40 Trendende 11. bryllupsdaggaver: Ideer og koncepter

11. bryllupsår handler mere om kvaliteten af ​​tiden, I har brugt med hinanden og tid til at minde om de gode gamle minder. Efter de 10 år med dit forhold, kan du være meget sikker på, at du er på vej mod temmelig stærke ting forude, ligesom temaet for i år. Du kan være sikker på, at en gave til 11. bryllupsdag er så god, som den kan blive.

11 års jubilæumsgaveideer

Almindelig traditionel og moderne 11 -års jubilæumsgave:

I år handler det om styrke, holdbarhed og kvalitet! Derfor er temaet stål. En klassisk måde at repræsentere styrke på, er stål et passende valg. Her er de mest populære ideer.

11 års bryllupsdag gaveideer til mand og hustru:

Lad os se på de 11 ideer til bryllupsdagens gave til ægtemanden.

1. Bil:

11. bryllupsdag gaver 1

Dette er en stor! Ved 11 -årsdagen er det sandsynligvis på tide, at du giver din kone en bil efter eget valg. Du er nødt til at begynde at planlægge tidligt, og dette kan bestemt ikke være en ansporende handling.

2. Vinkøler:

11. bryllupsdag gaver 2

Du kan investere i en lille vinkøler, kun til din vin og intet andet. Din mand vil elske denne idé.

3. Se:

11. bryllupsdag gaver 3

Uret er en klassisk og tidløs gave. Giv din kone et ur af rustfrit stål. Der er en række muligheder at vælge imellem.

4. Lomme:

11. bryllupsdag gaver 4

Hvad med en lille old school til din kone? Du kan give hende en medaljon med et billede af hende og dine sammen. Der er mange slags muligheder for at vælge hende, fra en lukket til en åben.

5. Skulptur:

11. bryllupsdag gaver 5

Dette kan lyde som en overraskelse, men hvis du har en kunstkærlighedskone, så er denne sikker for hende. Hun kommer til at elske ideen og dig, endnu mere.

6. Sværd:

11. bryllupsdag gaver 6

Dette vil være et godt valg for folk, der samler antikviteter og levn. Sword kommer i en række kollektioner, der starter fra gammelt til nyt.

7. Morgenmad på sengen:

11. bryllupsdag gaver 7

Det er så undervurderet! Lav hende til hendes morgenmad i sengen. Indbring alt det, hun kan lide, og få hende til at føle, at du virkelig er ligeglad.

8. Kaffekande:

11. bryllupsdag gaver 8

En kaffekande er en sej og traditionel gave. Du kan også få en perkolator, en der brygger din perfekte morgenkaffe.

9. Parfume sæt:

11. bryllupsdag gaver 9

Parfumesæt er et godt valg at tænke over. Giv hende det bedste mærke, en lugt så unik, at du kan falde for hende igen.

10. Håndlavede gaver:

11. bryllupsdag gaver 10

Den anden måde at gøre hende glad, bortset fra hendes morgenmad på sengen, er at lave nogle håndlavede gaver, som hun vil elske. Det er ikke gaven, men det er tanken, som hun kommer til at elske.

11. Makeup Kit:

11. bryllupsdag gaver 11

Et makeup -kit vil være nyttigt for hende. Det behøver ikke have alt, men kun de grundlæggende, hun bruger hver dag.

12. Personlig stålgaffel:

11. bryllupsdag gaver 12

Denne kan bruges som et minde og er en meget smuk. Gaffelen vil have navnet indgraveret sammen med antallet af år, der er brugt sammen. En kvalitet af stål! Dette vil være en fed gave til din mand.

13. Krog og line:

11. bryllupsdag gaver 13

Denne søde 11 -års jubilæums krog og line -gave er perfekt til din mand. Du kan vælge, hvad du vil få graveret på den. Du kan også bruge personlige linjer for at gøre ham endnu speciel på denne dag. Denne vil være en reel overraskelse!

14. Stålhjerte:

11. bryllupsdag gaver 14

Hvad er en bedre måde at vise, at du elsker ham, end at få det indgraveret på et stålhjerte selv? Dette kommer til at vare livet ud og er sandsynligvis en meget romantisk 11. bryllupsdag gave til ægtemanden.

15. Pungeindsatser:

11. bryllupsdag gaver 15

Få denne brugerdefinerede tegnebogindsats lavet til din 11 -års jubilæumsgave. Pungindsatsen er et kortformet stålstykke, der er indgraveret med kærlige ord og også er en dejlig stålskygge. Dette er en perfekt gave til din mand på din 11. bryllupsdag om aftenen.

16. Smykker i rustfrit stål:

11 års bryllupsdag

Her er en 11 års jubilæumsgaveideer til kone. Smykker og tilbehør i rustfrit stål er et godt valg, fordi denne skærm af stål giver et meget unikt og klassisk look. Vi er sikre på, at din kone vil elske dette.

17. Hemmelige besked Manchetknapper:

En unik gave er den hemmelige besked manchetknapper. Disse små stålskønheder er lavet på en sådan måde, at du kan sætte en lille seddel inde i hver af manchetknapperne. Dette er bare fantastisk til den 11. bryllupsdag gave til din mand.

18. Stålkompas:

Denne 11 -års jubilæumsgave til manden er meget tankevækkende. Kompasset er slankt og kompakt nok til at blive opbevaret i en frakkelomme og kan tilføjes til hans samling af antikviteter.

19. Steel Cheese Board Set:

Dette vil være et fremragende og unikt valg. Det er et ostebord med knive i rustfrit stål i forskellige størrelser og former beregnet til de forskellige retter. Din kone kommer til at elske dette. Vi satser!

20. Modesmykker:

Modesmykker er det moderne tema for gaveideerne til 11 -årsdagen. Dette seje snoede armbånd er perfekt som et smykke til at give din kone. Armbåndets ledninger er smukt sammenflettet til et fantastisk stykke.

11 års bryllupsdaggaver til ham og hende:

1. Rustfrit stål madlavningssæt:

En opgradering af dit køkken vil være en god idé nu. Kogesæt i rustfrit stål leveres med alt det nødvendige madlavningstilbehør og er også yderst nyttigt.

2. Mikrobølgesæt:

Her er en anden nyttig 11 års bryllupsdag gaveideer til hende. Dette sæt indeholder et sæt lufttætte og mikrobølgeovnbeholdere, der vil være praktisk når som helst på året.

3. Ring:

Er det ikke på tide, at du får en anden ring? Vælg en god ring til hende, fra valget af metal, hun kan lide. Dette bliver en helt særlig dag for hende. Du kan også tilpasse dette ved at sætte hendes initialer eller et andet tegn, der betegner jer to.

4. Cykel:

Hvad med at opmuntre hende til at cykle? Dette er en meget sød gaveide til hende, og du kan også vælge rustfrit stål i enhver farve.

5. Bangle Box:

Du får virkelig sej og smarte armbåndskasse i forskellige størrelser og former. De vil være en meget nyttig gave til hende. Det lader dig stable armringerne på en meget økonomisk måde.

6. Vinkøler:

Nej, vi taler ikke om et køleskab. Dette er som en spand, som du kan fylde med is, bare så den kan bruges til at afkøle vin og øl. Din mand vil elske denne gaveide af dig.

7. Personligt ølglas:

Personligt ølglas er en 11. bryllupsdag gave til ham. Du kan tilpasse dette ved at skrive alt på hovedglaspanelet.

8. Pungflaskeåbner:

Denne 11. bryllupsdag gaveideer lavet af stål er specielle. Det vil have en hemmelig besked, der kan udskrives på den og er også meget stilfuld i udseende.

9. Desktop Spinner:

Dette er endnu en cool en lavet af stål. Denne desktop -spinner er en måde at slappe af på og ligner meget en widget. Du kan også tilpasse dette ved at skrive bittesmå beskeder på hver sin fløj.

10. Plysdragt:

Hvad med en behagelig overdådig kappe? Tekstur er meget blød og vil være et godt stof, der er ideelt til gave.

11 -års jubilæumsgaver til dem:

Planlægger at give dine mennesker noget på deres bryllupsdag, her er vores ideer.

1. Sengetøj i bomuldsstof:

Tid til at forny pladsen lidt! Sengetøj i bomuldsstof er et glimrende valg og vil passe godt til dagens stemning.

2. Skoholder:

Her er endnu en ellevte årsgave at tænke på. På nuværende tidspunkt har parret meget at rumme, og derfor vil dette være et godt valg for dem.

3. Tepotte:

Der er masser af smarte tekande i rustfrit stål med en kop og underkop til rådighed. Dette vil være en meget klassisk fancy gave.

4. Mindeboks:

Her er en god måde at fortælle dem at tænke over deres fortid. En mindeboks kan have bittesmå små stativer inde for at fange deres første møde, første kamp, ​​fotos osv. Dette vil være et godt valg, og parret vil elske det.

5. Træunderlag:

Hvad med tilpassede træ -coastere? De vil være en god tilføjelse til deres samling af smarte genstande.

11 -års jubilæumsgaver til forældre:

Der er meget at give dine forældre som gave på deres dag. Her er nogle ideer at tænke på.

1. Et show stykke:

Ikke bare en sædvanlig, men en lavet af rustfrit stål, der vil lyse et personligt budskab og et foto fra den lange fortid. De kommer til at elske dette.

2. En tur:

Du kan arrangere en hurtig tur inden for byen. Chancerne er, at de faktisk ikke ville have set nogen af ​​stederne i byen for nylig. Du kan give dem en rundtur i byen, så de kan bruge lidt kvalitetstid med hinanden.

3. Barneseng og madras:

For at give dem lidt mere komfort er her en fremragende gave. En barneseng og en madras vil være et godt valg. Vælg dem, der passer til deres behov. Hvis de har ondt i ryggen, kan du vælge en, der er skræddersyet til at imødekomme dette.

4. Bærbar computer:

Tid til at skifte eller købe dem en bærbar computer. Hvis nogen af ​​dine forældre kan lide at spille, skal du vælge en i overensstemmelse hermed. Alternativt kan du også vælge en grundlæggende, afhængigt af behovet.

5. Spa:

De ville sætte pris på en spa på dette tidspunkt. Spa er en god måde at slappe af og slippe stress. Derudover kan dette nogle gange være en ny oplevelse for dem.

Sådan fejres ellevte bryllupsdag og hvordan præsenteres gaver?

Den bedste måde at fejre det på er at smide en overdådig middag efterfulgt af nogle lette drinks og musik. Du behøver ikke gøre dette til en stor affære, men du kunne gøre dette hjemme hos dig, kun med dine yndlingsfolk ved din side.

Overrask dem! Du kan samle alle gaverne op et sted og gøre det til en fancy ting. Tillad lidt belysning over det. Stedet vil være virkelig fancy og også romantisk.

Ting at gøre til 11. bryllupsdag:

Bortset fra elleve års jubilæumsgaver er her nogle ting, du også kan gøre.

  • Kog hinanden din yndlingsmad.
  • Plant en ny plant. Dette vil være et nyttigt og gavnligt skridt fremad.
  • Foder en forældreløs eller tag ansvar for ham/hende.

Traditionelle 11 -års jubilæumsgaver er stål. Dette betegner styrken af ​​dit bånd, og derfor er det et stærkt forslag, at forholdet også skal være på samme måde i mange flere år fremover. Men bortset fra alle gaver og planlægning er det vigtigt at få tid til hinanden og værdsætte hinanden. Det forsegler båndet!

11. bryllupsdag gaver er stærke som stål og kan være skinnende og seje. Varerne spænder fra smykker til smykker. Uanset hvilken gave du vælger, hjælper det med at skabe et lykkeligt bånd mellem par.