Bedste bryllupsdag gaver til kone

Uanset om det er dit første jubilæum, andet eller halvtreds, er gaven altid vigtig for både mand og kone. Mens du tænker på jubilæumsgave til kone, har du en lang række ideer at gå med. Fra hendes dressinger, til hendes hobbyer, får du mulighed for at vælge fra et stort marked af gaver til hende. Vi kan vælge den bedste jubilæumsgave til kone efter temaet for dit første møde, lige fra røde roser til boligindretning og vægur til personlige gaver er de bedste ideer til at gøre jubilæumsdag speciel. Kone er den eneste person, der altid gør sit bedste for at gøre os lykkelige i livet, hun fortjener den bedste gave på hendes jubilæum.

Her er nogle spektakulære ideer til at give din kone gave på dit jubilæum,

1. Inter-Heart vedhæng i sølv:

Dette er den bedste måde at vise dit kærlighedsforhold på. Vedhænget leveres med to hjerter, et i diamant og et andet med ord udformet på dem. Det er en perfekt bryllupsdag gave til kone. Dette skaber et særligt bånd mellem dig og din kone, uanset hvad prisen er, men du skal give hende en særlig behandling på bryllupsdag.

2. Love Story Frame:

En anden idé, der betragtes som de bedste jubilæumsgaver til kone, er vægrammen i træ. Det følger med rejsen med dine særlige øjeblikke opført med datoer på den. Kærlighedsrammen fortæller din perfekte historie. Disse gaver kan du personliggøre efter din kreative idé, få nogle billeder fra din mobil og vedhæfte dine begge billeder pr. Dato i ramme; få denne idé træning med din fotograf.

3. Hot Cream -krus til hende:

Keramiske krus med varm creme med en personlig besked på dem giver dejlige gaver til din bedre halvdel. Kruset i hvidt får lysende ord, der nævner hende som den største kone i verden. Gav dette krus til din kone tidligt om morgenen på jubilæumsdagen med den kaffe, du vil lave til hende.

4. Spa -kurv:

Giv din kone et øjeblik til at slappe af ved at forære sit fantastiske spa -kit. Kitkurven indeholder alle de nødvendige cremer, geler, børster, scrubs, hvad der kræves, i mærkevare kvalitet. Disse ting vil hun helt sikkert elske, fordi kvinder kan lide at bruge skønheds- eller spa -produkter mere tid, og du giver alt dette i en enkelt kurv, så vil hun sætte pris på denne gave.

5. Ædelsten smykker:

Smykker har været de mest anvendelige ægteskabsgaver til kone. Safirstenen er støbt i et platinvedhæng med halskæde i kædesign. Vedhænget indeholder også diamanter besat på det. Denne blåfarvede ædelsten giver et fremragende look, køb dette og præsenter hende på dit næste jubilæum.

6. Aftenkjole til hende:

Mind hende om dine gyldne dage ved at forære hende med en aftenkjole i almindeligt blåt. Den lange kjole har off-shoulder design for at få hende til at se sensuel og smuk ud. Hun vil bære og nyde denne kjole til hendes aftenfest på din jubilæumsdag.

7. Stripbog:

Dette har vist sig at være en unik jubilæumsgave til konen. Gaven er lavet i form af en bog med åbne sider, der laver initialerne til ægtemanden og konen med et hjerte i centrum, når de åbnes. Du kan tilpasse denne gave til din kone på enhver afslappet dag som gave.

8. Billedcollage:

Den nemmeste måde at forberede en gave til jubilæum til konen er ved at lave en billedcollage, der indeholder alle de mindeværdige billeder. Indrammet i træ varierer antallet af billeder med collagens størrelse. Du kan også tilføje en personlig besked i den. Dette vil helt sikkert give dit hus et godt udseende.

9. Krystalgraveret Showpiece:

Dette har været en sensuel gave til kones jubilæum. Stykket er lavet af krystal i hjerteform og får også indgraveret rose og orddesign. Fremvisningen får også en elektrisk forbindelse indeni, der ændrer farve inde i krystallen.

10. Invitation til middag ved stranden:

Gør jubilæet mere mindeværdigt ved at forære din kærlighed en invitation til en middag med levende lys på stranden. Til dette kan du designe en sti med lys og blomster med perfekte drinks og servering på bordet.

11. Blomster med bamse:

Blomster og bamser har været de foretrukne ægteskabsgavegaver til kone. Pakken er lavet med en lille lyserød bamse, en flok roser og chokolade for at tilføre sin charme.

12. Løfterammen:

Løfterammerne har tjent til at være en dejlig gave til jubilæer. Stellet er fremstillet på trægrund og indeholder citater, der trænger til det, og som afslører dine løfter for hende. Det får også et personligt præg med navn og datoer.

13. Musikalsk smykkeskrin:

Musikbokse har været en fortryllende jubilæumsgave til konen. Kassen i pink leveres med forskellige æsker til opbevaring af dine almindelige smykker, som også giver musik og dansende dukke, når den åbnes.

14. Beaded Ring Anklet:

Anklets har været yndlingssmykket for kvinderne. Et nyt design i ankletordet leveres med en ring fastgjort foran. Den er fremstillet af krystalperler og perler og giver et charmerende look over capris.

15. Stearinlysdekorationer:

Lysdekorationer har været hovedattraktionen for de kvinder, der elsker at dekorere deres hjem med glitrende dekorationer. Lysekassen får hjerteformer, der giver lignende form nuancer i mørke.

Kvinder er mere følelsesmæssige, og de kan lide at tænke på, at hendes mand skal passe på hende hver gang. Bortset fra dette er mænds resultatbaseret adfærd, og mænd tager også gerne af deres kone. Jubilæumsgaver skaber et bånd mellem dem. Fra små ting til hjemmepynt til store mærkevarer, der er en bred samling af julegaver til kone. De kan tilføje en ny følelse af kærlighed, sensualitet og hengivenhed for at gøre dit forhold mere langvarigt.

Din kone er begyndt at droppe tip igen om den helt særlige dag. Jubilæer betyder meget for dem, og hvert år stiger deres forventninger bare højere og højere. Du vil gøre denne dag meget speciel for hende og dig også. Nedenfor er nogle af de få gaver, der kunne gøre dagen speciel for jer to.

Til at starte med mindehøjtidelighed er en ekstraordinær tid for hvert hitched par. Det er den vigtigste chance for dem at rose deres minde om deres fagforening. Alle skal udnytte denne chance for at vise deres kærlighed til hinanden. En af de mest ideelle metoder til at udtrykke det beløb, du værner om dit forhold, er at give din medskyldige den bedste gave. Med hensyn til at se på ideer til første års jubilæumsgaver, løber du over mange klasser af gaver, der ville være unikke, nostalgiske, fantasifulde, konventionelle jubilæumsgaver..

Jubilæumsgaver til kone

Selv i dag har de sædvanlige velsignelsestanker en iøjnefaldende plet i oversigten over de første mindehøjtidelige velsignelsestanker. De sædvanlige begavelser indeholder chokolade, blomster, squishy legetøj, fotos og perlehandler er de bemærkelsesværdige velsignelser for at demonstrere din kærlighed. I tilfælde af at din elskede springer på chancen for at få begavelser i betragtning af følelse, erindringer eller delt oplevelse, så koncentrer dig om de nostalgiske velsignelsestanker.

Smukke bryllupsdaggaver til kone:

Dette indlæg inspirerer dig til at vælge nogle af de forskellige samlinger af de bedste bryllupsdaggaver til kone, der simpelthen vil forlade hendes magi.

16. Smykker:

smykker-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Vi ved, at enhver kvinde elsker at bære smykker. Smykker er en ting, der gør en kvinde sikker, når hun er ude en god aften. Mulighederne, når det kommer til kvinde, er masser. Øreringe, halskæder, kæder, vedhæng, du ville være forvirret om, hvad du skal beslutte. Sørg for at tage hendes hjælp uden hendes varsel, mens du vælger en.

17. En tur:

tur-med-kone-i-jubilæum

Arbejdet kan have været hektisk for jer to, og en pause kan virke ideel. Tag jubilæet som en grund til at gå til sted, som I begge altid har længtes efter at gå til. Få det bedste ud af turen.

18. Armbåndsur:

armbåndsur-bryllup-jubilæums-gaver-til-kone

Et ur betragtes altid som en af ​​de bedste bryllupsdaggaver til kone til enhver lejlighed. Ure, som smykker findes i mange varianter og muligheder. Ure besat med sten og krystaller og til simple metalremme; du ville have uendeligt mange muligheder at vælge imellem. Vælg en der passer til hendes stil, men også vil få hende til at skille sig ud.

19. Tøj:

tøj

Kvinder elsker at klæde sig ud. Tøj til dem er mere vigtigt, når de træder ud. Igen når det kommer til tøj, har du så mange valgmuligheder. Det kan være en kjole, en cocktailkjole eller enhver aften- eller dagtøj. Saree og specielle kjoler er de bedste jubilæumsgaver til kone for det meste i Indien.

20. Et portræt:

portræt-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Du har altid haft dette ene billede af hendes, som du tror godt kunne gå til et portræt. Tag det til en kunstner, der kunne tegne et smukt portræt af hende fra det samme billede. Indram det samme. Portrættet ville bare tale om, hvor meget du elsker hende.

21. Romantisk middag:

romantisk-middag-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Dette er noget, der normalt er almindeligt. Men gør det specielt. Du kan bestille reservationer et sted med udsigt over et vandområde. I dag er der mange tematiske restauranter. Du kan bestille et bord til to der. Hvad der kunne gøre det endnu bedre er at have en dejlig middag lavet af dig en middag med levende lys hjemme for at være præcis. Gør hende til et godt måltid, der helt sikkert ville være en gave, hun ville værne om.

22. Elektroniske gadgets:

kamera-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Der er en almindelig misforståelse om, at kvinder ikke er til gadgets. Bryde normen. Dette er en af ​​de bedste jubilæumsgaver til kone. Lær hende at bruge det. Hun kan overraske dig inden for få dage. Hun kan faktisk faktisk mestre det. Det kan være et kamera, en iPad eller en tablet eller bare hvad som helst.

23. Dufte:

dufte-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Parfumer siges at være magisk effektive som en gave. Men mens du vælger dufte, bør du undersøge hendes valg, når det kommer til dem. Nogle kvinder kan lide stærkt lugtende dufte og nogle kan lide milde. Sørg for at give hende den rigtige slags. Dette er endnu en fantastisk gave til kone på jubilæum.

24. Gavekuponer:

gave-kuponer-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone

Kvinder elsker at shoppe. Gavekuponer gør det endnu mere spændende for dem at shoppe produkter til lavere priser. Shopping er noget, kvinder elsker at gøre. En gavekupon fra deres foretrukne shoppingdestination vil helt sikkert bringe et smil til deres ansigter.

25. Gavekurv:

gave-kurv-bryllup-jubilæum-gaver-til-kone