Imponér din partner med disse 1 -års gaveideer

Ægteskab er en meget vigtig milepæl i ens liv. At leve et helt år med hinanden, på trods af alle forskellene, er endnu en vigtig begivenhed, der skal fejres og værdsættes. Første bryllupsdag er en perfekt mulighed for at fortælle hinanden om deres kærlighed og kærlighed. Selvom du kan erklære dine følelser verbalt, kan du også sige det med en perfekt første jubilæumsgave. Gaver kan få din partner til at føle sig speciel og passet! At vælge den rigtige gave kan gøre en stor forskel i dit kærlighedsliv og styrke dit bånd. En papirbaseret gave eller et ur med en personlig besked foreslås ideelt til et første jubilæum. Tjek disse seje idéer til 1. års jubilæumsgave for at imponere din partner og få dem til at blive vilde med dig!

1 års jubilæumsgaveideer

1 års jubilæumsgaver:

Du kan fejre jubilæum med familie og venner, eller det kan være stille og roligt med bare jer to. Uanset hvad du vælger, er det bedste ved jubilæet den gave, du giver hinanden. Der tænkes normalt meget over den første gave nogensinde. Da temaet for den første jubilæumsgave er papir, vælger mange par at basere deres gave på dette tema. Det kan være let at præsentere noget fra papir, men gaveens hjerte og sjæl er tanken. Gør nutiden meningsfuld og fyldt med kærlighed til din ægtefælle. Vælg mellem disse vidunderlige gaver noget perfekt til din perfekte ægtefælle. Vis dem, hvor meget du elsker dem, og hvor meget du bekymrer dig om den indsats, du gør for at gøre gaven til en succes.

Idéer til 1 års jubilæum

Det første jubilæum kaldes normalt papiråret. Den ideelle traditionelle gave, der skal gives på første jubilæum, er alt, der er lavet i papir. Papirgaven symboliserer styrke, dvs. de fine tråde, der bruges til at lave papir, den sammenflettede forbindelse repræsenterer det stærke bånd i ægteskabet. En moderne gaveidé ville være ure, der symboliserer, at kærligheden er evig. Sammen med at vælge moderne gaver som ur, parfume eller tasker, er valg af en traditionel gave kendt for at øge forholdets levetid.

Idéer til 1 års jubilæum

1. års bryllupsdag gaveideer:

Se disse kreative og unikke første års jubilæumsgaver:

1. Papirbesked med en smuk kæde:

Idéer til 1 års jubilæum

Denne personlige papirgave kommer med en simpel besked, der siger “Du er elsket!”. Det er en af ​​de bedste gaver, en kvinde nogensinde kan få og leveres med en 14K guldkæde med et sødt vedhæng. Hele gaven kommer i en æske og en besked, der er personligt underskrevet. Dette er helt sikkert en tankevækkende gaveide.

[ Se mere:  2. års jubilæumsgaver]

2. Perlehalskæde med gyldne blomster:

Idéer til 1 års jubilæum

Pearl er traditionelt begavet til et første jubilæum, og denne udsøgte blomsterhalskæde vil helt sikkert efterlyse din dames kærlighed. Den sarte kæde er håndlavet med en klynge af gyldne blomster og ferskvandsperler for at skabe en gave af elegance og skønhed. Du kan endda give hende et sæt matchende perleøreringe for at fuldføre udseendet. Dette er en af ​​de mest værdsatte 1. års jubilæumsgaver til hende.

3. Duftlys med personlig besked:

1 års jubilæumsgaveideer

Duftlys er den moderne måde at fejre en lejlighed på. Dette søde krukkelys er lavet med soja økologisk voks og duftende med beroligende æteriske olier. Krukken kommer også med en personlig besked, der markerer datoen for begivenheden. Tænd lyset og lad dig transportere til en helt ny verden!

4. Billetter til en feriedestination:

Idéer til 1 års jubilæum

Det er bevist igen og igen, at folk falder for hinanden i løbet af en ferie. En flugt til en fjerntliggende destination er den perfekte gave, du kan give til din partner. Ikke kun vil du komme til at bruge kvalitetstid med dem, men også give hinanden en velfortjent pause fra livets monotoni. Det er på tide at vide, hvilken slags ferie din partner værdsætter. Dette er en af ​​de mest eftertragtede idéer til 1. års jubilæum til par.

5. Eternity Rose:

Idéer til 1 års jubilæum

En evighedsrose topper listen over gaveideer til 1 -års jubilæum. Denne ægte rose er dyppet i ægte guld for at få den til at vare evigt. Evighedsroser er de mest populære første års jubilæumsgaver til kone og symboliserer dit evige forhold. Det forbliver hos dig for altid og minder dig om de bedste øjeblikke, du havde på din første milepæl!

6. Guldfolieramme:

Idéer til 1 års jubilæum

Blandt de bedste 1. bryllupsdag gaver, du kan give din ægtefælle, er denne dejlige ramme. Udskrivningen indeni er udført med guldfolietryk for at give det et særligt udtryk. Her kan du udskrive antallet af dage, måneder, uger osv., Som du har brugt sammen som et par.

7. Jubilæumsrulle:

Idéer til 1 års jubilæum

Prøv denne første bryllupsdag rulle eller besked i en flaske idé som en gave. Du skal skrive en lille note eller et digt ned til din ægtefælle og derefter rulle den i et bundt. Bind et smukt lille bånd omkring det, og læg det derefter i en flaske. Dette er en af ​​de mest sentimentale 1. årsgaver til ham.

8. Løfter i en ramme:

1 års jubilæumsgaveideer

Den første jubilæumsgave til manden kan være de løfter, du har skrevet til dit bryllup. Du kan skrive det ned i papir og derefter indramme det for ham. Tilføj et dejligt bryllupsbillede i midten, der er skåret i form af et hjerte. Han vil helt sikkert elske din gestus.

9. Kort over kærligheden:

Idéer til 1 års jubilæum

En anden indrammet 1 -årsgave til mand er kortgaven. Her tilføjer du tre kort i en ramme. Hvert kort vil være af de steder, du mødte, blev forlovet og til sidst gift. Skær kortene ud i form af hjerter og tilføj dem derefter til rammen. Du kan også tilføje kroge til rammen til brug som nøgleholdere

10. Parbilleder:

1 års jubilæumsgaveideer

Som ven kan du forære nogen denne dejlige ramme af parret på deres bryllupsdag som en første bryllupsdaggave. Rammen har to billeder af parret i enderne. Centret er fyldt med trykt script. Gør dette til et smukt øjeblik for dem at huske.

11. Påmindelse om kærlighed:

Idéer til 1 års jubilæum

Som en 1. bryllupsdag gave kan du give en gave i papirtema. Denne dejlige kærlighedspåmindelse er en ramme med ordene fra Bibelen. Den særlige kærlighedspassage er smukt trykt på rammen. Du kan også tilføje navnet på parret i bunden.

12. Paper Cut Love Frame:

Idéer til 1 års jubilæum

Denne personlige 1 -års gaveidee er smuk at se på. Det er lavet af skærepapir i form af billedet. Udklippet ser smukt ud på en sort baggrund. Du kan også tilføje parrets navn og ægteskabets år.

13. Ægteskabshukommelse:

Idéer til 1 års jubilæum

Prøv denne gaveide til første jubilæum for at give din ægtefælle noget særligt. Den notesbog er lavet specielt til et jubilæum. Det har et lille snit ud af et hjerte i bunden af ​​notebooken. Denne notesbog kan bruges som en påmindelse om dine ægteskabs dage.

14. Bogfolderamme:

1 års jubilæumsgaveideer

Lav denne specielle ramme som en første jubilæumsgave til kone. Rammen er speciel, da den er lavet af folde sider i en bog i form af parrets initialer. En hjerteform kan også foldes på denne måde. Bogen holdes stående og åben for at vise de viste ord. Dette er en af ​​de mest kreative idéer til første bryllupsdag.

15. Papirhjerter:

Idéer til 1 års jubilæum

Du kan selv lave denne vidunderlige 1 -årsgave til ham. Alt du skal gøre er at skære flere hjerteformer ud af en bog. Formerne sidder derefter fast i form af et stort hjerte med et 3D -look. Når du er færdig, kan du placere dette store hjerte på en ramme og dekorere det.

[ Se mere:  Idéer til 4 -års jubilæum]

16. Jubilæumspude:

Idéer til 1 års jubilæum

Denne dejlige trykte pude er lige den rigtige som en 1. års bryllupsdag gave. Du kan få dette tilpasset og udskrevet med de ord, du elsker. Det store sorte tryk på puden er perfekt til at blive noteret på afstand. Når du tilpasser, kan du også tilføje navnet på din ægtefælle.

17. Erindringsramme:

Idéer til 1 års jubilæum

Da 1 -årsdagen er baseret på papir, er denne dejlige ramme lige hvad du skal lave. Rammen har alle de små noter på papir fra din ægtefælle samt fotoprint, der tilfældigt sættes på rammen. Prøv dette som 1. bryllupsdag gaver til manden.

18. Kærlighedens træ:

Idéer til 1 års jubilæum

Vælg denne 1 -års gave til kone som den perfekte overraskelse for hende. Du skal skære træets form ud af en bog, hun elsker, eller fra trykte ting, der er sentimentale. Lav derefter hjerteformede udskæringer og skriv dine navne og datoen for dit ægteskab ned. Hæng disse fra træets grene.

19. Dør hængende:

Idéer til 1 års jubilæum

Denne dejlige vintage bryllupsdaggave til ægtemand i vintage stil er klassisk. Trykket på døren hænger i manuskriptstil og ser fantastisk ud på baggrund. Så giv dette til din mand eller endda dine venner på deres jubilæum.

20. Gavekurv:

Idéer til 1 års jubilæum

Saml alle de små ting, som din ægtefælle kan lide, og læg dem i en dejlig kurv. Wrap det med bånd, og du er klar til at give en første årsdag gaveide til par. Denne kurv kan have ting med papirtema sammen med chokolade og småkager. Gør tingene interessante nok til, at parret kan fejre deres drømmedag.

21. Papirur:

1 års jubilæumsgaveideer

Papir er temaet for det første jubilæum, og dette dejlige ur, der er helt lavet af papir, er bare perfekt. Dette kan være hjemmelavet eller købt i butikken. Uret er godt som en første bryllupsdag gave til kone. Få uret til at skille sig ud ved at tilføje papir, der er trykt med noget meningsfuldt og sentimentalt.

22. Overlevelsessæt til jubilæum:

Idéer til 1 års jubilæum

Her er en sjov og finurlig gave at give på det første jubilæum. Overlevelsessættet har alle genstande som papirvarer osv. Til at håndtere det første jubilæum. Noter de sjove ting at lave med hvert element, så det også er romantisk. Dette er en fantastisk første ægteskabsgave.

23. Toiletpapir sjov:

1 års jubilæumsgaveideer

Gør dit første jubilæum humoristisk ved at give din ægtefælle en toiletpapirrulle. Denne rulle kan trykkes på toppen med kærlige ord fra dig med et sjovt twist. Dette vil helt sikkert være den bedste gave til mand på første ægteskabs jubilæum.

24. Jubilæumskort:

1 års jubilæumsgaveideer

Lav et vidunderligt første bryllupsdagskort til din ægtefælle. Dette viser dem, hvor meget du bekymrer dig og den indsats, du har lagt i at lave kortet. Dekorer det godt, og tilsæt også lidt nips. Prøv at gøre 1. ægteskabs jubilæumsgaver specielle og romantiske.

25. Nøglering og magnet:

1 års jubilæumsgaveideer

Få disse specialfremstillede nøgleringe og køleskabsmagnet som gaver til dit jubilæum. Ordene i ringen og magneten kan tilpasses. Vælg farver, der er lyse og dristige og ser fantastiske ud. Dette kan gives som et sæt sammen med et kort og kan være den bedste 1 års bryllupsdaggave.

26. Se med æske:

1 års jubilæumsgaveideer

Dette er en dejlig moderne gave at give på det første bryllupsdag. Du kan købe mærkeure til din ægtefælle og derefter få kassen indgraveret med dejlige ord. Denne første ægteskabs jubilæumsgave til ægtemanden er valgt med omhu og begavet med stil.

27. Papirgaveposer

1 års jubilæumsgaveideer

Vælg disse dejlige papirgaveposer til dit jubilæum for at give din ægtefælle små gaver i. Papirposerne er trykt med ordene ‘bedste år nogensinde’. Disse er fede ideer til bryllupsdagens første bryllupsdag, da du også kan give returgaver i dem.

28. Jubilæumskage:

1 års jubilæumsgaveideer

Kage er den helt store yndlingsgave til enhver lejlighed. Denne jubilæumskage markerer parrets første år. Vælg en kagesmag, der er elsket af parret. Dekorationerne på kagen kan udføres i stil eller holdes enkle med linjer og kurver.

29. Papirblomster:

1 års jubilæumsgaveideer

Da blomster også er et fantastisk gaveelement til enhver lejlighed, kan den første jubilæumsgave også være tema med papir. Disse smukke papirblomster samlet i en buket er bare vidunderlige. Din kone vil helt sikkert elske dig for at have gjort en indsats for at give dig denne dejlige buket.

30. Steder vi går:

1 års jubilæumsgaveideer

Her er en unik idé til at prøve din bryllupsdaggave. Dette er en samling af de foretrukne steder, I har været sammen. Vælg de bedste udskrifter, og læg dem derefter i en kortspilsamling. Skriv detaljerne for hvert af disse steder under billederne. Pak denne samling op, og giv den til hende.

31. Tilpassede T -shirts:

1 års jubilæumsgaveideer

Lav en skræddersyet t -shirt til dit første bryllupsdag. Dette gør den perfekte gave til din mand eller kone. Udskriv de ord, der er meningsfulde, og tilføj nogle hjerter og billeder, der viser romantik. Farverne på t -shirts skal være dem, der er elsket af din ægtefælle. Kontrast farverne på ordene for at se lyse ud.

32. Sengedekoration:

1 års jubilæumsgaveideer

Giv din mand det bedste første jubilæum ved at dekorere sengen med rosenblade. Placer kronbladene i form af et stort hjerte og placer derefter nogle overalt. Dette look på en hvid sengspredning er bare fantastisk. Han kommer til at blive overrasket, når han kommer ind i lokalet og er en af ​​de bedste første jubilæumsgaver.

33. Bogmærker for Bogorm:

1 års jubilæumsgaveideer

Da papir er temaet, er det helt naturligt at få lavet bogmærker til dem, der elsker og elsker bøger. Disse små bogmærker er håndlavede og er derfor endnu mere værdifulde. Du kan skrive nogle romantiske noter på bogmærkerne og tegne hjerteformer for at vise din kærlighed.

34. Brugerdefinerede manchetknapper:

1 års jubilæumsgaveideer

Prøv disse smukke manchetknapper til din mand i anledning af det første bryllupsdag. Disse specialfremstillede manchetknapper er perfekte til den første bryllupsdaggave, da de er trykt med ægteskabets dato og ægtefællens initialer. Du kan lave dem i ethvert metal, men hvidt ser også godt ud.

35. Plakat af træskilt:

1 års jubilæumsgaveideer

Her er en sej jubilæumsgave, som du kan give din ægtefælle på det første jubilæum. Træpladen er malet i sort, og derefter bruges perfekt kalligrafi -teknik til at printe på den. Vælg ord, der viser kærlighed og romantik. Du kan gøre dette selv, hvis du er kreativt dygtig eller får det gjort fra en ekspert. Få plaketten til at se fantastisk ud og smuk at hænge på en væg.

36. Postkort med forskellige billeder:

1 års jubilæumsgaveideer

Selvom postkort kan virke lidt forældede i moderne tid, kan postkort med smukke billeder gøre genstande værd at samle. Afhængigt af personens valg af interesser er der mange postkort til rådighed, f.eks. Kan en person med interesse for eventyrsport lide et kort, der har et billede af skiløb eller rafting.

37. Kalender med billeder af parret:

1 års jubilæumsgaveideer

Dette er en meget almindelig 1 -års gaveide. I dag er der mange virksomheder, hvor du kan få lavet tilpassede kalendere med billeder af parret for hvert enkelt ark. Du kan tilpasse den, så den passer til dine behov og valg. For eksempel kan du tilføje et billede af dit bryllup i den måned, hvor din bryllupsdato vises.

38. En kunst:

1 års jubilæumsgaveideer

En kunst udføres altid på et stykke lærred (papir). Hvis personen tilfældigvis elsker kunst og samler forskellige kunstværker, der giver et kunstværk, ville det være ideelt. Afhængigt af budgettet kan du gå efter meget enkle til ekstremt dyre. Valget, når det kommer til dette, er ubegrænset.

39. En journal eller scrapbog:

1 års jubilæumsgaveideer

Denne idé, selvom den er gammel, kan aldrig blive forældet. En journal eller scrapbog bringer et stort antal minder tilbage. Du kan tilføje billeder af interessante begivenheder eller nedtegne linjer, som den ene eller den anden havde citeret, der stadig er i tankerne og have stumper af minder skrevet ned i den. Du kan lade din kreativitet tage føringen i denne gave.

40. En bog:

1 års jubilæumsgaveideer

En klassisk gave, der aldrig ville falme med tiden, bogen er altid en mands bedste ledsager. Hvis personen er en grådig læser og elsker at læse alt og alt, så behøver du ikke tænke to gange om at købe en god bog, der kan få personen til at blive hooked på den.

41. Papirsmykker:

1 års jubilæumsgaveideer

Der er ingen kvinde på denne planet, der ikke elsker smykker. Papirsmykker er helt en trend lige nu. Halskæder, øreringe, vedhæng – navngiv ornamentet, og det fås. Disse fås i forskellige farver, og fleksibiliteten i det anvendte materiale gør det lettere at lave ekstraordinære smykkedesign.

42. Armbåndsur:

1 års jubilæumsgaveideer

Armbåndsure har altid været en fantastisk gave til enhver lejlighed. Mange urmærker er også begyndt at tilbyde ursæt til par bestående af to matchende ure – det ene til manden og det andet til konen.

43. Lommeur:

1 års jubilæumsgaveideer

Lommeure er antikke ure, der normalt har en klap, der dækker urets urskive, med en forlænget kæde, der hænger uden for lommen. Et sjældent stykke at finde, lommeure er en eksklusiv gave. Klappen på uret har normalt evnen til at holde et billede.

44. Solur:

1 års jubilæumsgaveideer

Solur er et andet antikt stykke, der viser tid. Det bruges i oldtiden til at kende tiden baseret på skyggen skabt af solen. De er genstande, der er værd at samle. Dette er en af ​​de kreative 1 års jubilæumsgaveideer.

Sådan præsenteres gaver på din første fødselsdag?

Når du har truffet dit valg, kommer den mest afgørende del ind i billedet. Hvordan vil du overraske din partner? Tjek disse kreative ideer fra vores eksperter:

 • Skab den ultimative overraskelse for din partner ved at lægge gaver på deres seng, og vent på, at de står op og lægger mærke til dem.
 • Du kan fylde et helt rum med balloner og blomster og placere gaven i midten. Bare gør det, når de ikke er hjemme, og overrask dem!
 • Hvis din partner er en sjov-glad person, kan du oprette et lille skattejagt-spil og give dem en dosis eventyr.
 • For dem, der nyder intim og romantisk tid, forkæl dem med en dejlig middag med levende lys.
 • Du kan pakke gaverne ind i smukke gavepapirer gerne i farver som rød eller hvid.
 • Sørg for at skrive en personlig besked på kortet og binde et sødt bånd.

[ Se mere:  3. ægteskabsgavegaver]

Sådan fejres første års jubilæum med din partner?

Det afhænger af, hvilket slags øjeblik du leder efter. Nogle par foretrækker at fejre med deres familie og venner, mens de andre kan lide rolige intime øjeblikke. Du kan have en blanding af begge dele med disse gode ideer:

 • Giv dig selv et varmt kram først om morgenen, og brug et par minutter på sengen til at tale med hinanden.
 • Tag en kop kaffe og lav morgenmad sammen.
 • Hvis du vil involvere din nære cirkel, skal du invitere dem hjem og holde en hyggelig fest.
 • Bestil en skræddersyet kage til din partner, og giv dem en velfortjent overraskelse.
 • Luk festen lidt tidligt for at bruge kvalitetstid med hver, før klokken slår tolv!

Første jubilæum er starten på mange kommende jubilæer og viser også ægteskabsåret. Temaet er papir, du kan give flere typer gaver, der er lavet med papir. Rammerne er altid en mulighed, og i dem kan du tilføje papirudskæringer eller kort. Mange mennesker anser papir for forældet, og derfor kan de erstattes med moderne gaver, der er anført ovenfor. Vi håber, at disse idéer til første års jubilæum hjælper dig med at genoplive dine år lange minder og styrke dit bånd endnu mere!