9 bedste gaveideer til 12. bryllupsdag

12 -års bryllupsdagen gaver er baseret på temaet silke, linned og perlesmykker. Så gør jubilæet stort med de fantastiske ting.

Bedste 12. bryllupsdaggaver og designideer til ham og hende med billeder:

Lad os finde her med nævnte 9 bedste 12. bryllupsdag gaver til ham og hende.

1. Silkebinder:

Silkebinde

Dette er en meget romantisk silke 12 -års bryllupsdag gave til at give din mand. Silkebåndet er lavet med silke i fineste kvalitet. Du kan tilpasse det ved at tilføje et stykke klud med et hjerte på. Denne vil være det perfekte valg til hans kontorbeklædning; han vil helt sikkert lide denne.

2. Silkepudebetræk:

Silke pudebetræk

En anden sej mulighed for silke til 12 -årsdagen er dette silkepudebetræk. Pudebetrækket har beskeden til jubilæet trykt på sig. Du kan få dækslerne i smukke rige nuancer af lilla eller rød.

3. Cool t -shirt:

Fed t -shirt

Gør ham glad med denne seje t -shirt, der kan være hans 12 års jubilæumsgave. T -shirten er trykt med romantiske linjer og ønsker til 12 -årsdagen. Du kan få t -shirten i farver, der er lyse og dristige.

4. Silke Cover ups:

Silke Cover ups

Her er et rigt og fantastisk cover up, der er perfekt som en 12 års jubilæumsgave til hende. Coveret er lavet af rig silke og printet på det er orientalsk. Kjolen i kimonostil ser også meget sexet og majestætisk ud.

5. Silketørklæde til hende:

Silketørklæde til hende

En anden silkegave at give hende ville være dette silketørklæde. Udskrifterne på tørklædet er smukke og det samme er farverne. Tørklædernes livlige, rige nuancer får enhver beklædningsgenstand til at se fantastisk ud. Prøv disse som gaveideer til 12 -årsdagen.

6. Linen mulepose:

Linnetaske

Lav en sej tote taske af linned som din 12 års bryllupsdag gave til din kone. Denne miljøvenlige taske er meget rummelig og kan også bruges til shopping og til enhver udflugt. Du kan også tilpasse tasken med jubilæumsønsker.

7. Perle armbånd:

Perle armbånd

Dette dejlige perle armbånd er den helt rigtige gave til 12 bryllupsdagen. Dette kulturperlearmbånd er perfekt i formen og har en lille lås i enden. Det ser slankt og lækkert ud på hænderne og er et perfekt smykke.

8. Jubilæumskage:

Jubilæumskage

Gør dit jubilæum sødt og mindeværdigt ved at bage en dejlig kage til din ægtefælle. Du kan froste kagen perlehvid, så den er baseret på det moderne begavetema. Disse 12 års jubilæumsgaver til ham er perfekte og søde.

9. Mindeværdige tørklæder:

Mindeværdige tørklæder

Få disse mindeværdige tørklæder lavet til dit jubilæum. 12 års jubilæumstemaet er linned, du kan få dem lavet i flere farver eller også beholde det hvidt. Broder datoen for dit ægteskab på kanten af ​​lommetørklædet.

12 -års bryllupsdagen er, når du kan forære ting af silke, linned eller perle. Disse smukke varer, der er anført ovenfor, er de perfekte gaver. Prøv nogle iørefaldende ting som en gave på dit bryllupsdag, overrask din elskede med de personlige gavepakker, eller du kan prøve nogle gavekort som gave. At bruge tid mere end 10 år sammen giver det virkelig de bedste minder for par, gave er ideen til at give friskhed på bryllupsdag.