40+ gaver til 4 -års jubilæum: Traditionelle og moderne ideer

Da endnu et år begynder, er der mere end én grund til at tro, at I er skabt til hinanden. For at fejre dagen og huske lejligheden, skal du give hinanden nogle unikke ting eller ting, de altid har ønsket. Begynd at planlægge tidligt, og vælg nogle af de bedste gaverideer til bryllup til 4 års jubilæum, og sørg for, at det bliver værnet om i lang tid.

Hvad er de traditionelle og moderne 4 -års jubilæumsgaver?

Da dit liv lige er begyndt at knoppe, kan gaver vedrørende blomster være de bedste. De moderne gaver, der er ideelle til fjerdeårsdagen, er apparater. Blå eller grøn anses for at være farven på dette jubilæum. Overvej også at vælge blomster.

4. bryllupsdag gave

4 -års jubilæumsgave til kone:

At finde den perfekte gave kan være meget udfordrende. Her er nogle af vores forslag, der muligvis ikke er perfekte, men sikkert er nyttige.

1. Køkkenapparater:

4. bryllupsdag gaveideer 6

Den første regel er at sikre, at apparatet ikke allerede er der hjemme. Vælg dem, der i høj grad vil hjælpe hende med madlavning. Vi satser på, hun kommer til at elske ideen og dig, mere.

2. Husholdningsapparater:

4. bryllupsdag gaveideer 7

De obligatoriske ting som vaskemaskiner, vandrensere, luftforhold, strygejern, ventilatorer osv. Vil være en nyttig gave til din kone. Ikke bare det, med disse apparater kan du også hjælpe hende med at udføre jobbet.

3. Hårapparater:

4. bryllupsdag gaveideer 8

Dette vil være meget nyttigt for hende. Vælg hårglattejern, tørretumbler eller endda curlers for at give hende gave. På nuværende tidspunkt ved du måske sikkert, hvilken stil hun vælger ofte, og det hjælper dig med at vælge det bedste produkt til hende.

4. Roser og balloner:

4. bryllupsdag gaveideer 9

Romantik fungerer bedst ved hjælp af blomster og balloner. Tag elementet af romantik med disse og overrask hende med en smuk dag, hun kan huske.

5. Linnedtryk:

Idéer til 4. bryllupsdaggave 10

Hvis du vil få hende til at føle sig elsket, skal du lave et personligt linnedtryk til hende, så det kan hænges på væggen. Hvis du kan lide at bringe noget personligt og følelsesmæssigt præg på det, skal du lave skrifterne helt selv.

6. Buket:

4. bryllupsdag gaveideer 11

En fjerde års jubilæumsgave vil føles komplet med en buket friske og naturlige blomster. Giv dette til hende ved hendes seng og ønsker hende en god dag fremover.

7. Frugt og chokolade:

Idéer til fjerde bryllupsdag 12

Vælg de mest eksotiske frugter nogensinde og chokolade til det. Lav en buket af det samme og præsenter det for hende. Chokolade kan helt klart lyse enhver kvindedag op. Det satser vi på!

8. Smykker:

4. bryllupsdag gaveideer 13

Intet kan gøre hende mere glad end et godt smykke. Dette kan være alt fra en ørering til en fodlænke. Overrask hende med hendes yndlingsmetal, guld, platin eller sølv.

9. kjole:

4. bryllupsdag gaveideer 14

Kan hun ikke lide en god kjole, der er opdateret med mode? Nå, din tur til at vælge en og gave til hende. Undersøg størrelsen og materialet. Dette hjælper dig med at vælge den rigtige.

10. Date Night:

4. bryllupsdag gaveideer 15

Planlæg en date nat hjemme for hende. Kog hendes yndlings ting og nyd natten med et glas vin eller champagne. Se en film sammen eller bare brug tid på at tale. Lad dette være en total overraskelse for hende, bare så du kan se lykken i hendes øjne.

4 -års jubilæumsgave til mand:

Gad vide, hvad du skal give din mand på en særlig dag? Tag et kig efter nogle hurtige ideer.

1. Personligt ølkrus:

4. bryllupsdag gaveideer 16

Hvis din husbond elsker at drikke, så skaff ham et personligt ølkrus, der vil have citater efter eget valg. Sørg for, at størrelsen og materialet er godt nok til at stå længe.

2. Dag med hans venner:

4. bryllupsdag gaveideer 17

Der er intet som at leve den gamle tid. Nu hvor fire år er gået, kender du måske også hans venner. Lav en plan for at tilbringe en god dag med sine venner, en der vil tage ham tilbage i tiden.

3. hjemmelavet godbidder:

4. bryllupsdag gaveideer 18

Det næstbedste han kan elske er noget hjemmelavet mad, der er hans absolutte favoritter. Indbring smagen med masser af kærlighed, og se, hvordan han nyder dagen for evigt.

4. Barbersæt:

Barbersæt gave

Tid til at forny den gamle, han har, ikke? Giv ham et unikt barbersæt, af et godt mærke, og sørg for, at han også kan lide det.

5. Chokoladebuket:

Selv mænd nyder chokolade. Nogle gange endda mere end kvinder. Giv ham en pænt organiseret samling chokolade i form af en buket. Vælg hans yndlingschokolader, og søg hjælp til at få den på plads.

6. Parfume:

Parfume til mænd er ikke bare unik, men også stilfuld med en mild lugt. Gør lidt research for at forstå hans valg, og vælg det bedste, der passer til enhver dag.

7. Tilpassede krus:

For kaffe- eller chai -elskeren vil dette tilpassede krus være til stor hjælp. Ikke kun med hensyn til at bruge det, men er også en daglig påmindelse om den kærlighed, du deler.

8. Kaffemaskine:

Dette husholdningsapparat er en unik idé til 4 års bryllupsgave. For manden, der kan lide sin kaffe nu og da, vil en kaffemaskine være et godt valg.

9. Sko:

På nuværende tidspunkt er vi sikre på, at du kender hans skostørrelse. Få et klassisk sæt sko til ham til at gå til hans kontormøder eller til ethvert officielt formål.

10. Ring:

En klassisk måde at fortælle ham, at du elsker ham! Giv ham et platinbånd eller en ring efter hans smag. Han vil helt sikkert elske metalets enkelhed og dig selvfølgelig!

4 -års jubilæumsgaver til ham og hende:

Gad vide hvad du skal give din specielle? Tag et kig her.

1. Tilpasset pude:

Design en romantisk pude til ham med alle dine yndlingsbilleder af jer begge. Sørg for at den passer til sengens farve og stof.

2. Fotoalbum:

Vær en lille gammel skole her for at opdatere og løfte hans humør. Pak et album med de mest elskede fotos af hans og hans yndlingsfolk. Han vil helt sikkert elske ideen.

3. Håndlavet kort:

Her er en god gave til 4 års jubilæum til hende. Lav et kort med dine små håndskrevne noter og få kreativiteten frem i dig for at imponere hende.

4. Håndlavede øreringe:

Vil du prøve dine hænder igen? Lav nogle unikke designede øreringe til hende. Vi satser på, hvor dårligt du gør det, hun vil stadig elske dig for den indsats, du har ydet.

5. Vis stykker:

Disse findes i mange former, designs og størrelser. Vælg en, der effektivt formidler, hvad hun betyder for dig, eller hvad han betyder for dig. Denne er en jubilæumsgave til både ham og hende.

6. Duftlys:

For at gøre dine nætter endnu mere specielle, tænd disse duftlys for en god aroma og en romantisk nat forude. Han vil helt sikkert elske ideen.

Idéer til 4. års jubilæum til dem:

1. En bytur:

Giv dit yndlingspar en gave til hele byen. Sørg for at inkludere alle steder af interesse. Ideen er at give dem mulighed for at bruge tid væk fra livets spændinger.

2. Gardiner:

Gardiner er et godt valg til ethvert hjem. Vælg et gardin af godt stof og giv dem en gave. Sørg for at huske indretningen i hjemmet at vælge.

3. Buket:

Nogle gange taler enkelhed meget. Giv dit par, en buket friske blomster, frugter eller endda chokolade.

4. Sengetøj:

Sengetøj tilføjer skønheden i soveværelset. Stoffet vil også sikre, at de har en god søvn, behagelige og varme.

5. Bordmåtter:

Du kan også tænke ud af boksen og give dem bordmåtter til bordet. Sørg for at vælge dem, der ikke er så lyse i farven.

4. bryllupsdag gaveideer:

Her er nogle af de ideer, du kan tænke på at give dine forældre.

1. Klassisk buket:

4. bryllupsdag gaveideer 1

En pænt organiseret buket er en godbid for øjnene. Vælg nogle af de mest eksotiske blomster til dine forældre, baseret på hvad de kan lide. Gå en ekstra kilometer for at finde forskellige farver, for at gøre det endnu smukkere.

2. Blomster duftende stearinlys:

4. bryllupsdag gaveideer 2

Duftlys er meget søde! De forbedrer dit humør og hjælper dig også med at have det godt med dagen. Mange varianter og forskellige lugte er tilgængelige at vælge imellem.

3. Blomsterparfumer:

4. bryllupsdag gaveideer 3

Det næstbedste valg er en blomsterparfume, som dine forældre kommer til at elske. Vælg nogle vilde og eksotiske, samtidig skal du sørge for, at de også lugter godt. Ingen hader virkelig en god lugt!

4. Frugtbuket:

4. bryllupsdag gaveideer 4

4. bryllupsdag gaveideer frugt og blomster er en meget almindelig ting at modtage og give. Her er en anden til en forandring. Arranger en frugtkurv med den mest almindelige frugt til den mest sjældne. Hvis du kan lide at prøve at arrangere det, er der intet som det.

5. Blomstrende planter:

4. bryllupsdag gaveideer 5

Planter er en gave ikke bare til mennesker, men også til Moder Jord. Giv dine forældre en dejlig plante, der vil blive ved med at vokse hver dag, ligesom din kærlighed til dem.

Idéer til 4. års jubilæum: Frugt og blomster

Da dette år handler om frugt og blomster, er her nogle traditionelle forslag.

1. Frugtkurv:

Vælg nogle eksotiske frugter og også farverige for at give øjnene et sidste kig. De er ikke bare en godbid for øjnene, men også sunde for kroppen.

2. Blomstbuket:

Ligesom hvordan frugt er en godbid for øjnene, kan blomster også være en fest for øjnene. Vælg et eksotisk udvalg af blomster eller bare spørg en blomsterhandler om en, der er attraktiv og unik.

3. Blomst duftende stearinlys:

De er milde og ekstremt dejlige at lugte. De oplyser stemningen og stemningen i huset.

4. Frugtsmagskage:

Enhver lejlighed er ufuldstændig uden kage. Vælg en kage med frugtsmag, der passer til dagens stemning. Sørg for at den er mild og ikke for sød.

5. Kunstige blomster:

En god tilføjelse til husets interiør er kunstige blomster. Der er mange størrelser og farver til rådighed.

Sådan fejres 4 års jubilæum?

Start dagen med nogle særlige løfter, som du ønsker at følge i år. Begræns festen til jer to, da dette år også handler om at rette op på alt det, der gik galt i de svundne år. Hold det enkelt, og brug meget tid.

Ting at lave til 4 -års jubilæum:

  • Besøg et børnehjem og gør dem en tjeneste.
  • Sorter dit skab. Vi er sikre på, at det kan være nødvendigt med en masse sortering nu!
  • Plant et træ
  • Tag et løfte om ikke at kaste dine omgivelser.

Oftest begynder disse 4. bryllupsdag gaveideer at klikke, når du læser disse grundlæggende. Med en god idé kan du begynde at sortere efter mere personlige og følelsesmæssige for at give din ægtefælle, forældre eller endda dit yndlingspar.