9 legújabb női rövidnadrág

Az ideális egyrészes viselet minden alkalomra ezzel a tökéletes minimális kiegészítővel egy kombiné. A két ruhát, mint a nadrág nadrágja, gyönyörű felsőrészekkel ötvözik, ezeknek az öltönyöknek nem kell különösebb alkalom a pompázásra. Válasszon egyet, ahogy tetszik, és néha ez lesz az alkalom. A hosszú öltönyök mindig divatosak, különböző vágások, méretek, hosszúságok, fáklyák stb., Valamint a felsők változatai is. A divatkörben is nagy sikert aratott a rövid trikók.

Rövid nadrág nőknek

Különböző típusú rövidnadrágok nőknek:

Itt megvizsgálunk néhány alkalmi és formális rövid nadrágot hölgyeknek.

1. Spagetti pántos rövidnadrág:

Spagetti pántos rövid trikók

Ezek a spagetti pántos rövid kombinezonok tökéletesek a mindennapi ebédhez vagy a hétköznapi megjelenéshez. Ezek igazán kényelmesek, mert a rövidnadrág ezekben az öltönyökben, szép nyakkendővel a derekukon félelmetesen néznek ki a fiatal nőkön. Tegye hozzá egy szép hosszú lánccal, egy nagy medállal és egy nagy táskával, az egyik pedig ebédre kész a barátokkal.

2. Farmer rövidnadrág nőknek:

Farmer rövidnadrág nőknek

A farmer tökéletes a dungaree -ben, valamint a rövid kombinezonban. Ezt a nők a mindennapi tevékenységekre is felmutathatják. A vidám viselet, ebédek, iskolai rendezvények fiatal anyáknak stb. Ragyogóan kidolgozott, rövid farmer kombinéjei elképesztően illeszkednek.

3. Mosott farmer ruha rövid kombinezont:

Mosott farmer ruha, rövid trikók

Ez elsőre nem tűnik egy öltönynek, de úgy néz ki, mint egy kis mosott farmerruha. A felső ujjatlan, gombos, derékon szép nyakkendővel, a farmer rövidnadrág pedig a szélein fűzött, hogy nőies megjelenésű legyen egy farmerruha kombiné. A farmer mosott megjelenése gyönyörűen néz ki rövid kombinezonoknál.

4. Rövid sárga átöltözetek feleknek:

Rövid, sárga átöltözős bulik

A sárga a napsütés színe, és gyönyörűen néz ki a ruhákban ahhoz a fényes érzéshez és árnyékhoz. Sárga rövidnadrág, sok fém kiegészítővel és elegáns kuplung, szépen elkészített hajjal és sminkkel, remek megjelenést biztosít az esti randevúkhoz és kirándulásokhoz.

5. Rózsaszín hosszú ujjú rövid trikók:

Rózsaszín, hosszú ujjú rövid trikók

Igazán elegáns és hosszú ujjú, könyökben résekkel világos rózsaszín színben, ezek csinosnak és nagyon elegánsnak tűnnek a rövid kezeslábasokkal. A mélyen mélyülő V -nyakkivágás a tetején növeli az öltözék eleganciáját is.

6. Virágos rövidnadrág:

Virágos rövidnadrág

A virágminták elmaradhatnak, ha az öltönyökről beszélünk? A virágok és a virágminták az öltönyben a legelegánsabb női ruhák. Kényelmes, könnyen hordozható, és ezek a rövid kezeslábasok minimális kiegészítőt is igényelnek. Csak egy öv és egy kuplung egy karkötővel, és a megjelenés kiegészül egy virágos rövid kombinéval.

7. Trópusi kötőfék nyakú öltönyök:

Trópusi kötőfék nyakú öltönyök

A kötőfék nyakkendőkben, felsőkben vagy blúzokban szexi megjelenést kölcsönöz egy nőnek. Ezeknek a rövid kötőfék nyakú trikóknak trópusi áramlási mintái és mintái vannak, amelyek igazán földi megjelenést kölcsönöznek, mégis szexi megjelenést kölcsönöznek nekik. Ideális strandviseletnek vagy ideális viseletnek egy napsütéses napon.

8. Fekete rövid csipke átöltözők:

Fekete rövid csipke átöltözők

A divat színe mindig a fekete, ezért az egyik mindig biztos ebben a kedvenc színben minden nőnél. A fekete, csipkéből készült rövid rövidnadrágok gyönyörűen néznek ki a nőkön, mivel a csipke szép meghatározást ad az öltözéknek, így gazdag is. Párosítsa arany kiegészítőkkel és szép magassarkúkkal az esti megjelenés érdekében.

9. Virággal nyomtatott rövidnadrág:

Virággal nyomtatott rövid nadrág

Világos sárga napraforgó, fekete rövid kombinezonban és hevederes pántos felsővel, ugyanazzal a mintával, elegánsnak, ugyanakkor szexinek tűnik. Párosítsd egy fekete sapkával a tengerparti megjelenés érdekében. Tartozék szép pántos, magas sarkú szandállal, és készen áll a strandra.

A rövidnadrágok alapvető fénypontja a nadrág és a szexi, jól vágott felsők, változatos kivitelben. Jól illeszkednek, kiemelik a lábakat, a karokat és a derékvonalat, és szép szexi megjelenést kölcsönöznek egy nőnek. Ezek a legnyugodtabb öltözék, minimális kiegészítőkkel; el lehet érni a kívánt megjelenést. Mindenkinek van egy kombinéja!!!