze er en meget nyttig og unik gave til 8 -årsdagen.

8 -års bryllupsdagen markerer endnu et godt år i parrets liv. Prøv at give noget sødt og sexet på denne dag for at markere det og huske det.

22. Massiv bronze nøglering:

Massiv bronze nøglering

Denne nøglering i massiv bronze 8 -års bryllupsdag er en dejlig gave at give din ægtefælle. Nøglering i bronze er markeret med jubilæumsmåneden. Datoen vil blive cirkelført for at vise dig ægteskabsdatoen. Denne skal du tilpasse efter dit valg.

23. Hjerte charme:

Hjerte charme

Her har du en personlig hjertecharm, der er lavet i bronze. Det lille hjerte kan udskrives med ord, du vælger. Denne gave repræsenterer din kærlighed til din kære, det hjælper med at få følelsesmæssig omsorgsfuld berøring på denne 8 -års bryllupsdag. Dette gør en vidunderlig 8 -års jubilæumsgave til din ægtefælle at beholde.

24. Bronze Watch for Him:

Bronze Watch for Him

Få ham til at føle sig speciel med bronzeuret, der ser fantastisk ud. 8 års jubilæumsgaven er nyttig og kan også bruges til særlige lejligheder. Du kan endda indgravere små ord bag på uret. Denne gave vil være passende, og den ser meget smuk ud til ethvert outfit, som din mand vil bære på jubilæumsdag.

25. Gift til bryllupstræ:

Bryllupstræ gave

Her er en personlig bryllupstrægave lavet af bronze. Træet har to små kærlighedsfugle og smukke linjer trykt i bunden. Dette er en god 8 -års bryllupsdag gave at give din ægtefælle. Det gør et vidunderligt minde. Du kan tilpasse citater efter dine følelser.

26. Bronze armbånd:

Bronze armbånd

Dette forbløffende smukke bronzearmbånd er lavet specielt til en 8 års jubilæumsgaveide. Armbåndet er bredt og er graveret med linjer fra et digt. Gør dette specielt ved at indgravere nogle linjer fra dit ægteskabs løfter. Dette ser smukt ud, og det fanger opmærksomhed fra dine venner eller slægtninge om aftenen på 8. bryllupsdag.

27. Tegnebogskort:

Tegnebogskort

Lav din ægtefælle til dette fede tegnebogskort af bronze til at opbevare i sin tegnebog. Disse 8 -års bryllupsdag gaver til ham er bare specielle, da du kan indgravere alle ord, du kan lide. Prøv at tilføje romantiske linjer, der kan få ham til at føle sig elsket og tilbedt. Dette er den gode og enkle gave til din kære.

28. Tilpassede krus:

Brugerdefinerede krus

Disse brugerdefinerede krus er en fantastisk måde at sige tillykke med. Gør 8 -års jubilæumsgaveideer til ham specielle ved at få et specielt krus tilpasset. Tilføj nogle formuleringer og dine navne også i bunden. Dekorer kruset også med enkle mønstre. Dette hvidfarvede krus vil altid være et godt valg.

29. 8 ringe vedhæng:

8 Ringe Vedhæng

Dette er en sej og elegant gave at give din kone. De 8 ringe vedhæng symboliserer de 8 års ægteskab, og det er derfor en dejlig 8 års jubilæumsgave. Ringene er sammenflettet med hinanden for at give et sexet look. Det ser fængende ud og giver også mere glans, få denne gave til din elskede.

30. Saltede karameller:

Saltede karameller

En dekadent gave til dit jubilæum ville være lækre saltede karameller fremstillet af håndværkschokolade. Disse chokoladekarameller lægges i en sofistikeret æske og pakkes ind. Dette er de ideelle 8 -års jubilæumsgaver til hende.

8 -års jubilæumsgaveideerne til hende og ham kan være baseret på bronze eller keramik eller endda linned. Du kan vælge mellem disse seje gaver, der er angivet ovenfor.

Traditionelle, bronze-, keramik- og kortgaveideer til 8. bryllupsdag:

Følgende er de andre traditionelle og moderne ideer til 8. bryllupsdag gaver:

 1. En fotoramme i bronze med fotografiet af parret.
 2. Blondehandsker eller blondeundertøj til din smukke kone
 3. Blødt og krammet tæppe i hør
 4. Turmalinring
 5. Tanzanit smykker
 6. Bronze -artefakter
 7. Bordløber med blonder
 8. Et kort, der symboliserer 8 -års bryllupsdagen
 9. Keramikgenstande såsom vase (lav det selv hvis det er muligt, da det vil have en anden indvirkning)
 10. Bronzeskulpturer

Sådan fejres 8 -års bryllupsdag:

 • 8 -års bryllupsdagen er en strålende milepæl i ægteskabslivet. Du kan fejre det ved at arbejde sammen eller lave noget sammen. For eksempel symboliserer keramik 8. bryllupsdag. I kan begge gå til en lertøjsklasse sammen og lære at lave noget kreativt.
 • Da det er dit 8 -års bryllupsdag, kan du spille en pool med 8 bolde.
 • Gå til en smuk middag med levende lys med en unik 8-retters menu for at fejre 8-årsdagen.
 • Dæk gaven (som sandsynligvis skulle være noget bronze, blonder, turmalin eller keramik, der symboliserer 8 -års jubilæum) i et bronzefarvet papir eller læg det i en bronzekasse.

Ting at gøre til 8 -års bryllupsdag:

Det følgende er, hvad du kan gøre til dit 8 -års bryllupsdag for at gøre det helt specielt.

 • Start din dag tidligt. Aftenen før tilberedning af en lækker morgenmad, herunder kager og frugter, og nyd det sammen og nyd den smukke solopgang.
 • Alternativt kan du vælge at tilbringe morgenen sammen i sengen, slappe af og chatte med hinanden.
 • Gør dit hjem til en massagestue, der giver hinanden en dejlig massage og nyder et romantisk bad sammen. Dit værelse er det ideelle sted at gøre det. Tænd nogle lys og spil let musik for at hæve stemningen.
 • Snave. Det lyder måske fjollet, men forkæl din partner ved at genopleve de første romantiske dage.
 • Nyd en middag med levende lys i din yndlingsrestaurant.

8 -års bryllupsdagen er virkelig speciel og gør den mere mindeværdig ved at lave og give noget unikt. Om otte år er jeg sikker på, at du kender hinanden ind og ud og er meget godt klar over hinandens likes og dislikes. Få mest muligt ud af at gøre alle din partners likes og holde hans misforståelser i skak. Prøv ikke at ødelægge den smukke dag ved at deltage i uværdige argumenter.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80