9 bedste 9. bryllupsdag gaveideer med billeder

I henhold til den traditionelle liste over genstande til jubilæer fejres 9 -årsdagen ved at forære keramikgenstande eller pileartikler. Den moderne trend er at give lædergaver.

Bedste 9. bryllupsdag gaveideer til ham og hende med billeder:

Lad os finde her med nævnte 9. bryllupsdag billeder, der vil give klare idéer til at vælge gaver til ham og hende.

1. Jubilæumsplade:

Jubilæumsplade

Denne dejlige håndmalede personlige tallerken er den bedste gave at give din ægtefælle på det 9. bryllupsdag. Keramikgenstanden er perfekt som den traditionelle gave. Denne gave ser sjov ud, men den har en mere betydning, fordi den viser, at din kærlighedshistorie også er ung. Du kan også tilpasse gaven og tilføje parrets navne til den.

2. Pilringe:

Pilringe

Disse enkle, men elegante piletræsringe er endnu en vidunderlig 9 -års jubilæumsgave. Du kan få ringene enkle og enkle, eller du kan indgravere navnene på den. Enkel dekoration på ringene ser også meget elegant ud. Dette er den enkleste måde at udtrykke dine ord med mening, når du præsenterer din kære dengang, får du rigtig gode kommentarer til dette valg.

3. Personlige krus:

Personlige krus

Her er en stor 9 -års jubilæumsgave, som du kan give din ægtefælle. Det skræddersyede krus har tryk af 9 -årsdagen på sig. Farverne på kruset kan være flerfarvet eller en enkelt nuance af din ægtefælles yndlingsfarve. Dette krus er virkelig et perfekt valg, fordi når du passerer dit bryllupsår, kan du lave en samling af hvert års krusgave.

4. Chokolade til jubilæum:

Chokolade til jubilæum

En sej og sød vare til 9. bryllupsdag gave til hende er chokolade. Uden chokolade kan du ikke fejre din bryllupsdag. Prøv fantastiske smag og fyld i mørk chokolade eller mælkechokolade. Chokoladerne kan også dekoreres med ordene ‘lykkelige 9. år’.

5. Keramisk ornament:

Keramisk ornament

Da keramik er temaet for 9 -års jubilæumsgaver til ham, er dette dejlige keramiske ornament det helt rigtige. Lav dette selv og stempl det med romantiske ord eller bare navnene på parret. Dette kan være i hvidt eller malet enhver nuance, du kan lide. Du kan også få et stilfuldt udseende på dette ornament efter dit valg.

6. Keramiske måleglas:

Keramiske måleglas

Det er søde keramiske måleglas, som du kan give som 9 års jubilæumsgave til din kone. En kone, der elsker at lave mad og underholde, vil helt sikkert elske dette nyttige og sentimentale stykke. Krukken er dekoreret med et moderne præg. Hun vil helt sikkert give dig en god anmeldelse af dette udvalg af gaver; få denne gave til din kone.

7. Keramik Dispenser:

Keramik dispenser

Disse er de vidunderlige 9 -års jubilæumsgaveideer til ham og hans bar. Denne seje dekorerede dispenser i ler er malet hvid. Dispenseren kan indeholde alkohol eller øl og kan opbevares i baren.

8. Vase med blomster:

Vase med blomster

Lav 9 -års jubilæumsgaver til hende mindeværdige ved at forære denne keramikvase, der er tilpasset. Udskriv billedet af din bryllupsdag på det. Du kan også tilføje en buket blomster for at forsegle handlen. Blomsterne sammen med vasen er virkelig en smuk gave at give din kone.

9. Personlig pen:

Personlig pen

Giv denne smukke pen, som er specielt tilpasset din ægtefælle, der elsker at skrive. Pennehuset kan pakkes ind i bånd. Du kan tilføje en lille note på ydersiden, der viser din kærlighed til din ægtefælle.

9. bryllupsdag gaver er dyrebare og kan tilpasses og tilpasses i overensstemmelse hermed. Prøv disse muligheder for at give ting til dit jubilæum.