44 Hjertelige jubilæumsgaver til forældre, der skal overraske

Dine forældre har opdraget dig og taget dig af dig gennem alle op- og nedture i livet. Det er kun passende at vise din kærlighed til dem på en storslået måde. Jubilæet og fødselsdagene er særlige lejligheder i dine forældres liv. Gør disse dage særlige ved at give dem kærlighedsgaver.

Du kan vælge enkeltgaver til begge eller gøre det til en gave til det kærlige par at modtage, valget er dit. Gaven skal være en, der ville bringe behagelige minder og følelser tilbage, og der blev kærlighed mellem de to. Husk, at det er præcis på dette tidspunkt i deres liv, når de bringer nuancer af fortidens lykke tilbage, sikrer at fremtiden lykkeligt er sikret og velsignet.

bryllupsdag-gaver-til-forældre

Mindehøjtideligheder giver en fantastisk chance for at få hjælp til at huske al den kærlighed og nærhed, som to personer har deltaget i en form for ægteskabelig lykke. De giver parret og deres nærliggende en mulighed for at kigge tilbage på hvert af de år, de har brugt sammen, og det får dem til at byde deres bånd meget mere velkommen. Uanset hvad det er, hvad kan være de bedste bryllupsdaggaver til forældre til at præsentere dine folk på deres mindehøjtidelighed? Noget, der kan være til stor nytte for dem, mens de holder et unikt sted i deres sjæl. Så igen noget, der kan hjælpe dem med at huske hver eneste af de erindringer, store eller forfærdelige, som de har levet henholdsvis og vil gemme for livet.

jubilæumsgaver til forældre

44 Bedste bryllupsdaggaver til forældre i Indien:

Her er nogle af de eksklusive gaver til forældres jubilæum, du kan få til dine folk på deres mindehøjtidelighed, som får dem til at gå wow og føle sig beærede over at have hitched og fået børn som dig.

1. Indledende certifikat:

Dette er en dejlig sentimental gave, som du kan give dine forældre som en jubilæumsgave til forældre. Her skal du lave en kopi af vielsesattesten og derefter indsætte den på initialen af ​​parrets navn. Dekorer det med buer eller bånd og giv det derefter til dem. De vil helt sikkert blive overrasket over denne gave.

2. Jubilæumsalbum:

Du kan få et jubilæumsalbum indgraveret til dine forældre. Disse fotoalbum er gode til milepæls mærkedage, da du kan sætte billedet af parret på forsiden. Albummet er en vidunderlig bryllupsdag gave til forældre, da det viser deres kærlighed på billedet.

3. Puzzle billedrammer:

Gør dine forældres forhold til en kærlig hukommelse ved at forære dem dette fantastiske puslespil lavet af billeder og noter. Træpuslespillerne er trykt med noter om familiemedlemmet. Du kan tilføje et sødt billede af personen. Her har du en sej gave til forældres jubilæum, da det vil have fotos af den store familie samt deres børnebørn.

4. Personligt tegnbræt:

Her er et fedt skilt, som du kan lave til dine forældre. Skiltet har deres navne på det sammen med de kærlige detaljer om deres børn og børnebørn. Denne ægteskabs jubilæumsgave til forældre er et dejligt strejf af kærlighed og omsorg. Gør farverne også dristige og lyse.

5. Kærlighedens pude:

Denne søde rosetrykte pude er en god måde at give dine forældre noget hyggeligt og kælent. Puden er lavet af blødt materiale, der er luksuriøst og er trykt med dejlige pastelfarver. Du kan også tilføje en flot seddel til gaven, når du giver den. Denne idé til jubilæumsgave til forældre er også meget nyttig.

6. Love Poem Frame:

Lav en flot kopi af det kærlighedsdigt, som dine forældre elsker. Dette digt kan få et ældet udseende ved at farve det. I midten af ​​dette kan være et kort over det sted, de bor på. Tilføj deres navne på kortet. Det hele kan derefter indrammes til at give i gave. De vil elske denne bedste jubilæumsgave til forældre.

7. Krydsordfamilie:

Her er en sentimental forælders jubilæumsgaveide, som du nemt kan lave derhjemme. Du skal have krydsordstykker, der danner navnene på familiens udvidede medlemmer. Hvert af navnene skal sættes som et krydsord og derefter indrammes. Lav denne DIY -gave til dine forældre, og de vil værne om den.

8. Livets træ:

Dette gyldne livstræ er den traditionelle gave til dine forældres gyldne jubilæum. Livets træ er en delikat træstruktur, der har flere grene. Det viser dine forældres vækst fra enlige mennesker til et par og videre til forældre og bedsteforældre. Det er en fed gaveide til forældres jubilæum.

9. Håndlavet jubilæumskort:

Du kan altid prøve din hånd på at lave et romantisk og alligevel elegant jubilæumskort til dine forældre. På kortet kan der være hjerter og roser. Antallet af års ægteskabsfest er også noget, du kan indarbejde i kortet. Kort er altid gode idéer til bryllupsdaggaver til forældre.

10. Kage til jubilæum:

Hvad er bedre at give dine forældre den dejlige dekadente kage. Denne vidunderlige to-lags kage er dekoreret med butterfly cake toppers. Den enkle bånddekoration får kagen til at se fantastisk og udsøgt ud. Du kan vælge de forskellige varianter til kagen samt frosting -ideerne. Dette er helt sikkert en god gave til jubilæum for forældre.

11. Gavekurv:

Lav en fantastisk gavekurv til dine forældre til jubilæet. Denne gavekurv kan have mange varer, som dine forældre elsker. Du kan tilføje en flaske champagne for at fejre den dejlige lejlighed. Kurven kan have chokolade, småkager eller nødder og slik. Gør dette til den bedste gave til forældres jubilæum.

12. Personligt ur:

Få en chance for at købe dette fantastisk personlige ur til dine forældre, som de kan placere i deres stue eller soveværelse. Dette personlige ur kan have navnet på parret trykt på det. Du kan også tilføje jubilæumsåret eller ægteskabsåret. Denne personlige jubilæumsgave til forældre er altid en nyttig ting.

13. Krukke med noter:

Lav en krukke noter til dine forældre fyldt med tanker om, hvorfor du elsker dem. Krukken kan pyntes, og så kan du også tilføje nogle bånd. Noterne kan være ord om, hvorfor dine forældre betyder så meget for dig. Denne gave til forældres bryllupsdag er personlig og sentimental.

14. Dekadente chokolader:

Giv dine forældre noget sødt i form af dejlig mørk chokolade. Disse chokolader kan præsenteres i en æske. Chokoladerne kan dekoreres for at få ønsket til jubilæet trykt på dem. Jubilæumsgaverne til forældrenes ideer er altid noget, de vil elske.

15. Datoer Træskilt:

Denne sentimentale gave til de vigtige datoer i dine forældres liv er helt sikkert den perfekte gave til et bryllupsdag for forældre. Gaven involverer et sæt træplader, der alle er spændt sammen. Du kan inkludere dato og navn på den vigtige begivenhed i deres liv. Dette kan være den dag, de mødtes, blev gift, fødsler af deres børn osv.

16. Grand kids Billeder:

Få dine børn til at deltage i gaven til dine forældre. Billederne inkluderer dine børn, der holder plakaterne til ønskerne til jubilæet. Dette vil helt sikkert smelte dine forældres hjerter. De vil finde det at være den bedste gave til forældres bryllupsdag.

17. Bear Figur:

Denne yndige figur til familien er perfekt til jubilæumsgave til dine forældre. Figuren inkluderer forælderbjørne og børnene alle siddende omkring familiesofaen. De er dekoreret med roser og andre blomster.

18. Jubilæumsornament:

Her er et vidunderligt ornament til dine forældre til at markere deres jubilæum. Det hjerteformede ornament er perfekt med ordene mor og far. Du kan også dekorere ornamentet med små hjerter. Ornamentet kan hænges ved hjælp af snor eller bånd.

19. Graveret fototavle:

Her er en fed jubilæumsgave, som du kan give dine forældre. Denne trægraverede plak har billedet af dine forældre i flot mørk brun nuance. Navnene på parret kan også tilføjes i bunden.

20. Indrammet perle kunstværk:

Denne personlige perlejubilæumsgave til forældre er meget smuk. Den består af perleperler, der er placeret i form af et hjerte. Du kan derefter indramme denne dejlige vare og forære dine forældre. Perlerne ser meget smukke ud med den flotte hvide farve.

21. Jubilæumskort:

Her er en god jubilæumsgave til dine forældre. Stedkortet har et ovalt center, der viser ønskerne til jubilæet. En kærlig parfigur er placeret på siden af ​​stedskortet. Dette ser meget flot ud på en bordplade som en minde om jubilæet.

22. Jubilæum fotokollage:

Lav denne vidunderlige collage af billederne fra dine forældres liv. Billederne kan omfatte bryllupsbilleder, ægteskabslivsbilleder, børn og børnebørn. Særlige lejligheder som fødsel af børn, dåb, børns ægteskab, fødsel af børnebørn osv. Kan alle fanges og sættes i collagen. Denne komplette collage er den perfekte gave til dine forældres jubilæum. Det giver dem en chance for at reflektere over det liv, de har levet, og de lykkelige tider, de havde.

23. Genskab barndomsfoto:

Her er en vidunderlig måde at vise dine forældre lidt kærlighed. Dette er en gengivelse af barndomsfotoet, der blev taget for mange år siden. Dine forældre vil elske ideen og få et godt grin af, hvor meget du har ændret dig gennem årene. Dette kan være den bedste jubilæumsgave, du kan give dine forældre.

24. Ursæt:

Dette er en traditionel gave, som du kan give dine forældre på deres jubilæum. Ursættet indeholder et ur til dine forældre. Stilen ligner hinanden, og du kan lægge den i en gaveæske, der er beklædt med filtpapir. Denne dejlige gaveæske er en god måde at præsentere noget på. Ure eller æsken kan også indgraveres.

25. Jubilæums nøglering:

Denne jubilæumsnøglering er et to-lags sæt, der har en mønt på toppen. Mønten er indgraveret med et hjerte og antallet af år, der fejres. Du kan også tilføje en flot note i bundlaget. Nøglering er lavet af metal. Du kan endda lave det af læder eller andet materiale.

26. Candy Bar plakat:

Lav denne søde og dekadente slikbar plakat til dine forældre. Du kan tilføje et flot brev til dine forældre. Nogle af ordene i bogstaverne kan erstattes af slikstænger med det samme ord. Dette bliver en flot plakat, som dine forældre elsker at læse og spise på samme tid.

27. Jubilæumsplader:

Giv dine forældres jubilæumstallerkener for hvert jubilæum, de fejrer. Dette kan blive en tradition, og du kan derefter hænge hver tallerken på væggen hvert år. Pladerne er dekoreret med blomstermotiver og årsdagen for jubilæet. Jubilæumspladerne er keramiske, så de ser også sarte ud.

28. skeen gave:

Spooning -gaven er en ramme, der har de to skeer, der repræsenterer parret. Skeerne kan sidde fast på rammen, og jubilæumsåret kan udskrives på rammen. Denne dejlige ramme skal vise, hvor mange år parret har tilbragt sammen i kærlighed.

29. Kortkort:

Her er den store gave, du kan give dine forældre til deres jubilæum. Kortstykket kan tilpasses med noter om, hvorfor du elsker dine forældre. Hvert af de 52 kort kan have en anden note tapet til den. Du kan gøre dette til et bundt af kærlighed og forære dine forældre.

30. Billedramme med bogstav:

Skriv et hjerteligt brev til dine forældre, og få det udskrevet med et billede af deres bryllupsdag. Denne billedramme med et brev er den perfekte gave til dem, da den viser din kærlighed til dem. Rammen kan laves i en vintage stil i træ og et nødstedt look.

31. Bryllupsrejse:

bryllupsrejse-tur-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Send dem på en anden bryllupsrejse, hvis du har råd til en. Intet slår spændingen ved at få dem til at genopleve bryllupsrejse -lidenskaben. Tiden er muligvis gået, men far og mor har stadig kærlighedens kraft brændt dybt inde i dem. Lad dem opdage hinanden bedre; lad dem tilbringe tid med hinanden, sans rigmarole af det daglige liv, de fører. Dette er en fantastisk idé til at præsentere den bedste jubilæumsgave til forældre.

32. Bedste udflugter:

bedste-udflugter-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Tag familien med ud i weekenden, og overrask mor og far med en unik spa -oplevelse, enestående. Kast aromatiske terapier, massage, hårklipp, manicure og pedicure, et spil guld, svømning, boblebadssessioner og mere. Der er mange gavekort og tilpassede planer eller pakker at vælge imellem, som ikke behøver at være dyre. Tag et kig online og vælg det bedste.

33. Pearl indrammet spejl:

perle-indrammet-spejl-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Lad os antage, at dette er deres 30 -års bryllupsdag, og derfor kan du traditionen tro give dem et spejl med perleramme. Tilpas rammen med datoen for deres bryllup, og sæt deres originale bryllupsbillede i den.

34. Ets navne på vinglas:

champagneglas-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Du kan også have små perler, der pryder champagneglas til to, æts parternes navne i glasset og gør det til en individuel gave til to, med en flaske rødvin til begge. Dette er en af ​​de interessante bryllupsdag gaveideer til forældre.

35. Deres foretrukne gaver:

deres-kunne lide-gaver-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Lav en æske med godbidder til mor, skaff hende en perlehalskæde, der definerer hendes klassiske livsformer, og til far kan du have manchetknapper. Diamant og perler er de velkendte gavematerialer til at deltage i til 30. bryllupsdage, så splurre godt, det er en investering, de ville værne om til deres sidste åndedrag og videre.

36. Album med bedste øjeblikke:

album-bryllup-jubilæum-gaver-til-forældre

Lav et kollegium, indrammet med billeder lige fra de var børn, indtil de havde dig som børn, voksetider og billeder, der blev taget selv i aftes. En opdateret collage, indrammet i perler og halvædelsten, viser stærk binding. Dette er en af ​​de bedste og perfekte bryllupsdaggaver til forældre i Indien med kærlighed.

37. Individuelle gaver:

individuelle-gaver-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Da mor kan lide at gøre huset og holde det i orden, kan du købe hendes skinnende perlehvide måtter og duge stykker, som hun kan bruge til særlige lejligheder. Dekorer huset med liljer og hvide nelliker, og vælg en hvid perleskjorte eller slips til far.

38. Perlekurv med gaver:

perlekurv-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Lav en DIY gavekurv med perlehvide slik, perleformede cupcakes, diamantformede chokolader, og fyld kurvkurven med dem alle. Glem ikke at smide lidt kærlighed ind, mens du pakker hele kurven ind i hvidt cellofan og hvide bånd, og stikker små plastikperler om cellofanen.

39. Sundhedsgaver:

sundhedsgaver-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Du kan også købe sundhedskuponer til mor og far til en komplet kropstjek. Eller måske en overkommelig forsikringsplan for deres sundhedsbehov, idet man husker deres alder. Dette er en af ​​de mest værdifulde og nyttige bryllupsdaggaver til forældre i Indien såvel som andre lande.

40. Overraskelsesfest:

overraskelses-fest-bryllup-jubilæum-gaver-til-forældre

De gav fuldstændig selv for at gøre hver af dine fødselsdage værd at værdsætte. Nu er det din tur til at gøre noget for dem en overraskelsesfest vil uden tvivl smelte deres hjerter. Kom tilbage i kontakt med alle de pårørende og ledsagere, og bed om, at de er der til tiden. Du kan arrangere det derhjemme.

Vær et emne til samværet, og pryd stedet med sentimentale nuancer og ting. Sørg for, at værger er ude et stykke tid, med det mål, at du har tid nok til at gøre rummet lysere. Strålende helium -oppustelige dukker op ved enhver begivenhed, så sørg for at du pryder rummet med dem. Anmod om, at venner og slægtninge sender et par billeder sammen med dem og inkluderer skriv meddelelser, der ser ud til at sætte dem tilbage til et flashback -chok. Dette er virkelig den fantastiske gave til forældres jubilæum.

41. Romantisk middag:

Dette er en ivrig og sentimental tanke, der aldrig ville slå tilbage for enhver pris og i stedet altid har vist sig at være en af ​​de bedste gaver til forældres jubilæum. Vælg et elegant spisested til minde om dem. Reserver et sted på forhånd, og bed om, at de forbedrer bordet. Overvej omhyggeligt, mens du arrangerer menuen, en detaljeret fem-retters middag ville være fint. Husk endvidere dine folks mest elskede næringsstoffer; du kan gå efter de unikke mærkeretter i spisestedet.

Romantisk middag

Book en ekstraordinært sammensat bryllupskage til dem. Inkluder deres fotos, herunder bryllupsbilleder, i udsmykningen, som vil skabe den underholdende stemning for dem og tage dem med på et tilbageblik. Du kan ligeledes bede om guitarist og musiker, der spiller lidenskabelige melodier for dem. At give dem den virkelig nødvendige plads og sikkerhed vil få dem til at opleve lidenskabelige følelser for sidst på dagen med hinanden.

42. Diasshow:

diasshow-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Lav et diasshow ved hjælp af dine forældres gamle fotografier, bryllupsfotografier og unikke familiefotografier. Skitsér dem med en behagelig skygge og lav en enestående og dejlig fotobog. Tag det gamle. Det og give dem et andet udseende, som er et hjerte rørende gaver til forældrenes ægteskab.

43. Fotolampe:

fotolampe

Gå efter noget up-to-the-moment stil med gave! Fotolys er en betydelig på mode -velsignelse i dag, og i tilfælde af at du kan justere det med en del af de vitale fotos af dine folk, kan det positivt gøre en af ​​de bedste begavelser til bryllupsfejringen for dine folk. De vil elske at lægge det tæt på deres seng eller på gangen. Dette er også en anden simpel bryllupsdag gave til forældre.

44. Par ure:

par-ure-bryllup-jubilæums-gaver-til-forældre

Gaveure, der er specielt designet til par, er en symbolik for de minder, der blev brugt sammen. Det er sikkert, at dine folk faktisk ejer få sæt armbåndsure. Et højt markeret armbåndsur kan dog aldrig være overdreven i nogens lagerrum. På denne måde, hvis du ikke er bekymret over den økonomiske plan, skal du blot lade det hele komme ud og sætte et smil på dine forældres ansigt ved at præsentere dem for de bedste ægteskabsgavegaver til forældre.

Husk på, at dette er en storslået åben dør, hvor du kan udtrykke din tilbedelse over for dine folk. Gør det simpelthen utroligt og vigtigt for dem med dit søde signal. Disse utrolige tanker får dem til at huske deres gårsdag, planlægge i morgen og rose hvert minut sammen.