40 Moderne og traditionelle 13. bryllupsdag gaveideer

Dette er enormt! Inden udvekslingen af ​​trettende bryllupsdag gave, tag et øjeblik til at værdsætte hinanden og huske alt, hvad der er sket med dig, godt og ondt. Det 13. bryllupsdag er endnu et godt år for at give din ægtefælle noget storslået. Bryd ikke hovedet over det. Vi har nogle fantastiske gaver opført til dig.

trettende bryllupsdag gave

Hvad er den almindelige traditionelle og moderne 13 -års jubilæumsgave?

Årets tema bliver blonder. Det traditionelle tema er blonder, og det betyder, at mange af disse gaver vil krydre din soveværelsesfantasi! Men her er nogle ting, der også vil fungere uden for soveværelset. Magien er ægte.

Moderne 13. bryllupsdag gave inkluderer kunstpels og andre tekstiler.

Bedste ideer til 13. bryllupsdaggaver til ham og hende:

Tag et kig herunder.

1. Romantisk blonderkort:

13. bryllupsdag gaver 1

Som vi sagde, er den 13. bryllupsdag traditionelle gave en blonder. Her er et dejligt DIY -kort lavet af blonder, med perfekt tilpasning. Dekorer kortet med farver efter eget valg, og se hvor smukt det bliver. Det er ikke farven, men indsatsen! Denne er til din kone.

2. Blonderkjole:

13. bryllupsdag gaver 2

Her er en smuk gave til din kone. Denne er mørk med meget indviklet design og detaljer, hvilket gør den perfekt til hendes krop. Din kone kommer til at elske denne blondergaver til 13 -års bryllupsdag.

3. Lace Intimates:

13 -års gaveideer til hende

En anden cool gave til jubilæet er dette sæt blonder intimates. De er direkte varme og sexede og er en indikation på, hvad du forventer af hende. Din kone kommer til at elske dette.

4. Statement Halskæde:

13. bryllupsdag gaver 4

En halskæde af blonder er en absolut bedøvelse. Husk at vælge en farve, der matcher hendes hudfarve, og sørg for, at den har indviklede designs. Disse designs tilføjer en særlig effekt til halskæden.

5. Perspex sort blonde -armbånd:

13. bryllupsdag gaver 5

Denne er klassisk at give din kone. Dette blonderarmbånd, af smuk sort og en tyk perspex -kant omkring det, for sikkert at få det til at sidde på plads. Denne er en god idé til 13 års jubilæum til kone.

6. Blondeglas:

13. bryllupsdag gaver 6

Her er en interessant samling til dit service. Denne har et lag blonder i sig og kommer i et krystalklart sæt. Tjek det ud for din kone.

7. 13 års T-shirt:

13. bryllupsdag gaver 7

Denne t -shirt er god til din mand, da den har det 13. års ønsker trykt på den. En dejlig hvid t -shirt med farveprint i midten er altid et godt valg at gå med. Du kan vælge dette til 13 års jubilæumsgave, da den også er personlig. Dette vil også være en perfekt gave til 13 -års bryllupsdag til ægtemand.

8. Blondehjerte til ham:

13. bryllupsdag gaver 8

Lav dette dejlige blondehjerte i midten af ​​skåret i læder. Læderstykket er skåret i midten i form af et hjerte og blonder er indsat indeni. Dette gør den perfekte 13 års bryllupsdag gave til ham. Da der ikke er mange blonder, du kan give en mand, er dette den bedste gave baseret på det traditionelle tema.

9. Dyrekrus:

13. bryllupsdag gaver 9

Hvis du undrer dig over dette vil være barnsligt, ja, det er meningen. Disse dyrekrus er søde, og vi synes virkelig, det er på tide, at du også sætter pris på disse små ting. Denne vil være en akut gave til din kone.

10. Lacy lingeri:

13. bryllupsdag gaveide

Denne gang mener vi et sæt undertøj lavet af blonder. De er klassiske og sexede og vil formidle din intention om at skulle krydre ting. Dette bliver endnu en god for din kone.

11. Bløde håndklæder:

13. bryllupsdaggaver 11

Bløde håndklæder er en klasse fra hinanden. Giv din kone et helt specielt håndklædesæt, lavet af blødt stof. De findes i mange farver og er også meget unikke.

12. Maleri på lærred:

13. bryllupsdag gaver 12

For din kone, der værdsætter kunst, er her lidt. Dette portræt af lærredet vil være en bedøvelse derhjemme. Du kan bruge en romantisk kunst eller et tema til dette.

13. Hjerteformede øreringe:

13. bryllupsdag gaver 13

Et par hjerteformede øreringe er en god måde at udtrykke din kærlighed på. Du kan vælge den slags metal, du vil købe, men tanken er at formidle kærlighed.

14. Guld halskæde:

13. bryllupsdag gaver 14

Hver dag er en dag for at købe guld. Dette vil udgøre en perfekt 13 -års bryllupsdag traditionel gave. Du kan tilpasse det ved at tilføje hr -initialer på halskædevedhænget.

15. Smykkeskrin:

13. bryllupsdag gaver 15

Denne er en spejlvendt smykkeskrin udelukkende til opbevaring af smukke ornamenter. Dette vil hjælpe med at holde hendes tilbehør organiseret.

16. Silke pudebetræk:

For den perfekte søvn er her et silkepudebetræk. Stoffet er så blødt, at hun kommer til at få en virkelig afslappet søvn når som helst på dagen.

17. Krystal sæt:

Hvis hun ikke er en guldperson, er her et krystal sæt til at give din kone gave. Denne trettende bryllupsdag gave er en perfekt lavet til hende.

18. Keramiksæt:

Her er et smukt sæt keramikredskaber til hende. Er det ikke på tide, at du giver dit køkkensæt en makeover? Tid til at starte med redskaberne!

19. Små godbidder:

Gaver behøver ikke altid at være af store ting og overraskelse. Du kan også lave en pakke eller æske med alle hendes yndlings ting, lige fra små øreringe til chokolade.

20. Tilpassede servietter:

Du kan give din kone et sæt tilpassede servietter, som hun kan bruge. Disse er lavet lige efter hendes smag, og derfor vil hun elske det.

13. års bryllupsdaggaver til mand og hustru:

Se en sej liste over ting, du kan give dine kære.

1. Ørepuder:

Dette er en fantastisk 13 -års bryllupsdag gave til ham. Han kommer til at elske denne dyre nyttige gave fra dig.

2. Sofapuder:

For at dykke ned i komfort er bløde sofapuder det rigtige valg af gaver. Tjek en række tekstiler.

3. Ølåbner:

En ølåbner er altid en fornem gave til at forære din særlige ham. Dette kan være lavet af træ eller stål, og det afhænger helt af dit valg.

4. Optager:

Nu skal du have en god idé om den slags musik og hans smag i den. få ham en personlig optager, som han vil nyde for altid.

5. Guldring:

Hvem sagde, at mænd ikke kan lide guldringe? Du kan altid give ham en guldring efter eget valg. Dette behøver ikke at være en stor ting, men noget simpelt og siger, at du holder af ham.

6. Halskædesæt:

Hvad med at forære din særlige nogen, en gave hun elsker? Et halskædesæt kan være af ethvert metal, og det er altid klassisk til enhver tid.

7. Vaffel Maker:

En vaffelmaskine er en moderne tilføjelse til køkkensættet. Hvis hun elsker at eksperimentere med sine madlavningsevner, vil en vaffelmaskine være et godt valg.

8. Sandwich Maker:

En anden klassisk tilføjelse til hendes samling af madlavningssættet er en sandwichmaskine, der ikke kun vil være nyttig for hende, men du kan også prøve nogle grundlæggende madlavninger for at støtte dig selv.

9. Festspand:

Dette er en utraditionel 13 års ægteskabsgave til din kone. Denne festspand vil være nyttig til alle dine fremtidige fester, og også når du vil bruge lidt tid alene.

10. Se:

Vælg et klassisk læderur til hende. Hun vil helt sikkert elske dette.

13. bryllupsdag til dem og forældre:

Her er nogle gaver til at give andre par.

1. Personligt ur:

Dette personlige ur er godt at tænke på for dit par. Dette vil have deres navne trykt på det. En klassisk tidstest!

2. Kaffemaskine:

En kaffemaskine er en fantastisk tilføjelse til samlingen af ​​service. Hvis dit par elsker at forkæle sig med kaffe, vil dette være et godt valg for dem og for dine forældre.

3. Ice Bucket:

Isspand vil være et perfekt supplement til deres drikke- og festbehov. Denne vil også være en tankevækkende at give nogen.

4. Gardiner:

Hvis I er virkelig tæt på parret, kan I tænke på at give matchende gardiner, der passer til deres interiør.

5. Stationært sæt:

Nogle mennesker har en rigtig fetich til papirvarer. Hvis du ved, at de gør det, vil denne være en perfekt gaveindstilling.

6. Hukommelsesgave:

Hvad med at dekorere et værelse fyldt med billeder af din mor og far? Sæt billeder op, der angiver hver periode i deres liv. Dette vil være en god måde for dem at føle sig godt og værne om.

7. En overdådig middag:

En overdådig middag er et ja-ja til enhver tid. Fix aftensmad for dine forældre i en smuk restaurant, der serverer noget eksotisk mad. Til desserter, bed teamet om at forberede en tilpasset kage til dem, der har deres billede.

8. Vinsæt:

Et klassisk vinsæt er en perfekt gave til dine forældre. Lad dem også knuse deres glas i toast.

9. Dag ude:

Giv dem en turpakke eller endda en bytur. De kommer til at elske øjeblikke sammen.

10. Friske blomster:

Du kan lave en buket til dem ud af de mest eksotiske blomster, der findes. Du kan også give dem en købt butik.

Sådan fejres og præsenteres trediveårs bryllupsdag?

Planlæg en meget tæt gruppefest med bare nogle mennesker, du elsker. Hvis du planlægger at overraske din ægtefælle med gaver, skal du placere den ved siden af ​​sengen, så de kan se den og faktisk glæde sig, så snart de står op.

Ting at gøre:

  • Tag et løfte om at plante et træ hvert år fra nu af.
  • Giv et løfte om at starte en sund praksis fra i dag og fremefter.
  • Lover at holde dine omgivelser rene.

13 års ægteskabsgave behøver ikke altid at være særlig speciel. Det handler mere om tanken og hvor meget du er kommet igennem i årene. Før alt, tag tid til hinanden og lær at værdsætte hinanden.